Zucht. ‘Dr. Kromzwaard’ wil dat de Politie na de hoofddoekjesagente ook Zwarte Piet-agenten een uitbrander geeft

Zucht. Dan heb je er toch bizar weinig van begrepen, nietwaar?

Zoals DDS vanochtend al berichtte heeft de Amsterdamse wijkagente die getooid met een hoofddoek over straat ging om haar werk te doen niet lang kunnen genieten van haar ‘nobele daad’: nog diezelfde dag is zij teruggefloten door haar werkgever, de politie Amsterdam, die opmerkte dat uniformen “lifestyle-neutraal” dienen te zijn. Een ruime meerderheid van Nederlanders vindt het uiteraard ook prima dat de politie dat niet tolereert van diens werknemers, aangezien we hier niet in Saoedi-Arabië wonen. Klaar, toch?

Nou, helaas niet. Je hebt namelijk van die zelf-islamiserende weg-met-ons lastpakken die maar van geen ophouden weten, en zich niet kunnen neerleggen bij het feit dat Nederlanders hun cultuur proberen te beschermen. En dus wisselen ze van het introduceren van elementen uit exotische culturen in Nederland – ditmaal door middel van agenten met hoofddoekjes – naar het afschaffen van elementen uit de Nederlandse cultuur. En dan kom je uiteraard al snel uit bij Zwarte Piet, de favoriete culturele pispaal van links Nederland.

Martijn de Koning – een onderzoeker bijgenaamd “Dr. Kromzwaard” die gaandeweg het bestuderen van de radicale islam een zorgelijke sympathie heeft ontwikkeld voor zijn studie-object – vindt namelijk dat de politie die heeft gepraat met de hoofddoekjesdragende agente óók een gesprek moet gaan voeren met politie-agenten die bij de intocht van Sinterklaas verkleed waren als Zwarte Piet.

Hij doelt dus op dit voorval:

zwartepietagententweet

Wat natuurlijk een intens domme opmerking is van Martijn de Koning. Niet alleen omdat het evidente verschil tussen zwarte piet en hoofddoeken natuurlijk is dat het eerstgenoemde fenomeen onlosmakelijk verbonden is met de Nederlandse cultuur, en het tweede totaal niet.

Nee, de opmerking is ook ondoordacht, omdat deze agenten een bepaald doel dienden met hun vermomming. Ze hadden zich namelijk niet voor de lol verkleed als zwarte piet, maar waren undercover om beter in de gaten te kunnen houden wat voor een gewelddadige plannetjes de politieke vrienden van Martijn de Koning wellicht aan het bekokstoven waren. Totaal onvergelijkbaar dus, de Amsterdamse hoofddoekjesagente en deze Rotterdamse Piet-agenten van de Parate Eenheid.

Daarnaast is ook De Konings insinuatie dat deze agenten zonder controverse hun werk konden doen onjuist: de Rotterdamse politie heeft deze onschuldige tweet na allerlei woede-uitbarstingen van Zwarte Pietenhaters moeten verwijderen. De tweets van allerlei mensen die trots waren op de hoofddoekjes-wijkagente staan daarentegen allemaal nog online.

Tijd dus dat Martijn de Koning eens een toontje lager gaat zingen en ophoudt met die onzin. Want Zwarte Piet hoort wél bij Nederland. Agenten die er een dubbelfunctie op nahouden als de lange arm van Mekka (of alleen al die indruk wekken) dan zeer zeker weer niet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. swetsnek

  Je kunt aan de kop al zien met wel soort je te maken hebt zum kotzen

  1. van Urk

   swetsnek@ Eigenlijk moet je juist dit soort zeikerige “koppen” verbieden i.p.v. hoofddoekjes of zwarte pieten. Dit soort volk gooien alleen maar meer olie op het vuur .

   1. Ni28

    Olie op het vuur gooien is ook de specialiteit van enkele reaguurders hier. Oude bekende figuurtjes.

  2. Floris

   Aan die kop kan je nauwelijks zien tot welk geslacht hij behoort.

 2. Dam

  Ja, Nederland zit vol met gestoorden. Blank en bruin. Zou dat komen omdat hun ouders vroeger aan de wiet zijn geweest of nog zijn? Dat er toch een bepaald hersenverandering tijdens zwangerschap plaats heeft gevonden en is blijven bestaan?. Het lijkt er wel op.

  1. van Urk

   Dam@ Diegenen die nu juist voor abortus zijn maar zelf vroeger niet het slachtoffer van waren.

  2. Mart

   Dam…..ZEKER TE WETEN !! allemaal van de pot getrokken.Heb ook zo’n stelletje in de achterban.Oompje begrijpt er niets van is de strijdkreet.

 3. IJscoman

  Martijn de Koning vindt ook de Sharia gelijkwaardig aan de Nederlandse Grondwet en wetboeken en pleit dan ook voor parallelle invoering op korte termijn. Typisch extreem-linkse engnekkerij: hij is geen haar beter dan de eerste de beste haat-imam.

 4. Sniper666

  En dit figuur twittert ook nog…

  –> https://twitter.com/martijn5155

 5. Nasrani

  Verplicht een jaar op stage sturen naar Saudi-Arabië. Loser.

 6. Sniper666

  Meteen dicht die Universiteit van Amsterdam. Een door de belastingbetaler gesubsidieerde vijfde colonne kunnen we niet hebben. Schandalig dat dit soort figuren daar op onze kosten verblijven.

 7. Sniper666

  Is dit ook van Dr. Kromzwaard?

  –> http://religionresearch.org/closer/

 8. Sniper666

  Wat een engerd die Martijn. Hij ligt werkelijk overal aan het soepsidie-infuus;

  –> http://www.ru.nl/english/people/koning-m-de/

 9. Ni28

  M.de K. bewijst dat menselijke domheid onuitroeibaar is. Verbanden leggen is ook erg moeilijk.

 10. Seneca

  Ik denk dat dit figuur sneller kennis maakt met het kromzwaard, dan hij vermoedt.

 11. DennisEijs

  Scheiding van kerk en staat. Zwarte piet is geen religie. Einde discussie dus.

 12. Mart

  Dit ”dwaallicht” heeft zijn baard op zijn kop geplaatst……hoort bij zijn love for islam zeker.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.