DENK-malloten Kuzu en Azarkan drinken bekertjes met zout leeg, want de Palestijnen zijn ook zo zielig

Ik weet niet of dit nu geweldig leedvermaak is, of een ergerlijk tafereel vol van misplaatst martelaarschap. Hoe dan ook ziet het er belachelijk uit: DENK-Kamerleden Tunahan Kuzu en Farid Azarkan die een beker vol zout water leegdrinken, want kleine kinderen in Palestina hebben het zo zwaar!

Het is weer eens zo enorm en ongelofelijk typisch: er blijkt in Israëlische gevangenissen dus anderhalf kind te zitten dat daar volgens DENK niet hoort te zeggen, en direct blijkt er een soort mega-actie gestart om Israël te ringeloren. In dit geval de “salt water challenge“, welke de bedoeling heeft om het zogenaamd net even zwaar te hebben als Palestijnse terrorkids. Die hebben er helemaal niets aan als er wat Nederturken en Nedermarokkanen zout water gaan drinken, maar Kuzu en Azarkan doen heel even alsof dat wel zo is.

Nobel hoor. Ik vraag me wel af wanneer Kuzu en Azarkan gaan meedoen aan de zogenaamde bombed roof challenge, waarin je een raket afschiet op je dak uit piëteit met al die Israëlische mensen die hun huis vernield hebben zien worden door de terreur van de door DENK zo geliefde Palestijnen.

Dus heren, ik wacht af! Als jullie de zojuist in het leven geroepen bombed roof challenge gaan doen, beloof ik mee te doen met jullie nutteloze salt water challenge!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Likoednl

  30 gram zout is al dodelijk!

  1. swetsnek

   mmmmmm jammer dan 50 gram hadden ze zo van mij kunnen krijgen dan hahaha

 2. Sniper666

  Wat een idiote clowns! Turkse versie van Peppie en Kokkie.

 3. Shimon

  Leuk om te zien waaraan onze belastingcenten wordt opgemaakt. Ben er veel meer voor om dit geld, en desnoods meer geoormerkt geld, te besteden aan het de-demoniseren van Israel en Joden in Palestijnse schoolboeken wat ook haat wordt propageert. Velen vinden het helemaal niet erg. Eindelijk rust aan je kop, op tijd eten, je diploma halen en als je bloed aan je handen hebt ook je BA, MA of PhD zoals Barghouti. De propaganda op jonge leeftijd echter had meer invloed gehad en de “shahid-status gevoel” werkt sterker. Hopelijk sla je toch twee, of meerdere vliegen in een klap: minder haatdragende kinderen die minder snel met stenen gooien of rotsblokken van bruggen laten vallen, minder “kinderen”, het is maar hoe je “kind” definieert en welke leeftijdsgrens wordt aangehouden, worden dan opgepakt voor hun “vredelievende” daden….moet je in Turkije of Marokko stenen naar de politie gooien… Tevens scheelt het de belastingbetaler om om weer eens met kromme tenen te moeten zien waaraan “parlementariërs” geld verkwisten. Het is weer eens meten met twee maten door deze heren en het verdraaien van feiten en veranderen van definities. “Internationaal recht” is de het meest verkrachte definitie. Misschien gaan deze leugenaars een naDENKen over hun eigen racistische opvattingen.

 4. DennisEijs

  Dus kopje soep zonder bouillon. Big deal.

 5. RS

  ik heb nog wel een paar kilo strooizout hier liggen, is dat misschien wat voor die ratten ?????

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.