Modeblad Glamour gaat op de marxistische tour: prominent podium voor activiste Anne Fleur Dekker

En ik altijd maar denken dat modebladen er zijn om het vrouwelijke smaldeel van de Nederlandse populatie te informeren over – je weet wel – mode. Niks ervan, ze veranderen voor onze ogen in linkse guerilla-magazines. Glamour voorop: Anne Fleur Dekker wordt voor de aankomende editie hun boegbeeld.

Als mensen het hebben over de ‘linkse media’, dan denken we doorgaans aan kranten. De Volkskrant, het NRC, Trouw… dat spul. Soms kunnen we het uitbreiden met publicaties op het internet zoals Joop.nl, De Correspondent of Jalta. Maar al die media hebben één ding gemeen: het zijn nieuwsplatforms.

Je moet echter niet vergeten dat de politiek-correcte ziekte ernstiger is dan alleen de mensen die het nieuws volgen. Ook mode-enthousiastelingen zullen niet ontkomen aan een hardnekkig activisme van mensen die zeggen pacifist te zijn, maar tegelijkertijd de meest zorgelijke vormen van geweld tegen ‘rechtse’ mensen bepleiten. Jawel: Glamour besloot kennelijk om Anne Fleur Dekker een welwillend podium te verschaffen. Want je gewelddadig uitlaten over rechtse mensen, dat is eigenlijk toch heel modieus, hip en gaaf?

Op Twitter maakte Anne Fleur zelf een mini-reportage van de fotoshoot die het blad met haar ondernam:

Of de foto’s mooi en smaakvol zijn, zal ik aan het beoordelingsvermogen van onze lezers overlaten. Voor nu wil ik volstaan met de opmerking dat het natuurlijk knettergek is dat mensen zoals Anne Fleur Dekker zo op handen worden gedragen in de media: deze lieden hebben geflirt met geweld en verdienen geen daverend applaus. Maar zoals het gaat met de linkse media: zolang het maar het juiste geweld is tegen de juiste mensen, mag een hoop. Typisch!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. FlorisDeVr1es

    De modewereld staat erom bekend dat ze volkomen leeg is. Vandaar dat het zo enorm klikt met het hoofd van Anne Fleur!

  2. HW

    Ik vind al langer, dat Anne Fleur bij de vuilnis kan worden gezet. Ik begrijp niet, dat deze schreeuwlelijk iedere keer weer een podium krijgt.
    Daarom kan het blad Glamour ook direct in de blauwe Otto.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.