Natuurlijk: DENK steunt het islamistische standpunt en is groot voorstander van politie met hoofddoekjes

Zoals gebruikelijk: aan DENK hebben we weer eens helemaal niets.

DENK beweert bij hoog en bij laag géén islamitische partij te zijn, maar iedere keer dat er een maatschappelijke discussie rondom de islam wordt opgestart in Nederland zitten de vertegenwoordigers van DENK – surprise, surprise – allemaal aan de kant van de moslims in Nederland die allemaal slachtoffers zouden zijn van een gemene hetze.

Dus ondanks dat Turkse en Marokkaanse politie-agentes er zonder hoofddoekjes bijlopen, moet er kennelijk in Nederland een lans worden gebroken voor de radicale moslima’s die graag plaatsnemen in het politiecorps en daarbij hun hijab absoluut niet thuis kunnen laten. Zo beweert ook DENK-vertegenwoordiger Farid Azarkan, die gisteren bij BNR in Amsterdam nog maar eens mocht uitleggen waarom het zo’n grandioos idee is dat vertegenwoordigers van de Nederlandse overheid er niet neutraal uit hoeven zien:

Tegenover presentator Roelof Hemmen zette DENK-Kamerlid Azarkan nog eens uiteen waarom DENK denkt dat het een goed idee is dat agentes er bij gaan lopen alsof het hier Saoedi-Arabië is:

“[Voormalig korpschef Gerard Bouman] luidde de noodklok. Hij zei: het is ook gewoon niet prettig om daar te werken [als moslim].

Stereotiepe grappen, je wordt uitgesloten, je moet je twee keer bewijzen. Het is dus voor die groep gewoon niet interessant.”

De “redenatie” om dus voor het accepteren van hoofddoekjes zijn, is dat er vervelende agenten zijn die de hele tijd vervelende grappen over moslims maken. En die ultra-kwetsende grappen ga je kennelijk tegen door het politiemensen toe te staan om hun hoofd in een islamitische sluier te wikkelen, blijkbaar. En om dat kennelijk verschrikkelijke probleem bij de politie zelf tegen te gaan, moet de gehele samenleving van Azarkan straks gewoon dealen met een overheid die diens eigen neutraliteit heeft opgeofferd

Kortom: wat DENK beweert raakt wederom kant noch wal, en het enige wat we wijzer worden van het betoog van Farid Azarkan is dat DENK wéér geen bondgenoot is in de strijd tegen ongewenste veranderingen in de maatschappij. Bedankt maar niet heus, jongens!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. DutchDropveter

  Overheid(sorganen) en geloof gescheiden. Nou klaar einde discussie.

 2. EvG

  Tja, grapjes mag je niet maken, zeker niet over, of tegen moslims. Als Groninger (zonder accent) heb ik ook in oa Amsterdam gewerkt. En ja, natuurlijk worden er grappen gemaakt, want als Groninger ben je voor een Amsterdammer natuurlijk onder andere een boer. Ik heb er een heerlijke tijd gehad. Heb ook in het buitenland gewerkt, natuurlijk grapjes over mijn NL afkomst. Nou, ik doe rustig mee. Want wie de baal kaatst? Ook daar een super tijd gehad. Moraal van het verhaal. Grapjes zijn van alle tijden en kunnen over jan en alleman gaan. Je kunt je natuurlijk beledigd voelen. Maar sommige mensen vatten allles beledigend op. Lange tenen?

 3. DennisEijs

  Er is dus een groep die geen gevoel voor humor heeft, en nie tegen grapjes kunnen als het hen betreft. Ze hebben ook een hekel aan tekeningen, afbeeldingen dus. Een uiterst irritante groep dus die altijd beledigd is.

 4. joost2

  Voorspelling d.d. 21 mei 2017,

  Binnen 10 jaar heeft de Denk partij 20 zetels in de 2e kamer.

  Onze huidige bestuurders zijn bezig Nederland weg te geven!

  1. Isolde

   Als DENK 20 zetels moet halen in de Tweede Kamer zal de aanhang voor meer dan de helft uit autochtonen moeten bestaan. Dat zou een opmerkelijke uitkomst zijn maar ook wel een goed teken: veel autochtonen verzetten zich tegen discriminatie van allochtonen.

   1. corfo

    Allah én Isolde zij geprezen !!
    Jij kunt beter emigreren naar een islamitische staat, hoef je de narigheid zoals die parasieten alhier veroorzaken niet meer mee te maken, want aldaar is het paradijselijke reeds behaald. Domme Isolde. Hahahahahaha !!!

   2. Ali Yas

    Ik zal Isolde maar weer vertalen:

    “Als DENK 20 zetels moet halen in de Tweede Kamer zal het aantal mohammedanen in Nederland eerst fors moeten groeien. Maar alhoewel de meeste Nederlanders dat helemaal niet willen, werkt de EU er hard aan dat mogelijk te maken. Helaas zijn maar weinig Nederlanders bereid zich hiertegen te verzetten.”

 5. corfo

  Binnen enkele jaren zijn er in Nederland bordelen met geiten, speciaal voor islamieten.
  Let op : Denk krijgt dat voor elkaar.

 6. Domtoren52

  Elke keer als ik één of andere kop van DENK zie in de krant of op tv, krijg ik last van m’n darmen en schijt ik me helemaal leeg

  1. Kritiekaster

   Het valt nog mee dat het schijten je nog wel lukt, Domtoren. Je leek me nog te dom om te poepen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.