Prijsschieten: Hans van Breukelen gaat vreselijk af bij persconferentie KNVB

Geen categoriemei 09 2017, 12:00
Het was vandaag prijsschieten voor de Nederlandse sportjournalistiek. Hans van Breukelen gaf namelijk een langverwachte persconferentie. En dat was feest voor alles en iedereen met een pen en een notitieblok.
Het was een geweldig spektakel vandaag: de technisch directeur van de KNVB ging werkelijk keihard af bij zijn persconferentie. Die stond in het teken van de nieuwe bondscoach, Dick Advocaat, en de procedure die was gebruikt om hem aan te stellen. Kort gezegd komt het erop neer dat het een enorme puinhoop was omdat Van Breukelen overduidelijk geen idee had waar hij mee bezig is.
https://twitter.com/jndkgrf/status/861883923382587392
Ondertussen heeft Van Breukelen zoveel fouten gemaakt dat werkelijk héél Nederland om zijn aftreden roept. Helaas wil hij daar niets van weten. Tijdens de persconferentie liet hij namelijk weten dat alle mensen om hem heen hem nog altijd steunen.
Joh. Dat is wel heel verrassend zeg, dat je eigen familie nog achter je staat... en natuurlijk die andere faalbobo's van de KNVB. Maar buiten die paar mensen Hans?

Kijk de hilarisch legendarische persconferentie hier terug.

Ook haalde Van Breukelen nog even uit naar Henk Ten Cate, de voetbaltrainer die hij de positie van bondscoach beloofd had. Dat ontkende Van Breukelen later zelf, maar helaas voor hem had een sportjournalist naar het gesprek geluisterd tussen hem en Ten Cate. Die wist dus dat Ten Cate de waarheid wel degelijk vertelde. Hansje is daar overduidelijk niet blij mee:

"Ik ben heel erg blij dat hij niet de nieuwe bondscoach van Oranje is geworden. Ik vind het heel erg onbeschoft van hem dat hij iemand mee laat luisteren met een gesprek zonder dat aan mij mede te delen."

Zo, dan ben je chic zeg! Nog even hard roepen dat je blij bent dat Ten Cate het niet is geworden!
De tweet van de dag gaat naar ex-tennisser (en Rotterdammer) Raemon Sluiter:
https://twitter.com/raemonsluiter/status/861880864988430337
Met dit soort mensen aan de macht bij de KNVB mag het geen wonder heten dat de nationale ploeg niets voor elkaar krijgt.
Oh, en voor we het vergeten: Ron Jans, die de nieuwe cursus Coach Betaald Voetbal, zou vormgeven voor de KNVB wil al weer weg. Kan iemand hem dat kwalijk nemen met een 'baas' als Van Breukelen?
Episch. Zo'n bende is het nog nooit geweest bij de KNVB.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten