Polen waarschuwen Nederland: ‘Met zoveel mensen uit een andere cultuur is het hier over 20 jaar niet meer leefbaar!’

1024px-2008_Pulaski_Day_Parade
Foto: In tegenstelling tot Nederlanders hebben Polen geen moeite met vaderlandsliefde. Zie hier een Pulaski-parade in New York. Bron: Salon Nowojorski / Wikimedia Commons.

Nederland moet oppassen geen Midden-Oosten aan de Noordzee te worden. Een oproep van extreem-rechtse haatzaaiers? Nee, van immigranten die hier nú nog gelukkig zijn. Oost-Europeanen zien het land dat zij liefdevol uitkozen als nieuwe vestigingsplaats langzaam veranderen in een islamitische bananenrepubliek.

Vanochtend stond in het AD wat je kan noemen een echte eye opener. Wierd Duk besloot om te luisteren naar hoe Poolse immigranten het hier bevalt in Nederland. Resultaat? Over het hier en nu zijn ze op zich niet ontevreden.

Maar ze maken zich grote zorgen om de toekomst van ons land. Lees bijvoorbeeld waarvan wiskundelerares Monika Jakubowska uit Bergen op Zoom ons Nederlanders probeert te doordringen:

,,Reken maar dat partijen als Denk overal zullen opduiken en steeds groter zullen worden. Op een enkeling na zijn de Polen die ik spreek ervan overtuigd dat West-Europa over twintig, dertig jaar niet meer leefbaar is. Als je zoveel mensen binnenlaat uit een andere cultuur – aanhangers van een intolerante religie met vaak een laag iq, die niet aan het werk zullen komen – wat kun je dan van de toekomst verwachten?”

Monika is zeker niet de enige kritische Oost-Europese Nederlander: ook de van oorsprong Hongaarse dr. László Marácz, die Europese Studies aan de UvA doceert, slaat alarm:

,,De West-Europese samenlevingen islamiseren zo snel, die ontwikkeling lijkt mij niet meer te stoppen. De politiek heeft er ook totaal geen antwoord op. Westerse politici hobbelen maar verder in dat multiculti-patroon. Ze roepen de ondergang over zichzelf af. Zo zien Oost-Europeanen het: we zijn getuige van het langzame stervensproces van de eigen beschaving.”

En zo komen er nog meer Nederlandse Polen aan het woord – de één na de ander is buitengewoon negatief op de wijze waarop Nederland omgaat met kwesties rondom de massa-immigratie en de oprukkende islam. Ze zijn niet alleen kritisch op ons land, maar ook op de EU die de kwestie volkomen negeert of afdoet als een non-issue.

Maar het is natuurlijk geen non-issue. Islamisering is geen fictie, maar gebeurt écht. En als die ontwikkeling zich doorzet met dezelfde vaart als dat die de afgelopen decennia gegaan is, dan hebben we met z’n allen over een paar decennia een groot probleem. Yikes!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

31 reacties

 1.   

  Met zoveel mensen uit een andere cultuur is het hier over 20 jaar niet meer leefbaar, ach n.m.m. is het nu al niet meer leefbaar. Over 20 jaar leeft de “Nederlander” in een sharia recht, deze lieden fokken sneller aan al konijnen, maar ja men moet wat over hebben om de vergrijzing een halt toe te roepen (Kuch)…

  1.   

   Maar ze hopen dan ook nog dat de moslims de oude mensen gaan helpen?!
   Ja, om ze te bestelen en verkrachten!
   Want wij willen geen moslim aan ons lijf en dat lost dan vanzelf op door meer zelfdoding.
   Fijn voor deze regering want zo snijdt het mes aan 2 kanten.
   Geen AOWers meer en hun geliefde moslims de vrije hand.

 2.   

  Iedereen ziet en weet het, behalve zij die het kunnen veranderen of stoppen.
  Dat zal één of meer redenen hebben.
  Wegkijken is een goed betaald beroep in Nederland.
  Dag land, dag mensen, dag cultuur, dag alles.

 3.   

  (Door: “De Boze Ouwe Man”)

  Hitler had zijn vingers afgelikt bij wat vandaag wereldwijd plaatsvindt. Moordcommando’s worden bij bosjes binnengelaten, worden bejubeld en door Europese verraders die op de loonlijst staan van Soros, de VN, de EU en de NWO geholpen hun weg naar en binnen Europa te vinden. Wij kijken toe en doen niets. Wij laten ons langzaam richting muur duwen en zeggen ‘nou, nou’. We laten ons richting afgrond duwen en zeggen ‘moet dat’.

  Op zich heel logisch want wij zijn door D66 en aanhang tot individualisten gemaakt. Wij houden er niet van om ons in collectieven te verenigen als het om iets anders dan voetbal gaat. Wij zijn politiek stekeblind, wij zijn tolerant, velen zo tolerant dat ze zichzelf wegcijferen. We hebben slappe knieën, zijn gewend dat anderen het vuil opruimen, daar kunnen wij onze poezelige handjes toch niet aan besmeuren.

  Ons bestuur heult met de vijand en doet dat al decennia lang. De journalistiek stinkt als een open riool dat al jaren niet is doorgespoeld. De weinigen binnen de intelligentsia die nog normaal denken, worden een hoek ingejaagd door een agressieve meute betweters die enkel openstaan voor hun multicultureel denken dat gaat leiden tot een bloedbad en een islamitische monocultuur.

  Bijna een jaar geleden heb ik al eens eerder in een open brief aan Wilders de mogelijkheid van het oprichten van een Samenwerkingsverband Nederlanders geopperd. Iets dat zonder dat dit door zelf benoemd links wordt weggezet als racistisch of discriminerend moet kunnen, omdat ook een Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders bestaat waar dit ‘links’ geen bezwaar tegen heeft.

  Waarom zouden Nederlanders minder rechten hebben dan welke andere in Nederland wonende bevolkingsgroep ook? Tot nu toe is dit laatste gewoon de praktijk in Nederland en daar dient een eind aan te komen. Aan het opkomen voor eigen belang is niets verkeerds. Als Marokkanen het mogen, waarom mogen Nederlanders het dan niet?

  Het wordt hoognodig tijd dat Nederlanders zich niet langer laten domineren door ‘links’, dat niets anders doet dan schreeuwen dat iedereen die voor zichzelf opkomt racist, fascist of neonazi is. Uit naam van internationale mensenrechtenverdragen eis ik als Nederlander het recht op om voor mijzelf als mens en voor mijn rechten, mening en manier van leven te mogen opkomen.

  Ik zie geen enkel bezwaar tegen het oprichten van een Samenwerkingsverband Nederlanders of wellicht zelfs een Samenwerkingsverband Niet Islamitische Nederlanders. Ik weiger om mij nog langer te laten domineren door al die gif spuitende salon-linkse politieke dominees die vinden dat enkel hun mening de ware mening is en dat ieder zich vrijwillig moet wegcijferen omdat zij ‘weten’ correct bezig te zijn.

  Ik weiger om uit vrije wil mijn eigen graf te graven en op commando van landverraders uit Brussel en Den Haag er zelfs in te gaan liggen. Wij moeten ons organiseren als we nog een kans willen maken tegen de moordcommando’s die door Europese verraders waarschijnlijk al zijn binnengehaald. Als we op onze kont blijven zitten en enkel boze berichten schrijven, kunnen we net zo goed wel ons graf gaan graven.

  Niet wij zijn oorlogszuchtig, dat is de partij die binnenkomt, dat is Soros, dat is de VN, dat is de EU, dat is de NWO en alle door hen gekochte lakeien. Wij verdedigen de democratie tegen een nieuwe Joodsche Raad, eens een laffe bende die vele Joden de dood heeft ingestuurd om zichzelf, de intelligentsia, te redden. Dat is wat opnieuw speelt, de intelligentsia hoopt te worden gespaard door haar landen en volkeren zonder enige vorm van verdediging uit te leveren aan de grillen van barbaren. Het is al ver over twaalf. We moeten ons organiseren!

  1.   

   Hoe reageerde Wilders als ik vragen mag?

 4.   

  Over 20 jaar zult je alleen aan het klimaat kunnen zien dat dit Europa is. Oude kalief van Den Haag Rutte zal eindelijk zijn droom in werkelijkheid zien veranderen. Met aan zijn kant Klaver, Kuzu en Simons als hoofdopzichters. Onze politici hebben kippenhersenen of het is een vooropgezette plan, ik kan niets anders bedenken. Het hele Oostblok denkt dat die westerlingen helemaal van het padje zijn en nu horen zij nog erbij ook. Vanuit de Russische juk gelijk in de islamitische vallen dat konden zij toen niet bedenken. Het Westen was toch juist vrij. Hier in het Westen slikt men het allemaal want wij hebben het toch nog zo goed zoals men graag zegt. Het vraag is nog hoelang? Als men hier eindelijk wakker wordt van zijn droom belandt hij gelijk in een nachtmerrie. Iedereen moet plaats maken voor de islamieten en dan pas zal men inzien dat hij jarenlang niets deed en nu is het te laat. Onze democratie wordt snel afgebouwd want je moet de migranten niet krenken. Deze Polen zien het nog met enige afstand heel goed maar wie zal naar ze luisteren? Wij gaan een burgeroorlog tegemoet in Europa, de kwestie is niet of maar wanneer. En daar was juist de EU voor opgericht om oorlogen te voorkomen. Wakker worden!

  1.   

   Mooi verwoord Ni28!

 5.   

  De reden dat links het niet ziet is omdat links het niet WIL zien. Het is in strijd met hun ideologie, hun idee van de maakbare wereld, en DUS is het niet bespreekbaar. De linkse kerk zal nooit van haar geloof vallen omdat dat geloof heilig is. Je kunt waarschuwen wat je wil, ze zijn en blijven ziende blind.

 6.   

  (Door: “Driek”)

  Aan dien getekende gezichten van dat Somalische gezelschap kun je wel zien dat het verschrikkelijke oorlogstrauma nog lang niet uit hun geest gebannen is. Doch met het belastinggeld van die racistische Nederlanders, die zich suf betalen voor al dien ongein, hebben die zielenpoten het hier maar goed getroffen. En ja, straks lekker op vakantie in Somalië. Die arme Nederlanders zal ze een rot zorg zijn.

  Na aankomst in het wonderlijk sprookjesland Nederland krijgt den gelukszoeker voedsel en medische verzorging. Voor oorlogstrauma’s wordt een psycholoog of psychiater ingeschakeld. Zakgeld wordt gestort op een bankrekening. Verder krijgt de verdoolde Afrikaan een bankstel en een televisietoestel, een ijskast en een wasmachine en een fiets. Maar als ik dat brutale smoelwerk van die Somalische snotneus rechts op den foto aanschouw, heb ik al meer dan genoeg gezien. Neen, ik mag die mensen niet. Die mensen staan te ver van mij af. Doch ik zal vast wel een racist wezen.

  Zojuist lees ik in één onzer Couranten dat de twee jonge Somalische Nederlanders, die vorige week in Noord-Brabant zijn aangehouden vanwege lidmaatschap van terreurbeweging al-Shabaab, er nog één vast zit. De tweede verdachte (dat ontevreden smoelwerk rechts op de foto) is daarover verbijsterd. Hij begrijpt er helemaal niets van.

  Welnu, ik ben de laatste jaren doorlopend verbijsterd over den brutaliteit van dat zogenaamde vluchtelingenvolk. Er is toch geen oorlog in Somalië? Welnee. Er is zoals gewoonlijk weer eens hongersnood. Nederland draagt dit jaar ruim 9 miljoen euro bij aan de bestrijding van deze humanitaire crisis.

  Ach lezer, we worden ongelooflijk belazerd. Straks worden overal in de straten der grote steden palm- en bananenbomen geplant om het heimwee van die Afrikaanse trommelaars wat te verzachten. Ook Jesse Klaver zal meer ritmische muziek met veel trommels eisen. Onze bewindslieden zijn tot alles in staat.

  Ik wens U allen nog een gezegende dag.

 7.   

  Horen we het nu ook eens een keer van een ander. Ik weet niet wat die Marxisten voor utopische plan hebben met hun multiculti hobby, maar ik weet 100% zeker als ons land een tweede Libanon wordt, dat het linkse tuig met staart tussen hun benen ons in de steek zullen laten.

  1.   

   Ja beste een herhaling van de geschiedenis staat ‘ons’ zeker te wachten. Op 13 mei 1940 vluchtte Wilhelmina met een klein gevolg en met medeneming van de goudvoorraad van de Nederlandsche Bank naar Engeland. Eén dag later gevolgd door de bijna voltallige regering, saillant detail de parlementariërs mochten niet met dezelfde boot mee als Wilhelmina.

   http://www.prorepublica.org/artikel.aspx?a=110514_wilhelmina_vlucht&t=wilhelmina+heldhaftig+vlucht

   1.   

    @ Peter Selie

    Dat was zo walgelijk, vluchten en je volk in de steek laten. Zijn geen woorden voor, onvergeeflijk! Daarom ben ik ook voor een republiek. Weg met die nep oranje’s.

    1.   

     Ja beste, de afgelopen kabinetscoalitie PvdA & VVD kan men gerust beschouwen als het grootste nep-kabinet aller tijden, alles is zo’n beetje nep aan de politiek correcte volksvertegenwoordigers n.m.m. En nu is het aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat een nieuwe linkse coalitie tot stand is gekomen, de hele reguliere politiek is links als een draaideur, alleen bij verkiezingen halen ze de stoffig geworden partij-ideologieën weer uit de kast.

 8.   

  De (vaak illegale) massa immigratie uit de islamitische landen is een van de grootste gevaren voor Noord/West Europa en zal uiteindelijk leiden tot demografische,financiële en culturele zelfmoord.

  Wat we geleerd hebben van de afgelopen 50 jaar immigratie is dat verreweg de meeste moslims niet integreren maar hun islam “meenemen” naar Europa en daaraan vasthouden. Ook de tweede en derde generatie!

  In de grote steden zien we complete wijken waar de autochtone bevolking is “vervangen” door merendeels islamitische migranten die volgens de islamitische wijze leven.

  Dus veel moskeebouw; islamitische scholen en universiteiten; meer eerwraak; meer vrouwenbesnijdenissen; meer kinderhuwelijken en zelfs Sharia rechtbanken voor burgerlijke zaken zoals scheiding zoals in Engeland.

  Er vind een bevolkings-explosie plaats in Afrika. Miljoenen van de Afrikanen staan klaar om naar (Noord/West) Europa te gaan omdat hier gratis huizen en ruime uitkeringen beschikbaar zijn.

  Als deze migratiegolf niet word afgeremd blijft er van Europa met haar waarden/normen systeem en westerse levenswijze maar weinig over en zal Europa sluipend islamiseren.

  ‘Waar moslims in de meerderheid zijn, hebben andersdenkenden geen rust’
  http://www.nporadio1.nl/dit-is-de-dag/onderwerpen/407841-waar-moslims-in-de-meerderheid-zijn-hebben-andersdenkenden-geen-rust

 9.   

  Daar hoef je met de als een kankervirus voortwoekerende islam en wegkijkende linkse deugdmensen geen POOL voor te zijn !

 10.   

  Kijk zó kan het ook, alleen is Japan een totaal andere orde van grootheid als het er op aan komt om hun eeuwen oude cultuur en ideologie te beschermen i.t.t dat van het vervloekte EU asiel en immigratiebeleid.

  Japanse MP geeft de VN de opgestoken middelvinger, en is niet bereid om moslim ‘vluchtelingen’ op te nemen.

  http://www.jewsnews.co.il/2017/05/08/japanese-pm-tells-un-to-shove-it-will-not-take-in-any-muslim-refugees-2.html

 11.   

  Links Nederland en helaas dus ook alle partijen zoals VVD, D66, CDA,CU , zijn geïnfiltreerd met links georiënteerde opvattingen, die de islam omarmen en met geen duimbreed in de weg staan.
  Een ongelofelijke “gutmensch ” attitude van verantwoordelijke, wegkijkende en zeer naïeve politici die ons land, cultuur, religie compleet aan het vernietigen zijn.
  IK begrijp die mensen niet. De VVD is met Rutte gewoon een linkse partij geworden. Rampzalig als hij met die ex communisten, maoïsten en links radicalen van groen links, ons gaat besturen. Waar is Rutte mee bezig?
  Alleen om MP te worden? Of denk hij: “après moi, le déluge”?
  Zo’n Segers van de CU zou toch moeten bevatten, dat als de islam hier de baas wordt, een politieke godsdienst met de sharia dus, dat hij zal worden opgehangen omdat hij christelijk is. Velen zullen hierom lachen, maar let op, het gaat sneller dan je denkt.

  Elke dag krijgt de islam meer invloed op het dagelijkse leven in Nederland.

  De politieke partij Denk kreeg grond onder de voeten en daarmee is een zgn.
  controlled burning aangestoken, wat nauwelijks meer uit te krijgen is.
  De moslims hebben voor een groot gedeelte zich hier in Nederland niet aangepast en hebben alleen hun cultuur, religie etc.naar hier toe verplaatst. Nederland interesseert hun geen bal. Wel de lusten maar verder niks!
  Aangemoedigd door de islam geestelijken om naar Europa te emigreren komen ze hier met miljoenen. Dan komt de overheersing immers vanzelf.

  Vreemd dat mensen van “buiten”, Polen, Hongaren , die hier zijn, dit wél constateren en “onze” politici zwijgen, bang zijn en ons land naar de knoppen helpen.

  Lees de boeken van Pim Fortuyn, die met profetische gave dit 20 jaar geleden al voorzag;
  Wat je ook van Wilders mag zeggen, hij benoemde het ook al lang en is wel een politicus die ons waarschuwt’
  Geen politici zoals de professoren van de Beek en R. Koopmans, hebben als wetenschappers ons op de gevaren van de toenemende islam gewezen, maar zij worden door links gedemoniseerd.

  Het is goed dat journalisten e.e.a. signaleren, maar heeft dat effect?
  Vaak denk ik, zouden dei politici weleens kranten lezen?

  Ter vergoelijking: ik ben geen racist, natuurlijk heb je hier een aantal mensen van buitenlandse afkomst die Nederlander geworden zijn en prima functioneren.
  Ik ken ze ook.
  Maar helaas, het is een grote minderheid en er is een meerderheid die heel anders over ons en ons land denken en het liefst onze identiteit zouden willen afnemen.

  1.   

   “Een ongelofelijke “gutmensch ” attitude van verantwoordelijke, wegkijkende en zeer naïeve politici” Nou neem maar van mij aan dat politici niet naïef zijn, het zijn bijna allemaal zéér intelligente en hoogopgeleide mensen die zeer goed voorgelicht zijn door lobbyisten en andere vooraanstaande organisaties en instellingen. Wat hen bindt en er voor zorgt dat ze niet uit de school klappen is het feit dat ze allen en elk nieuw Kamerlid een geheimhoudingsplicht moet afleggen, niet te verwarren met de eed of belofte van trouw aan het staatshoofd Koning Willen Alexander.

 12.   

  Tja, als ik zo alle reacties lees, denk ik: heeft Nederland tijdens de recente verkiezingen wéér fout gestemd?
  Zijn we er wéér met jokkebrok Rutte “ingestonken” ?

  Elk land krijgt de regering die het verdient.

  We blijven onder Rutte zitten met al dat linkse gedoe.
  De 5e linkse colonne zit bij de NPO, dus de voorlichting en partijdigheid ervan staat vast.
  Wie links is komt eerst en dan een hele lange tijd niks meer.

 13.   

  Het gaat niet om verschillende culturen. Het gaat om specifieke culturen, die niet stroken met onze humanitaire cultuur. Dat is het probleem. We hebben hier altijd verschillende culturen gehad.

  1.   

   Dat is juist. En die niet strokende culturen zijn islamitisch. Islam is het probleem.

 14.   

  Guus Geluk c.s. kan niet wachten op het moment dat hij met baard en tulband over straat moet.

 15.   

  Ik vrees dat we al te laat zijn….
  De landverkwanselaar zei het glashelder:”wij zijn met meer”!
  En daadwerkelijk zijn er bij de verkiezingen meer verkwanselaars gebleken dan vrijheidsstrijders en verzetshelden.
  Vanaf nu is het ieder voor zich…..

 16.   

  45 jaar geleden toen de instroom van Turken en Marokkanen op gang kwam, waarschuwden al heel veel mensen, waaronder ik, hiervoor. Maar we werden uitgelachen door die, voornamelijk, geiten wollen sokken mafketels. Ik woonde toen in Amsterdam west, 5 jaar later ben ik verhuist naar Hoorn, aangezien Amsterdam west volledig Marokkaans was geworden en de criminaliteit evenredig was gestegen. De Polen komen naar Nederland, heel dom, ik ben nu met pensioen en woon in een buurland van Polen waar geen midden-oosten en Afrikaanse gelukszoekers worden toegelaten.

 17.   

  Ik zie (nog) geen reactie van de extreem linkse garde, zoals daar zijn : Guus Gezeik, Beukennoot, Isolde en meer van die fraaie figuren die dapper hebben meegeholpen om NL naar de kl.ten te helpen. Ik vermoed dat zij allen op het strand in Italië staan met hun zelf-gefröbelde pamfletjes : “Refugees welcome”.
  Landverraders van de ergste soort.

  1.   

   Als het echt refugees betrof die tijdelijk een veilige haven zoeken, zou dat ook nog geen probleem zijn.

 18.   

  In Polen zijn de mensen stukken slimmer, dan hier. Die zitten niet te wachten op straten vol met schotels, moskeeën, scooters, bontkragen, hoofddoeken, baardapen, jurken enz.
  Die moslimwijven lopen tegenwoordig in Amsterdam met dubbeldekkers als kinderwagen.
  De islam fokt vrolijk door, want ze hebben behalve irritant gedrag te vertonen op straat, toch niks anders te doen dan naaien. Ze krijgen een uitkering van links, zodat ze ons land kunnen volpompen met bontkragen.
  Voor Guus Ongeluk en Beukmannetje is dit natuurlijk de hemel op aarde, maar voor de normale Nederlanders is het pure horror.
  Guus en Beukie zien zichzelf in hun fantasie al lopen in een witte jurk met baard. Een paar meter daarachter een paar vacuüm verpakte waggelende monsters, die een mega koterwagen voortduwen.

 19.   

  Nee , en hoeveel Polen zijn er in Nederland, mag ook veel minder.

 20.   

  Op zich geen probleem, vele culturen. Het wordt een probleem als sommige van die culturen absolutisme aanhangen. Een cultuur die graag samenwerkt en zelfs wil integreren, is geen probleem, zelfs niet als het een cultuur is die graag gescheiden blijft, maar geen expansiedrift heeft. Het probleem zijn dus culturen die het absolute gelijk denken te hebben en deze op willen dringen aan anderen.

 21.   

  Dat zijn geen echte nazi’s, maar een tegenbeweging die links en de Islamitische instroom gecreëerd hebben.

 22.   

  Het is hartverwarmend een keer te zien dat er meerdere mensen zijn die het gevaar van islam WEL zien, het steunt je en geeft je het gevoel dat jij niet de enige bent die zo denkt!
  Maar steeds meer kom ik in de overtuiging dat link-SS gevaarlijker is dan islam, die doen het openlijk en scharen zich tezamen en dat ontbreekt bij de mensen die het wel zien maar niets doen.
  Link=SS baant de wegen en doen nu al dingen die d islam nog niet wist dat het kon.
  De bruikbare idioten van link=SS geven net als de moslim niéts om hun kinderen en vrouwen.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!