Narcistische Haagse moslima wil €10.000 schadevergoeding, omdat schoolfotograaf langskwam tijdens het offerfeest

abdulrasheed-480909_960_720
Foto: Een moslima met een iPhone. Niet de vrouw uit het artikel. Bron: Dielmann / Pixabay.

Zeg, wie dient zich eigenlijk aan wie aan te passen in dit land?

Misschien heel naïef van me, maar ik dacht altijd dat integratie inhield dat de persoon die hier te gast is zichzelf aanpast aan de regels van de gastheer. Lijkt me volkomen normaal, toch? Als ik naar Denemarken emigreer ga ik ook niet lopen huilen als ik geen vrij krijg met Koningsdag.

Een moslima in Den Haag dacht daar kennelijk anders over en eist dat zij zich niet aan de wereld, maar de wereld zich aan háár aanpast. De schoolfotograaf kwam namelijk langs tijdens het islamitische Offerfeest. Een dag zonder bijzonder lading voor Nederland, dus de man kan prima z’n foto’s komen schieten op die dag. Maar niet volgens deze vrouw, die nu een absurd bedrag aan schadevergoeding eist:

“Een islamitische moeder eist 10.000 euro schadevergoeding én excuses van de Haagse Maria Montessorischool, omdat deze de jaarlijkse klassenfoto inplande tijdens het islamitische offerfeest. Haar twee dochters konden daardoor niet op de foto.

,,Weet u hoe het voelt als je dochtertje van 5 elke dag bij binnenkomst in de klas naar de foto kijkt en vraagt ‘mama, waarom sta ik hier niet op?’ Dat kun je niet aan een kind uitleggen’’, zei de Haagse moeder gisteren snikkend tijdens de zitting in Haagse rechtbank.

Volgens haar advocaat Laura Zuydgeest is deze zaak een ‘schoolvoorbeeld’ van discriminatie. ,,Door het fotomoment op een islamitische feestdag te plannen zijn moslims getroffen. De school heeft dan de plicht om alles in het werk te stellen om de schoolfotograaf op een andere dag te laten komen. Ondanks dat ze daarvoor twee weken de tijd had, is dat niet gebeurd.’’”

Laten we hopen dat mevrouw Zuydgeest deze commentaren plaatst in haar rol als advocate van deze drammoslima en het niet echt meent, want anders is het niet best gesteld met haar beoordelingsvermogen.

De school heeft namelijk helemaal geen “plicht” om rekening te houden met alle aanstellerige grillen van ouders – de school is er om onderwijs te bieden, en daarmee basta. Dat er überhaupt al een schoolfotograaf langskomt is al een extra luxe die formeel buiten de kerntaak van het bieden van basisonderwijs valt.

Ik zou tegen deze islamitische moeder dan ook willen zeggen: als het je niet bevalt, dan verhuis je toch gewoon lekker naar een land waar de schoolfotograaf bijkans gestenigd wordt als hij langskomt tijdens het Offerfeest? Emigratie me veel beter voor deze vrouw én voor Nederland. Dit is namelijk ons land, en we laten dat niet zomaar islamiseren.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

20 reacties

 1.   

  Ik wist niet dat moslimkinderen extra vrije dagen toebedeeld kregen van school, want volgens mij is het offerfeest geen officiele feest en/of vrije dag in NEDERLAND. Houd dus in dat men die kinderen op die dag onttrekt aan de leerplicht, wat dus een strafbaar feit is. Of het valt de scholen niet op, dat veel moslimkinderen op die dag “ziek”zijn, of er is hier sprake van discriminatie t.o.v. de niet-moslim kinderen. Trouwens deze kopvoddenmoslim is iig al aardig ingeburgerd, want ze weet al prima de gang naar een advocaat te vinden, dat dan weer wel.

 2.   

  Als dorpsbewoner in het Zuiden van ons kikkerlandje, heb ik er gelukkig weinig last van en dat is maar goed ook want ik tolereer het niet meer. Dit soort volk is ondertussen zo dermate vermoeiend aan ‘t worden dat ik er niet meer mee geconfronteerd wens te worden.

  Emigreren is voor mij geen optie (meer), ik ben domweg al te oud om ergens anders nog iets op te bouwen. Had ik 30 jaar geleden geweten hoe ver Nederland zou afglijden, dan had ik nog een kans gehad om dat te doen. Maar ja, zoals altijd… berouw komt na de zonde.

  We leveren elke dag opnieuw in. Daarbij heb ik het gevoel dat we met z’n allen in een trechter zijn beland, we hangen nog net aan het randje. Maar niet lang meer. Dan moeten we loslaten en verdwijnen we en verzuipen we in een poel van islamslijk en gutmenschdrek. Echt, ik wil gewoon niet meer.

 3.   

  Laat ik nou steeds hebben gedacht dat het z.g. offerfeest bedoeld zou zijn om parasiterende moslim snotneuzen te offeren aan hun veel geprezen allah ! Is kennelijk niet de bedoeling van hun offerfeest, jammer !!!

 4.   

  Ik vind het kont naar het Westen te richten discriminerend en ondankbaar.

 5.   

  Oh dit is niks. Het kan allemaal veel erger. Kennen jullie deze gek? Zijn mama kon niet lezen en schrijven (in geen enkele taal, “dat was ook niet nodig”). Toen kreeg ze een infarct en eindigde in een verzorgingscentrum. Hij was toen van mening dat iemand voor z’n moeder, op “zangerige en ritmische toon” verzen uit de Koran moest gaan opdreunen… in het Arabisch. En daar hadden ze gek genoeg geen personeel voor. De gek heeft vervolgens een huilboek over die situatie geschreven en daar goed aan verdiend. Het huilboek kreeg zelfs een prijs!
  https://slimk1nd.nl/een-zorgverzekering-van-allah/

  1.   

   Wat een enge huilebalk.
   Doe ik er ook een.
   Mijn broer was homo, kwam in verzorgingshuis terecht en het was zó duidelijk merkbaar dat hij werd geminacht door de proleten-moslima-kopvodden dragende onprofessionele hulpen, dat hij uiteindelijk is overleden, terwijl dat voorkomen had kunnen worden met wat méér aandacht en tijdige inschakeling van arts en ziekenhuisopname.

 6.   

  Man, man, man die fotograaf moet wel een moslim-fetishist zijn om zo’n in vol ornaat zijnde KOMO vuilniszak te fotograferen, hij heeft nog geluk gehad dat zijn dure lens is heel gebleven.

 7.   

  Wordt het niet tijd dat de onderwijsinspectie de ouders van deze Moslima’s gaat vervolgen voor het laten onttrekken aan de leerplicht?

 8.   

  Ik kan uit diverse berichtgevingen niet concluderen dat het schoolhoofd bewust deze datum heeft uitgekozen om moslims te weren van een schoolfoto, ik lees wel dat de fotograaf (heer of dame) geen andere datum ter beschikking had.
  Ook lees ik dat de moslim kinderen ochtends gewoon bij de fotoshoot mochten zijn waarna terug naar
  het feest.
  Ik lees ook dat het schoolhoofd later zelf nieuwe ‘school’ foto’s heeft genomen om afwezigen alsnog tegemoet te komen.
  De moeder blijft echter bij haar standpunt gebaseerd op discriminatie dit op basis van geloofsovertuiging.
  Het meest zorgwekkende aan dit verhaal , indien deze in diverse media klopt, is dat de rechter het schoolhoofd verwijt onvoldoende heeft ondernomen.
  Aangezien de kinderen inmiddels in een moslimschool zijn ondergebracht en de moeder niet van haar standpunt wil afwijken zal de uitspraak ik vermoed op hand van de eisende partij zijn.
  Nu ben ik werkzaam in een industrie waar veel gebruik wordt gemaakt tijdelijke krachten, de verdeeldheid is door mij geschat op een 70% iets donker gekleurde medenederlander, deze verdelen zich in barrières (groepjes)​ namelijk 1e is taal hierna als 2e is geloof, alles wat hierbuiten staat wordt niet toegelaten en zelfs (als minderwaardig ?) genegeerd, enkel als leidinggevende kom je hier op zeer oppervlakkige wijze doorheen, zelf heb ik de ervaring, vooral met moslima’s, dat het lijkt alsof deze voordurend zoeken naar discriminatie.
  Helaas heb ik geen invloed op het aannamebeleid van mijn werkgever.
  Ik kan het eerste ‘gesprek’ tussen schoolhoofd en moeder dan ook goed voorstellen, namelijk (zachtjes uitgedrukt) het schoolvoorbeeld, gebrek aan assertiviteit en constructief vermogen van de moeder.
  Vanuit mijn suggestieve oogpunt vermoed ik dat dit een klassiek voorbeeld is gestoeldom​ de moslim te verankeren in een samenleving, een overwinning, het door de moeder aangekaarte standpunt om te streven naar gelijkheid kan ik niet geloven wanneer het uit de mond van een moslim komt!

  1.   

   @Ikke en zo
   Het is nog gekker, de klaagster is een bekeerlinge. Waar de rest de kinderen voor de groepsfoto wat eerder naar school stuurde (moslims) vertikte deze dame het.

   Volgens mij is dit zo’n typisch geval van bekeerlingdrift dat wil laten zien dat ze beter is dan anderen.
   Ik erger me wild aan de hoofdofficier van justitie die oordeelt zonder enige vorm van rechtsspraak.

   Hier wordt e.e.a. verder uitgediept, kuch ;)

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/de_fotograaf_had_gewoon_geen_zin.html

   1.   

    Westerse vrouwen die zich tot de islam bekeren…op zulke wijven kijk ik neer, ik zeg het eerlijk.

 9.   

  Wat opvalt dat zelfs Halina Arajal, moslima en columniste bij AD, het een ongelooflijk wdomme actie vindt van deze moslima die de gang naar de rechtbank heeft gemaakt. Zij biedt de bewuste school aan om een pro deo advocate (moslima en moeder) voor deze school, bij een eventueel hoger beroep, te regelen. Waarvan akte…

 10.   

  Deze moeder is blijkbaar de enigste “goede” moslima,(voor dit vrouwmens was er geen andere mogelijkheid om alleen maar naar de moskee te gaan) want andere moslimouders gingen wel op het voorstel van de school in, om vroeg op de dag de foto te laten nemen én daarna pas naar de moskee gaan om te bidden!

 11.   

  Nooit te oud om te emigreren…ik heb het op mijn 65ste gedaan en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad

 12.   

  Geld lost niks op , ook niet dit probleem , mischien gewoon nieuwe klassen foto’s laten maken waar ze wel op staan , al ik een dag ziek ben en toevallig klassenfotos worden gemaakt sta ik er toch ook niet op. En er word al goed op voorhand aangegeven wanneer die fotos worden gemaakt. Dat zij dan feest willen vieren is niet het probleem van school

 13.   

  Waar halen ze toch het lef vandaan vraag je je af.
  De school moet zich dus aanpassen en rekening houden met al deze waanzin.
  Mevr. ga lekker naar een moslimland verhuizen, hier hoort U in elk geval NIET thuis.
  U leeft in Nederland en U heeft zich aan te passen aan de normen en waarden van DIT LAND, kunt U het niet opbrengen donder dan op verpest hier de boel niet, we zijn het spuugzat altijd maar rekening te houden met deze achterlijke waanzin.
  Keuzes in vele moslim landen waar U zich zeker happy zal voelen.

 14.   

  Sinds wanneer mag mohammed worden afgebeeld?

 15.   

  Gelukkig heeft deze fotograaf op die dag geen schoolfoto,s genomen in Amsterdam Nieuw West. Dan hadden er misschien maar 2 kinderen op die foto gestaan, want de rest spijbelde om allah zijn geit te slachten.

 16.   

  Echt omgekeerde wereld dit land, meer kan ik er niet over zeggen.

 17.   

  Als deze muts haar kinderen thuis houdt tijdens het “offerfeest”. wat is dat?, dan heeft ze de wet overtreden en verdient een stevige boete.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!