Robin van Persie wil spelen in de Champions League bij Feyenoord

Het komende seizoen speelt Feyenoord dankzij het kampioenschap van Kuyt uit Katwijk in het miljoenenbal van de Champions League. Robin van Persie heeft aangegeven bij zijn zaakwaarnemer te willen terugkeren naar Feyenoord meldt AMK Spor.

De Turkse media melden dat de zaakwaarnemer van Robin van Persie kortgeleden een aantal interessante aanbiedingen heeft gekregen voor zijn cliënt uit het Midden-Oosten en Amerika. Dit heeft hij met van Persie besproken maar Robin van Persie wil dolgraag naar Feyenoord.

Wellicht gaat de in Rotterdam geboren voetballer in navolging van Dirk Kuyt eveneens zijn carrière in de Eredivisie afsluiten. Sportjournalisten beweren dat er direct na het kampioenschap contact is geweest tussen Dirk Kuyt en Robin van Persie. In dit contact zou Van Persie hebben aangegeven graag weer met Dirk Kuyt op het veld te willen staan.

Bij Fenerbahçe willen ze Robin van Persie graag laten gaan omdat hij  met een salaris van €6.000.000 per jaar behoorlijk drukt op de begroting. Er lijken gouden tijden aan te breken voor Feyenoord wanneer Van Persie bereid is om een flink deel van zijn salaris in te leveren. De fans hebben hier lang op moeten wachten maar de club zit weer in de lift.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. HaZ

    Niet doen ! Feijenoord moet doorselecteren met jonge spelers en niet met van Persie en zelfs niet met Kuyt. In een andere rol binnen Feijenoord zou Kuyt van grote waarde kunnen zijn, bijv. als jeugdtrainer, maar denk niet dat Dirk genoegen neemt met een rol op de bank komend seizoen. Van Persie is helaas niet van het kaliber Kuyt, toen die terugkeerde bij Feijenoord: Fit en gretig en dat heeft ie bewezen ! Feijenoord heeft zo ontzettend veel goede jeugdspelers die staan te popelen om zich te bewijzen. De 2 “oudjes” staan daarbij hun ontwikkeling in de weg.

    1. Floris

      Inderdaad: niet doen. Net als Ajax Huntelaar niet terug moet nemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.