Daar gaan we weer: migrant vermoordt vrouw voor ogen van haar kinderen om bekering tot Christendom

Geen categoriemei 04 2017, 13:00
Een Afghaanse migrant heeft een eveneens Aghaanse vrouw op walgelijke manier vermoord, zeer waarschijnlijk vanwege haar bekering tot het Christendom.
De aanhang van de religie van de vrede heeft zich weer eens op haar vredelievendste manier getoond. Want hoewel er ongetwijfeld velen zijn die dit soort daden niet vinden kunnen, is het geen geheim dat er genoeg gelovigen zijn die moord wél prima vinden, als de redenen goed zijn.
Wat die redenen allemaal kunnen zijn is helaas nogal een lijst. Het doden van iemand is, aldus de Koran, "alsof je de hele wereld doodt", tenzij er een bijzonder geval van toepassing is. En die bijzondere gevallen zijn van toepassing bij bijvoorbeeld iemand die een familielid van je heeft gedood maar ook voor homoseksuelen en vooral - dit zijn de ergsten - afvalligen. Ongelovigen moeten namelijk idealiter bekeerd worden, maar iemand die het ware geloof de rug heeft toegekeerd verdient enkel een mes in die rug.
Dat zal waarschijnlijk de gedachte zijn geweest van de Afghaan die onlangs in het Duitse Prien am Chiemsee - Duitsland lijkt nogal een islamistisch probleem te hebben, hoe zou dat nou komen? - een eveneens Afghaanse vrouw doodstak. De twee zouden elkaar nauwelijks gekend hebben, maar dat was voor de 29-jarige man geen reden om niet goed in de gaten te houden wat zijn landgenote hier in Europa deed. Beiden waren 'gevlucht' uit Afghanistan, en konden kennelijk geen veilige plek vinden tussen daar en Europa. In het geval van de vrouw zou dat echter wel eens waar kunnen zijn, want de man 'betrapte' haar erop een kerkdienst te bezoeken. Goede kans dus dat ze in haar thuisland al sympathieën koesterde voor het Christendom, maar daar - terecht - niet voor durfde uit te komen.
Ze dacht waarschijnlijk hier wel veilig te zijn voor haar gekke landgenoten, maar moest die hoop uiteindelijk helaas met de dood bekopen. De 39-jarige vrouw werd afgelopen weekend namelijk aangevallen door de extremist en, je verzint het niet, voor de ogen van haar eigen kinderen (van vijf en elf jaar!) doodgestoken. Hoe ziek ben je dan wel niet, als je die jonge kinderen niet alleen berooft van hun moeder, maar ze ook nog eens voor eeuwig opzadelt met een trauma? Krankzinnig.
Motieven zijn vaak lastig vast te stellen, maar in dit geval houdt de Duitse politie er al ernstig rekening mee dat het een religieus motief betreft. Nou, dan weet je wel dat dat 200% zeker de reden was als ze zoiets durven te zeggen. Wat men daar echter niét openlijk zal durven zeggen is waarom dit überhaupt heeft kunnen gebeuren. Deze vrouw had al christen namelijk alle redenen om hierheen te komen. Immers, christenen zijn in steeds minder landen veilig door het toenemende moslimextremisme. We zijn in Europa echter nog steeds zo naïef te denken dat moslims opeens niets meer tegen 'ongelovigen' hebben zodra ze hier zijn, en dat het niet nodig is die mensen apart op te vangen of dit soort islamisten überhaupt te weren uit onze landen. Hoe veel van dit soort dingen moeten er nog gebeuren voordat we dat eindelijk eens gaan inzien?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten