Wauw! Doodsbange linkse media tegen adverteerders: ‘Boycot incorrecte media alsjeblieeeft!’

Brief_1
Foto: De Volkskrant en het NRC roepen in een open brief op tot een boycot van GeenStijl en Dumpert. Bron foto: GeenStijl

De knettergekke redacties van de Volkskrant en het NRC roepen adverteerders in een dieptrieste open brief feitelijk op om de stekker uit de websites GeenStijl en Dumpert te trekken.

Het zal voor onze lezers geen geheim zijn dat De Dagelijkse Standaard niet bepaald altijd even lovende woorden overheeft voor GeenStijl en het aanverwante Dumpert. Hoewel ze gelukkig er niet voor schromen om te zeggen waar het op staat, komen ze ook vaak genoeg ronduit kinderachtig en grof uit de bocht. Hun stijl verschilt daarmee wezenlijk van de onze, maar hé: dat mag.

Hoewel: met dat laatste zou niet iedereen het eens zijn. Waar ik persoonlijk media die geen blad voor de mond nemen wel kan waarderen, is dat voor de traditionele – lees: linkse – media een existentieel gevaar. Het is dan ook niet zo gek dat ze morgen met deze open brief in het NRC en de Volkskrant komen, die nu al is uitgelekt via, nota bene, GeenStijl:

Bron foto: GeenStijl
Bron foto: GeenStijl

Nee, ik neem het je niet kwaad als je het niet ziet zitten dat hele vodje te lezen. Daarom ook een kleine samenvatting: Dumpert en GeenStijl en hun ‘reaguurders’ hebben zich de afgelopen tijd in niet bepaald chique termen uitgelaten over een journaliste van de Volskrant die het had gewaagd om zich negatief uit te laten over deze sites. Niet geheel onterecht dus, aangezien ze meteen de meest walgelijke opmerkingen over zich heen kreeg. De meeste van die reacties vond men helemaal prima bij de websiteredacties, en werden dus niet verwijderd, puur om te trollen. Lekker bezig maar niet heus dus.

Volgens deze brief reageert men doorgaans niet op getrol, maar dit is kennelijk de uitzondering. En de uitzondering is niet voor de poes: het linkse mediakartel roept namelijk op tot niets minder dan het terugtrekken van adverteerders van de sites. Zou dat gebeuren – en dat is niet uit te sluiten – dan is het natuurlijk snel einde verhaal. Ook voor deze lui geldt immers: geen advertenties leidt tot geen inkomsten, en zonder inkomsten geen site. Zo simpel is het dan wel weer. Oh, wat zouden die Volkskrant-mensjes dat graag zien gebeuren! Dat zou makkelijk afgerekend zijn met de concurrentie natuurlijk.

Of ik hierin de kant van GeenStijl kies? Nou, nee. Zoals eerder gezegd is dit een site die er zeer dubieuze praktijken op nahoudt, waarvan dit nieuwste debacle weer eens een uitstekend voorbeeld is. Ik sta hierin vooral tegen het NRC en de Volkskrant. Het is namelijk niet aan zogenaamde ‘verdedigers van het vrije woord’ om op te roepen tot een boycot van andere media, hoe bont die het soms ook maken. Dat is simpelweg niet hun taak. Uiteindelijk is het aan adverteerders zelf om een morele keuze te maken wat betreft waar ze wel of niet adverteren, en die keuze hoeft hen zeker niet te worden opgelegd door een kartel dat beseft al jarenlang terrein te verliezen aan partijen die niet overdreven politiek-correct zijn. En ja, dat zal een pijnlijke bewustwording zijn geweest, die kennelijk tot dit soort stuiptrekkingen leidt.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

109 reacties

 1.   

  Nog nooit was deugen zo smerig. Vies links volk weet steeds opnieuw de persbreidel uit te vinden. Alleen als het door hun enge policor beugel kan wordt het goedgekeurd. Anders moet je dood.

  De linkse media passen naadloos in een dictatoriaal bewind: verraders van de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting. Ze verkopen hun moeder voor een goed deuggevoel. Zieke, bekrompen, intolerante geesten.

  1.   

   Voor een nadere inkijk in het linkse censuursgelde dat zich journalist noemt:
   Compendium voor de beginnend journalist
   http://gazetgezondverstand.blogspot.nl/2016/07/compendium-voor-de-beginnende-journalist.html

 2.   

  Goeie actie van NRC/Volkskrant. Geenstijl heeft natuurlijk weinig te maken met de vrijheid van meningsuiting. Als mensen hun mond niet durven open te doen uit angst de Roze Horden van GS over zich heen te krijgen – en die angst is bepaald reëel – dan kun je stellen dat GS niet de vrijheid van meningsuiting bevordert, maar afremt.

  Op Geenstijl wordt bovendien opgeroepen om de werkgevers van kritische stukkiesschrijvers te verzoeken om die kritische stukkiesschrijvers te ontslaan. Geen Stijl heeft niet een lik boter op het hoofd, maar een complete boterfabriek. Pak ze in hun achilleshiel: hun bron van inkomsten, en kijk of ze er van leren.

  1.   

   Beukman is, als voorvechter van inperking van de persvrijheid, de smerige linkse rat die alleen meningen tolereert die passen binnen zijn wereldbeeld en rigide waardensysteem.

   Ik kan je op voorhand verzekeren Beukl*l dat de dodebomen media dit gaan verliezen en GeenStijl als glorieuze winnaar uit de bus komt. Links overspeelt altijd zijn hand vanuit arrogantie en betweterigheid en dat is hun ondergang. Gelukkig maar, weg met die smerige boel. Links is failliet.

   1.   

    Links is van origine totalitair en dat is in de kern nog steeds zo. Dat zie je ook bij Beukman terug. Het zogenaamde vrije denken en de lippendienst aan de democratie is slechts een dun laagje chroom. Daaronder zit een pakketje schroot.

    1.   

     Het lijkt wel “Als Judenboykott bezeichneten die Nationalsozialisten den Boykott jüdischer Geschäfte, Warenhäuser, Banken, Arztpraxen, Rechtsanwalts- und Notarkanzleien”. En dat voor “Volkskrant”? Laat me niet lachen. Nog even en er komt een ‘berufsverbot’.
     En Beukman, stop eens met je flauwekulverhalen, je bent in het tweede jaar al gesjeesd en nog steeds kwaad op jezelf en omgeving. Blaaskaak!

    2.   

     Het zogenaamde dol op anders zijn houdt bij links al gauw op als er ook maar een beetje anders gedacht wordt. Want links is niet bestand tegen onafhankelijk, kritisch en zelf denken.

   2.   

    Ijs coot:
    “Beukman is […] de smerige linkse rat ”
    Check your facts, IJspik. Ik ben geen rat, zelfs niet overdrachtelijk. Ik ben niet smerig. En ik ben niet links.
    Een advertentie zetten van het onderhavige soort behoort gewoon tot het recht op een vrije meningsuiting. Geenstijl mag dat zelf ook doen. Het is hoe dan ook goed als de oren van die boevenclub eindelijk eens een beurt krijgen.

    1.   

     Waar is je kritiek op het NRC dan dat facts van bepaalde journalisten, politici en ander onbekend volk checkt? dit is exact wat Geenstijl doet alleen het artikel is wat puberaler geschreven. Als dat je punt is dan ligt het aan de schrijfstijl niet aan de inhoud ;)

     1.   

      @Drop
      For one thing: Geen Stijl intimideert mensen die het wagen iets kritisch te schrijven middels Roze Hordes bestaande uit duizenden blanke testosteronbommen. Dit tuig zorgt ervoor dat mensen – met name vrouwen – hun mond maar houden.
      Ik dacht niet dat NRC iets vergelijkbaars doet.

    2.   

     Het is misschien niet bij wet verboden adverteerders onder druk te zetten om geen zaken meer te doen met een (online) courant, maar voor een organisatie als GeenStijl, die leeft van advertenties, komt dat neer op broodroof. Het is in elk geval een schande in de ogen van iedereen die gelooft in de persvrijheid. Wat GeenStijl daar tegenover stelt doet misschien pijn aan de tere oogjes, maar we moeten wel goed onthouden wie er zijn begonnen.

     1.   

      Wat niet past in het links corset moet worden kalt gestelt. Dat is nou de tolerantie waar de linkse mond zo van vol loopt. Links is dol op anders, maar o wee als je anders durft denken. We zijn de kogels van links nog niet vergeten. Ik hoop dat er nog eens wraak wordt genomen. Het mogen er ook meer dan zes bij, want doordat tot nu toe geen wraak is genomen is het bedrag al met rente opgelopen.

   3.   

    De PvdA heeft nog maar 9 zetels. Grinnik grinnik.

  2.   

   onzin; Geenstijl probeert juist aan tegen dat de schrijfster van deze krant voornamelijk als doel voor ogen hebben het “erge” nieuws te nuanceren en te verdraaien en haar lezers ronduit achterlijk te houden.

   Net zoals zon Asha ten Broeke, wie is zij, waarom praat ze met haar opinie alsof het een feit is en waarom mag een andere media in dit geval geen stijl niet kritisch over zijn? Veelal valt met deze schrijfsters niet te praten omdat er maar een gelijk is en dat is van hun.

   Net zoals elke linkse media blad / krant / website blijft roepen over vluchtelingen dit tewijl zelfs de VN zegt mààr 2,5% is echt vluchteling. Dit maakt mensen dom en blind.
   Dit is dus feiten vervalsing in de vorm van media voor het grote publiek in een ander zou zeggen dat is dan toch propaganda? juist en dat is niet wenselijk en dat mag best op de korrel genomen worden.

 3.   

  Theo Holman slaat de spijker weer eens haarfijn op de kop betreffende deze affaire…

  http://www.parool.nl/opinie/geenstijl-ik-hou-van-die-rebellenclub~a4492692/

  1.   

   Je moet maar durven, Geen Stijl vergelijken met Ropria Cures. Van het laatste ben ik jarenlang abonnee geweest, en ik heb er zelfs een paar stukkies voor geschreven. Maar ik kan me niet herinneren dat het blad een fanclub had van honderdduizend blanke testosteronbommen, die na het lezen van een stuk vervolgens de betreffende persoon ging stalken, seksueel bedreigen, uitwuifacties organiseren en van sociale media afjagen. Om maar één in het oog lopend verschil te noemen.

   1.   

    Beter verhuis je naar Noord Korea als je zo graag geïndoctrineerd wil worden toch of niet? Dat jij graag een schotel met verdraaide feiten en waarheden voor gekauwd wil krijgen om dat je zelf te stupide bent om een mening te vormen wil niet zeggen dat dit wat jij uitkraamt een feit is. Alles wat jij uitkraamt is een mening.

    Maar een feit blijft staan; deze kranten vormen hun mening om in een zogenaamd feit want het staat in de krant dus het moet wel waar zijn, en zo denken alle Beukmannetjes met een abonnement op de Volkskrant.

    1.   

     Drop vetert:
     “Maar een feit blijft staan; deze kranten vormen hun mening om in een zogenaamd feit want het staat in de krant dus het moet wel waar zijn,”

     Totaalonzin. NRC en Volkskrant houden doorgaan verslaggeving, opinie en redactioneel commentaar keurig van elkaar gescheiden.

     1.   

      NRC FACTCHECK…?

      Ja want een artikel over bijvoorbeeld Wilders is natuurlijk totaal niet gekleurd geschreven? Man kruip terug onder je steen!

     2.   

      Ja dit hebben we gemerkt in de affaire Fortuyn en nu met Wilders, laat me niet lachen man betreffende die dode bomen vodden.

     3.   

      NSB Handelsblatt en de Völkischer Beobachter zijn zure krantenfolders die hun abonneebestand per week zien kelderen. Hun ‘nieuws’ wordt voor 70% aangeleverd door de door de CIA aangestuurde persbureaus als Reuters, AP en AFP. Koppen, foto’s en artikelen zijn in beide verraderskrantjes dan ook vaak gelijk.
      Beide schoolkrantjes zitten middenin een doodsstrijd die een zeker einde betekent en ze voeren in doodsnood de meest gore actie uit die ‘journalisten’ kunnen uitvoeren: de persbreidel ondersteunen. Deze actie zal als een boemerang recht in hun vieze smoelen terugslaan.

 4.   

  “Of ik hierin de kant van GeenStijl kies? Nou, nee. Zoals eerder gezegd is dit een site die er zeer dubieuze praktijken op nahoudt, waarvan dit nieuwste debacle weer eens een uitstekend voorbeeld is. Ik sta hierin vooral tegen het NRC en de Volkskrant. Het is namelijk niet aan zogenaamde ‘verdedigers van het vrije woord’ om op te roepen tot een boycot van andere media, hoe bont die het soms ook maken. Dat is simpelweg niet hun taak.”
  ———————————————————————————————-
  Geheel eens.

 5.   

  De Volkskrant pakt GS aan en dat is een goede zaak, daar de vrijheid van pers en/of meningsuiting niet in het geding komt. En passant zien we – in de brief – dat GS weer eens smerig is bezig geweest.

  1.   

   Waar doel je op, @Guus?

   1.   

    Blijkbaar heeft GS – als ik de brief goed lees – een foto van een Volkskrant-journaliste geplaatst en vervolgens de meest verwerpelijke reacties uitgelokt. Ja, er is Vrijheid van Meningsuiting, maar dit is gewoon smerig.

    1.   

     Misschien is het handig de achtergrond info van dat “wijf” even op te zoeken Guus. Wie een bal kaatst kan hem terug verwachten en helemaal bij de lui van Geenstijl Media

     1.   

      Een debat dient op de inhoud te worden gevoerd, @DutchDropveter. GeenStijl had de kritiek (als ze daar tenminste toe in staat zijn) simpel kunnen weerleggen. In plaats daarvan besloot men over te gaan tot deze actie. Dat is niet alleen misselijk, maar ook nog eens smerig.

     2.   

      @guus niet het gehele verhaal ik zou zeggen; lees eens wat anders dan de “linkse media”

     3.   

      Maar dat doe ik, beste @DutchDropveter. Elsevier, DDS, Breitbart; allemaal rechts.

    2.   

     @Guus
     Yep, dat was de spreekwoordelijke druppel.
     De testosteronbommen van Geen Stijl zijn het niet gewend dat geïntimideerde vrouwen terugslaan. Moge de voltallige redactie van GS spoedig in alle hoeken en gaten worden genomen door een meute grootgeschapen asielzoekers!

     1.   

      Dat is juist, eigenlijk zijn ze van hetzelfde laken en pak als de dreigtokkies die Sylvana Simons op internet besmeurden. De reaguurders op GS (evenals GS zelf) mogen van geluk spreken dat er geen aangifte tegen hen is gedaan.

     2.   

      man ga naar je kerk en laat je pakken door je pastoortje idioot

  2.   

   ik zie geenstijl als een soort Download Platform zoals het oude FTD. Schop je dat omver zoals brein dat deed, dan krijg je er 20 voor terug.

   En dit is dan de media die alles in de gaten houd en juist moet weten wat verstandig is en wat niet ;)

   1.   

    Ja, op downloadplatforms tref je ook vaak smeer aan.

   2.   

    @Drop
    Nou, er is nog steeds niets dat ook maar in de schaduw van FTD kan staan hoor. Nee, ook Spotnet niet.

 6.   

  Het taalgebruik is ronduit schokkend. Dus in dit geval geef ik de Volkskrant en het NRC volkomen gelijk. Ook hun oproep behoort tot de vrije meningsuiting en wanneer ik een adverteerder op geenstijl zou zijn, zou ik er per direct mee stoppen.

  1.   

   Tja als je als journalist haat zaait met je totaal niet onderbouwde mening en dat als een soort van feit probeert op te leggen dan moet je op de blaren zitten als je haat oogst. Iedereen (ook in media land) weet dat de aanhang van Geenstijl behoorlijk heftig kan reageren, nou MSM jullie kijken bij sommige onderwerpen zo dusdanig weg dat je dat nu ook wel kan doen toch?

  2.   

   Nasrani, het taalgebruik op GeenStijl IS niet schokkend: JIJ vindt het schokkend. Ik helemaal niet. Het is turbulent, creatief, provocerend, uitdagend en vernieuwend, jazeker. Maar schokkend? Dat wordt vaak door kleinburgerlijke, verzuurde goedmensjes zo gezien die al in elkaar krimpen als er eens een keertje gevloekt of gescholden wordt. Komaan, beetje meer pit ouwe Nas! Probeer eens buiten je vastgeroeste kaders te denken.

   1.   

    Zelf ben ik niet zo gauw geschokt, maar de citaten bovenaan in die brief zijn wel ranzig te noemen. Ik denk niet dat je dat hier moet proberen. Daarom zit ik hier en niet bij GS.

    1.   

     @Floris
     Geenstijl is het enige forum waar ik ooit vanaf ben geknikkerd. Dat was inderdaad niet vanwege gore taal mijnerzijds, maar omdat ik het gore lef had om een van hun als feiten verkochte haatstukkies dood te checken.
     Wat GS vervolgens doet is tamelijk totalitair: je krijgt niet alleen een ban, maar meteen worden alle bijdragen die je ooit hebt geschreven verwijderd. Het is daarna alsof je nimmer bestaan hebt.

     1.   

      Ah, daar zit het zeer bij Beukman………

     2.   

      In jouw geval is dat alleen maar toe te juichen, Beukaap.

     3.   

      @Vabis, ik ben een GeenStijl hater van het allereerste begin (2004). Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe de voorzitster van Stivoro en haar kinderen moesten worden beveiligd als gevolg van bepaalde acties van Geenstijl, en hoe ze door de psychische schade uiteindelijk haar baan heeft moeten opgeven.
      De redactie van Geenstijl waste de handen in onschuld. Die lui wonen overigens zelf allemaal zodanig dat ze zelf geheel buiten schot blijven.

      Mijn eigen verbanning aldaar heeft me vooral geleerd dat die club geen zier geeft om de vrijheid van meningsuiting. Ze naaien jou, Vabis, en met jou vele anderen.

     4.   

      Beukman, ik durf te wedden dat die kwaliteitskranten van jou een kritisch ingezonden stuk van mij NIET zouden plaatsen.

      En nog wat: linkse blogs en fora bannen doorgaans veel sneller dan rechtse. Jouw vrind de oppertrol kan z’n gang gaan (nog steeds) op rechtse fora als UV en FFI, zelfs als hij daar de deelnemers tot op het bot loopt te beledigen.

     5.   

      ‘Ze naaien jou, Vabis, en met jou vele anderen.’

      Mij naaien Beukman, hoe kom je daar nu weer bij, ik lees er sporadisch en reageer er nooit, ik vind alleen dat zij het recht hebben om te doen wat zij doen, en wie zich er aan ergert die komt daar toch gewoon niet.

      Ik bedoel maar, ik erger mij aan die linkse dode bomen vodden die jij kwaliteitskranten noemt, nou die koop ik dus niet.

      Net zo goed dat ik nu geen Grolsch meer koop, snappie?

     6.   

      Vabis merkt op:
      “Net zo goed dat ik nu geen Grolsch meer koop, snappie?”

      Kocht je dat bocht dan, überhaupt? Zo ga je me ook nog vertellen dat je voortaan geen kasten meer bij IKEA haalt.

    2.   

     Floris, ik ben een GeenStijl lezer van het allereerste begin (2004). Ik heb de hele opkomst en groei gezien, redacteuren zien komen en gaan. Het taalgebruik is fors en artikelen zijn vaak bewust provocatief. Mensen zonder humor nemen daar aanstoot aan en voelen zich gekwetst. Echter, GeenStijl is een uiterst belangrijke speler en opiniemaker in medialand en publiceert ook -buiten de wat ‘vleesachtige’ items- tal van interessante, opinierende en spraakmakende artikelen waar de andere media nooit aan toekomen. Wie valt over het stevige taalgebruik, kijkt alleen naar de vorm maar ziet de inhoud over het hoofd.

     1.   

      @ IJscoman: ik ben met je eens dat GS een nuttige functie heeft vervuld door tegenwicht te bieden aan de politiek correcte media. En nogmaals: zelf ben ik niet geschokt door dergelijke teksten, maar ik kan wel begrijpen dat mensen ertegen ageren. Bij m’n vrouw moet ik ook niet aankomen met dat soort praatjes.

      Ze hadden er beter aan gedaan dat mens inhoudelijk af te serveren.

   2.   

    @ijsco. Uit de woorden die jij gebruikt om de tektsten te omschrijven uit het artikel, blijkt dat de fatsoensnorm bij jou echt ver af staat van wat ik fatsoenlijk vind. Idd, wat ik vind. En gelukkig velen met mij.
    Flink van mening verschillen, scherpe kritiek leveren etc, daar zul je mij niet over horen hoor, maar dit taalgebruik? Kom op, at hoort toch niet bij beschaafde Nederlanders.

 7.   

  Een oproep aan adverteerders om géén advertenties te zetten op genoemde websites. Hierdoor minder inkomsten. Vroeger werden er in eerst instantie ook aan mensen het volgende gevraagd; “KOOP NIET BIJ JODEN”. Ik geef toe dat is een tijd geleden, maar had wel gevolgen, toch Goedmensen?

 8.   

  De linkse media proberen via de adverteerders niet-politiek correcte websites de mond te snoeren.

  In dit geval doen ze dat onder het mom van vermeend “seksisme”.

  Ze mogen hiermee niet wegkomen want als dit niet word gestopt blijft er weinig over van het vrije woord.

  1.   

   Dit soort teksten op een persoon heeft niks met woordvrijheid te maken maar met onfatsoenlijkheid. Toch blijkt uit onderzoek dat mensen die veel vloeken en tieren als een ware kapitein Haddock een teken is van intelligentie. Dat weer wel!

   1.   

    van Urk

    Het gaat niet om vermeend “seksisme” en de oproep van deze linkse personen voor de boycot zal zeker niet alleen blijven bij GeenStijl.

    Dit soort acties om politieke tegenstanders de mond te snoeren via adverteerders is overgewaaid uit de VS waar de pijlen van linkse actie groepen vooral op rechtse website zijn gericht.

    Het zal me zeker niet verbazen als DDS ook “aan de beurt” komt op een gegeven moment.

 9.   

  Dit soort oude media schieten zich er alleen maar mee in hun eigen voet. Ze hebben al zo’n moeite om door de jongere generatie serieus genomen te worden, en nu verliezen ze helemaal alle respect van hun toekomstige potentiele klanten.

  Dat ze een mening hebben over de toon en het taalgebruik is tot daar nog aan toe, maar zo’n campagne tegen een filmpjessite beginnen is ronduit sneu. Adverteerders gaan zich er ook geen reet van aantrekken. Die doen niets anders dan de platforms in de gaten houden waarop ze adverteren. Die weten allang al hoe het er hier aan toe gaat. Dit is de laatste stuiptrekking van de oude-linkse-media-bomen-kappers. Als ze oorlog willen, kunnen ze die ook krijgen.

  “Wist je dat iedere dag een half bos moet worden gekapt, voor het printen van de Volkskrant?
  En dat de distributie gemiddeld 4 tot 5 ton CO2 oplevert?”. Hierdoor sterven elk jaar 50 ijsberen. Daarom… stop deze waanzin en red de ijsbeer uit de klauwen van de Persgroep en zeg je abonnement op. Ga digitaal

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen, zo ook de dode boom media.

  1.   

   Danseres paalt:
   “zo’n campagne tegen een filmpjessite beginnen is ronduit sneu. ”

   Mwah. Een bedrijf zal het niet in zijn hoofd halen om te adverteren op een site waar wordt opgeroepen om mensen dood te slaan, zelfs al is het virtueel. Op Dumpert roept men op om vrouwen te verkrachten. Een bedrijf dat de advertentie leest en op Dumpert adverteert, zal zich nu hopelijk op het hoofd krabben.
   Ook het feit dat Dumpert hand- en spandiensten verleent aan IS zou sommigen ook aan het denken moeten zetten.

   1.   

    @Beukman.
    Man, man, man… het wederom bekende linkse gereutel.
    Mensen doodslaan, vrouwen verkrachten, Dumpert met IS vergelijken.
    Man… Ga jezelf eens snel in een hoekje zitten schamen… Wat een vergelijkingen.
    en houd vooral je oogkleppen op.

    1.   

     Paal danst:
     “Dumpert met IS vergelijken.”

     Dat schrijf ik niet. Dumpert faciliteert IS door hun gruwelfilmpjes op de site te zetten. Dumpert verdient dus aan koppensnellen. Dumpert en IS hebben elkaar nodig.

     En noem het maar links gereutel, maar prima toch dat de vrouwen waar zonodig honderdduizend piemels in moeten nu keihard terugslaan.

   2.   

    Goh… over seksisme gesproken…
    Ik paal niet, maar ik dans… lulletje rozenwater.

   3.   

    Beuk
    Klets geen onzin! U blijft maar drammen inzake dingen die stomweg een leugen zijn! Paaldanseres heeft volkomen gelijk en u moet zich diep gaan schamen en terug naar Naaktgeboren. Die heeft tenminste echt kneukplaatjes bij elk onderwerp. Op zijn Japans, maar dat is dan kunst.
    Stel moraalridders die ineens de rode sokjes voelen kriebelen. De rest van het plebs heeft een mening, ze hebben ook nog eens gestudeerd! Ow jakkes, verbieden die luiden!

    Brrr.

    1.   

     Links en de waarheid; Het kan elkaar maar moeilijk verdragen. Wat doet links toch zo de waarheid vrezen?

     1.   

      @Kodi
      Als “de waarheid” voor jou is hoe mannen fantaseren over het verkrachten van vrouwen, dan ben je ver heen, maat. Links of rechts heeft daar niks mee te maken.

    2.   

     @Steen
     Hoe zou je het vinden als Geenstijl een foto of een filmpje van jouw vrouw plaatste met de vraag hoe men haar het liefst zou palen? In haar mond, in haar kut, in haar kont, of alledrie tegelijk? Hoe men het sperma uit haar oor zou laten druipen?
     Hoe zou jij het vinden als je dood werd gestalkt door die zogenaamde reaguurders, en je mailtjes kreeg met plastische beschrijvingen van hoe je kinderen anaal zullen worden verkracht?

     Opzouten met die grenzeloze hypocrisie van jou, “Toetssteen”, en gewoon de vraag beantwoorden. Als bedrijf weet je vaak zelf niet waar je advertenties terechtkomen. Het is goed dat er nog “moraalridders” bestaan die deze bedrijven behulpzaam zijn. De bedrijven kunnen daarna zelf uitmaken of ze er nog wel zin in hebben om hun advertentiebudget te spenderen aan geweldsverheerlijkingssites als Geenstijl.

    3.   

     Over aanrandingen in zwembaden zoals recentelijk uit de doofpot welke stinkt als een beerput opgevist (https://drimble.nl/overige/nieuws-opinie/43081338/veel-problemen-zuiderbad-den-haag-vooral-door-allochtonen-met-islamitische-achtergrond.html) zwijgen deze moraalclaimers over vermeend seksisme dan weer als het graf.

   4.   

    Hand- en spandiensten aan IS verlenen? Hoe bedoel je? En jij bent toch die smerige linkse Islamofiel en daarmee een landverrader, een NSB’er? Wie heult er hier met de vijandige invasie- en bezettingsmacht die de aanwezigheid van Moslims hier op ons Europese continent is?

 10.   

  Ik ben persoonlijk niet gecharmeerd door grove reacties overladen met vieze worden. Het moet zeker beter kunnen. Op andere kant begrijp ik de verharding in woorden wel. Als er niet geluisterd wordt terwijl je normaal spreekt ga je automatisch harder praten. Als dan nog niet geluisterd wordt gaan sommigen slaan. Het ene is gevolg van het andere. Ik blijft wel netjes schrijven al moet ik constateren dat het steeds meer moeite kost om netjes te blijven.

 11.   

  Is het niet Propria cures, Beukman?

 12.   

  Boycot de Volkertkrant en het NSB Hakkelblad!

 13.   

  Dit soort aanpak getuigd van de vrees van de politiek correcte media dat hun tegenstanders breed het volk bereiken. Inmiddels zijn velen het zat zoals het nieuws ons geserveerd wordt. Aanvullingen of andere nieuws op andere media worden voor nepnieuws uitgemaakt om hun eigen en enige waarheid te beschermen. Alleen zo werkt het niet. Grove taal is vervelend en niet nodig maar het gaat hun meer om het boodschap. Het is een gevecht van iemand die aan het verliezen is en ook onder een slag de gordel te noemen. Iemand proberen brodeloos maken ten gunste van jezelf is erg. Bewijs jezelf liever met correct gebrachte nieuws dan hoef je niemand aan te vallen. Je hebt wel kans dat je dan zelf aangevallen wordt.

  1.   

   Ik ben het geheel maar dan ook geheel met u eens Ni28 wat u hier vermeldt, op een keurige duidelijke wijze, waaraan niets mankeert. Bovendien is het een waarheid als een koe.

 14.   

  Dit is een zeer enge ontwikkeling. Een cordon sanitair tegen alle andersdenkenden. En dat op bevrijdingsdag.
  Per direkt de volkskrant en het NRC opheffen aub.

  1.   

   Flauwe kul, ieder heeft het recht – binnen de wet- iets voor te stellen.
   Ik mag dus niet die paar adverteerders op DDS wijzen op de soms halve waarheden en suggestieve en sturende topic’s.
   Eh , zie geen advertenties, wie betaalt deze weblog.:)
   Is het iemand uit de VS :) :) :)

   1.   

    Jij gebruikt een ad-blokker, @Barbera. :-) DDS is nl tot de nok gevuld met advertenties.

    1.   

     Dat houden we dan maar zo.
     Hmm voel weer een ban aankomen.

     1.   

      Waarom zou je proberen om een mediabedrijf kapot te maken? Omdat ze een andere mening hebben? Waarschijnlijk kunnen ze het niet meer met inhoud van deze toch vrij slechte sites winnen.
      Waar houd het op, hierna RARA acties bij bedrijven die niet meedoen met deze boycot?

  2.   

   De omgezaagde bomenversies van de Volkertkrant en het NSB Hakkelblad verliezen al abonnees. Na 6 mei 2002 heeft het opzeggingen geregend bij het NSB Hakkelblad. Wat mij betreft had die hoofdredacteur van een Folkert Jensema direkt de dag daarna zes kogeltje terug kunnen krijgen, want het bloed aan zijn handen kan wat mij betreft niet onbeantwoord blijven. Wat mij betreft krijgt hij die kogeltjes terug alsnog.

 15.   

  Het gaat er niet om of het nou wel of niet mag, natuurlijk mag iedereen ergens toe oproepen, zolang het maar geen geweld is. Maar ik krijg toch wel een vieze smaak in de mond bij dit soort miezerige, minne methoden met uiteindelijk doel om anderen de mond te snoeren. Er zit veel hypocrisie bij die fijne luiden die opeens toch zo begaan zijn met arme adverteerders die niet weten op wat voor vreselijke sites ze wel niet terecht komen, een beetje te veel “zie mij eens deugen” en “ik heb alleen maar nobele bedoelingen”, naar mijn smaak. Van dat soort publiekelijk beleden morele verontwaardiging gaan mijn stekels overeind staan.

  Wim

 16.   

  Het eenvoudigweg consequent doodzwijgen van deze moralistische, demoniserende, framende en zelfingenomen policor deugdramcourantjes lijkt me de beste remedie.

  1.   

   Vooral niet kopen!

 17.   

  Trutje Rosanne Herzberger mocht haar zegje doen bij Pauw. Hoeveel belastinggeld kost ons dat eigenlijk?

  1.   

   Met een verslagje door wie anders dan GeenStijl zelf:
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/live_pauw_boekverbranden_met_r.html

 18.   

  Bezoek eens wat vaker dat gezellige GeenStijl!

 19.   

  Bart Nijman, de baas van Geenstijl, zou enorm aan respect winnen als hij een paar fotootjes van zijn vrouw en zijn dochter op zijn website plaatste, bij voorkeur foto’s met een paar prikkelende details, en vervolgens zijn reaguurders vroeg om te beschrijven hoe die zijn vrouw en dochter zouden willen “doen”. Dan weten we tenminste zeker dat het allemaal reuze onschuldig en ludiek bedoeld is.

  Blanke mannen schermen graag met de term “joods-christelijke cultuur”. Welnu, een van de dogma’s van die cultuur is: “Wat Gij niet wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander niet.”
  Laat Nijman dit in zijn oren knopen, voor het welzijn van zijn vrouw en dochter.

  1.   

   Beukman, Bart Nijman is een GeenStijl-redacteur (Van Rossem) die leiding gaf aan GeenPeil (Oekraine referendum). GeenStijl wordt echter geleid door hoofdredacteur Pritt Stift (Marck Burema).

   1.   

    @IJsje
    Dank voor de correctie. Het verandert verder niets aan de strekking van mijn reactie. Laat de voltallige redactie maar eens hun vrouwen en dochters op een onbewaakt moment op de foto zetten, onder de douche bijvoorbeeld, deze publiceren op het eigen blog, en dit vergezeld doen gaan van het verzoek om suggesties hoe deze dames het beste “gedaan” kunnen worden. Gewoon, om het onschuldige karakter van dergelijk vermaak te onderstrepen.

 20.   

  Dat zielige deugdmensje van een Rosanne Herzberger heeft ons kijkers nog niet kunnen overtuigen van wat zij nou bedoelt met seksisch en racistisch. En het is uit haar stinkende bek vandaan ook niet meer dan holle kretologie. En heel die kop van haar straalt een en al linkse haat uit. Zou jij haar doen?

  1.   

   @Kodi
   Een logischer vraag is: zou zij jou doen?

   1.   

    Dat hangt er vanaf wat Kodi verdient.

    1.   

     Wat vind jij dat Kodi verdient, @Ali?

     1.   

      Speciaal voor Beukmans plaats ik hier de acceptatiespeech van de winnarES (jawel, een vrouw) van de Pim Fortuyn Award. De vraag is evenwel of Beukmans überhaupt begrijpt van Ebru ermee wil zeggen. Ik vrees van niet…

      “Er is geen enkele prijs in Nederland die ik liever uitgereikt zou krijgen dan de Pim Fortuynprijs.
      Er is geen enkele stad in Nederland waar ik deze prijs liever uitgereikt zou krijgen dan in Rotterdam.
      Ik ben hier echt emotioneel over. Niet alleen uit dankbaarheid voor deze prijs. Maar vooral omdat het afschuwelijk is dat deze prijs bestaat.
      Het is afschuwelijk dat 15 jaar geleden een man is vermoord die zonder schroom, zonder terughoudendheid, met kennis van zaken, met humor én met een rechte rug onderwerpen durfde aan te snijden waarover niet gesproken mocht worden. Onderwerpen, thematiek van belang voor de toekomst van Nederland. Thematiek waar actie op ondernomen diende te worden als we niet in een Nederland willen terechtkomen waar Nederlanders niet willen wonen.
      Hij werd niet alleen belachelijk gemaakt, gemarginaliseerd en verketterd maar Pim Fortuyn werd ook gehaat. Ondanks dat je een modus vivendi vindt om met haat om te gaan, is er geen uitweg als het om kogels gaat. De kogel kwam. En de kogel kwam van links zei Theo van Gogh.
      Theo ontmoette ik in de kroeg. Als een ware charmeur was zijn openingszin:
      “Pim Fortuyn wordt onze nieuwe Minister President.”
      “Dat mag ik hopen, was mijn antwoord. En dan wil ik zijn woordvoerder worden”.
      “Moet ik m ff bellen voor je?” vroeg Theo
      Ik lachte hem uit: “Je denkt toch zeker niet dat ik jou daarvoor nodig heb? Ik heb hem al gebeld, moet alleen nog een mailtje sturen.”
      Dat mailtje is er nooit van gekomen. Maar mijn vriendschap met Theo was een feit. Twee jaar na de moord op Fortuyn was Theo aan beurt. Het vrije woord vermoord. Opnieuw. Iedereen vraagt zich af wie de volgende is. Dat die volgende komt, is een feit. Ik heb daar geen illusies over. Ik maak me daar geen illusies over. De genomineerden voor de Pim Fortuynprijs worden allemaal gehaat. Niet om wie ze zijn, maar om wat ze zeggen, schrijven en onderzoeken. Om wat ze meemaken, om hun mening en zelfs om hun humor. Mijn mede genomineerden zijn helden. Helden die consequent geweerd worden uit media die door publieksgeld in stand worden gehouden.
      Geweerd worden is niet zo erg. Domme mensen zitten overal, daar moet je je nooit aan afmeten. Gehaat worden is een gegeven. Verketterd worden de hel. Het bevestigt dat domme mensen de macht hebben om te bepalen wat Nederland moet denken vinden en voelen. Verketterd worden omdat je feiten onthuld, de waarheid spreekt en dat deelt met een groot aantal mensen, is kleingeestig. Zielig en pathetisch. Vooral als de enige reden daarvoor is dat die waarheid en feiten je niet aanstaan. In je fijne blanke enclave. Met je fijne blanke vrienden die nog nooit een buitenlander van dichtbij hebben gezien. Ja in het buitenland. Dit soort mensen verkettert GeenStijl, verkettert Machteld Zee, verkettert alle sprekers hier vandaag, verkettert eerder genomineerden en verkettert uiteraard ook mij. Na vandaag weer wat meer. Wie vindt dat Machteld Zee niet gehoord mag worden, moet z’n mond houden over hoe geweldig Pim Fortuyn was. Wie adverteerders van GeenStijl oproept te stoppen met adverteren, staat aan de verkeerde kant van geschiedenis – en van vrijheid van meningsuiting.
      Ik zal met alles wat ik in me heb, doorgaan met vechten waar ik voor sta: een vrij Nederland waar alle Nederlanders gehoord worden. Waar onze vrije normen en waarden gewaarborgd worden. Zolang instellingen als de Nederlandse Publieke Omroep partijen als Machteld Zee, GeenStijl en mijzelf wegzetten als Freaks of Nature die doodgezwegen, genegeerd en monddood dienen te worden gemaakt, zijn prijzen als de Pim Fortuynprijs noodzakelijk.
      Ik ben er trots op dat ik een prijs mag ontvangen die genoemd is naar een visionair die verketterd en gehaat is.
      Ik ben er verdrietig over dat ik een prijs mag ontvangen die genoemd is naar een visionair die met zijn leven betaalde voor het uiten van zijn mening. En ondanks dat ook Machteld en GeenStijl deze prijs verdienen ben ik Zo. Verschrikkelijk. Blij. dat ik deze prijs in VRIJHEID mag ontvangen.
      Velen van jullie hebben geen idee wat vrijheid betekent. Het is in Nederland net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan, Mark Rutte als MinPres en vanaf morgen: Feyenoord kampioen.
      Maar dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, weten alle genomineerden van de Pim Fortuynprijs. In mijn geval betekent het niet alleen dat ik zeventien dagen Turkije niet uit mocht vanwege drie tweets, maar dat ik bijna een jaar bezig ben geweest om weer te reïntegreren in een vrije maatschappij. Jullie hebben geen idee hoe vanzelfsprekend het is om achteloos je boodschappen te kunnen doen, naar de sportschool te gaan of ergens wat te gaan eten. Afgelopen week betrapte ik mezelf erop dat ik in de trein was gestapt. Dat ik achteloos een kaartje had gekocht – zo achteloos dat ik vergat om eerste klas te vragen. Ik kan jullie niet vertellen hoe gelukkig ik daarvan werd, ik heb tegen mijn tranen gevochten dat ik weer iets deed zonder na te denken over de hoeveelheid mensen op straat, op het station en de drukte in een coupe.
      Naast fysieke vrijheid is er mentale vrijheid. Schrijven wat je wilt, zeggen wat je wilt zonder bang te zijn over de gevolgen. Ik publiceer inmiddels 13 jaar. In die dertien jaar hebben tallozen bij mijn hoofdredacteuren om mijn ontslag geëist omdat mijn mening abject zou zijn. Niet gehoord mag worden. Omdat ik een foute mening zou hebben. Op een dag zullen deze mensen winnen, daar maak ik me geen illusies over. Maar ik twijfel ook niet aan mijn gelijk. Ik zal strijdend ten onder gaan. Alles waar ik al dertien jaar over schrijf, wordt werkelijkheid. Helaas. En ik beloof jullie: ik zal er alles aan doen wat in mijn macht, binnen mijn bereik ligt, om Nederland vrij te houden.
      Vrij om te zijn wie je bent.
      Vrij om te denken wie je bent.
      Vrij om te doen als je wilt.
      Vrij om te schrijven wat je wilt.
      Ik had hier willen afsluiten maar sorry. Dat kan niet. Want dat vrijheid niet vanzelfsprekend is bewijst deze oproep vandaag in Volkskrant en NRC. 100 mediavrouwen vragen adverteerders te stoppen met adverteren op GeenStijl.
      Stijlloos. Ongefundeerd. En nodeloos kwetsend.
      Nou ja eigenlijk vooral dom.
      Deze 100 mediavrouwen hebben geen idee wat vrijheid is. Deze 100 mediavrouwen misgunnen anderen hun vrijheid. Deze 100 mediavrouwen leggen anderen, schrijvers en lezers hun mening hun gelijk en hun moreel kompas op.
      Deze 100 mediavrouwen zijn gevaarlijk.
      Het zijn vrouwen met macht.
      Het zijn de vrouwen die bepalen wie in Nederland zijn schrijvende vak mag uitoefenen en wie niet.
      Het zijn vrouwen die bepalen wie geld mag verdienen of niet.
      Het zijn vrouwen die mij en anderen met alles wat ze in zich hebben, weren uit de media.
      Weren om feiten, opinies en interviews gepubliceerd te krijgen. Het zijn deze vrouwen die zelf het grote geld onderling verdelen en het anderen misgunnen. Het zijn de vrouwelijke varianten van Peter Vandermeersch – de HR van NRC – en Philip Remarque – de HR van Volkskrant.
      Maar het allerbelangrijkste: het zijn vrouwen die trots zijn omdat ze macht menen te hebben over niet alleen de financiële situatie van anderen maar trots om die anderen kapot te maken. Dat is geen geslaagde emancipatie. Integendeel. Dat is het falen van vrouwen. Die te dom zijn om te beseffen dat ze voor het adverteerderskarretje van NRC en VK gespannen worden. Het is de kift. Het is het grote etaleren van “zie mij deugen”.
      Meestal zijn het mannen als Trump, Putin en Erdogan die trots zijn macht te hebben en deze naar eigen inzicht en willekeur uit te oefenen. En laten we eerlijk zijn: die worden ook toegejuicht.
      Ik gun deze vrouwen het dak boven hun hoofd, hun baan, hun kinderen en vooral hun huwelijken waarin ze gevangen zitten omdat iemand ook hun baantje onderbetaalt waarmee ze macht proberen uit te oefenen over anderen. Als je thuis geen maat kunt houden met je man, als je leven van schulden aan elkaar hangt en keeping up appearances dan zit er inderdaad niets anders op dan anderen de maat te nemen en een beroepsverbod op te proberen te leggen.
      Het is kleinzielig.
      Het is kinderachtig.
      Het is gejank in een mannenwereld.
      En dat mannen als Philippe Remarque en Peter Vandermeersch hieraan meewerken door advertentieruimte beschikbaar te stellen – jullie denken toch zeker niet dat deze wijven 40k kunnen ophoesten voor een pagina in deze kranten – toont een ding aan: dat NRC en VK geen adverteerders hebben. EN DAT de Pim Fortuynprijs nog lang niet overbodig is.
      Ik ben trots dat ik deze bokaal in mijn handen heb. Net zo trots als niet op deze lijst te staan.
      Dank jullie wel.”

     2.   

      @Floris
      Het opgewonden standje Umar heeft kennelijk de advertentie niet gelezen. Vrouwen, maar ook mannen, voelen zich in hun vrijheid van meningsuiting beperkt omdat al die leuke reageerders van GS hen massaal bedreigen, stalken en van sociale media afjagen zodra ze iets beweren dat bij deze Roze Brigades niet in de smaak valt.

      Met deze advertentie eisen ze hun recht weer terug om ongehinderd door dreigementen weer hun meningen te kunnen uiten.
      Het is uiteindelijk aan de adverteerders zelf om een besluit te nemen. Maar nee, adverteerders inlichten waar hun advertenties eigenlijk terechtkomen, dat mag kennelijk niet. Waarom niet, denk je, weet jij het? Ik wel.

      Laat de voltallige redactie maar eens hun eigen vrouwen en dochters op een onbewaakt moment op de foto zetten, onder de douche bijvoorbeeld, deze publiceren op het eigen blog, en dit vergezeld doen gaan van het verzoek om suggesties hoe deze dames het beste “gedaan” kunnen worden. Door de aanhang van GS, bestaande uit nodeloos kwetsende en doorgaans jonge blanke testosteronbommen. Gewoon, om te laten zien dat er niets mis is met dit gebruik. Gewoon, om de eigen geloofwaardigheid op te krikken. Zie jij het gebeuren? Ik niet.

      En Umar? Het is opmerkelijk hoe het aantal vrienden van “pim” nog steeds groeiende is, zelfs jaren na zijn dood. Umar is een schreeuwlelijk die denkt dat hoe harder je schreeuwt, hoe beter dat is voor de vrijheid van meningsuiting.

     3.   

      Beukman, misschien moet jij GeenStijl van vanochtend maar even lezen. Dan word je een beetje geinformeerd over de onvoorstelbare hypocrisie van die ‘moreel klaarkomende klapkutten’ (dixit: Pritt Stift). En lees dan ook gelijk die 100+ tweets van merendeels vrouwen die het met die ‘klapkutten’ totaal oneens zijn.
      http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/kijk_georgina_verbaan_in_dr_bl.html#comments

     4.   

      Kijk, zo gaan de Beukmannetjes tekeer als de ‘toon van de column’ hen niet aan staat: “Umar is een schreeuwlelijk die denkt dat hoe harder je schreeuwt, hoe beter dat is voor de vrijheid van meningsuiting.” Een beetje des GeenStijls eigenlijk.

     5.   

      ‘Lieve Rosanne, Katja, Claudia, Sheila, Elma, Myrthe en alle anderen’

      Sonja Dahlmans vraagt: zou u haar doen?

      Naar aanleiding van jullie manifest tegen het seksisme, online intimidatie en vrouwenvernedering op sites als GeenStijl en Dumpert.nl wilde ik eigenlijk een lang artikel hierover schrijven. Ik wilde woorden gebruiken als ‘selectieve verontwaardiging’, ‘hypocrisie’ en ‘laf’: feministisch wegkijken van de échte vrouwenhaat op onze wereld. Ik wilde jullie vragen hoe het kan dat ik in januari van dit jaar in de Tweede Kamer was om daar te praten over het groeiend aantal kindbruidjes in ons land en waarom ik daar alléén was en jullie niet aan mijn zijde vond. Sterker nog, ik heb jullie daar amper over gehoord de afgelopen jaren, een enkeling daargelaten.
      Verkrachtingen en ontvoeringen

      Regelmatig schrijf ik Kamerleden en anderen aan over het groeiend aantal verkrachtingen, ontvoeringen en de gedwongen bekeringen tot de islam van christelijke meisjes in Pakistan. Eén van hen heeft het vorig jaar nog met de dood moeten bekopen omdat zij weigerde zich te laten verkrachten door moslimmannen die zeiden: “Christian girls are only there for the pleasure of muslimmen”.

      Nu weet ik uiteraard niet of jullie hierover ook pakken met brieven hebben geschreven naar de Kamer, de betreffende ambassade of ons eigen ministerie van BuZa, maar in elk geval hebben jullie daar nooit enige ruchtbaarheid aan gegeven zoals jullie nu wel doen met jullie zo groots opgezette manifest.
      Levend verbranden

      Van jullie kant blijft het steeds zo stil. Ik voel me vaak zo alleen, moet ik heel eerlijk bekennen. De jongens op GeenStijl.nl, Dumpert.nl en andere sites mogen mij zo vaak mogelijk portretteren en roepen dat ze mij wel of niet ‘willen doen’, persoonlijk voel ik mij daar toch nét even wat minder gefrustreerd over dan wanneer een kind dood gestenigd wordt omdat ze verkracht is. Levend verbranden omdat je het klaslokaal dat in brand staat zonder je hoofddoek niet mag verlaten, vind ik van een iets andere categorie dan de weinig smaakvolle woorden van een stel pubers op het internet.

      Alle ondertekenaars van jullie manifest denken daar klaarblijkelijk anders over dan ik. Dat moet haast wel, want juist over de misogynie die ik beschrijf hoor ik jullie allemaal een stuk minder vaak.
      Demonstreren

      Maar komaan, niet zo somber! Laten wij de handen ineen slaan, laten wij samen een vuist maken tegen: Dit, en dit, en dit, en dit, en dit ook.

      Zullen we met z’n allen even een datum prikken om te demonstreren voor de ambassades van Saudi Arabië, Afghanistan, de Verenigde Arabische Emiraten, Somalië, Pakistan en nog wat zeer vrouwonvriendelijke landen waar de dingen die de jongens op GeenStijl.nl en Dumpert.nl beschrijven daadwerkelijk uitgevoerd worden en zelfs nog een paar graadjes erger?

      Ik reken op een enorme opkomst van jullie kant. Noem een datum, ik ben je vrouw!

      Lieve groet.

      P.S.

      Was ik toch helemaal het manifest tegen de zetel van Saudi Arabië in de VN-raad voor de vrouwenrechten vergeten! Ik teken direct, de dames mogen me daarvoor beslist benaderen zodra zij dat manifest hebben opgesteld. En ik doe beslist niet kinderachtig; voeg er meteen een foto van mezelf bij. Kunnen alle mannen zelf bepalen of ze mij wel of niet willen doen.

      Sonja Dahlmans

      TPO

      Hier wordt die gehele meute deugwijven even flink op hun nummer gezet

     6.   

      @IJsje
      Dus dat is het verweer van GS? Linda heeft wel eens een stukkie geschreven over mannenbillen?

      Je mist nog steeds het punt. Journalisten die iets schrijven dat GS en de Roze Hordes onwelgevallig is worden geïntimideerd, bedreigd, onderwerp van verkrachtingsfantasieën, en van sociale media afgejaagd. Deze journalisten denken hierdoor wel twee keer na voor ze iets opschrijven. GS werkt die veel geprezen vrijheid van meningsuiting dus tegen.

      Als de redactie dat *niet* vindt, daag ik ze uit om hun eigen vrouwen en dochters op de eigen site te zetten en de testosteronbommen op te roepen wat zij allemaal met deze vrouwen en dochters zouden willen doen: in welke hoeken en gaten ze hen zouden willen nemen, met hoeveel tegelijk en waar op die lichamen ze hun kwakkie zouden willen achterlaten.

      Wat denk jij hoe de betreffende dames dit zouden vinden, @IJsje?

      Face it. GS is een grote kapitalistische MSM organisatie in weerwil van wat ze zelf beweren. Ze moeten het hebben van advertenties van grote bedrijven. Deze bedrijven weten vaak zelf niet dat ze op GS adverteren, want zo zit de wereld van internetreclame in elkaar.
      Kennelijk worden de mannetjes van GS heel boos als iemand deze bedrijven van informatie voorziet.

      Vrouwen en dochters van redactieleden van GS. Lezen jullie mee? Weten jullie waar jullie echtgenoten en vaders mee bezig zijn? Doe er iets mee. Spreek ze aan op hun verantwoordelijkheid, want wie weet zijn jullie anders straks zelf aan de beurt om virtueel verkracht te worden door hordes geile mannen.

     7.   

      Beuk, jij bent duidelijk een van die moreel klaarkomende klapkutten. Alleen mis ik je naam onder het deugmanifest. Wijf.

     8.   

      @IJsje
      Je geeft dus toe dat die “klapkutten” gelijk hebben. Zij hebben gewoon geen zin meer om virtueel gemassaverkracht te worden door de klaarkomersbende van de aanhang van Geenstijl; dat heeft niks te maken met “moreel klaarkomen”.

      Puberwebsite Geenstijl heeft geen mallemoer te maken met de vrijheid van meningsuiting. In tegendeel: ze pakken iedereen die niet tot de Rechtse Kerk behoort en daarvoor durft uit te komen.

      Laat ze hun eigen wijven maar eens blootstellen aan het stelletje spermaspuiters dat zich trots “reaguurders” noemt, maar in werkelijkheid de virtuele lynchmob is van een keiharde kapitalistische onderneming.

     9.   

      Overigens, @IJspik, was jij ook zo boos op Geenstijl toen deze opriep om NRC en de HEMA te boycotten als je nu bent op de vrouwen die bedrijven hebben ingelicht dat hun advertenties worden geplaatst op een website van spermaspuitende snotneuzen?

     10.   

      Beukvrouw, als die zure zeikwijven hadden opgeroepen om massaal GeenStijl te boycotten, was er niets aan de hand geweest. Prima!
      Maar ze maken gebruik van NSB-methoden door het smerige spel via derden te spelen. En een moreel appel te doen, terwijl ze zelf niks anders dan aandachtsgeile poseurs zijn uit de grachtengordel (Linda die een gigolo verprijsvraagt, het blad dat vol blote mannenkonten staat, Georgina die zelf in de Playboy poseert, Mees die een vieze stalker is naar haar ex-minnaar en zijn gezin, enz).

      Bovendien: lezeressen van het mannen objectificerend blad LINDA blijken massaal fan van Dumpert en Geenstijl te zijn. Verstandige, realistische gleuven! Lees alle tweets hierover! De haatoproep tegen Geenstijl komt als een boemerang terug in de moreel verongelijkte, slachtofferkoppen van die nazifeministische inteeltkliek.

      Los daarvan: GeenStijl besteedt slechts een klein deel van de aandacht aan dit soort zaken en het grootste deel van de tijd aan het aan de kaak stellen van alles wat er mis is in Nederland. Maar dan met humor. En daar hebben ze hun handen vol aan.

      En laat het nou eens een keer te zeggen dat het pubers zijn Beuklul: het zijn mannen van jouw eigen leeftijd. Maar misschien ben jij in je hoofd wel een ontzettend oude man geworden, die een volkomen gemankeerd gevoel voor fatsoen heeft ontwikkeld. Laten we het daar maar op houden. Dag opa.

     11.   

      @IJspiemel
      Wen er maar aan: steeds minder vrouwen hebben zin om virtueel te worden verkracht door de spermaspuiters van Geenstijl. Het is typisch dat jij het verschil niet ziet tussen enerzijds een blote mannenkont in een vrouwenblaadje of een vrouw die er ZELF voor kiest om in de Playboy te staan, en anderzijds structurele virtuele verkrachtingen door Geenstijl van vrouwen die niet tot de Rechtse Kerk behoren.

      Enkele van die vrouwen pikken het niet meer. Al wat ze doen is bedrijven erop attenderen dat hun advertenties op een rukkerssite staan. Daar is niks achterbaks aan; ze spelen keurig open kaart. Ze gaan niet zo laag om op te roepen om Geenstijl te boycotten, zoals Geenstijl zelf doet met oa NRC en de HEMA, en waarover ik jou nimmer heb horen piepen.
      Vertel jij me maar eens wat de dames anders nog hadden kunnen doen om een einde te maken aan deze seksuele intimidatie. Intimidatie bovendien die schadelijk is voor de vrijheid van meningsuiting, maar waarover ik jou nog niet heb gehoord.

      Als het allemaal zo onschuldig is, waarom zet de redactie van Geenstijl dan hun eigen wijven niet op de site, en roepen ze de spermaspuiters niet op om daar hun fantasie eens op los te laten? Nee, dat doen die hypocrieten niet, ze kijken wel uit! Geenstijl staat voor Totale Normvervaging. Je zou je moeten schamen om het voor deze club op te nemen, IJsneus.

      Ik heb het te doen met asielzoekers. Op hun Inburgeringscursus leren ze om respect te hebben voor vrouwen. Maar het eerste dat ze lezen zodra ze Nederlands niveau A1 hebben gehaald, is hoe er op Geenstijl in geuren ven kleuren wordt beschreven op welke wijze het spermaspuitersvolkje diverse “gleuven” het liefst zou “doen”.

      Wen er maar aan, IJsneus. Niet alle vrouwen draaien zich dociel op hun rug nadat ze tegen hun wil van achteren zijn genomen. Sommige vrouwen slaan terug, en mijn steun hebben ze. Behalve een man ben ik nl ook een heer.

     12.   

      @IJstijd, het zijn “leuke, humorvolle vrouwen” tot het moment dat zij in het openbaar in durven te gaan tegen de dogma’s van de Rechtse Kerk. Want dat is voor de rukkers van Geenstijl het moment om de spermazoïde aanhang op te roepen een dergelijke vrouw te gaan stalken, verkrachtingsfantasieën te posten, en hen van sociale media af te jagen.
      Of kun jij een paar vrouwen noemen die in het verleden door de Geenstijlaftrekkers onder handen zijn genomen maar nu vinden dat die “gleuven” zich niet moeten aanstellen?
      Overigens is Nanninga in de overgang gestikt en heeft Umar zelfs in het geheel nog niet gemenstrueerd, maar ik zie niet in wat dit met de discussie te maken zou hebben.

    2.   

     Twee = tweet

 21.   

  Variatie op “Zou je haar doen?”
  Wil je hem trouwen?
  http://www.dumpert.nl/mediabase/7124217/641c39d7/wil_je_met_hem_trouwen_.html

 22.   

  Deze actie is m.i. de 2017 versie van linkse bruinhemden voor je winkel om klanten te intimideren. Wie of wat is de volgende?

 23.   

  Vanavond ook weer 2 commercials van mannen die worden neergezet als lustobject/slaafje (Coca Cola en Oizo). Hierop komen nooit klachten van dezelfde mensen die zo tegen seksisme zijn. Zijn ze dus niet gewoon mannenhaters. Mannen mogen niet puberaal doen, geen lol hebben en niet naar lekkere wijven kijken en zeggen dat ze dat leuk vinden.

  Ik heb absoluut geen probleem met seksisme tegen mannen, maar wel tegen die hypocriete figuren die enkel tegen het plafond vliegen als het vrouwen betreft. Get a fucking life en als je je ergens voor wilt inzetten, doe dat dan bij de echte problemen.

  Daarnaast hoorde ik weer bij de linkse haatzener NPO1 een aantal linkse deugers op tv roepen dat het zo bijzonder is dat wij in vrijheid leven. Het is gvd niet bijzonder, stelletje deuzen!!!!! Het is bijzonder als er oorlog is in je land. Die figuren zijn gewoonweg in staat om naar Syrië af te reizen en te roepen dat die oorlog daar, het heel gewoon is. Soms denk ik wel eens, dat ik in een heel erg groot en achterhaald krankzinnigeninstituut woon, zeker met dat geestelijk gehandicaptenproject in Den Haag.
  Het erge is dat ik niet weet om er ooit weer uit te komen.

  1.   

   En wat te denken over die, (in mijn mannelijke optiek), vrouw denigrerende reclames, over als je jeuk aan je vageintje heb en dat op primetime en tussen de kinderprogramma’s in. Ik ben er van overtuigt, dat een vrouw best wel weet waar ze moet zijn, als dat probleem zich voordoet. Dit geldt ook voor andere intieme vrouwen producten. Maar helaas de ‘vrouwen’ pikken het allemaal blijkbaar, want daar over, hoor of zie geen tegengeluiden.

 24.   

  Leestip! De seksisme-rel rond GeenStijl en de geestes-kanker die “feminisme” heet:
  https://martienpennings.wordpress.com/2017/05/06/de-seksisme-rel-rond-geenstijl-en-de-geestes-kanker-die-feminisme-heet/

 25.   

  Die kranten (in nood) willen op deze (s)linkse wijze adverteerders weglokken bij dumpert en geenstijl. Walgelijk laag.

 26.   

  geen stijl moet niet janken en wij moeten er niet verontwaardigd over doen.

  Als je een bepaalde, stoere, stijl kiest, waar vrouwenemancipatie belachelijk wordt gemaakt is dat tot daar aan toe, maar sinds wanneer zijn wij rechtse mensen vrouwonvriendelijk?

  Geen stijl en bepaalde reaguurders doen dat hier ook, moet je niet raar staan te kijken als je geen advertenties meer krijgt van nette adverteerders en vrouwenproducten.

  Ook dat is martkwerking, en je ziet het is zo’n geweldig systeem dat het zichzelf altijd weer corrigeerd.

  Geef links niet de schuld, dit is een bewuste keuze die GeenStijl nu eenmaal heeft gekozen.

  Stilzitten en laat je scheren!

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!