Ook Sylvana mengt zich in 4 mei-debat: beschuldigt Joodse organisaties van het voeren van een “schoolpleindiscussie”

Het zal je maar gezegd worden! Als je als Joodse organisatie vindt dat Dodenherdenking gereserveerd moet blijven voor de Tweede Wereldoorlog, ben je eigenlijk kinderachtig en bezig met een schoolpleindiscussie!

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Nadat eerder Anne Fleur het CIDI al onderuit de kan gaf, omdat de organisatie die zich inzet voor de vrede en veiligheid van het Joodse volk vindt dat 4 mei niet de dag is om bootvluchtelingen te herdenken, werpt een volgende linkse usual suspect zich ook in de strijd. Ik heb het natuurlijk over Sylvana, die via een post op Facebook uiting geeft aan haar chagrijn omtrent commentaar van het CIDI. De Joodse belangenclub wil graag dat Dodenherdenking bewaard blijft voor de Tweede Wereldoorlog en geen vluchtelingen-jankieboeboefeestje wordt, maar Sylvana is het daar niet mee eens.

Sterker nog: volgens Sylvana is het CIDI zelfs kinderachtig bezig. De in Den Haag gevestigde organisatie zou diens tijd slijten met het voeren van een zogeheten “schoolpleindiscussie“:

Aldus Sylvana vanochtend op Facebook, die daarmee ook duidelijk maakte dat zij op 4 mei kennelijk vluchtelingen gaat herdenken – en niet de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

Dat is nogal een flinke dreun in het gezicht van de nabestaanden van deze verschrikkelijke strijd – en bovendien nogal hypocriet: Sylvana roept constant op tot herdenkingen voor de slachtoffers van de slavernij, maar als ze zélf een keer een oproep krijgt om tragisch gestorven mensen te herdenken gaat ze puberaal lopen doen met een zogenaamde “gedachtenpolitie”.

Jammer, Sylvana. Heel erg jammer.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. poison

  Hier valt mij niks meer in, wat een dommigheid.

 2. Ritter

  Sylvana haat Nederland en schopt dus tegen Nederland en haar tradities aan. Daar zal waarschijnlijk afgunst aan ten grondslag leggen.

  1. mening66

   Valt niets aan toe te voegen.

 3. corfo

  Wát een stom mens is dit toch ! Ze kraamt de grootste onzin uit met als enige reden om weer in ’t nieuws te komen.
  Ze zal wel vreselijk jaloers zijn omdat zij vroeger, vóórdat zij de leeftijd had om op een schoolplein te mogen spelen, reeds van school geschopt was, wegens verminderd toerekeningsvatbaarheid, oftewel : te stom om voor de duvel te dansen.

 4. Ni28

  Domme opmerkingen zijn geen reactie waard. Er is teveel aandacht voor deze persoon.

 5. joost2

  Op een of andere manier snap ik het Nederlandse journaille niet meer.

  Zij allen vinden dat zieke meisje Fleur niks, terwijl zij ook blijkbaar nog niet uitgelachen zijn over de infantiele poging van mevr. Simons om in de politiek een baantje te krijgen.
  Ok.

  Wat ik dus niet begrijp waarom dit soort minkukels nou aandacht blijven krijgen in de media?
  Is dat om de normaal denkende Nederlander, die van zijn/haar land houdt, te pesten?
  Waarom telkens de aandacht voor deze non valeurs?

  Daarom beste media: het is te onbelangrijk om ooit nog een woord over deze mensen vuil te maken. Zij voegen niks toe. Negeren svp.

 6. DutchDropveter

  welke woord begrijpt de media in het algemeen niet aan; “GEEN AANDACHT GEVEN”

 7. Peter Selie

  Sylvana timmert politiek gezien niet meer aan de weg, maar toch weer dagelijks een update over het doen en laten van deze racistische tante, de DDS heeft een Sylvan-soap opera in het leven geroepen, alsof er géén belangrijker parlementaire items besproken kunnen worden. Kan er met mijn pet niet meer dat deze dagelijkse updates en profiel schetsen over haar zó belangrijk zijn, ach het kan verkeren, of is het komkommertijd om door een deadline van 7 artikelen per dag op tijd klaar uit de pen te persen, maar ja ík ben dan óók niet een hoogopgeleide desk jockey…

 8. Marija

  DDS stop aub met meldingen over Simons en Fleur.
  Zij zijn geen aandacht waard.

 9. HW

  De trut wordt alleen al geil van de aandacht die ze krijgt. Geef die trut toch geen respons meer en negeer haar, dan is voor haar de lol er snel af. Dit telt ook voor DDS.
  Misschien vertrekt ze dan wel naar haar geliefde Suriname of de Antillen.

 10. bjornvanherpen

  al levert het me een celstraf op maar als ik die koe eens op straat tegen zou komen beuk ik haar eens flink op haar neus

 11. Ego-non-solus

  Gegeven haar leeftijd en gebrek aan intelligentie (op school tijdens geschiedenisles ook niet goed geluisterd) zal Anne Fleur denken dat Dodenherdenking gaat over een in haar jeugd gestorven hondje. In dat licht bezien snijdt haar opmerking over het CIDI hout.

  Verder eens met de teneur van alle reacties hierboven: DDS geef dit soort mensen a.u.b. niet langer een podium. Het etaleren van zoveel domheid is al schrijnend genoeg voor hen zelf maar ik hoef het niet weten, echt niet.

 12. HaZ

  Het wordt idd een overkill bij DDS, die aandachtssnollen.

 13. van Urk

  Laat ze dan zelf een dodenherdenking voor haar soortgenoten op een gekozen datum organiseren en laat ons hiermee met rust. Het officiele gedenkschrift voor 4 mei is zeer duidelijk omschreven voor welke slachtoffers het eigenlijk om gaat.

 14. hans-e-pans

  Zij heeft geen voorouders, ze is opgericht.

 15. LieverKipsLeverworst

  Begrijp ik nu goed dat SS het zelfde haar wil als Ali B?
  #raarwijf

 16. indigo830

  vluchtelingen herdenking, zou dan internationaal moeten zijn en niet nationaal 4 mei.
  ze weet niet veel.
  zo ook slavenhandel. ppfff de arabische moslim landen hebben meer slaven gemaakt dan nederland hebt verscheept daar hoor je haar niet over..

 17. hitje89

  Mooi duo Sfleurana en Flusana

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.