Linkse haatsite Joop.nl: het wordt tijd dat Martin Bosma wordt verkracht door een “geile neushoorn”!

Ah, linkse mensen zijn weer eens het toonbeeld van fatsoen! En dan vooral dat weblog Joop.nl van ze… toch?

Nou, het oordeel van Joop.nl over websites die al dan niet zouden aanzetten tot seksuele intimidatie is ook binnen. Kijk, dat is nog eens wat we noemen een nuttige toevoeging aan de publieke discussie, maar niet heus. Want Joop.nl-scribent Han van der Horst vindt dat het tijd wordt dat niet alleen het lezersvolk van deze websites, maar ook meteen PVV-Kamerlid Martin Bosma wordt verkracht door een hitsige neushoorn.

Lees zelf maar mee met dit “pareltje“:

“Het wordt tijd dat Martin Bosma keihard door een geile neushoorn in zijn reet genomen wordt tot hij hees is van het klaarkomen. Dan houdt hij misschien eindelijk eens een een paar weken zijn bek.

Die neushoorn moet bij hen [die Bosma’s verhaal ondersteunen] ook maar eens langskomen als hij Bosma voldoende heeft afgewerkt. Hij krijgt het nog druk. Dat is weer eens wat anders dan de ezel met omzwachtelde hoefjes die Reve ons een halve eeuw terug in zijn “Nader tot U” schilderde. We zullen maar zeggen: ruwe tijden, grote beesten.”

Joop.nl plaatste dit proza zelf onder het kopje “opinie”, maar dit is volgens mij gewoon eerder een loepzuivere oproep tot seksueel misbruik en bruut geweld. Het is een nare, gewelddadige fantasie die eerder zou moeten bijdragen aan een aangifte tegen de heer Van der Horst dan aan het publieke debat over seksuele intimidatie op het internet.

Want laten we wel wezen: je kan van Rosanne Hertzberger nog beweren dat zij een mening verkondigt. Dit gruwelijke schrijven heeft met meningen echter niets meer van doen: alleen met het oproepen van smerige en gewelddadige beelden die de seksueel gefrusteerde Volkert van der G.’s in dit land nog wel eens op héél foute gedachten zouden kunnen brengen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Nederlandse_Patriot

  De klasse straalt er van af…Als je als mening hebt dat iemand met wie jij het persoonlijk niet eens bent gewelddadig moet worden aangepakt, dan neem ik je al niet serieus meer.

 2. Isolde

  Van der Horst legt in zijn stuk ook uit wat hem tot deze schilderachtige en evident ironisch bedoelde beschrijving bracht:

  “Misschien moet ik uitleggen wat mij tot het bovenstaande inspireerde. In de jaren zeventig heb ik eens gesprekken gevoerd met een psychiater die veel patiëntes uit Katendrecht behandelde, waar toen de prostitutie nog niet verdreven was. Dit was niet altijd naar genoegen van de souteneurs, die dat doktertje wel eens opwachtten om hem een lesje te leren. Onverstandig, want mijn gesprekspartner had de zwarte band karate. “Kijk”, legde deze psychiater uit, “Ik ben uit de grond van mijn hart liberaal. Ik pas me graag aan bij het normenpatroon van de ander. Dus dan kreeg zo’n agressieve pooier van mij een paar klappen terug. Daarna zei ik tegen hem: ‘Je weet, ik ben arts. Ik heb net je sleutelbeen gebroken. Ik zou maar naar de eerste hulp gaan’.”

  Aan dat gesprek moest ik denken toen ik de kop van Bosma op de tv zag. Voor sommige mensen kan het heel verhelderend zijn als zij een keertje naar hun eigen gedragsnormen behandeld worden. Dit heet in Jip en Janneke-taal ook wel: de verkeerde uitdagen. Koekje van eigen deeg is misschien ook wel van toepassing.”

  Wel verhelderend, vind ik.

  1. swetsnek

   En dat vertelde de gekkedokter tegen jou? hahahahaha man laat je nakijken en wel door diezelfde lul hahahaha

   1. corfo

    swetsnek.
    Het “verhaal” dat u las van ene Isolde, heeft betrekking op die figuur zélf natuurlijk.
    De figuur Isolde was zélf op bezoek bij een psychiater maar doet in z’n vertelsel voorkomen alsof hij het verhaaltje hoorde ! De gek !! hahahaha

    1. swetsnek

     Ja toch tis wel lachen met die randdebiel ofnidan hahahaha .Dat zo een gedrog los mag rondlopen

  2. Sniper666

   @ Isolde

   Uw verhaal is best aardig maar de vergelijking is slecht. Dat doktertje deed het eigenhandig en die van der Horst durft niets behalve aanzetten tot haat. Wat een pennenlik-held. Eigenlijk een beetje uw evenbeeld.

 3. IJscoman

  Ik ben benieuwd naar wat Martin Bosma zo enorm miszegt heeft en welke totaal verkeerde uitspraken hij heeft gedaan, dat hij zoveel toorn van deze rode, gewelddadige hansworst over zich afgeroepen heeft.

  1. toetssteen

   @Ijscoman

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/vicepremier_lodewijk_asscher_vierkant_achter_vvmu.html

   Bovenaan staat het filmpje inzake de Kamervragen van iemand van D’66 en daar reageert Bosma op.

   1. Isolde

    Bij Toetssteen ben ik altijd weer opgelucht als een zin toevallig op zijn pootjes terecht komt.

 4. Ni28

  Geestelijke armoe bij de linkse tokkies. Het wordt tijd dat de VARA en NPO worden opgeheven samen met hun haat zaaiende blogs. Vreemd dat je niemand van de MSM hierover hoort. Kennelijk vinden zij dat het mag omdat zij links zijn. En de hele establishment deelt hun visie. Dat zegt genoeg over met wie wij te maken hebben.

 5. Ni28

  Fijn dat Isolde het begrijpt. En dat valt ook te begrijpen.

 6. Beukman

  Fantasietjes over hoe een neushoorn het doet met Bosma? Of hoe Wilders zijn kop eraf wordt gehakt door een puber met een hakbijl? Of hoe een klein meisje de zak van B. Nijman, redacteur van Geenstijl, met een scherp mes opensnijdt, zijn ballen eruit haalt, en deze in de mond van Nijman propt?

  Die vallen in precies dezelfde categorie als de verkrachtingsfantasieën die Geenstijl publiceert.
  Ik vind dat het niet kan en dat mensen ervoor gestraft zouden moeten worden. Jammer dat een heleboel anderen er een dubbele moraal op nahouden, en de seksuele geweldsfantasieën op Geenstijl categoriseren als uitingen van de vrijheid van meningsuiting”, of godbetert: humor.

  1. Kritiekaster

   Lees het stuk even op Joop, Beukman. Het is een satire die hier wordt voorgesteld als een oproep tot verkrachting. Humorloos gezeik.
   Beetje humor kan geen kwaad en ik vond het wel leuk.

   1. Beukman

    @Kaster
    Ah! Thanks. Prima stuk inderdaad, dat maar weer eens aantoont dat bepaalde mensen iets alleen maar leuk vinden als het ten koste gaat van anderen.

    Laten we hopen dat spoedig twee babyneushoorntjes met hun hoorns ieder één oog uit de schedel van M. Bosman zullen peuteren en vertrappen, waarna een leguaan zijn zak van het lichaam scheurt!

    1. Kritiekaster

     Voor PVV-ers gaat demoniseren altijd maar één kant uit, namelijk in hun richtig. De andere kant op is het terecht aankaarten van verwerpelijk gedrag van linkse honden dan wel moslims dan wel feministen (wat eigenlijk allemaal hetzelfde is) die een pak slaag dan wel een flinke beurt verdienen.

     Hypocrieter volk bestaat niet.

     1. Guus Geluk

      “Hypocrieter volk bestaat niet.”

      Dat ben ik met Kritiekaster eens. Extreemrechts wordt hier ook aan de lopende band bejubeld. De hypocrisie is hier soms inderdaad niet te harden.

    2. swetsnek

     En dan lullen dat rechts geen niveau heeft kijk nou naar jezelf man wat je daar schrijft tssssssssssss

  2. IJscoman

   De fantasietjes van Beukman zijn duidelijk aan zijn eigen perverse brein ontsproten. Ik kan me althans niet herinneren deze sadistische en uiterst gewelddadige uitingen ooit op GeenStijl te zijn tegengekomen. Met dit onthullende inkijkje in zijn troebele geest maakt hij duidelijk in welk afval-segment zijn opvattingen thuishoren.

   Voorts vindt hij dat als het op GeenStijl mag, dan ook OK is op de rode haatsite Joop. Wonderlijke redenering, daar hij tevens een moreel oordeel uitspreekt en op vervolging aandringt. Beuk is dan ook een hoog boven alles en iedereen verheven Gutmensch. En die behoren, zoals we allen weten, tot de allerlaagste en allerergste menssoorten.

   1. Beukman

    Op de site van het Rukkersgilde vind je fantasieën over verkrachting, @IJspik. Heb je misschien te veel naar Baudet geluisterd, en denk je nu dat vrouwen het ontzettend lekker vinden om keihard en zonder toestemming te worden genomen?

    Han van der Horst legt aldus de hypocrisie van het aftrekvolkje heel aardig bloot. Opeens kunnen ze niet meer lachen. Sneue gasten.

    1. Isolde

     Floris en brutale vrouwen, dat blijft een lastige combinatie.

     1. swetsnek

      Nee hoor dat wordt het pas als een pisvlek zoals jij zich er mee bemoeid

    2. IJscoman

     Beuklul, ik heb het over de fantasieen die JIJ debiteert als zogenaamde voorbeelden hoe het op GeenStijl toegaat. Blijkbaar kun je niet hard maken dat het daar werkelijk zo toegaat, waaruit volgt dat die ideetjes dus uit jouw eigen gewelddadige en sadistische brein komen. Kleine Anders Breivik.

     En die rooie nitwit Van der Horst legt de ‘hypocrisie van het aftrekvolkje’ bloot door zelf met een bestiaal voorbeeld te komen, wat jij het toppunt van eruditie, smaak en fatsoen vindt. Wat is links toch een ziek volkje. Wel de splinter in andermans ogen zien, maar niet de balk in eigen oog. Stumper.

     1. Beukman

      @IJspik, Han en ik houden de leden van het Rukkersgilde een spiegel voor. Die worden razend over een fantasie met een neushoorn en roepen op om Joop aan te pakken, maar zelf trekken ze zich af op geweldsfantasieën jegens vrouwen die meningen ventileren welke niet behoren tot het gedachtengoed van de Rechtse Kerk.

      Je mag wél openlijk fantasieën delen over het verkrachten van vrouwen, maar als iemand zich een keertje hardop voorstelt hoe een neushoorn in de geniale maar luie Bosma prikt of een leguaan de wit uitgeslagen teelballen van B. Nijman eraf hapt, heb je de poppen aan het dansen.

      De redactie van Geenstijl wordt boos als een paar vrouwen terugslaan, en zet het op een brullen over de vrijheid van meningsuiting die de nek wordt omgedraaid. Zelf vallen ze echter de werkgevers van mensen lastig die zich kritisch durven uit te laten over het reilen en zeilen van het rancuneuze rukkersgilde, en intimideren ze publicerende vrouwen en andere mensen zodanig, dat deze voortaan wel twee keer nadenken voor ze zich kritisch uitlaten over het rukkersvolkje.

      Weet je waar jij en al die anderen aan lijden, @IJspik? Aan een ernstige vorm van normvervaging. Kijk eens in de spiegel, en vraag je af wat voor gajes je aan het verdedigen bent. Nuttige idioot die je daar bent.

      Ik wacht nog steeds tot B. Nijman en die andere opperrukkers van Geenstijl hun eigen wijven en dochters op Geenstijl zetten, met de aanmoediging richting spermaspuiters om daar op los te gaan.

     2. IJscoman

      Beukman, vrijwel ieder woord in je reactie is gelogen, verkracht of uit zijn verband gerukt. Het interesseert mij geen bal of een of andere linkse mongool Martin Bosman door een geile neushoorn wil laten naaien. Hoewel ik wel een beter, gewaagder en sterker voorbeeld had weten te verzinnen.

      Waar het mij om gaat is dat jij een voortdurend een vooroordeel over GeenStijl ventileert dat op niks is gebaseerd. Ooit ben je er een paar dagen geweest en toen heb je een ban gekregen. Daar zit dus de pijn en woede. Verder kom je er nooit, weet je er niets van en klets je alleen na wat je in de policor media leest. Je weet absoluut NIETS van GeenStijl anders zou je al die baarlijke en aantoonbare onzin niet voortdurend herhalen. Je hebt gewoon niet in de gaten hoe je ingepakt bent door linksracistische milfs in de menopauze en alle policor columnistjes die met opgeheven vingertje en pik de dames onderdanig beften en soufleerden.

      GeenStijl zet ook jouw bekrompen en verkokerde wereldbeeld op losse schroeven en dat vind je eng en gevaarlijk. Je bent een fatsoensrakker zonder moraal, een engnek met dubbele bodem en een leeghoofd met een hele grote mond. Kortom, de typische policor held die uit is op de totale gelijkschakeling van de hele maatschappij en iedere dissident moet op de brandstapel.

      Onwetendheid is kracht, vrijheid is slavernij en Beuk gelooft in een totalitair geregisseerde eendimensionale samenleving waar ieder tegengeluid gesmoord is.

      Vieze, kleine dictator.

     3. Floris

      @IJscoman: briljante post!

      Het valt evenwel te vrezen dat Beukje deze volkomen terechte kritiek niet zal aanvaarden. Een geest die eenmaal is geïnfecteerd met het cultuurmarxistische gedachtengoed (eigenlijk moet ik zeggen: gedachtenkwaad) is meestal niet meer te helpen.

     4. Beukman

      Natuurlijk @IJsje, het is allemaal uit zijn verband gerukt. Dat het Rukkersgilde mensen stalkt die afwijken van de policor Rechtse Kerk. Dat men werkgevers lastigvalt van mensen die het niet eens zijn met Geenstijl. Dat ze oproepen om kranten te boycotten die niet de juiste dingen schrijven. Dat ze journalisten zodanig intimideren dat die feitelijk monddood worden gemaakt. Dat ze oproepen om gewelddadige fantasieën over vrouwen te potsen die hun neus de verkeerde kant op hebben staan. Dat ze NAW-gegevens van critici online zetten of laten zetten, terwijl de bovenbazen van het Rukkersgilde zichzelf angstvallig buiten schot houden.

      Face it @IJsje. Geenstijl is gewoon een onderdeel van de MSM. Geenstijl zit goed in de slappe was. Ze verdienen aan advertenties, die worden gelezen door schlemielen zoals jij die serieus geloven dat hun online Aftrekmagazine vergelijkbaar is met Vrij Nederland inm de jaren 60 en 70.
      Jij bent, hoe noemde Floris het ook alweer? Jij bent gehersenspoeld, vriend. Lees gewoon eens goed de slogan die de Rukkers voor zichzelf gebruiken: ongefundeerd, nodeloos kwetsend, en: “we doen het omdat het kan”. En daar wil jij bijhoren?

      Ps ik ben destijds van Geenstijl geband omdat ik in een paar reacties gehakt had gemaakt van een stukkie zogenaamde onderzoeksjournalistiek van die lui. Er klopte geen hout van, ze rommelden met de feiten, en hielden die niet gescheiden van meningen. Ja, Geenstijl is helemaal voor de vrijheid van meningsuiting. Die van henzelf, wel te verstaan.

    3. swetsnek

     Blijft lastig en naar he als je niet mag mee neuken van je wijffie hahahaha
     Zijn wel tabletten voor beukie neukie zo groot als beschuiten

     1. Isolde

      Swetsnek is hier benoemd om de gevoelens van het rukkersgilde te vertolken.

     2. swetsnek

      Ik ruk niet Isoldetje ik neuk al wel een beetje jou pa had zijn kwakkie op de kachel moeten spuiten. Hadden we van jou geen last gehad zaadstengel

   2. Guus Geluk

    @IJscoman, keur jij de uitlatingen op GeenStijl evenzeer af als die op Joop.nl?

    1. IJscoman

     Luister Guus, domme man. Zoals ik al eerder heb verteld ben ik vanaf het prille begin (2004) een enthousiast lezer van GeenStijl. Het is al 13 jaar mijn homepage, ik lees dagelijks alle artikelen en ben dus een ervaringsdeskundige.

     Ik vind de hele hetze tegen GeenStijl verwerpelijk en een toonbeeld van linkse autoritair-dictatoriaal ausradieren wat niet in hun deugstraatje past. Ik durf te wedden dat jij, grote nitwit Guus Gelul, (bijna) nooit op GeenStijl komt en nu -zoals altijd- als een dom en mak schaap de leiders napraat.

     GeenStijl is beslist GEEN site waar verkrachten gepropageerd wordt. Het is wel een typische mannensite waar baldadig omgegaan wordt met vrouwelijk schoon. Daarnaast is GeenStijl wat vroeger Vrij Nederland was: ze doen nog echte onderzoeksjournalistiek, kaarten zaken aan die alle andere media laten liggen. Ze nemen onvervaard en onverbloemd stelling en de maat, ongeacht of het van linkse of rechtse signatuur is. Daarom strijken ze ook vaak tegen de haren in van organisaties, instituten, overheid en politici. Aangezien links volkomen humorloos is (kijk maar naar jezelf) vinden ze GeenStijl niet door de beugel kunnen. Uit alle macht proberen die 100 wijven in de overgang vanuit hun moreel deugplatform GeenStijl nu kapot te maken, gesteund door een smeerlap als Asscher, wiens familie niet in het eerste verraad gestikt is.

     Wat er nu gebeurt met GeenStijl is heel ernstig, omdat het wezenlijk de bijl aan de wortel van de VVMU legt. Maar jij Guus, als slaafse meeloper zonder eigen mening, vindt het natuurlijk prachtig. Nuttige idioten zijn van alle tijden.

     1. Isolde

      Ik vermoedde al dat je een Geen Stijl-liefhebber bent: die eloquente platheid, die agressie, die vrouwenhaat, dat nihilisme, dat verzint een normaal mens niet zelf.

     2. Guus Geluk

      @IJscoman, de Volkskrant schreef in haar brief aan adverteerders:

      “De site plaatste haar foto online met daarbij de zin: ‘zou u haar doen? Graag alleen antwoorden met seksistische complimentjes’. De vraag bleek honderden reaguurders uit te nodigen tot het delen van verkrachtingsfantasieën en beledigingen.”

      GeenStijl plaatst dus een afbeelding van een critica online, wetende dat zij de volledige GeenStijl-gemeente over zich heen krijgt met de meest verwerpelijke reacties. De krant was van deze berichten op de hoogte, hetgeen betekent dat GeenStijl deze comments niet heeft verwijdert. Daarmee faciliteert zij als het ware seksisme.

      De Vrijheid van Meningsuiting geldt wat jou betreft voor GeenStijl. De Vrijheid van Meningsuiting geldt ook voor Joop. Joop is in feite even slecht bezig als GeenStijl. GeenStijl is echter zo laf om haar reageerders het vuile werk van fantaseren te laten opknappen, terwijl Joop zelf de smeer smeert.

     3. IJscoman

      Guus, onthoudt nu eens dat het begrip ‘seksisme’ door die menopauze gleufdieren van dat manifest ten onrechte en verkeerd wordt gebruikt. Wat ze bedoelen is ‘seksualiseren’ of ‘objectiveren’. Seksisme is namelijk het vellen van een waardeoordeel op grond van iemands sekse. Dus in de zin van ‘vrouwen kunnen niet autorijden’. Fantasieen over ‘een vrouw doen’ is seksualiseren.

      Dit bewijst overigens weer dat jij de kranten gewoon na lult en zelf geen mening hebt. Getuige ook het feit dat je de Volkskrant aanhaalt. Zielige figuur.

      Wat mij betreft is de Vrijheid van Meningsuiting onbeperkt. En zou veel verder mogen gaan dan het huidige wetskader. Ik veroordeel Joop en Van der Horst natuurlijk ook niet dat ze reageren, daartoe hebben ze alle recht, maar dat ze zo gebruik maken van de hetze en gestuurde verontwaardiging om zelf hoog op de golf van deugdzaamheid en moreel fatsoen mee te varen, zonder zich nu eens werkelijk te verdiepen in de materie. Ze vinden GeenStijl vies en verwerpelijk ‘van horen zeggen’ en dat is voor deze moraalridders genoeg om een oordeel te vellen en aan de vernietiging bij te dragen. Smerig, vies volk.

     4. Guus Geluk

      IJscoman, GeenStijl wás in elk geval vies en verwerpelijk bezig geweest. Daar heeft de Volkskrant gewoon gelijk in. Maar je veroordeelt Joop ook niet; dat is goed te horen, want dan meet je niet met twee maten.

    2. IJscoman

     Het is duidelijk: ook Isolde heeft geen enkel benul wat GeenStijl werkelijk is en lult uitsluitend de media na. Een eigen mening hadden we ook niet bij deze tranny-trol verwacht.

 7. Peter Selie

  Macron de nuttige kafir is geen supporter van het terrorisme of islamisme. Erger hij ziet niet eens het gevaar.

  https://pbs.twimg.com/card_img/862267906628956160/5W68Q5f-?format=jpg

 8. Marija

  Al met al kun je stellen dat de normen en waarden wel erg zoek zijn.
  Walgelijke taal van v.d.Horst.

  1. Beukman

   @Marija
   En hoe beoordeel je het normen- en waardenniveau van de pagina’s van Geenstijl die vol staan met verkrachtingsfantasieën?

   1. Isolde

    Daar denkt Marija vast een stuk genuanceerder over.

    1. swetsnek

     jazeker dat doet ze ook kan van dat kut clubje van jullie niet gezegd worden

   2. IJscoman

    De pagina’s van GeenStijl staan NIET vol met verkrachtingsfantasieen, dom schaap. Alle commotie gaat over Dumpert, de dochtersite van GeenStijl, waarop het wekelijkse Dumpertreten plaatsvindt.

    Het zoveelste bewijs dat je blind in een hetze meedraait zonder ook maar iets van de inhoud en oorsprong te weten. Je bent een blater Beukman, een ophitser die niet van de hoed noch van de rand weet, een vieze meeloper met een grote bek.

    1. Floris

     Mensen als Beukman, die zichzelf zo ontzettend genuanceerd vinden, zijn allesbehalve dat. Het is veelal een stuitende intellectuele oneerlijkheid die dit soort cultuurrelativische weg-met-ons-NSBers kenmerkt.

     Ja, die cultuurverraders van de Frankfurter Schule hebben meer bereikt dan ze ooit voor mogelijk hebben gehouden, al was er wel een hippie-revolutie voor nodig om hun giftige ideeën post te laten vatten binnen de sociale wetenschappen en van daaruit de westerse samenlevingen te ondermijnen.

     1. Isolde

      Kijk eens aan, daar hebben we de Frankfurter Schule weer, het intellectuele oriëntatiepunt voor de oude Floris.

      Zou hij weten dat het Ijzeren Gordijn al lang is gevallen en dat Marcus Bakker al lang geleden is overleden?

      Vertel nog eens over de Maagdenhuisbezetting en dat verdorven linkse popconcert in Kralingen, Opa.

     2. Floris

      Wim demonstreert hier weer eens z’n eigen ignorante domheid. Kennelijk weet hij niet dat de sociale wetenschappen sinds de 60er en 70er jaren volkomen gedomineerd worden door het cultuurmarxisme. Dit tot op de dag van vandaag.

     3. IJscoman

      Floris, hij weet dat wel maar zal het nooit durven toegeven. Zijn wereldbeeld zou in duigen vallen en hij zou zichzelf niet meer durven aankijken: dat hij zo stom en blind kon zijn! De erudiete denker, de vlijmscherpe, vileine geest waarvoor hij zichzelf houdt – alles is onwaar gebleken, alles is voor niets geweest. Dat kan Wim zich toch nooit permitteren?

     4. Kritiekaster

      Nee Floris/Ijsco, dat is een fabel. Het is juist dat in de 70-er jaren (we praten dus over meer dan 40 jaar geleden) universiteiten (niet alleen de sociale wetenschappen) in meer of mindere mate naar de mode van de dag door het Marxisme werden beïnvloed maar het is ronduit wereldvreemd om te denken dat dit nog steeds zo is.
      Je leeft nog in de denkwereld van de Koude Oorlog. Je denkt dat er op dit punt niets is veranderd. We eens gehoord van afgeschudde ideologische veren, de Derde Weg waarin de sociaal-democraten het neo-liberalisme omarmden en het vervagende onderscheid tussen links en rechts in de politiek.
      Je bent nog steeds met Joop de Uyl en Marcus bakker in discussie, oude man, en het wordt tijd dat je eens om je heen gaat kijken. Dit komt enigszins gênant over.

     5. Floris

      Haha, Wim Isolde Brouwenstein probeert het nu onder z’n andere nick ‘Kritiekaster’. Kennelijk beseft hij niet dat hij alleen al daardoor z’n geloofwaardigheid te grabbel gooit.

      Het gaat niet over marxisme, Wim. Maar over CULTUREEL marxisme. Er is een wezenlijk verschil tussen die twee. Ik zou zeggen, kijk het filmpje eens. Of durf je dat niet?

     6. Isolde

      Floris zat kennelijk in de 60-er jaren op de universiteit en denkt dat er in 60 jaar niets is veranderd.
      Je bent een oude sok, Floris, en je bent na de 60-er jaren opgehouden met denken.

     7. IJscoman

      Bestuurssocioloog Wim Hutten is inmiddels zelf ook 57 jaar. Derhalve ook niet meer zo piep en slechts 9 jaar van zijn pensioen af. Voor veel jongeren behoort hij tot de groep ‘ouwe zakken’. Zijn studie heeft hij eind jaren 80 afgerond en dus nog volop de cultureel marxistische indoctrinatie ondergaan. Hetgeen nog tot op de dag van vandaag aan zijn misvormde geest is te zien.

     8. Isolde

      Daar komt het kereltje weer met de de ziekenhuisdirecteur Hutten aanzetten. Hij vindt de man veel belangrijker dan de bal en vindt het helemaal oké over de privé-identiteit van de opponenten die hem afdrogen in het debat te speculeren. Daarin lijkt hij heeeel erg op Floris die hetzelfde doet en het ook lastig heeft in de discussie.
      Als je niet slim bent moet je van arremoe maar onder de gordel, is het niet, Florijsco?

     9. IJscoman

      Met zijn opmerking ‘dan maar onder de gordel’ geeft Isolde twee dingen aan: a. de opmerking was raak en deed pijn en b. de conclusie daaruit is dat het waar is. Weten we ook weer.

     10. Isolde

      Nee, domme sukkel, de opmerking roept slechts medelijden op. Hoe diep ben je bereid te zakken in een discussie die je boven de pet gaat?

      Veel sterkte, stakker.

 9. joost2

  De linkse haat site joop.nl, wordt gefinancierd door de Vara, een omroep waar wij allen veel belasting geld aan afdragen.
  Ik maak bezwaar ertegen, dat ik moet werken, belasting over mijn arbeid moet betalen en dat naar die foute club gaat.

 10. FlorisDeVr1es

  Gefinancierd door uw belastinggeld en door VARA-ledengeld…dus…zeg de lidmaatschappen maar op…boycotten die handel…zijn julllie zo gek op toch…adverteerders, weg uit die VARA-gids…ik ga niet over seksisme gillen zoals de SJW-gekkies dat zo graag doen, maar smakeloos is het wel.

  1. hans-e-pans

   Misschien moet Martin Bosma ook eens een aktie starten om adverteerders bij diegenen die dit publiceren weg te krijgen.

   1. swetsnek

    Neem van mij aan hans-e-pans dat niemand weg loop bij geen stijl, het waait wel over en we gaan weer verder met alledag.
    De adverteerders interesseert het werkelijk geen ene reet wat er wordt geluld die zien alleen maar dollar tekens

 11. Roughwood

  VK en NRC, kom d’r maar in met dat manifest!

 12. van Urk

  Links haat meningen van anderen waar zij liever zelf een oordeel over gehad wilden geven. Wat GeenStijl volgens hen niet mocht neer zetten in hun eigen site mag links dat natuurlijk dat wel doen. Kijk als GeenStijl iets plaatst is het nog leuk en lollig maar om het daarna zelf als linkse site het na te gaan apen, begint het juist pas eentonig vervelend en misselijk te worden.

 13. hans-e-pans

  Ach het is de historicus Han van der Horst maar die weet niet altijd wat hij zegt of doen, als hij maar aandacht krijgt.

 14. corfo

  Wat een smerige taal wordt er op dit forum uitgekraamd !
  Vooral door de z.g. linkse Gutmenschen die daar kennelijk “meester” in zijn, zed praten over niks anders als “neuken, ballen afbijten, neushoorns die mannen gaan verkrachten” enz. Je moet toch wel héél diep gezonken zijn als je dergelijke taal uitkraamt en het hebt over “haatsite Joop”. Ik distantieer mij van deze uitlatingen, smerige vieze geilpeuken en ik ga nu ff rollebollen met een lekker wijf !! hahahaha

  1. Isolde

   Het is fijn dat er hier ook nog mannen zijn die de waarden en normen belijden, uitdragen en voorleven.

   1. Floris

    Wat dan weer minder fijn is, is dat er hier mannen zijn die hun flutberichtjes posten onder een vrouwennaam.

    1. Isolde

     Floris plaatst hier zijn berichten uiteraard onder zijn echte naam.

     1. Floris

      Een man die zich verschuilt achter een vrouwennaam…dat heeft iets zieks.

      Maar je hebt het al veel vaker gedaan, nietwaar Wim?

      Je bent dan ook ziek, heel erg ziek.

     2. Isolde

      Floris is altijd meer geïnteresseerd in de persoon achter de nickname dan in de inhoudelijke standpunten. Hij wil ook altijd graag weten hoe je irl heet en waar je woont, de wet van het schoolplein.
      Met dat stalken en bedreigen heeft hij zich jaren beziggehouden op het vieze stalkforum waar we de naam maar niet van zullen noemen.
      Hij heeft het zo druk met stalken van mensen dat van het inhoudelijk discussiëren maar weinig terecht komt.

    2. Beukman

     @Floris
     In een zeer grijs verleden potste ik een tijdje ergens op een politiek forum onder een gefantaseerde naam.
     Die naam werd door anderen (vnl mannen) geïnterpreteerd als toebehorend aan een vrouw.
     Het viel me op wat een enorme hoeveelheid bagger ik hierdoor over me heen kreeg. Dat veranderde abrupt op het moment dat ik mijn nick veranderde.
     Interessant, niet?

  2. swetsnek

   doe je best veeeeeeeeeeeeeel plezier hahahahahaha ot moan

 15. Skippybal

  Anne fleur, silvana, Joop….ik zou denken dat DDS geen genoeg van deze randverschijnselen kan krijgen….

  wel debat Bosma gezien….werd he-Le-maal afgeslacht door Asscher over lippendienst aan GeenStijl.

  Ach de linkse Bosma denkt nog steeds dat de overheid van alles en nog wat moet steunen met overheidsgeld.

  U ziet, de markt corrigeert vanzelf als het te onsmakelijk wordt….nu eens kijken of GeenStijl kiest voor adverteerders of liever ten onder gaat zonder
  Knieval.

  1. IJscoman

   Skippy rechtse-bal-gehakt, leg nu eens in je eigen woorden uit waarom je vindt dat GeenStijl zou moeten verdwijnen. Ik ben echt benieuwd.

  2. Kritiekaster

   Ja, Skippy, dat was een leuk debat. Die Bosma werd door Asscher als een vlieg afgeschud. Wat is dat toch een lichtgewicht!

   1. IJscoman

    Mee eens. Asscher is inderdaad een enorme lichtgewicht. Hij maakte er in Amsterdam niet voor niets een puinhoop van. En als lijsttrekker faalde hij jammerlijk.

 16. Roughwood

  Om dan nog maar even in het beschaafde Joop.nl jargon te blijven; ze moeten daar inmiddels toch wel jaren een schrale aars hebben door al die linksmoralistisch demoniserende deugdramhaatdiarree welke, op kosten van de belastingbetaler, constant over andersdenkenden wordt uitgescheten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.