Sneue linkse figuren lachen Thierry Baudet uit, vanwege neptweet die hij nooit geplaatst heeft

Lachen, gieren, en brullen was het weer eens met allerlei linkse figuren. Ze konden hun pret niet op vanwege een vermeende belachelijke tweet die FVD-leider Thierry Baudet zou hebben geplaatst. Alleen: het was onzin, fake en gejokt. Het bewuste bericht is gefabriceerd.

Leo Lucassen is een pro-immigratieprofessor in Leiden, en daarmee de natuurlijke tegenstander van politici als Thierry Baudet. Dat is allemaal prima, maar het is wat minder als deze academische types hun universitaire achtergrond volledig laten varen en keiharde onzin de wereld in slingeren. Zoals professor Lucassen vanochtend deed, met deze tweet die Baudet zogenaamd zou hebben verspreid over Donald Trump:

lucassentweet ‘Trump zou niet alleen een grootse leider voor Amerika zijn, hij zou ook een grootse leider voor het Westen als geheel zijn,’ had daar moeten staan. Alleen zou Baudet dus een spelfout hebben gemaakt. “As a hole” betekent namelijk als “als een gat”, en niet “als geheel.”

Ze hadden daarom natuurlijk de grootste pret op het linkse hoekje op het internet. Voormalig NOS-baas Hans Laroes vond dat Baudet er eigenlijk dan maar gelijk “asshole” van had moeten maken, terwijl een PvdA-statenlid uit Zuid-Holland het nodig vond om Baudet in het Frans de huid vol te schelden.

Het is niet dat ik mijn linkse medemens hun momentje leedvermaak niet gun, alleen… er klopt geen donder van. Ze lachen Baudet uit om een verzinsel van één of andere derderangs photoshopper. De FVD-fractievoorzitter wijst daar zelf al op:

Maar ook een kleine graafactie in zijn Twitter timeline levert deze tweet op:

Gewoon correct gespeld dus.

Jammerrrrr dus voor iedereen die vandaag een goede dag vond om Thierry Baudet belachelijk te maken. Leo Lucassen heeft gewoon een stukje domme onzin de wereld ingeholpen. Dus – linkse mensen – als jullie uitgelachen zijn heb ik nog wel een boodschap voor jullie. Zoals ze dat plegen te zeggen in Trumps Amerika: the joke is on you!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Sniper666

    Paar van die colleges van heer Lucassen bekeken, toch niet heel slecht…

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.