Agressieve linkskomiek Erik van Muiswinkel bedreigt journalist vanwege Zwarte Piet, hoopt dat ‘tank hem overrijdt’

snapshot
Foto: Erik van Muiswinkel als talkshowgast. Bron: Screenshot VI Oranje / RTL.

Deze vent daalt steeds dieper en dieper af.

Het is weer eens raak met de minst fatsoenlijke cabaretier van heel Nederland. Nadat hij al talloze keren opriep tot het aanvallen van Thierry Baudet (check, en check) verlegt hij als een ware autoritaire alleenheersers zijn werkterrein nu naar de journalistiek. Journalist Marcel Vink – woonachtig in China – werd daar vandaag  de dupe van. Van Muiswinkel vond namelijk dat er maar eens een tank moest komen die dan vervolgens goed over het lichaam van Vink kon walsen:

De reden voor deze nieuwe gewelddadige uitbarsting van Van Muiswinkel was het feit dat deze zelfde Vink onze voormalige Hoofdpiet eens op de vingers tikte vanwege z’n selectieve heisa’s. Want Van Muiswinkel heeft jarenlang z’n zakken gevuld als zwartgeschminkt hulpje van Sinterklaas, maar toen dat niet meer opportuun was werd Van Muiswinkel ‘ineens’ de grootste tegenstander van de donkere kindervriend. Erg doorzichtig, en dat mag ook best gezegd worden. Marcel Vink deed dat:

Maar ja, dan ken je de gelijkhebberige Erik van Muiswinkel nog niet. Die duldt geen enkele tegenspraak. En wie zich toch probeert te verzetten tegen de verbale dreigdiarree van Van Muiswinkel… ja, die verklaart zichzelf toch echt vogelvrij – Marcel Vink ondervond dat vandaag aan den lijve.

Weinig verbazingwekkend, helaas. Ik vraag me alleen nog af wie het volgende slachtoffer is dat kapotgedreigd gaat worden door de etterbak Erik van Muiswinkel? Frustraties leiden immers alleen maar tot méér frustraties, dus ga er maar niet vanuit dat dit problematische gedrag van deze VARA-grappenmaker binnenkort gaat veranderen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

14 reacties

 1.   

  Toch het ultieme bewijs dat zwarte schmink de hersenen aantast, zou ik zeggen.

 2.   

  Cabaretier en komiek?
  Humorloze imitator dekt de lading beter

 3.   

  Off Topic.

  Foto’s van de daders.

  Revealed: Arsenal supporting married father-of-two known to MI5 and a Moroccan-Libyan pastry chef with an Irish ID named as terrorists who killed seven in London
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4572568/Jihadi-Arsenal-shirt-married-father-Khuram-Butt.html

 4.   

  Erik met de Muizenhersens.

 5.   

  Wat een slechte cabaretier, kan om zijn uitspraken niet lachen. Oh, hij bedoeld het serieus? Nog erger. Alleen goed nog voor Pauw of Jinek.

 6.   

  Ik vraag me werkelijk af, hoe lang wij ons nog laten treiteren door de linkse gutmensch, de MSM en dit soort hypocriete BN ‘ers. Wat een vieze NSB’ ers. Word het niet eens stilletjes aan tijd om massaal in protest te komen en met z’n 100 duizenden naar Den Haag te trekken.

 7.   

  Dát lijkt me nu echt een mannetje om Fleur Dekkers te omarmen.

 8.   

  Beetje dik aangezet Tim, hij zegt dat er een tank over zijn grote teen mag rijden, niet zijn lichaam platwalsen. Nou ben ik het wel met je eens dat Erik een linkse etterbak is.

 9.   

  Vorige week had het muisje een discussie op Twitter over het linkse gedachtegoed. Hij vroeg aan een twitteraar of die wel misdrijven en misdaden op kon noemen wat door links zou zijn gefaciliteerd (!) U begrijpt dat het muisje na één reactie het voor gezien hield. Het bleef nog lang onrustig op zijn account.

  1.   

   Zo zie je maar hoe snel die linkse gasten dingen onder het tapijt vegen en vergeten. Zo, klaar, niets gebeurd, niets aan de hand en verder met dagelijkse dingetjes.

   1.   

    Sommige linkse gasten dan graag. Ik ben namelijk ook nogsteeds links, al erger ik me al decennia aan deze linksen die stellingnames als dogma’s zien waarvan niet afgeweken mag worden of over gediscussieerd.

 10.   

  Sommige “mensen” doen de raarste dingen om maar in ‘t nieuws te komen !
  Deze Muizenkop is zo iemand.

 11.   

  Ach, als zulke types terrein verliezen, worden ze extremistischer. Inplaats van hun stellingname eens grondig door te lichten en erover na te denken, verstarren ze in hun waanideeën. Het gaat dan vaak niet eens meer om de inhoud, maar om welke kant ze gekozen hebben, en zullen halsstarrig vasthouden daaraan, tegen elke logica in.

 12.   

  May a tank run over your big toe……………. Dat lijkt me toch iets dan: [..] goed over het lichaam van Vink kon walsen[..] Kom op rechtse dametjes en heertjes van DDS, haal eerst je Engels eens op en je relativeringsvermogen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!