Malle Monique Samuel misbruikt Bevrijdingsdag voor halfgare rant over Zwarte Piet, Palestina en transgenders

Bevrijdingsdag was vroeger een dag waarop Nederland vierde dat het weer zelfbestuur heeft – vandaag de dag is het een soort ultralinks allegaartje om allerlei margekwesties nog eens een keer aan te kaarten.

Ik vraag me af waarom je in ’s hemelsnaam iemand als Monique Samuel (ze schijnt zichzelf tegenwoordig Mounir te noemen) vraagt om op te treden op je festival op Bevrijdingsdag. Ze snapt overduidelijk niets van vrijheid: als islamisten de macht grijpen in Noord-Afrika danst deze vrouw uitzinnig van vreugde op tafel. Vrijheid? Ze spoort niet helemaal.

Dat was ook wel weer duidelijk toen ze vandaag een nieuwe “vrijheidsdans” mocht opvoeren – ditmaal ter ere van Bevrijdingsdag in Nederland. In Den Bosch bracht ze gistermiddag de volgende performance ten gehore:

Jaja mensen, je gelooft het niet: maar dit is dus linkse kunst anno 2017. Een beetje onnavolgbaar brabbelen over allerlei zaken die niets met elkaar gemeen hebben behalve dat ultra-linkse activisten zich ermee verbonden voelen. Zwarte Piet, Palestina, de acceptatie van zogenaamde transgenders en uiteraard allerlei teksten die uit de Koran komen.

En wat dat te maken heeft met het feit dat Nederland na een bloederige oorlog bevrijd is van de Duitsers? Helemaal niets, uiteraard. Maar dat maakt knotsgekke lui als Monique Samuel niet uit – die doen net alsof een nazi-overheersing net zo erg is als het hebben van een donkere kindervriend bij een familiefeestje. En dat zal ze met haar van de hak op de tak springende rap bewijzen, ook!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Anna

  Nationaal Comité 4 en 5 mei is kennelijk tot een links elite groepje verworden.

 2. Marija

  Eens te meer wordt hiermee bewezen hoe belangrijk het is dat de kinderen op school iets van onze geschiedenis leren.
  Ook dat wordt omwille van *anderen* onder het tapijt geschoven en zo krijg je uiteindelijk allerlei rare figuren die dit gaan gebruiken.
  *Van vreemde smetten vrij* ja graag.

 3. Marcus123

  Waarom iemand bewust bij zijn vetkeerde naam noemen? Hij heet Mounir. Die naam staat in zijn paspoort.

 4. Kodi

  Wanneer wordt Bevrijdingsdag eens bevrijd van deze idiotenparades?

 5. Ni28

  Het is begonnen toen de meester zich voor het klas voorgesteld heeft: Ik ben Piet! Het politiegezag heeft het gezag verloren toen deze hun pet aan de burger hebben aangeboden want die paste ons allemaal. Het ontbreken van kweken van solidariteit en respect met elkaar zoals in het militaire dienst gekweekt werd(ook niet graag, hoor!) verdween ook. Het is dan ook niet raar als het woord respect geen waarde meer heeft en de leraar, politieagent, de brave burger maar ook de slachtoffer van de WO2 het moeten ontgelden. Wij hebben respectloze jeugd gekweekt(gelukkig met voldoende uitzonderingen) en plukken nu de wrange vruchten van de toen al verkeerd uitgelegde vrijheid.

 6. meanstreak2099

  tja, hier past het bekende gezegde “er lopen meer gekken rond buiten het gekkenhuis dan erin”goed bij

  1. Ni28

   Net als in een verhaal van Edgar Allan Poe.

 7. Sniper666

  Weer zo’n persoon (wat is het, man of vrouw?) die ernstig in de war is maar blijkbaar toch een podium heeft. Maar goed, onze vrijheid gebied ons anderen te accepteren binnen de beperkingen van de wet.

 8. Floris

  “Ze snapt overduidelijk niets van vrijheid: als islamisten de macht grijpen in Noord-Afrika danst deze vrouw uitzinnig van vreugde op tafel. Vrijheid? Ze spoort niet helemaal.”
  ———————————————————————————
  Haar/zijn vader is een kopt. De kopten zijn in Egypte bijna uitgeroeid door moslims.

  Toch zat ze te kwijlen bij die zogenaamde arabische lente. Knettergek en al net zo’n verrader van het christendom als die idioten van de PKN.

 9. janszm

  Zou Mounir nog kunnen buikdansen op de tafel?

 10. Babaji538

  De video is verwijderd.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.