Boze vader die pedofiele stalker van zijn 14-jarige dochter in elkaar sloeg moet 10 maanden de cel in

Geen categoriemei 04 2017, 19:00
De politie was op de hoogte van het gedrag van de 46-jarige pedo, maar deed niets. Toen nam de vader van het meisje het recht in eigen hand.
Dit kan echt alleen in Nederland. Een boze vader die de eer van zijn 14-jarige dochtertje verdedigde door haar (toegegeven, op redelijk gewelddadige wijze) pedofiele stalker aan te pakken moet tien maanden de cel in.
In januari van dit jaar ging Mario H. op zoek naar Jack S. Hoewel Jack maar vijf jaar jonger is dan Mario had hij geprobeerd om Marios dochtertje te versieren. Let wel, dat meisje is slechts 14 jaar oud.
Zijn grote doel? Hij wilde graag naaktfoto's van haar hebben. Daarom deed hij zich op Facebook voor als de 17-jarige Jessie. Deze fictieve persoon stuurde het meisje naaktfoto's en schreef daarbij: "Nu jij." Op een gegeven moment stuurde hij zelfs een boos bloemen en een doos chocola naar het 32 jaar jongere meisje.
Toen Mario erachter kwam dat Jessie feitelijk een 46-jarige pedo was ging hij logischerwijze los. Hij nam contact op met de politie, maar die deed niets -- of in ieder geval te weinig. Daarbij liet Mario weten dat hij het zelf wel zou opknappen als er niet razendsnel werd ingegrepen. Dat gebeurde niet. En dus ging Mario op pad. Hij volgde de stalker van zijn dochter en sloeg hem helemaal verrot. Jack hield daar een twee gebroken armen, een snee in het been, een wond op zijn hoofd en een blauw oog aan over.
Dat is natuurlijk niet best, maar iedereen met gezond verstand -- en zeker mannen die zelf vader zijn -- kan ongetwijfeld in ieder geval een béétje met Mario sympathiseren. Ja, ja, het is illegaal om dit te doen, dus geef hem een werkstraf om dat duidelijk te maken, maar voor de rest moet je hem natuurlijk niet behandelen als een geharde crimineel, zeker niet omdat Jack S. blijkbaar hetzelfde spelletje speelde met 18 andere kinderen.
Ongelooflijk genoeg koos het OM ervoor om Mario te vervolgen voor poging tot moord en eiste een celstraf van zes jaar. I kid you not. Godzijdank ging de rechter daar niet in mee, maar Mario werd wel degelijk veroordeeld én de gevangenis in gestuurd: hij maar liefst tien maanden brommen. Dit terwijl hij ook nog eens uitlegde dat hij zo agressief was omdat hij zelf misbruikt is en zijn dochtertje daar voor wilde behoeden.
Het antwoord van de rechtbank? Ach, S. is nog nooit veroordeeld wegens een zedendelict, dus het valt wel mee.
Hoe krijg je het uit je strot?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten