Zogenaamd ‘progressieve’ activiste Anne Fleur Dekker gaat op de foto met pro-Moslimbroederschap posters

Ha, altijd dat dubbele gezicht van linkse actievoerders hè. Anne Fleur laat nu die van haar zien.

Het is toch aandoenlijk. Zo zit je nog in een radio-uitzending te klagen over ‘online verkrachting’ en ‘mansplaining’, en zo poseer je met beeldmateriaal van groeperingen die nog wel veel vrouwonvriendelijker zijn dan alle seksistische reaguurders van heel Nederland bij elkaar.

Ik heb het natuurlijk over Anne Fleur Dekker, die natuurlijk net zoals haar andere feministische generatiegenoten geen moeite heeft met schaamteloze hypocrisie als het aankomt op een zekere godsdienst gesticht door ene Mohammed. Want hoe hard en hoe vaak Anne Fleur ook klaagt over ‘seksisme’ van Nederlandse mannen, zo krijgen mannen met een migratie-achtergrond (want zo dien je dat tegenwoordig te noemen) een volledige carte blanche om zo vrouwonvriendelijk te zijn als ze maar willen. Want ja, de islam. En de islam is óók slachtoffer, toch?

Eén foto illustreerde die Janus-kap van de Nederfeministen weer eens treffend. Zie hier een foto van Anne Fleur Dekker op het Marxismefestival van afgelopen weekend. Let goed op de poster linksonderin:

“One Solution Revolution” staat daar, met daaronder een vrouw met een hoofddoekje en een Arabische tekst. Het blijkt een poster van de Internationale Socialisten te zijn, die je in hun webshop kan kopen. Ze geven er de volgende beschrijving bij:

onerevolutionposter

“Solidair met de volksopstanden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten”, huh? Je bedoelt de opstanden die ervoor zorgden dat Egypte in handen van de Moslimbroederschap terechtkwam? Of Libië in de handen van allerlei rivaliserende islamistische bendes waaronder ISIS? Om nog maar te spreken over Syrië – waar ISIS en Al-Qaeda samen wedijveren om de macht.

Daarmee verklaart Anne Fleur zich dus doodleuk solidair: opstanden die extremistische en islamistische terreurgroeperingen teweegbrachten. Dezelfde bewegingen die vrouwen stenigen als een man zich aan ze vegrijpt. Of haar ombrengen als zij geen boerka draagt. Haar verbieden ook maar iets te doen zonder de toestemming van de man. Kortom: de grootste vrouwenhaters op heel de aarde.

Maar ja, tenminste zijn ze geen gemene jongens op de radio die aan het ‘mensplainen’ zijn. Dat scheelt enorm, en daarom verdienen ze uiteraard de volledige steun van Anne Fleur en haar feministische soortgenoten! Driewerf hoera voor de islamistische revolutie dus!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Ni28

  Inpakken in textiel en opsturen naar een progressieve moslimland.

 2. Ritter

  In de VS is een moslima en Hamas aanhangster leider van z.g feministen”. Deze vrouw promoot de Sharia. Dat is dus de stand van zaken bij de huidige “feministen”

  VanNess: Linda Sarsour, Women’s March Organizer and Fake Feminist
  http://www.breitbart.com/national-security/2017/02/03/vanness-linda-sarsour-womens-march/

 3. JohanDijk

  Ze kan gewoon in Amsterdam West gaan wonen zodat ze de cultuur van dichtbij kan meemaken en en af en toe een leuke discussie op straat kan aangaan met deze gemeenschap.

  Natuurlijk weer zo een verwend meisje uit Blaricum.

 4. Skippybal

  Weer Anne Fleur Sylvana?

  Kindje in de pubertijd, laten we haar aanmoedigen, dan is de lol er snel af.

  Precies toen mijn dochter met een sukkel van een knul thuis kwam.
  meteen de hemel ingeprezen en tegen mijn zin een paar “leuke” dingen
  met hem gedaan….het was binnen een maand weer uit.

  1. IJscoman

   Volgens mij heb je dat laatste deel van je reactie geplagieerd van Wim Sonneveld (bekende sketch van hem), die het overigens weer van Simon Garmiggelt had.

   1. Skippybal

    Dat heb je goed….deze “truc” hoor je ook op geesten en partijen en ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat het werkt.

    Overigens hoef je Anne fleur Simons helemaal geen positieve aandacht ge geven, negeren helpt ook prima.

    Linkse mensen worden nl. helemaal wild als je geen begrip toont voor hun standpunten, gaan ze nog harder schoppen.

    Ja…idd…. weer ervaring met mijn eigen puberende dochter, die lief, jong en dom is….en dat recht heeft ze!

    1. swetsnek

     DUS ook hier negeren die trokken helpt enorm geen aandacht zijn ze zo weg hahaha iedereen dusssssssssssssssss negeren die hap

     1. swetsnek

      Moet natuurlijk trollen zijn

 5. Floris

  “Want hoe hard en hoe vaak Anne Fleur ook klaagt over ‘seksisme’ van Nederlandse mannen, zo krijgen mannen met een migratie-achtergrond (want zo dien je dat tegenwoordig te noemen) een volledige carte blanche om zo vrouwonvriendelijk te zijn als ze maar willen.”
  ——————————————————————————-
  Dit is het toppunt van hypocrisie en het absolute morele failliet van links.

 6. Blowing Bubbles

  De Internationale Socialisten. Die hebben ook lijntjes met SP, PvdA en GL. Al dan niet via hun jongeren afdelingen. En dan te bedenken dat er nog mensen zijn die op dergelijke partijen stemmen.

 7. Sniper666

  Stuur haar naar Molenbeek. Kan ze op straat beleven hoe de kansenparels met haar omgaan.

 8. swetsnek

  was even op haar twitter account wat een akelig dom kind is het toch.
  Daar komt werkelijk geen zinnig woord uit .
  Werkelijk te triest voor woorden kortom ook geen woorden meer aan vuil maken
  BOEK DICHT KLAAR

 9. YvesGBCaron

  De linkse kerk kan niet lezen of heeft daar geen zin in, ze laten zich doodleuk uitleggen dat Islam vrede is en nemen dat zonder verder onderzoek aan voor waar. In hun ogen zijn Islamitische mensen ook allemaal niet “wit” en is Islam een geboorteafwijking en of kenmerk. Dat het een politiek ideaal is en aangenomen kan worden in Nederland(want vrijheid van godsdienst) is hen volledig ontgaan voor het gemak. Anne Fleur al Hollandi

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.