Hé ISIS, zijn jullie klaar om in de pan te worden gehakt door meisjes? Deze vrouwen gaan Raqqa veroveren!

Met deze vrouwen kan je maar beter geen spelletjes spelen. Dat is een les die ISIS geleerd heeft én nog wel eens fataal kan gaan worden in de aankomende strijd om hun jihadistische hoofdstad Raqqa.

De oorlog tegen ISIS duurt alweer een jaar of drie, maar het einde komt langzaamaan in zicht. Koerdische troepen zijn opgestoomd tot zeer dicht op de stadsmuren van hoofdstad Raqqa, en de strijd om de belangrijkste stad van de jihadistische massaslachtersorganisatie kan dus binnenkort aanvangen.

Reden voor The Guardian om aandacht te besteden aan een bijzonder bataljon dat meestrijdt: de YPJ. Een exclusief vrouwelijke groep strijders die geen genade hebben voor ISIS en hun malafide islamistische praktijken. Een portret van één van hen – de Engelse Kimberley Taylor – spreekt boekdelen over hoe graag deze vrouwen eindelijk eens afrekenen met die gewelddadige massamoordenaars van ISIS én hun slachtoffers willen helpen. Lees maar mee:

“For the female warriors like Taylor, the prospect of emancipating such victims is electrifying. Killing Isis was part of the day job, she said, but what really drove her forward was the thought of liberating abused women. […]

Taylor was in high spirits. Moments earlier she had received notice she was being posted to a new tarbur – platoon – that would spearhead the assault on Raqqa. Later that day she would be driven by minivan to the western front, 12 miles from the city centre. Her chance of becoming one of the first fighters into Raqqa had improved greatly. “Daesh had better be ready,” Taylor grinned, cigarette dangling from her mouth.”

Extra mooi is het natuurlijk dat in de visie van ISIS het helemaal niet kán dat vrouwen de wapens tegen ze opnemen en dat rotkalifaat om zeep helpen: vrouwen horen een burqa te dragen en thuis op de kinderen te passen. Met AK47’s schieten en een einde maken aan die verschrikkelijke oorlog in Syrië? Nee, dat is onmogelijk! Dat kunnen alleen mannen.

Niet dus, zoals inmiddels duizenden dode ISIS-maniakken vanuit de hel kunnen bevestigen: deze vrouwen zijn niet voor de poes, en hebben totaal geen geduld met het vrouwenhatende extreem-islamitische gedachtengoed van Baghdadi’s terreurorganisatie.

We zouden allemaal deze vrouwen dus dankbaar moeten zijn, want gevaarlijk wat ze doen is het natuurlijk wel. Kimberley Taylor zegt over de aankomende strijd om Raqqa:

“They’ve been preparing for this for so long. Hundreds and hundreds of us will die in Raqqa, I’m going to lose so many friends.” She paused and exhaled slowly: “What we’ll find inside the city will be unlike anything we’ve seen.”

Daarom: veel succes. Zet ‘m op, meiden! Laat die baardapen maar eens merken dat jullie niet het zwakkere geslacht zijn, en klaar staan om een einde te maken aan dat mensonterende en zieke kalifaat. Weg met ISIS, en weg met hun genocidale variant van de islam!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Ni28

  Deze jonge vrouwen zetten de gevluchte jonge mannen voor gek, zij geven om hun land terwijl de mannen zitten hier te niksen en de vrouwen lastig vallen. Hopelijk eindigen zij voor zover nog in leven niet weer in een burka.

 2. Mars020

  Die meiden hebben tenminste lef, beter dan die linkse kutten uit Nederland, die massaal op Jesse Klaver hebben gestemd. Deze laffe wijven stemmen op een pro islam partij, maar klagen vervolgens, dat ze niet veilig naar het zwembad kunnen.
  Nu maar hopen, dat die Koerdische meiden Ali Hakbar en zijn kornuiten een poepie laten ruiken en ze per direct naar de hel sturen. En dames, zorg er aub voor dat er geen baardaap ontsnapt, anders zitten wij straks in Nederland weer met zo,n uitkeringstrekker opgescheept.

 3. HaZ

  Word je als extreem-islamitische terrorist naar het walhalla geknald door…..een vrouw.
  Volgens mij heb je dan toch wat uit te leggen aan Allahu Ahkbar !

 4. Two Ravens Black Kettle

  Dappere dames, vergelijk dat eens met de mannelijke gelukszoekers, de schijnheilige volgevreten feministes in NL of de islamitische uniformen vererende klaagdames bij onze Regressieve partijen en staatsmedia.

  Laten we hopen dat deze dames binnenkort een eigen land krijgen, of iig. een grote mate van zelfstandigheid zodat ze niet langer vervolgd en uitgeroeid kunnen worden door de Isis-aanhangers van Turkije.

 5. Nasrani

  Geweldig! Stoere meiden, geen hoofddoek, een geweer waarmee hopelijk veel moslims mee in aanraking gaan komen.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.