Wilders gaat er nog eens met gestrekt been in en herhaalt strafbare uitspraak: “Ik wil minder Marokkanen!”

Geert Wilders herhaalt vandaag in De Telegraaf nog maar weer eens z’n uitspraak waarvoor hij veroordeeld is: als het aan hem ligt, zullen er straks “minder Marokkanen” in Nederland zijn.

Zelf zit PVV-leider Geert Wilders inmiddels in de Amerikaanse stad Los Angeles, maar vanaf de kolommen van De Telegraaf kan de vooraanstaande politicus het toch niet laten om zich nogmaals in het Nederlandse politieke strijdgewoel te storten. In een interview met de krant spreekt de immigratiekritische politicus nogmaals over zijn plannen. En daarbij valt ook de omstreden frase “minder Marokkanen” weer, waarvoor de PVV-leider in december is veroordeeld.

Uit het interview:

“Wij zijn één van de winnaars van de verkiezingen en de tweede partij van Nederland. Ik denk dat we er binnen een week, misschien wel binnen een dag met partijen als VVD en CDA uit waren gekomen over immigratie.”

Om nog wat extra olie op het vuur te gooien zweert Wilders ook dat hij zijn ‘minder, minder’-uitspraken niet terug zal nemen: “Hoe kan ik terugnemen wat ik wil? Ik wil minder Marokkanen.” Ook zei hij: “Ik ben ervan overtuigd dat wij ons land aan het verliezen zijn.”

Misschien ligt het aan mij, maar als Wilders wil aanschuiven bij de formatie lijkt het me niet zo handig om uitspraken te herhalen waarvan VVD en CDA juist hebben aangegeven die niet te tolereren en potentiële samenwerkingen met de PVV om die reden uit te sluiten.

Aanschuiven aan de formatietafel draait namelijk om goodwill. Mark Rutte deed dat bijvoorbeeld vanochtend nét iets te overdreven door Jesse Klaver zo ongeveer tot de Nederlandse Jezus uit te roepen, maar hij heeft zijn punt gemaakt: zijn goede wil tonen aan een potentiële coalitiepartner.

Wilders doet het tegenovergestelde en stelt alles in werking om andere partijen juist zo hard mogelijk bij hem weg te pesten. Bovendien doet hij dat met een uitspraak die ook nog eens repercussies kan hebben in het hoger beroep van zijn strafzaak die draaide om de eerste keer dat de PVV-leider meldde dat hij “ging regelen” dat er “minder, minder, minder Marokkanen” in Nederland zouden zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. EllyD19

  Zouden er mensen in Nederland zijn die meer Marokkanen willen ?

  1. Marija

   Ja Marokkanen

  2. poldi

   Nee, alleen durft en dat weet ik stellig, het grootste deel van de bevolking uit een laffe politieke correctheid er niet voor uit te komen.
   PVV’ers zijn door de media geframed als laaggeschoolde tokkies.
   Vreemd dat je als hoogopgeleide en wonend in een villawijk de gevaren niet wil inzien van de voortetterende islamisering en de gestage teloorgang van de EU.

  3. HaZ

   Eh ja! Al die Marokkaanse jongemannen die gevlucht zijn voor de oorlog in het RIFgebergte willen hun familieleden asap in Nederland hebben. Nog niet gelezen dat er een oorlog gaande is daar? Heeft het linkse trollenvolk dat hier nog niet gemeld dan?

  4. Lex

   Jaha de Marokkanen zelf natuurlijk.

 2. Isolde

  Het bewijst wat elke verstandige waarnemer al wist: Wilders wil geen regeringsverantwoordelijkheid. Hij wil vrijblijvend brallen in de oppositie en heeft als enig doel een Kamerzetel warm te houden.

  Wat een waardeloze figuur is het toch en hoe stupide moet je zijn om achter die vent aan te lopen.

  1. Guus Geluk

   Juist.

   1. nogmaals

    Misschien willen isolde en Guus geluk hier eens melden achter welke figuur of figuren zijzelf aan lopen. Of zijn ze daarvoor te laf?

    1. Isolde

     Ik beperk me tot het aangeven achter wie je beter niet kunt aanlopen.

     1. afca1900michel

      @isolde Met andere woorden je bent een laf mens……iemand met karakter staat waar hij/zij voor staat en komt daar openlijk voor uit…..wegkijken en zeiken dat kan de deugmens als geen ander!! vandaar dat ze ook zo weglopen met de mohammedanen grote bek in groepsverband maar alleen zijn het zielige kleine angstige kippetjes!

     2. Isolde

      Ik kom er openlijk voor uit dat ik geert Wilders een waardeloze en immorele zak vind.

     3. DutchDropveter

      Mooi prima advies en nu je snavel, gok dat 95%+ hier Wilders wel waardeerd zit niet te wachten op die politiek correcte zwets mening. Hoeveel betaald dat eigenlijk? dat trollen?

     4. Isolde

      Wat een akelige taalfouten, Dropveter! Ben je een allochtoon?

     5. DutchDropveter

      @IS

      Wuahaha typische trol kunnen ze het niet winnen beginnen ze de (taal) nazi uit te hangen. Tip; de waarheid is hard de voorkant van een sprinter harder, de groeten trol

     6. nogmaals

      Inderdaad zeer laf.
      Als je je dan toch wil beperken, reageer dan voortaan niet meer op deze site.

    2. DutchDropveter

     Guus / Gustaafff / Guus geluk is iig eentje van de SGP…

     Wanneer je geloof gaat zien als feiten…
     http://dinodino.nl/

     1. Guus Geluk

      Misschien moet je de feiten omtrent Wilders maar eens gaan zien. Het biedt een verrassend kijkje in het wereldje van een liegende politicus die anderen zwartmaakt. Maar ik veronderstel dat jij je ogen er maar voor sluit.

  2. DutchDropveter

   Wuahaha “mijn mening is wet types”!

   Wilders wil niet regeren nee Wilders zit al 3 maanden op nieuwe verkiezingen te azen. Maar jij komt niet verder dan uitspraken van 2 jaar terug dus waar praat je over?

 3. Ritter

  Geert Wilders zegt wat de meeste Nederlanders willen.

  Als mensen meer Marokkanen (dus meer moslims willen en dus meer islam) moeten ze op Groenlinks , D66 en de Pvda stemmen.

  Waar het om draait is het tegengaan van de islamisering van Noord/West Europa.

  Gisteren nog een artikel gelezen waar deze islamisering toe leid in vooral de grote steden van Noord/West Europa.

  Geert Wilders wil dit tegengaan.

  “In het hart van Parijs: vrouwen, een met uitsterven bedreigde soort”
  https://nl.express.live/2017/05/18/131532parijs-vrouwen/

 4. Ritter

  De situatie is op dit moment zo erg dat de Amsterdamse politiek zich laat adviseren door een moslima die betrokken is bij allerlei financiële schandalen.

  In Rotterdam worden immigranten bij de Rotterdamse politie voorgetrokken op autochtonen.

  Het is niet 5 voor twaalf maar 5 over twaalf.

  Geert Wilders spreekt eerlijk en laat zich niet door politiek correcte leugens de mond snoeren.

  De Dagelijkse Standaard gaat vaak tekeer tegen Wilders maar propageert FVD. Misschien kan DDS een voorbeeld nemen aan FVD die het op enkele punten oneens met de PVV maar niet de hele tijd de PVV demoniseert zoals DDS doet.

  Politieagenten woedend door voorkeursbeleid in Rotterdam
  http://www.ad.nl/binnenland/politieagenten-woedend-door-voorkeursbeleid-in-rotterdam~a0bdf5ab/?vwoParameters=vwo-abbo

 5. IJscoman

  Wilders is natuurlijk wel de enige politicus die principes heeft en niet draait of liegt. Hij is transparant, staat achter hetgeen hij zegt en verloochent zijn standpunten niet. Iets wat je van geen van de andere politici kunt zeggen. Niet een.

  1. Isolde

   Jawel hoor, Wilders veranderde vooortdurend van standpunt. Hij stapte binnen 24 uur na de verkiezingen al af van zijn verkiezingsbelofte de AOW-leeftijd niet te verhogen. Hij sloot eerst de VVD als coalitiepartner uit en nu is hij boos dat de VVD niet met hem wil samenwerken.

   Kortom, het is een leugenachtige draaikont.

   1. Vabis

    Wim de leugenaar durft een ander te betichten van leugens…wat een gotspe…

    1. Isolde

     Vabis ontkent de leugens van Wilders in elk geval niet.

     1. corfo

      Isolde.
      Wat ben JIJ een waardeloze figuur !!! Om iemand, waarmede jij het niet eens bent, te verwijten dat hij taalfouten maakt !
      Je bent een figuur zonder enige inhoud, maar bovendien ook nog zéér laf !

      Uit figuurtjes als jij bestaat het hele linkse spectrum : schreeuwen, blèren maar géén kennis en/of kunde.

   2. DutchDropveter

    Ik ben blij dat jij niet in de politiek zit! om over enige verstand in inzicht maar te zwijgen.

    over 40 jaar is er helemaal geen fatsoenlijke laag en midden kader baan meer. Deze worden allemaal vervangen door automatisering en robots.

    What the F heb je dan nog een AOW? Praten over de AOW levert stemmen op maar dit is niet de reden dat er veel mensen op de PVV stemmen.

    Jij brengt dingen net zo dat ze iets wat uit de context liggen en daarmee probeer je goedkoop te scoren, je moet VVD-er worden!

    1. Guus Geluk

     Dat was een breekpunt in 2010. Tijdens de campagne, maakte Wilders van de AOW-leeftijd een breekpunt. Maar nadat hij verzeild raakte in dat halfbakken gedoogavontuur van Rutte I, brak hij met het breekpunt. In 2012 is zijn partij daar electoraal voor afgestraft, @DutchDropveter.

     1. DutchDropveter

      Zeg guus je gooit dingen door elkaar…

      Wilders had water bij de wijn gedaan door akkoort te gaan met de AOW leeftijd te verhogen. Vervolgens wilden ze de zorg ook compleet uithollen en daar kregen ze 0,0 nada steun van wilders.

      Daarom lees je fastoenlijk in ipv de sturende media.

      Tevens is er al vaak zat gezegd dat de PVV niet is weggelopen door ex-VVD-ers.

      Dus waar wordt je electoraal voor afgestraft? dat je wel een ruggegraat hebt?

      Nogmaals lees even terug wat je net zelf beweerde het slaat compleet nergens op.

     2. Guus Geluk

      Je geeft zelf aan dat de PVV water bij de wijn deed. Dat klopt, Rutte I mocht de AOW-leeftijd verhogen. Maar een breekpunt, is een breekpunt. Daar wijk je als partij niet van af. Indien je dat wel doet, neem je je kiezers in de maling.

      En hij is vervolgens ook electoraal afgestraft. Bij de verkiezingen in 2010 behaalde de PVV 24 zetels en bij de 2012-verkiezingen, kelderde zij naar 15 zetels. De kiezers lieten het gebroken breekpunt, niet over hun kant gaan.

      En de Catshuisonderhandelingen? Enkel de aanwezige politici weten wier fout het is – Rutte, Blok, Verhagen, Buma, Wilders en Agema. Ik denk dat het allemaal een kwestie van interpretatie is – de val van Rutte I.

     3. Bob de Bouwer

      Guus geluk we weten allemaal nog wel wat er toen gebeurd is, elke besluit wat hij wou nemen werd geblokkeerd in de kamer en de enige manier om een coalitie te voeren was om dit punt te laten vallen.

      Vervolgens heeft het partij kartel weer allerlei veranderingen erdoor gedrukt en dit had zoals gewoonlijk een zeer slechte uitwerking financieel gezien en dus werd Geerst aangewezen als zondebok van de coalitie, net als Diederik Samson de klappen voor Rutte heeft opgevangen afgelopen jaren….

      Wouter Bos heeft het uitgelegd op tv, hij heeft zelf verteld wat een poppenkast het was en dat ze dit soort dingen altijd doen om zelf maar de grootste te kunnen blijven …..

      Wouter heeft zelfs voorspeld dat de formatie ging mislukken maar dat het zo lang moet duren omdat ander het volk het niet snapt, ze denken dat wij achterlijk zijn… en als ik zo kijk naar jullie reactie de gehele tijd Isolde, ijscoman en Guus Geluk dan snap ik het …

      Want ondanks dat het je op tv uitgelegd word door 1 van onze oude ministers een fan van de vorige coalitie , is het nog steeds niet duidelijk dat het gewoon een vies spel is van het partij kartel zoals BEKEND door WOUTER BOS……

      Wat ben je nog meer nodig als bewijs ??
      Meerdere ministers hebben uitgelegd hoe ze ons verneuken en het grappig is dat er niks mee gedaan word XD Miss had Wouter dan toch gelijk over de linkse aanhang….

  2. Guus Geluk

   Wilders is in feite principeloos. Hij liegt en bedriegt erop los. Vandaag in de Telegraaf was hij Rutte weer aan het zwart maken. Een rechtspopulist, niets meer en niets minder.

   1. DutchDropveter

    Wat is daaraan gelogen dan? Nederland stemt rechts en krijgen een links kabinet…? Ik denk dat jij niet in de gaten hebt hoe groot het ongenoegen in dit land aan het worden is.

    De reden dat de VVD zoveel loopt te rekken; Nieuw Campagne geld; ze moeten wel want de PVV heeft vorige verkiezing geen euro uitgeven, alsof ze het wisten 😉

 6. RoodGevaar

  Geert Wilders is reeds veroordeeld voor zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak.
  Om dit wederom over te doen sluit hem en de PVV zo mogelijk nog meer uit van regeringsdeelname.
  Derhalve zal Mark Rutte eerder samenwerken met zijn links-radicale vriendje Jesse F. Klaver.
  Logisch toch?

 7. Nasrani

  Het is geen kwestie van goodwill, maar van rechte ruggen en een gezond verstand. Wanneer het mogelijk zou zijn een referendum te houden over meer of minder marrokanen, turken en islam dan kan ik de uitkomst voorspellen hoor. Alleen wij verkwanselen ons land, normen en waarden aan een links idee over multi culti.

 8. RobertMarsman

  Ten eerste waarom zou Wilders zijn uitspraken niet moeten herhalen? Rutte heeft ook niet gezegd dat zijn minder Marokkanen uitspraak de reden is dat hij niet met Wilders in een coalitie wil zitten maar door dat hele gebeuren in het Catshuis. waar Rutte nu 5 later nog steeds een probleem van moet maken als een klein kindje die een keer niet mee mocht doen met knikkeren. Of Wilders zijn uitspraak nu wel of net herhaald is dan ook niet zo belangrijk.

  En ook weet Wilders in welke positie hij zich bevind.Uiteindelijk zal Rutte Wilders nodig hebben. Ook al gaat hij niet met Wilders regeren dan nog steeds kan hij niet om de 2e partij van Nederland heen want straks zou hij Wilders nodig hebben voor steun. Het is dan maar of hij die krijgt. En al zeker als we straks ineens een minderheidskabinet gaan krijgen.

  En als de D66 voet bij stuk houdt en blijven volhouden niet met de CU te regeren is de kans ook weer zeer aannemelijk dat er misschien weer nieuwe verkiezingen komen. Zal Rutte dat er voor over hebben? Want mocht het inderdaad zo ver komen dan zou Rutte daar voor aangekeken worden.

  Uiteindelijk staat Wilders in een hele sterke positie momenteel. en dat weet Rutte maar natuurlijk ook Wilders.

  1. HaZ

   Juist Robert, blijft alleen de vraag waarom Rutte doet zoals hij nu doet. Je kunt van de man zeggen wat je wil maar zijn eigen toekomst komt hiermee in een helder daglicht te staan: Laat de boel maar ploffen, zodat ik met een gerust hart mijn reeds toegezegde baantje bij de EU kan verzilveren. De man is een wolf in schaapskleren en naait niet alleen de Nederlandse burgers, maar ook nog eens zijn eigen partijgenoten van de VVD.

  2. Beukman

   Robert schrijft:
   “Uiteindelijk zal Rutte Wilders nodig hebben.”

   Wellicht. Maar ik zie ook nog wel gebeuren dat de informateur straks alsnog bij Asscher aanbelt om hem te vragen, te smeken, om in het landsbelang aan te schuiven aan de formatietafel. De PvdA is de enige partij die niets meer te verliezen heeft, maar wél te winnen.

   1. Isolde

    Ik voorspelde direct na de verkiezingen dat de PvdA uiteindelijk aan zal sluiten bij de coalitie. Het is de enige manier om tot een betrouwbare en bestuurlijk stevige regering te komen.
    Ik ben het niet eens met velen die zeggen dat de PvdA er beter aan doet in de oppositie te herstellen. De PvdA heeft straks een hele sterke positie en kan daarin een stevig links profiel nemen en veel links beleid afdwingen. Ik denk dat dat spel aan het bijtertje Asscher wel is toevertrouwd.

    Ik ben er ook voorstander van. Links en rechts is allemaal interessant maar uiteindelijk komt het aan op bestuurlijke competentie. Ik acht de PvdA op dat punt de meest competente partij.

    1. Fiji

     De PvdA heeft niks in de formatie te zoeken, de grote verliezer van de verkiezingen en waarom moet er een links georiënteerd kabinet komen terwijl het volk duidelijk rechts heeft gestemd.
     Deze klucht is gewoon te kinderachtig voor woorden, volwassen kerels die als baby’s huilen omdat ze elke partij een ander uitsluit.

  3. Marija

   Weet u, ik denk dat Rutte terecht BANG is voor Wilders.
   Hij kan niet aan hem tippen. Heeft al zoveel leugens verteld en gedraaid als een drol in een pispot (sorry) dat hij allang niet meer kan tippen aan hem.

 9. Guus Geluk

  Deze politicus heeft ook totaal geen principes. Hij weet deksels goed dat de VVD en CDA (1) zijn minder, minder-uitspraak afwijzen (en hem daarom uitsluiten), (2) niet op een nationalisch programma zitten te wachten. Hij wil namelijk helemaal niet regeren. Desondanks maakt deze draaier andere partijleiders zwart: vandaag weer een sneer naar de competente bestuurder Rutte in de Telegraaf.

  Wilders is de weg kwijt en vertoont walgelijk parlementair gedrag.

  1. DutchDropveter

   je zegt alsof het een feit is maar het is je eigen gebakken mening gestuurd door ons eigen staat journaal.

   Ik zou zeggen doe die oogkleppen is af en je zult zien dat wilders dat hele zooitje in den haag (ook) bij de komende verkiezingen compleet gijzeld.

   Waarom kijk jij er raar van op als je iemand compleet uitsluit hij zelf met tegen acties komt. Ik vind dit oorzaak gevolg. Niets meer niets minder.

   De VVD dacht bij Rutte 1 wilders even te kunnen ompraten en paaien zoals ze bij de PvdA hebben gedaan maar helaas voor types zoals jij met een mening zonder feiten.

   1. Guus Geluk

    Jij presenteert je mening toch ook als een feit, wel?

    Wilders is uitgesloten, vanwege de inhoudelijke redenen, niet omdat hij een bedreiging is voor de elite. De PVV heeft zichzelf volkomen ongeschikt gemaakt voor regeringsdeelname.

 10. HaZ

  Nog maar eens in de herinnering gebracht hoe onze volksvertegenwoordiger, premier Rutte minder stemmen verloor, als eigenlijk had gemoeten. Hoezo betrouwbaar en competent; een onbetrouwbaar sujet en manipulator is het die zijn eigen moeder zou verkopen om maar op het pluche te mogen blijven zitten.
  Turkse lezing ‘Turkijerel’. Dit is hoe Turkije het ziet. En hoe langzaamaan ook de rest van Nederland het ziet.
  http://demet.nl/watch.php?vid=804ccae81

  1. Floris

   Ik geloof deze Turk. Rutte heeft die rel met Turkije bewust uitgelokt om extra zetels te scoren. Wat ben je dan een schoft, zeg.

   1. Isolde

    Floris gelooft eerst iets en besluit vervolgens Rutte voor schoft uit te kafferen.

    De rechtspraak van de straat.

 11. Ni28

  Je kunt van hem denken wat je wilt maar Wilders heeft ruggengraat zo gehaat in de huidige politiek. Rutte is daarbij een zwakkeling die met alle winden meewaait en die alleen zijn positie belangrijk vindt. Met hem aan de top degradeert de VVD tot een zielige clubje waar de waarden van de partij niet meer meetellen. Een leugenaar omringd met maffiose leden speelt voor premier en mag een regering formeren. Ik hoop dat de leden dit ook gaan zien want hun applaus voor Rutte die Klaver zo top vindt niet overtuigend was. Laten zij zich tot activisten omvormen?

  1. Guus Geluk

   Wilders is een draaier met een strafblad, die de misdadigers zijn partij binnenhaalt.

   http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/543570/criminele-en-foute-pvv-toppers-de-tussenstand-van-1-februari-2016.html

   1. Isolde

    Het is inderdaad wonderlijk, Guus, dat bewezen feiten van criminaliteit binnen de PVV moeiteloos worden genegeerd en moord en brand wordt geschreeuwd over niet bewezen feiten binnen de VVD.

    1. Guus Geluk

     Inderdaad. Men lijkt vooralsnog geen moeite te hebben met het gebroken breekpunt, de veroordeelde partijleider en de vele schandalen die zich in de boezem van de partij afspeelden. Maar Rutte is slecht en de VVD een misdadigerspartij. De hypocrisie.

    2. Bob de Bouwer

     Beste Isolde er zijn meerder misdaden van de VVD bewezen, wat dacht u van het achter houden van informatie over de Fred teeven deal. Rutte heeft hier zelf bekend de later ontdekte bedragen reeds te hebben geweten, op dit niveau word zoiets door het wetboek omschreven als land verraad.

     Rutte heeft meerder letterlijk racistische uitspraken gehad en niet zoals wilders die veroordeeld is voor racisme, terwijl er in de gehele zin geen ras genoemd word. De Marokkaanse nationaliteit is door de rechter spontaan verheven tot ras.

     De rechters voegden bij de uitspraak deze uitleg toe, had Wilders deze zelfde uitspraak in de kamer geroepen dan was er geen sprake geweest van racisme. Echter omdat hij het buiten het debat benoemde was het opeens racisme , hij is namelijk niet veroordeeld voor simpel haat zaaien zoals de bom knuffelaars het noemen maar vanwege racistische uitspraken en deze zijn hier niet gemaakt …

     Verder als U zo graag recht ziet zege vieren dan zou u een aanklacht moeten regelen tegen Diederik Samson die op tv zei, dat elke Marokkaan geboren was om in de hogere criminaliteit te belanden….. Als we het dan toch over discriminerende uitspraken hebben lijkt mij dit wel de ergste van de afgelopen 10 jaar….. Waarom praat niemand over deze uitspraken ???

     En de man die op dit moment in opspraak is zijn inmiddels al meerdere foute zaakjes van vroeger over opgedoken. Verder hebben we nog de uitspraken en beloftes van mark welke niet alleen naar het volk maar ook naar de kamer zijn uitgesproken, wat het een mondelinge overeenkomst maakt met de 2e kamer….

     Neem het laatste referendum waar nee op werd gestemd, de belofte was dat het te tekenen verdrag zo was opgesteld dat het geen opening gaf voor het desbetreffende land om zich bij Europa en de EU te voegen, dit is duidelijk een leugen en reeds bevestigd door onder andere de werkwijze en plannen van Duitsland…. 😉

     Als u maar 1 kant wil horen moet u zich ook niet in discussies mengen die een bredere blik benodigd zijn.

     1. Isolde

      @Bob de Bouwer,

      U somt hier allerlei politieke gebeurtenissen op die u en passant ook als crimineel omschrijft maar waarvan er geen enkel de rechter hebben bereikt. Kennelijk gaven ze het OM nergens een grond voor vervolging, laat staan dat een rechter er een vonnis over uitsprak.

      Dat de rechter in het proces tegen Wilders de Marokkaanse nationaliteit tot ras verklaarde is totale onzin. Ik vind het niet erg dat u zich over juridische zaken uitlaat zonder enig inzicht in dit onderwerp maar vergeef me dat ik hier echt niet alles ga uitleggen. U weet eenvoudig niet waarover u praat.

      Dat u ook nog even doorzwetst naar het referendum moet u ook zelf weten maar het slaat in dit verband nergens op: men kan politiek van mening verschillen over de vraag hoe men met de uitkomst van dat (kolderieke) referendum had moeten omgaan maar met criminaliteit heeft het helemaal niets te maken.

     2. Sniper666

      @ Bob de Bouwer

      Isolde is een PvdA kwelgeest met een plaat voor de kop.

     3. Ali Yas

      Het fijne van Isolde (a.k.a. Simon Brouwenstein enz. enz.) is dat omkering van zijn standpunt altijd iets zinvols oplevert. Vooruit:

      Het OM staat in dienst van de regering en als het over politiek gevoelige kwesties gaat, zal je dat merken. Men is niet te beroerd politieke tegenstanders met juridische middelen te bestrijden.

      Niet alleen het OM maar ook de rechter bleek gevoelig voor de politieke wind en rekte de definitie van racisme zó ver op dat zelfs Marokkanen eronder konden vallen. Overigens gebeurde dat al eerder met mohammedanen in het algemeen.

      Het Oekraïne-referendum was meer dan waar het voor de oppervlakkige waarnemer op leek: het was ook een onderzoek naar de vraag of Nederland nog wel wat te vertellen heeft in de EU, met name als het collectieve beslissingen betreft die Nederland direct raken. Deze toets kreeg een verbluffend verloop toen bleek dat de regering bereid was de Referendumwet te schenden om maar geen invloed te hoeven uitoefenen.

    3. Marija

     bewezen feiten van criminaliteit VVD-ers, zijn er heel wat meer.
     die hele partij hangt van oplichters aan elkaar en houden elkaar de hand boven het hoofd.
     Het is gewoon een misdadige kliek.

 12. Mars020

  Degene die meer Marokkanen wil, is zelf Marokkaan of is een Nederlander, die een tijdje zonder zuurstof heeft gezeten bij zijn of haar geboorte. Gelukkig zijn er ook nog mensen met verstand, die zien wat voor ellende die gasten veroorzaken in Nederland.
  Overal waar die gasten wonen is het een teringzooi op straat en is de buurt onveilig.
  Vanmiddag was ik in Amsterdam Bos en Lommer, daar wordt het met de dag erger op straat. Er was geen blanke meer te vinden en alles liep bijna in een jurk op straat. De pubers met hun bontkragen reden met scooters en fietsen over de stoep of tegen het verkeer in op het fietspad. Alle Nederlandse winkels zijn er bijna verdwenen. Ik weet, dat trollen als Guus, Beuk en Isolde hiervan genieten. Die vinden het geweldig, dat buurt na buurt overgenomen wordt door moslims. Als het aan die figuren ligt, dan islamiseren ze alle buurten van Nederland.
  In 40/45 noemde men dit soort mafkezen, landverraders, NSBers enz. De geschiedenis herhaalt zich weer. Wij van het verzet terwijl Guus, Beuk en Isolde hun uiterste best doen om de bezetter van info te voorzien. Ooit komen verraders aan de beurt, net als in 1945 na de bevrijding. Kijken of ze dan nog steeds zo,n grote bek hebben?.

  1. Floris

   “Ik weet, dat trollen als Guus, Beuk en Isolde hiervan genieten. Die vinden het geweldig, dat buurt na buurt overgenomen wordt door moslims.”
   —————————————————————–Gutmenschen zijn de nagel aan Europa’s doodskist.

   Wat is een gutmensch: http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=47&t=2336

 13. EmdenEls

  Isolde triest dat je niet weet waar je het over hebt je zegt maar wat.Ik denk dat je erg weinig van de politiek weet dat is mijn mening.Anders zou je niet zo domweg zo reageren.Ja je zult er wel niks aan kunnen doen als ze zulke reacties schrijft triest!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.