Rechtse houwdegens Jan Roos en Arthur van Amerongen hekelen Ramadan-verslaving van de media: “We weten het nu wel!”

De rechtse opiniemakers roepen op te stoppen met al die slaafse Ramadan-berichtjes ieder jaar.

Het is een jaarlijks terugkerend ritueel geworden: moslims gaan vasten tijdens de Ramadan, en de vaderlandse pers stort zich er met veel gretigheid op. Niet om te waarschuwen voor de evidente gezondheidsgevaren, of om er op te wijzen dat vasten tijdens snikhete dagen slecht is voor de arbeidsproductiviteit. Nee, om zich er in volle glorie aan te vergapen.

Alle kranten doen er aan mee, maar het Algemeen Dagblad maakte het vandaag wel het bontst: het gaf een lijstje ‘do’s’ en ‘dont’s’ op voor niet-moslims tijdens de Ramadan. Ja, je mag koffie drinken in de buurt van moslims, maar mooier is het als je ook een dagje meedoet met dit ongezonde ritueel. Totale waanzin, natuurlijk.

Maar de Ramadan is geen nieuws: het komt ieder jaar weer terug. Waarom het er dan toch steeds en uit den treure over blijven hebben? Zijn we soms een islamitisch land geworden? Nee, toch? Ophouden dus met die zelf-islamisering, linkse media-outlets van Nederland. Dat is geen aanbeveling die alleen van mij komt, maar ook van DDS-columnist voormalig VNL-coryfee Jan Roos:

En ook Arthur van Amerongen – bekend van hilarische boeken en columns – doet een duit in het zakje:

Words to the wise: luister naar deze verstandige heren. Als moslims zichzelf een maandlang bijkans willen uithongeren is dat natuurlijk prima, maar laten we daar als Nederland niet quasi-bewonderend mee omgaan. Sterker nog: met deze temperaturen is het verstandig om juist méér, en niet mínder water te drinken. Uitdroging is namelijk geen pretje en volkomen onnodig: we leven hier immers niet in de woestijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Ni28

  De ongezonde maand goedgepraat door onze MSM. De berichtgeving van onze media doet niet onder de vroegere communistische media in het Oostblok met als de sleutelwoord indoctrinatie. Alleen is er geen Radio Free Europe meer net als toen. http://www.elsevier.nl/opinie/opinie/2017/05/ramadan-is-allahs-geweld-tegen-het-menselijk-lichaam-314336/
  Een mooie betoog van Afshin Elian.

  1. Ritter

   Ni28

   Een goed artikel van Elian over de islam. Nuchter en feitelijk over de ware betekenis van Ramadan. Dat zul je helaas niet niet horen bij de publieke omroep.

 2. Ritter

  Wat is er toch gebeurt met de gevestigde media die in het verleden vaak christenen hevig bekritiseerden en belachelijk maakten maar nu een soort propaganda platvorm is geworden voor de islam en begrip en respect promoot voor de islam?

  De islam (of althans de illegale massa immigratie uit de islamitische landen) is een van de grootste gevaren voor de westerse waarden/normen/levenswijze aangezien de islam niet compatibel is met onze westerse samenleving.

  Vandaar ook dat er zich in Noord/West Europa een parallelle islamitische wereld ontwikkeld die met de dag grote word omdat de (vaak illegale) massa immigratie gewoon doorgaat.

  We zien dan ook veel islamitische terreur aanslagen maar ook een sterke toename van dingen zoals kinderhuwelijken; eerwraak; vrouwenbesnijdenissen en zelfs Sharia rechtbanken voor burgerlijke rechtszaken zoals in Engeland waar al meer dan 100 Sharia rechtbanken actief zijn.

  ,Ik ontdekte een compleet rechtssysteem – veel gesystematiseerder dan ik had verwacht – dat in strijd is met onze seculiere wetgeving. Veel moslimvrouwen zitten vast in een religieus huwelijk omdat hun omgeving een scheiding voor de staat niet voldoende vindt. Voor deze moslims is het shariahuwelijk veel belangrijker. Die vrouwen moeten aan een shariarechter of een imam vragen hun huwelijk te ontbinden, bijvoorbeeld omdat hun man hen mishandelt. Ook Nederlandse moslima’s reizen naar die rechtbanken in Engeland. Dat is een parallelle samenleving. Ik verzet me daartegen omdat die praktijk indruist tegen de rechten van vrouwen.”
  http://www.ad.nl/nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/

 3. Two Ravens Black Kettle

  De Staatsmedia en hun kruiperige eeneiige Linkse Kerk tweeling RTL vormen een van de grootste radars in de zelf-islamiserings machinerie.
  Decennia lang hebben ze weggekeken
  Decennia lang hebben ze de boodschappers tegen het kruis genageld, de jongens en meisjes die naar de naakte keizers wezen aan de hoogste boom gehangen
  Decennia lang hebben ze gelogen, gemanipuleerd
  Decennia lang gedoofpot
  Decennia lang propaganda gevoerd; multicul, EUSSR, open grenzen
  Ze hebben Fortuyn de dood ingejaagd.
  De Drie gore Aapjes: Niets Zien, Niets Horen en Kaken Stijf op Elkaar.
  Met in hun linkerklauw de doofpot en de rechterklauw het touw om dissidenten op te hangen.
  De Kampbewakers van de Policor Doctrine

  Wanneer binnenkort de kinderen van de muren geschrapt worden dan zijn de media medeverantwoordelijk, zoals ze ook verantwoordelijk waren voor de moord op de Goddelijke Kale.
  Er is geen diersoort die ik zo minacht als de NL’se journalist(Vrijwillige Ambtenaar van de Ministry of Truth) (*)

  (*) uitzonderingen daargelaten zoals Arnold Karskens en Weird Duk maar die zijn bijkans zo zeldzaam als Raphus cucullatus

 4. Nasrani

  Ik hoop weer op een hele warme dag. Weinig moslims in het Nederlandse straatbeeld. Heerlijk, oude tijden herleven. En dat het nog een maand mooi weer mag blijven.

  1. Pedrito

   Ik hoop ook op een heerlijke en ongezonde hittegolf voor onze ramadanverslaafde medelanders!

 5. Two Ravens Black Kettle

  Zou het jeugdjournaal ook eerlijk kunnen vertellen dat de hun zo geliefde islamisten ook dieren levend uitbenen.
  Zou een boedhist, christen, agnost of atheist dat doen da worden ze opgesloten wegens dierenmishandeling
  Maar in dit land geldt het adagium van de Orwelliaanse varkens
  “all animals are equal but some are more equal than the others”

  Beste Jeugdjournaal
  Jullie zijn toch o zo begaan met dieren
  Dieren items verschijnen regelmatig
  Vaak schattig en soms boos wanneer een witmens een hond mishandelt
  Maar wanneer laten jullie eens een koe zien die onverdoofd uit elkaar wordt getrokken zodat ‘ nachts de Ramadan liefhebbers weer wat te eten hebben ?
  Gewoon
  Feiten
  Kweet het daar zijn jullie niet zo van want jullie zijn geen nieuwsprogramma maar een corrupte indoctrinatie programma (daarom werd Fortuyn door jullie ook weg gezet al Duivel, gefeliciteerd Volkert van der G. begreep jullie boodschap)

  Dus eerst een stukkie religieuze verering inzake Ramadan
  En daarna een gefolterd dier
  Of een moslim chauffeur die een blinde en een blindegeleidingshond weigert vanwege jullie favoriete religie
  Toe maar, doe eens gek en probeer voor het eerst in jullie pathetische levens eens de waarheid te vertellen.

  1. Sniper666

   @ TRBK

   NPO heeft vast opdracht gekregen de islammeren positief in beeld te brengen t.a.v. onze jonge zieltjes.

 6. Ngatimoto

  Ach het is altijd goed voor lamme excuses in Wegmisbruikers.
  ‘Ik ben moe. Ramadan weet u’?
  ‘Ik snel naar huis moet want iedereen wacht op mij. Ramadan weet u’?
  ‘Ik zag rode stoplicht niet, zo moe. Ramadan weet u’?
  ‘Ik dacht jij mij opjaag. Ramadan weet u’?
  En paar jaar later, ik ben diabeet, Ramadan weet u’?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.