Arrogante Erik van Muiswinkel gedraagt zich als schoolmeester en geeft Thierry Baudet “een punt aftrek”

Zeg Erik. Denk jij soms dat je geknikkerd hebt met onze volksvertegenwoordigers, ofzo? Slaat helemaal nergens op om zó te reageren op een politicus als Thierry Baudet.

Een raadsel: wat krijg je als je een VARA-cabaretier over z’n uiterste houdbaarheidsdatum vermengt met een uitgerangeerde vmbo-leraar? Antwoord? Ik zal het maar verklappen: dan krijg je dus Erik van Muiswinkel!

Vandaag op Twitter kon de ooit grappige sociaal-democraat zich niet inhouden, en besloot hij om de strenge schoolmeester uit te hangen tegen Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. Dat zag er dus zo uit:

Baudet kreeg die smalende 7+ voor zijn opmerking bij een stuk dat Rutger van den Noort op Twitter zette. Van den Noort wees erop dat Europa “NIET het verlangen om zichzelf te behouden, voor zichzelf te vechten of een eigen kant te kiezen,” wat Thierry Baudet terecht nuanceerde naar: Europa doet dat wel, alleen onze leiders doen dat niet.

Maar dat is kennelijk niet goed genoeg voor Van Muiswinkel, die om hem moverende redenen klaagt dat elites per definities niet schandelijk kunnen zijn. Gelukkig is de VARA-lolbroek het wel eens met Baudet dat zij zich schandelijk kunnen gedragen, en besluit uiteindelijk tot een ruime voldoende voor de FVD-fractievoorzitter. Toch leuk voor Thierry, nietwaar? Alleen: helemaal niemand heeft om een beoordeling gevraagd. En dan zeker niet van iemand die zich met Antifa afficheert en zich daarnaast duidelijk beter voelt dan de leider van een democratische beweging die anderhalve maand geleden twee Kamerzetels wist te winnen. Kortom: Erik van Muiswinkel, je bent niet de schoolmeester, maar juist zélf de snotneus.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. HaZ

  Die van Muiswinkel hoort samen met zij van Dekker in één achterstevoren pyama in een kamertje van 1 bij 1 meter met 24/7 moskee muziek. Ze leefden nog lang en gelukkig !

  1. Top

   Helaas, zijn de meeste mensen zo dom, dat men niet beseft, dat dit allemaal geregisseerd wordt van boven af. Zet alles maar op een rijtje en je kan de ‘rode draad’ vinden die het allemaal verbindt.
   Of het nu over Zwarte Piet, herdenkingen, moslim ellende, politiek, milieu leugens en verzin nog maar iets waar je op de kop moet krabben. Als je een vinger opsteekt, wordt je al weggezet als “minderwaardig mens, fascist, xenofoob” enz, enz!
   Ik krijg steeds meer de indruk, dat mijn omgeving met de dag dommer en laffer wordt. Ik zie de toekomst van mijn kinderen en hun nazaten, bijzonder somber in!

   1. Peter Selie

    Mee eens Top!

 2. Two Ravens Black Kettle

  Zwarte Piet spelen
  Hoofdpiet
  En wanneer de centjes opdrogen met een vals gelaat de nek omdraaien en tegen alle kinderen brullen: Gore viezeriken, jullie zijn allemaal schuldig aan de slavernij en de Holocaust !!!

  Erik van Muiswinkel
  Een echte vent
  Maar mocht puntje bij paaltje komen weet iedereen donders goed dat je bij de na-/voor-oorlogsche verzetsheld Eric niet kunt schuilen.

 3. hans-e-pans

  Jarenlang Zwarte Piet geweest en daar zelf nooit een wanklank over laten horen, totdat er wel heel veel tegenwind over opstak en toen opeens overgestapt naar de oppositiekant. Wat een labbekakkert.

 4. Paaldanseres

  Arrogante lul van Rattewinkel… ga es snel deaud.

 5. Adriaan

  Van Muiswinkel, jij zult het niet ver schoppen als je dit soort uitspraken blijft doen. Wie denk je dat je bent, om dit zo publiekelijk te verkondigen. Je doet alsof je er van verstand van hebt. Moet je niet doen, jongen. Komt nogal dom over.

 6. Skippybal

  Toevallig is de kans wel heel groot dat van Muiswinkel met Baudet heeft “geknikkerd”. Ze komen uit dezelfde buurt en hebben op dezelfde school gezeten. Kortom, ze kennen elkaar al een hele tijd.

  Dit is gewoon een spelletje tussen de 2 heren.

 7. joost2

  van Muiswinkel is gewoon een heel onaardig en minderwaardig mens.
  Geen aandacht geven aan deze gesjeesde voordrager.

 8. FlorisDeVr1es

  Het gaat niet zo goed met de pielemuiswinkel, na het vertrek van de intelligente compagnon van Vleuten blijft er alleen maar onzin over.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.