Zwarte Piet-sloper Jerry Afriyie voert vandaag een haat-rechtszaak tegen het Sinterklaasfeest

Het moet nog zomer worden, maar het afbreken van onschuldige Nederlandse tradities gaat inmiddels het hele jaar doorrrr… Vandaag: bij het Gerechtshof in Amsterdam waar de gewelddadige Jerry Afriyie via de rechter probeert af te dwingen dat allerlei bedrijven worden veroordeeld wegens vermeend racisme.

Het is midden mei. Perfecte dag om weer eens af te rekenen met een kinderfeest van begin december, nietwaar? Althans, dat is vermoedelijk de vraag die bij de agressieve pietenhater Jerry Afriyie door het hoofd heeft gespookt en uiteindelijk positief beantwoord. Want vandaag zet hij – achter gesloten deuren – zijn juridische strijd tegen de geweldige kinderfiguur Zwarte Piet weer eens voort.

In een zogeheten artikel 12-procedure probeert het heerschap Afriyie nu het Gerechtshof in Amsterdam te bewegen om alsnog over te gaan tot een bevel aan het OM om alsnog te beginnen met een strafrechtelijke vervolging van allerlei mensen en bedrijven, omdat zij zich met de zogenaamd “racistische” figuur van Zwarte Piet associëren. Aldus Trouw:

“De zitting van vandaag is ‘superbelangrijk’, zegt Afriyie. “Wij burgers komen er onderling niet altijd uit. Dus moeten we naar de rechter stappen om bedrijven tot de orde te roepen.” Het is een zure appel waar Afriyie doorheen bijt. “Maar dit is mijn bijdrage aan een beter Nederland. Ik hoop dat deze fase snel voorbij is. Dan kunnen we met zijn allen weer verder kijken.”

Stichting Nederland Wordt Beter wil vandaag via de rechter vervolging afdwingen van bedrijven die afbeeldingen van Zwarte Piet gebruiken.”

Bijdrage aan een beter Nederland? Toch grappig dat iemand die de Nederlanders hun cultuur wil afnemen met droge ogen staat te beweren dat hij wil bijdragen aan een beter Nederland. Dat geloof je toch zelf niet?

Daarnaast is dit gewoon een naar tiranniek trekje van Afriyie. Hij kan z’n standpunt proberen te nuanceren met termen als “zure appel”, maar uiteindelijk is deze intolerante gek gewoon bezig om andere meningen dan de zijne te verbieden via de rechter.

Laten we dan ook hopen dat deze knettergekke pietenhater bakzeil haalt bij het Gerechtshof vandaag – dan is dat gelazer ook weer een keertje klaar, en kunnen we gewoon van onze zomer genieten zonder ons weer de hele tijd druk te hoeven maken om aanvallen op zwarte piet door criminele figuren zoals Jerry Afriyie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Sniper666

  Is die vent eigenlijk wel een Nederlander? Of mag hij er ook een tweede paspoort op na houden van onze gastvrije overheid? Meteen intrekken!

 2. Marija

  Ik word kotsmisselijk van al die zwarten met blankennijd.
  Rot dan op naar je eigen land waar je oorspronkelijk hoort en bemoei je niet met zaken en tradities van blanken.

  1. Isolde

   Marija vindt dat zwarte mensen hier niet thuishoren. Wellicht meent ze dat de zwarten in Amerika ook allemaal terugmoeten naar Afrika.

   Dit soort domheid wordt hier met droge ogen opgeschreven.

   1. hans-e-pans

    Het idee is dan misschien wel verwerpelijk maar het lost wel veel problemen op, denk ik.

   2. van Urk

    Kennelijk verlangen ze op die manier er wel naar om weer naar Afrika terug te willen gaan reizen. Nederland beter te gaan maken om zijn tradities of cultuur af te willen gaan breken is als een paracetamol voor kanker. Wat blijft er dan voor de blanke Nederlander dan nog over? Het Kwakoe festival waar blanken verder niets over deze festiviteit wat over mogen bepalen?

   3. swetsnek

    yep en als het even kan ga jij mee schijtlijster

   4. Sniper666

    @ Isolde

    Het is een feit West-Europa niet de natuurlijke habitat van zwarten, Aziaten, Bosjesmannen, Mongolen, Eskimo’s, etc. is. Biologisch bezien is het dus i.d.d. zo dat zwarten hier dus niet thuishoren. En zoals u terecht aangaf, ook niet in Amerika. Lees eens een geschiedenisboek! Kan vrij verhelderend werken.

 3. corfo

  Deze negroïde figuur moet eerst eens leren z’n eigen naam foutloos te schrijven, dan mag hij, achteraan in de rij, iets zeggen. Dit soort mensjes is de oorzaak van de houding van zéér veel NL’ers t.o.v. andere “culturen”.

 4. Floris

  Dit soort 5e colonne figuren (janknegers, Kuzu’s, haatbaarden etc) maken dankbaar gebruik (lees: misbruik) van de ‘kansen’ die ze van de cultuurmarxisten hebben gekregen. In het volgende filmpje wordt in 7 minuten uiteengezet hoe links denkt en waarom dat denken het westen naar de ondergang zal voeren als het niet gestopt wordt.

  https://mises.org/blog/cultural-marxism-explained-7-minutes

 5. Nederlandse_Patriot

  Als ze het voor mekaar krijgen Sinterklaas te verbieden, zou de meerderheid van Nederland daar denk ik niks aan doen. We zijn zwak geworden en staan toe dat onze eigen tradities langzaam kapot gemaakt worden, totdat er uiteindelijk niets meer van over is.

 6. rosmalen53

  Wat een boel tijd heeft die vent om daar op een doordeweekse dag te gaan staan zeveren,zeker ook weer zo’n uitkeringstrekker die ook nog subsidie hiervoor krijgt,zou me niks verbazen als dat scheitkabinet wat er dadelijk komt hier een steentje aan bij heeft gedragen.
  Wel dus de lusten iedere maand aanpakken want dan hoor je ze niet

 7. Lex

  Dit is toch te zot voor woorden.

  We zouden haar voor de rechter moeten slepen voor schending en inbreuk van onze cultuur.

  Ik hoop niet dat de rechter hier in mee gaat. Dan kan het Nederlandse volk wel eens boos gaan worden.

  Ik vind het nu de hoogste tijd dat de politiek zich hiermee gaat bemoeien en al deze zotheid van tafel veegt.

 8. Mart

  WÈÈR eentje met een opgeblazen minderwaardigheid complex.

 9. Ronny44

  Jammer dat zoveel volwassenen (?) zich zo opwinden over een kinderfeestje. Vooral daar het kinderen doorgaans niets kan schelen of Piet zwart, groen, geel of pimpelpaars is. Hoe kunnen we respect voor ons “cultureel erfgoed” verwachten als we de gevoelens van anderen voor het gemak maar even aan de kant schuiven. Overigens hoeven we helemaal niet zo trots te zijn op ons verleden. Wij hebben ons in het verleden verrijkt door slaven te vervoeren onder onmenselijke omstandigheden.
  Welke “kleur” zou “de nederlander” hebben als we door de eeuwen heen niet allen door blank gekleurde volkeren overheerst waren geweest. Stel dat de vikingen donker gekleurd waren. Hoe zouden we er dan uitzien?
  Gelukkig hebben kinderen de kans om “open-minded” aan een nog beter Nederland te werken. De generatie met oogkleppen is gelukkig een uirstervend ras.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.