Cultuurhatende antisemieten “Geen 4 Mei Voor Mij” gaan los op CIDI: “Apartheid en genocide verheerlijken!”

Ja, tegenwoordig moeten we overal oorlog over voeren. Zelfs over het herdenken van al die Nederlandse militairen die zijn omgekomen in verschillende oorlogen én Nederlandse joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog vergast werden door de nazi’s. 

Radicaal-links heeft duidelijk weer een nieuwe culture war verzonnen. In het verleden hielden ze zich vooral bezig met Zwarte Piet en Kerst, maar nu moet zelfs de Dodenherdenking eraan geloven. Dat zagen we eerder al met extreem-linkse gekken die losgaan op het CIDI en anderen die de Dodenherdenking puur willen houden, en nu doet de knettergekke organisatie “Geen 4 Mei Voor Mij” ook een duit in het zakje.

“Comité 4 en 5 mei haalt CIDI erbij en wij zeggen daarom Geen 4 Mei Voor Mij,” schrijft de groep op Facebook. Daaronder deze vreselijke foto:

ongelooflijk

Een organisatie die zich inzet voor de vrede en veiligheid van het joodse volk (het CIDI) mag zich wat deze gekken betreft dus niet bemoeien met de herdenking van al die arme Nederlandse joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog vergast werden. Nee, die hebben daar niets mee te maken, maar nepvluchtelingen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika natuurlijk wél. Waarom zij wel en de joden die daadwerkelijk het slachtoffer van de holocaust waren niet? De vraag stellen is hem beantwoorden: het zijn joden. En die tellen niet mee. Toch?

Zieker dan dit wordt het niet zou je denken, maar helaas, de linkse mafketels deden er in de reacties nog een schepje bovenop. Voor de goede orde worden joden CIDI ‘zionisten’ er namelijk ook even van beledigd een apartheidsstaat te hebben én genocide te plegen (op die arme Palestijnen).

Screen Shot 2017-05-03 at 14.23.02

Deze uitgesproken haat ten opzichte van CIDI, een organisatie die zich inzet voor de veiligheid van joden, begint echt de spuigaten uit te lopen. Vroeger was extreemrechts antisemitisch, tegenwoordig is dat helemaal anders; het zijn nu juist extreemlinkse gekken die deze denkbeelden hebben… en er nog trots op zijn ook.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Vabis

  Genocide op die arme ‘palestijnen’ , dat lijkt mij niet gezien het feit dat die kolonie zwerfarabieren steeds talrijker wordt.

  Het wordt tijd dat dit linkse schorem eens hardhandig tot de orde gaat worden geroepen, het is wel mooi geweest zo, blijf met je gore linkse tengels van onze Nationale Dodenherdenking af of ervaar de gevolgen!

 2. Peter Selie

  Gewapende man ‘met bomvest’ in Arnhemse wijk Klarendal, man zou zijn opgepakt

  Politie evacueert mensen, omgeving afgesloten, heli in de lucht, treinverkeer gestaakt

  De politie heeft woensdag uit voorzorg mensen geëvacueerd uit de Arnhemse wijk Klarendal, nadat een melding was binnengekomen over een gewapende man in een wijkcentrum. De omgeving van het wijkcentrum is afgesloten en de politie is met veel mensen aanwezig, waaronder ook speciale eenheden. Boven de wijk hangt een politiehelikopter.

  https://pbs.twimg.com/media/C-5pwXYXUAAE4BB.jpg

  1. corfo

   Peter Selie.
   Was ’t een wijkcentrum voor linkse ratten ?

 3. Marcus123

  Wat is nou precies het probleem? Sommige mensen willen ook vluchtelingen herdenken en sommige mensen wil dat niet. Prima toch? Wie je herdenkt moet je lekker zelf weten. Niemand heeft last van wat een ander in zijn hoofd denkt.

  1. Vabis

   Natuurlijk mag iedereen voor zichzelf herdenken wat hij/zij wil, maar ga niet tornen aan de opzet van onze Nationale Dodenherdenking zoals die idiote predikant wenst.

  2. van Urk

   Marcus123@ Als het gaat om de boodschap van deze dodenherdenking mag iedereen in zichzelf zijn gedachtes laten varen over de ellende op de wereld. Maar voor links is dat kennelijk niet genoeg en wil (zoals met alle onderwerpen,plechtigheden of feestdagen) de boel weer moeten veranderen of gaan aanpassen omdat het oude niet meer van deze tijd is en dat je een bepaalde etnische “groep” weer zogenaamd vergeet.

 4. van Urk

  Bij deze een oproep aan deze linkse mafketels die zoals gewoonlijk alles weer uit zijn verband willen gaan trekken: JULLIE ZIJN ZELF EEN STEL VUILE ON-RESPECTLOZE DOORTRAPTE ANTISEMITISCHE @#*NAZI,S!!!! Bij deze.

 5. Skippybal

  Lijkt me een zeer gefrustreerd type die zijn zin wil hebben.
  Veel te veel aandacht voor dit soort engerds.

 6. Ruud562

  De dodenherdenking op 4 mei was ooit bedoeld voor allen die in WO II zijn gesneuveld c.q. zijn vermoord: soldaten, verzetsmensen, critici, joden, homofielen, zigeuners, onschuldigen. Op gruwelijke wijze omgebracht! Mensen die voor onze vrijheid streden, mensen die wegens hun geloof of het anderszijn niet meer mochten leven. Die en d a t dienen we publiekelijk te herkennen en totaal niets anders!

  1. corfo

   Ruud562.
   Helemaal met u eens.
   “Vluchtelingen” gaan op reis om geluk te zoeken, dus voor zichzelf.
   De Dodenherdenking is bedoeld om de mensen te herdenken die met hún leven het ónze hebben gered; en om totaal onschuldige slachtoffers van de nazi’s te herdenken.
   In mijn optiek behoren “vluchtelingen” daar niet bij.

 7. Ruud562

  En dat een keer goed duidelijk mag worden bij al die doorgeslagen, mijn inziens geschifte goedmensen!

 8. Ruud562

  Correctie: Die en d a t dienen we publiekelijk te herkennen …. moet natuurlijk te herdenken zijn!!

 9. Babaji538

  Sommige ‘mensen’ c.q. BEESTEN ver voorbij
  criminaliteit c.q. criminelen versus prostitutie,
  zijn nou eenmaal scheef of scheel (keus staat vrij)
  geboren.
  Die konden daar verder ook allemaal niks aandoen.
  Zwak. Zielig. Triest.

  Ver weg, niet eens ver heen.

  Variant op de beste uitspraak, ooit.

  Petra Hermans

  1. corfo

   @ Babaji538.

   “Andere mensen zijn óók mensen”
   Ruud Johan Herman
   (broer van Petra Hermans)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.