Vreselijk: 8-jarig jongetje pleegt zelfmoord na verschrikkelijk gepest te zijn op school

Geen categoriemei 13 2017, 15:00
Zo werd hij onder meer bewusteloos geslagen.
Een bijzonder triest verhaal uit Amerika: een 8-jarige jongen heeft daar eerder dit jaar zelfmoord gepleegd omdat hij vreselijk gepest werd. De moeder van de jongen had er geen weet van dat hij zo verschrikkelijk behandeld werd door de andere kinderen.
De politie doet onderzoek omdat de 8-jarige Gabriel Taye zelfmoord heeft gepleegd. Dit terwijl hij bekend stond als een vrolijke en lieve jongen. Wat was daar aan de hand?
Nou uit het onderzoek blijkt dat hij twee dagen voor zijn dood vreselijk gepest werd. Op het toilet werd hij zo vreselijk in elkaar geslagen door een ander kind dat hij letterlijk enkele minuten lang bewusteloos op de grond lag. De school vertelde zijn moeder vervolgens dat hij gewoon was flauw gevallen.
De moeder kwam er alleen maar achter dat haar zoontje zo mishandeld was door emails van de politie, die beelden van beveiligingscamera's beschreven. Haar advocaten lazen die emails onlangs en begrepen daardoor dat de jongen dus de meest vreselijke dingen had meegemaakt voor hij een einde aan zijn leven besloot te maken. Zo werd hij niet alleen in elkaar geslagen, maar maakten andere leerlingen hem vervolgens ook nog eens belachelijk toen hij viel. Sommige kinderen schopten hem zelfs voor de goede orde nog even.
Het zou je kind maar zijn. Wat ongelooflijk erg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten