Boze vader die pedofiele stalker van zijn 14-jarige dochter in elkaar sloeg moet 10 maanden de cel in

De politie was op de hoogte van het gedrag van de 46-jarige pedo, maar deed niets. Toen nam de vader van het meisje het recht in eigen hand.

Dit kan echt alleen in Nederland. Een boze vader die de eer van zijn 14-jarige dochtertje verdedigde door haar (toegegeven, op redelijk gewelddadige wijze) pedofiele stalker aan te pakken moet tien maanden de cel in.

In januari van dit jaar ging Mario H. op zoek naar Jack S. Hoewel Jack maar vijf jaar jonger is dan Mario had hij geprobeerd om Marios dochtertje te versieren. Let wel, dat meisje is slechts 14 jaar oud.

Zijn grote doel? Hij wilde graag naaktfoto’s van haar hebben. Daarom deed hij zich op Facebook voor als de 17-jarige Jessie. Deze fictieve persoon stuurde het meisje naaktfoto’s en schreef daarbij: “Nu jij.” Op een gegeven moment stuurde hij zelfs een boos bloemen en een doos chocola naar het 32 jaar jongere meisje.

Toen Mario erachter kwam dat Jessie feitelijk een 46-jarige pedo was ging hij logischerwijze los. Hij nam contact op met de politie, maar die deed niets — of in ieder geval te weinig. Daarbij liet Mario weten dat hij het zelf wel zou opknappen als er niet razendsnel werd ingegrepen. Dat gebeurde niet. En dus ging Mario op pad. Hij volgde de stalker van zijn dochter en sloeg hem helemaal verrot. Jack hield daar een twee gebroken armen, een snee in het been, een wond op zijn hoofd en een blauw oog  aan over.

Dat is natuurlijk niet best, maar iedereen met gezond verstand — en zeker mannen die zelf vader zijn — kan ongetwijfeld in ieder geval een béétje met Mario sympathiseren. Ja, ja, het is illegaal om dit te doen, dus geef hem een werkstraf om dat duidelijk te maken, maar voor de rest moet je hem natuurlijk niet behandelen als een geharde crimineel, zeker niet omdat Jack S. blijkbaar hetzelfde spelletje speelde met 18 andere kinderen.

Ongelooflijk genoeg koos het OM ervoor om Mario te vervolgen voor poging tot moord en eiste een celstraf van zes jaarI kid you not. Godzijdank ging de rechter daar niet in mee, maar Mario werd wel degelijk veroordeeld én de gevangenis in gestuurd: hij maar liefst tien maanden brommen. Dit terwijl hij ook nog eens uitlegde dat hij zo agressief was omdat hij zelf misbruikt is en zijn dochtertje daar voor wilde behoeden.

Het antwoord van de rechtbank? Ach, S. is nog nooit veroordeeld wegens een zedendelict, dus het valt wel mee.

Hoe krijg je het uit je strot?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Ni28

  Dit is een paradijs voor criminelen. De crimineel gaat vrij en de beschermer, nu dader gaat de gevangenis in. Zo worden mensen gekweekt die niets meer doen. Iemand molesteert een ander op straat en niemand doet wat. Kent u dat? Maar ja, als je wat doet en het pakt beetje verkeerd uit, want wat is in zo situatie net genoeg, bent je het haasje. Zo lijken wij steeds meer op een kudde gnoes die alleen toekijken als een krokodil een van hun pakt.

  1. corfo

   Ni28.
   Volkomen met u eens.
   Als ouders in een situatie als de onderhavige niets doen, zijn het ongelooflijke lafbekken.
   Een pedofiel, áls hij al voor een D66-rechter komt, heeft altijd een slechte jeugd gehad, of is zelf ooit slechtoffer van een pedofiel geweest. Daar heeft het kind van de veroordeelde vader geen moer aan, die smeerpijp heeft nu háár jeugd verwoest. Het rechtssysteem in Nederland is zodanig uitgehold dat er steeds meer “eigen richting” voor komt. Al of niet verkeerd, het is de enige manier om je “recht” te halen/krijgen in dit achterlijk geworden landje.

 2. Guus Geluk

  Iedereen moet zich aan de wet houden, dat geldt ook voor gekwetste vaders.

  1. ayreonaut

   Nee Guus, je hoeft je niet aan de wet te houden, je moet kunnen leven met de consequenties als je het niet doet.

   1. hans-e-pans

    Waarom houd die pedo zich dan niet aan de wet? Voor wat hoort wat, zou ik zeggen.

    1. corfo

     hans-e-pans.
     De wet geldt tegenwoordig blijkbaar alléén voor daders. Met de aangifte van de vader werd kennelijk niets gedaan; ik zou in zo’n situatie hetzelfde hebben gedaan als deze vader, de dader opzoeken. Sommige reaguurders zeggen dat ze NIKS zouden hebben gedaan, alleen op de politie wachten; dat zijn de z.g. wegkijkers en huldigen het principe “bevel is bevel !”
     De door mij bedoelden hebben een totaal verziekte geest. Ik kan het niet anders zien : je doet niks terwijl je dochtertje door een pedofiel wordt “belaagd” wat ben je dan voor een “vader”?

     1. Guus Geluk

      Als u hetzelfde had gedaan, zat u nu ook in de gevangenis. Er is gewoon een ijzersterke logica: de wet geldt voor zowel de vader, als de pedofiel. U kunt hoog en laag springen, maar zo staan de zaken.

  2. Isolde

   Het blijft wonderlijk dat veel mensen hier eigenrichting toejuichen: iedereen mag zelf bepalen welke straf welke veronderstelde dader moet krijgen.

   Dat dit totale barbarij impliceert wordt hopelijk zelden beseft.

   1. Guus Geluk

    Inderdaad. Als we deze lijn volgen – van eigen rechter spelen – zie ik ons binnen de kortste keren elkaar op straat allemaal de hersens in slaan. Onze wet geeft duidelijk aan wat wel en niet kan. De bevolking, maar ook de rechters, dienen zich daaraan te houden.

    1. Ali Yas

     Isolde bedoelt te zeggen: Het blijft wonderlijk dat veel mensen nog van de politie wetshandhaving verwachten. De wet is voor justitie hooguit een suggestie. Dat dit onze beschaving volledig ondergraaft wordt nog steeds niet beseft.

     1. Marija

      Het was zeker aan jullie aandacht ontsnapt, de vader deed aangifte en er werd niets mee gedaan. Ik kan mij heel goed indenken dat de vader dan maar zelf een paar flinke meppen gaf.
      Heeft de pedo iets om over na te denken.
      De straf voor de papa is veel te zwaar, had m.i. een taakstrafje kunnen zijn: straatje schoon vegen o.i.d.

    2. toetssteen

     Ach ja Guus gaat pedolol goedpraten. Ze zijn toch zo leuk joh die krikkers van jonge meisjes!!!
     Bleh, als ik denk aan mijn oudste kleindochter en het mediterrane temperament van mijn zoon dan denk ik dat het een enkele reis zes planken zou zijn.
     De politie was meermalen op de hoogte gebracht, het was een tbs’er die al meerdere vergrijpen op zijn conto had staan! Hoe is het mogelijk dat men hier niets aan doet?! Hoe is het mogelijk dat een rare Guus en een ik brei alles zo recht dat het krom staat Isolde, dit soort lamzakken de vrije ruimte zou willen bieden onder het mom van: eigenrichting is fout!
     Nou luiden, u offert daar maar mooi uw dochters aan op! Hulde voor die pa en boe voor justitie!

     1. Guus Geluk

      Lees nou eens even, voordat je wat tikt, @toetssteen.

   2. Kodi

    Overheid en politie hebben met de dader ongemoeid te laten in plaats van terug naar de gevangenis te brengen barbarij gecreëerd. Er was voor de vader nu geen andere optie meer dan eigenrichting, want hij moest zijn dochter beschermen. En welke stompzinnige psycholoog heeft ooit deze dader voor genezen verklaard waardoor hij de TBS-inrichting mocht verlaten en welke stompzinnige rechter heeft ooit zijn vrijlating gelast. Beide personen hebben dus blijk van maatschappelijke ongeschiktheid afgegeven en dienen voorgoed uit hun functie te worden ontzet. Wat mij betreft zijn ze zelfs hoofdelijk aansprakelijk. Niet alleen de dader had getremd moeten worden, ook en vooral gennoemde psycholoog en rechter. Trappen en slaan en dat net zo lang totdat zij ook eens voelen wat al die slachtoffers al hebben moeten voelen!

  3. Kodi

   Dat geldt ook voor deze TBS’er die al helemaal niet vrij rond had mogen lopen. Hoe vaak de vader ook bekend had gemaakt wie de dader is en waar hij op te pakken was; Politie en justitie lieten het na en onderwierpen de samenleving aan een levensgevaarlijk maatschappelijk experiment. Dan is het niet zo verwonderlijk dat een vader naar eigenrichting gaat grijpen om zijn dochter te beschermen. Ik zou het in zijn geval ook gedaan hebben. Mario is een held en verdient een lintje.

   1. Guus Geluk

    Je spreekt vanuit je gevoel, @Kodi. Mario verdient geen lintje, want voor de wet heeft hij een misdrijf gepleegd. Het is gewoon een pure logica, dat je dan de bak invliegt.

    1. Kodi

     Mario verdient absoluut een lintje. Met gevaar voor eigen vrijheid heeft hij zijn dochter beschermd, waar willens en wetens politie en justitie dat nalieten en de dader vrij spel gaven zich te kunnen vergrijpen en ermee weg te kunnen komen. Dit was een actie Bescherming Bevolking. Was gesproken door het dankbare volk.

  4. swetsnek

   jij weet ook werkelijk op alles wel een ziekelijk antwoordt of niet .
   Zou wel een willen weten als het een dochter van jou zou zijn of je dan nog zo dom zou kletsen

 3. TheGrimReaper

  @Guusje:

  1. Het is duidelijk te merken aan je commentaar, dat JIJ dus geen vader bent. (gelukkig maar, beter plant je jezelf nooit voort).
  2. ALS je een vader bent, is in ieder geval duidelijk dat jij NOOIT voor het welzijn van je kind (of kinderen?) op zult komen.
  3. KAN het misschien zijn dat je (behalve een linkse trol!) een medewerker bent van een TBS-kliniek? Die leggen dergelijke (kindermisbruikende) figuren graag in de watjes……

  Bespaar (in ieder geval MIJ) je walgelijke, misselijkmakende commentaar. Voor dergelijke Pedo’s zou er (MIJN nederige mening) maar 1 passende straf zijn: een spuitje; is de maatschappij er in één klap vanaf……..

  1. Guus Geluk

   @TheGrimReaper, ook een vader die voor het welzijn van zijn kind waakt, dient zich aan de wet te houden. Dat is ijzersterke logica. Het is absoluut niet toegestaan om iemand direct in elkaar te rammen. Justitie vervolgt de verdachte en de rechtbank veroordeelt de verdachte. Dit geschiedt aan de hand van de wet, zoals democratisch gekozen volksvertegenwoordigers hebben opgemaakt. Zó staan de zaken en niet anders.

   1. Isolde

    Het is eigenlijk treurig, Guus, dat je dit hier nog moet uitleggen.

    1. Guus Geluk

     Dat ben ik met je eens, @Isolde.

   2. swetsnek

    Guusje is nog te beroert om antwoordt te geven of durft niet kan ook .
    Ik ben vader en opa van twee kleindochters degene die daar ongeoorloofd aan komt is dood basta simpel zat .

 4. napels

  Politie was te. druk met wegmoffelen want valt geen geld aan te verdienen.

 5. Efra

  Ik ben opa van 3 kleindochters, wanneer dit ons was overkomen hadden ze die pedo nooit meer terug gevonden!!

  1. Isolde

   Al weer zo’n stoere eigenrichter. Laten we maar hopen dat Opa binnekort niet meer in staat is medemensen om te brengen.

   1. toetssteen

    Tuurlijk! Opa moet exit en vrij spel voor de pedo”s. Verder nog lekker om de bovenkamer?

   2. Marija

    Guus en Isolde, kruipen jullie is lekker terug in je hol.

    1. corfo

     Marija.
     Die twee figuurtjes, Guus en Isolde, huldigen het principe “Befehl ist Befehl”.
     Dat zijn mensen waar een chef/baas héél gelukkig mee zal zijn : ze doen n.l. álles wat hen wordt opgedragen. Ongelooflijk laffe mensjes.
     Natuurlijk mag je geen eigen rechter spelen, niemand weet dat beter als ik, ex-justitie ambtenaar, maar iedereen blijft met z’n poten van mijn kinderen af. En als de politie niks wil doen met jouw aangifte (hetgeen ik zelf ook heb meegemaakt als vader) dan doe je ’t zelf, gelukkig was er een begrijpende OvJ. waardoor ik ongestraft bleef; ik zou het zó weer doen.
     Die twee bovengenoemden accepteren álles, geitenwollensokken figuren.

     1. Guus Geluk

      Corfo praat vanuit zijn gevoel als vader-zijn, maar als voomalig justitie-ambtenaar is hij er prima van op de hoogte dat eigenrichting niet is toegestaan. Een burger dient te handelen, zoals de wet hem/haar dat voorschrijft. Als wij allen uit gevoel gingen handelen, zou het hier binnen de kortste keren een puinhoop worden.

     2. IJscoman

      Guus Gelul is een echte rebel, een vrijbuiter, een avonturier: een sterke man met een eigen mening. Beslist geen slaafje van het systeem dat willoos -befehl ist befehl- doet wat hem opgedragen wordt. Ook helemaal geen eng, klein denkend burgermannetje. Echt niet, het is een kerel van stavast, een geus die vecht voor vrijheid en eer, ongeacht wat de consequenties zijn.

     3. Guus Geluk

      Vrijbuiters en rebellen moeten zich ook aan de wet houden, @IJscoman. En als vrijbuiters en avonturiërs tegen deze wetten rebelleren, draaien ze de bak in. Zo liggen de feiten. Simpel genoeg.

  2. loritta

   Ja, dat zou ook mijn actie zijn geweest!

 6. Efra

  Isolde, geef me even je adres dan zal ik je even komen helpen, met je stoer uitspraken, kijken of je dan ook zo heldhaftig bent als je mij in de ogen durft te kijken, held

  1. Isolde

   Q.e.d.
   Mensen als Efra zouden beter onder toezicht kunnen worden gesteld.

   1. IJscoman

    Zei de manvrouw Isolde Hutten die het met een enkelband nog even mag proberen, voordat zij definitief op de TBS longstay wordt opgenomen.

    1. corfo

     G.G.
     Indien iedereen voor eigen rechter zou gaan spelen wordt het één grote puinhoop, zegt U.
     Is het u ontgaan dat die puinhoop reeds enige tijd bestaat, vooral bij politie, justitie en rechterlijke macht ? Natuurlijk ben ik op de hoogte van het feit dat “eigen richting kiezen” verboden is, maar als vader, die geen gehoor vindt bij politie en/of justitie, dient men niet bij de pakken te gaan neerzitten maar als “vader” maatregelen te treffen. Ik deed dat één keer en het is mij prima bevallen ! Zouden véél meer mensen moeten doen, misschien dat politie/justitie plots wakker worden ?!

     1. Guus Geluk

      @corfo, natuurlijk gaat het er niet altijd goed aan toe bij Justitie, Politie of de rechtsspraak. Het systeem is niet perfect. Overgaan tot dit soort acties is echter evenmin een oplossing.

  2. Kodi

   telefoon 070-3253854/06-54284446 ?

 7. Efra

  Ik ga verder niet meer in discussie met inteeltfiguren met kapotte hersenen.

  1. Top

   Let op! Geluk en Isolde, is een persoon, met twee inlog namen.

   1. Guus Geluk

    Je bent een simpel mens die ook nog eens leugens verkondigt.

 8. TheGrimReaper

  @efra,

  “Ik ga verder niet meer in discussie met inteeltfiguren met kapotte hersenen.”

  Werd er toevallig een gevoelig snaartje geraakt, antifa lid??

 9. Tguard

  Natuurlijk mag je geen eigen rechter spelen maar….. het is toch ergens logisch dat je als ouder je kind wil beschermen tegen komend onheil. Nogmaals het mag niet en vanzelfsprekend moet hij gestraft worden.
  Ik zat niet in zijn positie en weet niet wat ik gedaan zou hebben. Een ding weet ik wel alles geef ik op om onze kinderen te beschermen dus ook mezelf.

 10. TheGrimReaper

  @Tguard:

  “Natuurlijk mag je geen eigen rechter spelen maar….. het is toch ergens logisch dat je als ouder je kind wil beschermen tegen komend onheil. Nogmaals het mag niet en vanzelfsprekend moet hij gestraft worden.
  Ik zat niet in zijn positie en weet niet wat ik gedaan zou hebben. Een ding weet ik wel alles geef ik op om onze kinderen te beschermen dus ook mezelf.”

  Dat je je kinderen wil beschermen, is iets wat ZEKER IS; dáár kunnen we elkaar een spreekwoordelijke hand geven.
  Wat IK gedaan zou hebben: dáár geef ik lieven GEEN commentaar op; laat ik het erop houden dat de maatschappij wel verlost zou worden van een dergelijk smeerlap.
  Dat een dergelijke smeerlap GESTRAFT moet worden, schreef je??
  En WAT mag die straf dan wel zijn?? 100 uurtjes schoffelen?? 100 uurtjes bladharken??
  In dit land worden toch geen straffen uitgedeeld?? Meer de “aai over de bol”, gevolgd door een “en NIET meer doen, hé!” en vervolgens wordt hij weer op de mensheid losgelaten. En DAT zal vast en zeker de reden zijn dat desbetreffende Vader het recht in eigen hand nam; en GELIJK heeft ‘ie!!

  Mvg,

  TGR

  1. Verlazques

   Als de overheid, de politie en de justitie niets doen mag je van mij eigen rechter zijn

 11. Verlazques

  Die man verdient een koninklijke onderscheiding, ik zou precies hetzelfde gedaan hebben. Laat ze bij de justitie eens wakker worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.