Slachtoffercomplex van Anne Fleur Dekker bereikt nieuwe hoogten: ‘Ik word bedreigd, dus dat bewijst mijn gelijk!’

annefleur-tattoo
Foto: Anne Fleur maakt het vredesgebaar, maar hoe vredelievend is zij in werkelijkheid? Bron: Anne Fleur Dekker / Twitter.

Kijk, daar is Anne Fleur weer. Met opnieuw een nieuwe reden waarom zij de Nelson Mandela van de Lage Landen zou zijn!

Een gebrek aan eigendunk kan je de radicaal-linkse actievoerder Anne Fleur Dekker in ieder geval niet ontzeggen. In een interview dat De Correspondent de oproerkraaister afnam, gaf Anne Fleur nog maar eens aan dat ze ‘weet dat ze gelijk heeft’. Hoe dan? Nou, heel simpel: ze wordt immers bedreigd door lage creaturen. En dan moet je het wel bij het rechte eind hebben… nietwaar? Ik citeer:

Ze dook onder na bedreigingen. Dat bewijst haar gelijk, vindt Anne Fleur Dekker

Van de rechtse haat is ze voorlopig niet af. Volgens Dekker betekent dit dat ze iets wezenlijks te pakken heeft. ‘Ik hou dit vol omdat ik weet dat ik gelijk heb. Mensen steigeren omdat ik ze op een zere plek raak. Als je complete onzin verkoopt, dan lachen ze om je. Maar dit raakt ze en dat doet pijn.’”

Bedreigingen bewijzen echt het gelijk van helemaal niemand. Niet van Anne Fleur, niet van haar tegenstanders Geert Wilders en Thierry Baudet (die – ironisch genoeg – bedreigd zijn door Anne Fleur). Nee, zelfs niet dat van mij. Ze bewijzen alleen dat er een hoop trieste mensen op de wereld bestaan die andersdenkenden het licht in de ogen niet gunnen.

Dat bedreigingen nu worden aangevoerd als “argument” is echt het volledige einde van de intellectuele discussie over marxisme, feminisme en gelijkheid die Anne Fleur zegt aan te voeren. Het is nog slechts het narcistische blijven hangen in het eigen gelijk – degene die het meest gekwetst wordt heeft het meest gelijk… of iets dergelijks. Wat natuurlijk totale lariekoek is: degene met de beste argumenten heeft immers gelijk, en niet degene met de de bloederigste doodsbedreigingen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

20 reacties

 1.   

  hahahahahahahahahahahahahahahahaahahaahahaah doe haar een theater kado
  die Anne is vele malen beter dan welke lolbroek ook hahahahahahahahaha

  1.   

   “Een wijze vrouw wil niemand tot vijand zijn; een wijze vrouw weigert om iemands slachtoffer te zijn” Maya Angelou 1928-2014

 2.   

  Jongedametje, wie slecht zaait, oogst slecht. Neem een voorbeeld aan je hartsvriendinnetje Simons. En was het niet zo dat jij Bauder en Wilders bedreigde? Toch? Wanneer wordt je nu eens droog achter je oren meisje en stel je niet zo aan.

 3.   

  Het is wel jammer dat hier niet in sterke bewoordingen afstand genomen wordt van de bedreigingen. Zo ontstaat de, naar ik aanneem onbedoelde, suggestie dat het bedreigen van mensen vanwege hun overtuigingen geen probleem is.

  1.   

   Don’t feed the trolls.

  2.   

   Mensen bedreigen om hun overtuiging is inderdaad niet goed te praten. Zoals Spinoza het beschreef: “Iedereen moet vrij zijn om de basis van zijn overtuiging te kiezen. En dat geloof alleen zou moeten worden beoordeeld op de vruchten die het voortbrengt “. Anne Fleur zou er liever aan doen om ook mensen respecteren die met een rechtse overtuiging willen gaan leven i.p.v. deze mensen uit te lokken als racisten of fascisten om daarna zogenaamd verontwaardigd het slachtoffers pak aan te gaan trekken omdat zij bedreigt wordt.

   1.   

    Van Urk is de enige die hier de bedreigingen veroordeelt. Dat is in elk geval met waardering genoteerd.

    1.   

     Wij werken veel in zorgomgevingen, maar ook wel daarbuiten. In die zorgomgevingen is veel belangstelling voor zelfsturende teams. In ons denken en onze ervaring werkt dit pas als naast de structuur (dus werken zonder leidinggevende) ook het denkkader aangepast wordt. Fundamenteel anders organiseren vraagt om een fundamenteel andere kijk op organiseren.

     herkent iemand dit ??

     1.   

      Nee, wat heeft dit met de bedreigingen van Anne Fleur te maken?

     2.   

      @ swetsnek

      Jawel hoor herkenbaar. Werkt alleen als iedereen het naar haar/zijn zin heeft en betrokken is.

     3.   

      Hahahaha bedankt zegt genoeg wilde het even weten

 4.   

  Wat een wereldvreemde muts is dat toch.. Hahaha

 5.   

  Je kunt ook bedreigd worden als je je domheid hardop verkondigt. Zwak argument.

  1.   

   Vuur in de ene hand dragen en water in de andere. Dat is Anne de zogenaamde marxistische vredesstichter. Net zo,n figuur als onze Tanja die de vrede in Columbia gesticht heeft door een brandbom te plaatsen in het openbaar vervoer, het opblazen van supermarkten en politiebureau,s en het plaatsen van een mijn.

 6.   

  Geert Wilders word al jaren bedreigt en Pim Fortuyn is door een linkse “GroenLinks” activist vermoord. En natuurlijk is Theo van Gogh vermoord door een radicale moslim.

  Maar daar hoor ik Anne niet over.

  1.   

   mmmmm dus dat betekent Wilders gelijk heeft of mag ik dat hier niet uit op maken ???? haha

 7.   

  Deze vrouw wil graag aandacht en komt een hoop liefde en aandacht tekort vandaar al die verzinselen om maar aandacht te krijgen

 8.   

  Wat kan mij die trut Dekker schelen? Elke letter die aan haar wordt besteed is er een te veel.
  @ Isolde
  uw reacties worden gewaardeerd noch op prijs gesteld.

 9.   

  Zij en die muts van Simons hebben echt niet vooraan gestaan bij het uitdelen van hersenen.

 10.   

  Je moet jong en dom zijn geweest, om oud en wijs te worden !

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!