Angstaanjagende Tunahan Kuzu heeft duistere voorspelling: ‘Binnen 20 jaar is DENK de grootste partij van Nederland’

Als het aan Tunahan Kuzu ligt, heeft Nederland binnenkort een premier uit hun eigen gelederen. Minder dan twee decennia zullen ervoor nodig zijn om van DENK de grootste partij van dit land te maken, zo schat de DENK-leider in.

Hiervan lopen de rillingen over je lijf: afgelopen weekend was KRO-verslaggever Jaïr Ferwerda op bezoek bij de DENK-fractie in de Tweede Kamer, en hij informeerde ook even naar de ambities van de drie heren. Farid Azarkan en Tunahan Kuzu waren best bereid om een boekje open te doen over wat zij zien als de toekomst van hun politieke partij.

De heren zijn erg blij met het feit dat hun fractiekamer uitkijkt op de ingang van Mark Rutte’s Torentje.

Azarkan: “Wij kijken naar de toekomst, we kijken naar het Torentje. Uiteindelijk is het idee dat er natuurlijk gewoon een DENK-premier komt. Je moet durven dromen en idealen hebben.”

De woorden van zijn fractiegenoot worden beaamd door de grote baas Kuzu: “Binnen twintig jaar is DENK de grootste partij van Nederland.”

Voordat het zover is, zal er nog wel het één en ander moeten gebeuren in dit land. Zoals Maurice de Hond al aangaf: DENK is een partij waarop voornamelijk door moslims wordt gestemd. Onder christenen en niet-gelovigen blijkt de partij nauwelijks populair te zijn. Wil DENK dus de boel overnemen in Nederland, dan is er een enorme demografische klapper nodig. Ofwel half Nederland moet tot de islam bekeerd worden, ofwel de grenzen moeten wagenwijd open worden gezet voor massa-immigratie uit het Midden-Oosten, of reeds aanwezige DENK-moslims moeten gezinnen gaan nemen met meer dan vijf kinderen.

Als DENK in één van die doelen slaagt – de ene is wat realistischer dan de andere – dan hebben ze vermoedelijk gelijk: dan zijn ze tegen 2037 de grootste partij van Nederland.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. swetsnek

  hahahaahaahahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahahaahaahahahahaahahahahahaahahahahahahahahahahahahah zo en verder maar weer wat een randdebiel

 2. hans-e-pans

  Zo’n uitspraak kan je van iemand die geen rem op zijn arrogantie heeft natuurlijk verwachten. Bij mij liepen de rillingen niet over het lijf maar ik werd wel instand heel erg misselijk van deze uitspraak.

  Laat ik de songtekst van Marco Borsato er maar bijhalen “Dromen zijn Bedrog”.

 3. HaZ

  Tegen die tijd is de partij uitgebreid met Simons (? Ja alweer),Dekker,van Muiswinkel,Anuar, Dibi, Illgun, Nzume, P.de Vries, van Doorne, v.d.Brink, de Leeuw, Tan,
  Jinek,Aalbersberg, Ferras, Khoulani, Baldewsingh en lijsttrekker A.Pechtold.
  En toen schrokken we wakker…..!

 4. Ritter

  Als de (vaak illegale) massa immigratie vanuit de islamitische landen zo doorgaat in het huidige tempo zie ik dat inderdaad gebeuren.

  Miljoenen jongeren in de islamitische landen staan klaar om naar Noord/West Europa te vertrekken. En deze migranten nemen hun islam met zich mee en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie.

  Kaddafi zei het onderstaande over massa immigratie:

  “We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades.”

 5. Guus Geluk

  De arrogantie is weer stuitend.

 6. Ni28

  Als de immigratie(bezetting) uit de moslimlanden zo blijft als nu kan hij gelijk krijgen.

  1. Floris

   Inderdaad. Maar denk maar niet dat dit een wake-up call is voor de boven ons gestelden. Die snurken rustig verder.

 7. Jomares

  En vervolgens bleef Nederland gewoon door snurken….tot dat het te laat was.

 8. DennisEijs

  Hij weet dus al dat Erdogan de vloedsluizen gaat openen?

 9. nick

  Het is geen grapje maar een voorspelling!

  ‘Nederlandse samenleving verdwijnt als alle immigratie niet meteen wordt gestopt’

  In uiterlijk 2060 –maar ook gezien de nog veel grotere immigratiegolven die worden verwacht waarschijnlijk dus jaren eerder- wordt het fatale omslagpunt bereikt, en zullen wij Nederlanders uiteindelijk geheel worden vervangen door Arabische en Afrikaanse moslims. ‘De komende decennia worden cruciaal voor het overleven van de Nederlandse bevolking,’ waarschuwt GEFIRA. In 2035, dus over slechts 18 jaar, zal de totale groei van de niet-Nederlandse bevolking al 42% bedragen.

  ‘Sinds de demografische afname in alle Westerse landen zichtbaar is, constateren wij dat de Europeanen stapsgewijs worden vervangen door mensen uit Afrika en (Zuid) Azië. Het is vijf voor twaalf, en als we niet onmiddellijk alle immigratie volledig stopzetten, zal de Nederlandse samenleving in rook opgaan en verdwijnen.

  Officieel rapport van computerberekeningen!

  Volgens het Cerberus 2.0 computermodel van het Global Analysis from the European Perspective (GEFIRA) zullen wij Nederlanders binnen één generatie een minderheid vormen in ons eigen land als de huidige, volgens de gevestigde orde zogenaamd ‘beperkte’ immigratie van zo’n 45.000 mensen –vrijwel uitsluitend moslims- wordt voortgezet. De door de globalisten gewenste vervanging van de autochtone Europese bevolking zal over uiterlijk 50 jaar onomkeerbaar zijn geworden. Als de immigratie echter fors blijft toenemen, zoals de EU, Duitsland en Frankrijk willen, zal dat moment veel eerder komen

  https://gefira.org/en/2017/06/05/cerberus-2-0-predicts-the-disappearance-of-the-dutch-population/

  Kuzu heeft dit dus ook gelezen, de engerd!! Maar onze politici doen niets, integendeel, ze stimuleren het! Land en volksverraders zijn het.

 10. nick

  De geschiedenis laat zien dat hoe meer islamitisch een samenleving wordt, hoe gewelddadiger en onverdraaglijk het wordt voor niet-moslims. De islam is geen vredelievende religie, maar een totalitaire ideologie die erop gericht is iedereen aan de islamitische wet te onderwerpen. De grootste bedreiging voor de wereld is niet de opwarming van de aarde, maar de wereldwijde islam. Hoe meer islamitisch ons land wordt, hoe minder veilig het voor ons zal zijn. Niet minder dan twee derde van de moslims in Nederland vindt islamitische regels belangrijker dan onze seculiere democratische wetten. Onderzoek van de Universiteit van Amsterdam laat zien dat 11 procent van de Nederlandse moslims het acceptabel vindt om geweld in de naam van de islam te gebruiken. Dat zijn meer dan 100.000 moslims in Nederland. Twee keer het aantal soldaten in ons Nederlands leger.

  1. Sniper666

   @ nick

   Zo is het, alleen de wegkijkers willen het niet weten.

  2. Marija

   In feite zou toch elke Nederlander hier slapeloos van moeten worden.
   Dat meen ik echt.

 11. Nederland-op1

  Dan hebben ze nog heel wat stemmen te ronselen, de vuile gluiperds. Ik hoop echt dat de Nederlandse stemmers op tijd wakker worden, want als we in dit idiote tempo door gaan met al die ellende binnen laten dan zou het zomaar kunnen gebeuren. Maar niet in dat tijdsbestek.

 12. Peter Selie

  Angstaanjagende Tunahan Kuzu heeft duistere voorspelling: ‘Binnen 20 jaar is DENK de grootste partij van Nederland’ Nou deze smerige Nederturk en engnek kan wel eens gelijk krijgen, over 20 jaar zijn is er een gigantische influx aan niet westerse asielparasieten naar ons eens zó mooie land gestroomd dat de islam hier regeert als men voortijds deze krankzinnige EU-Coudenhove-Kalergie Pan-Europa plan niet weet te stoppen. Herinnering de EU is in zijn huidige vorm NIET hervormbaar, alleen een Nexit kan een aanstoot zijn om het asiel en immigratiebeleid drastisch te hervormen naar normale proporties. Het Afrikaanse continent staat nu al te dringen aan de open poorten van Europa, uw kinderen en kleinkinderen zullen ongetwijfeld als kafirs gaan zuchten onder de Euro-sharia wetten.

 13. Standaardbinnen

  De voorspelling van Kuzu is statistisch totaal onmogelijk. Slaat dus nergens op.

  Het is wel opmerkelijk dat veel reaguurders hier deze onzin voor zoete koek slikken.

  1. IJscoman

   De voorspelling van Kuzu is statistisch helemaal niet onmogelijk. Er staat in het artikel niet dat ze de meerderheid zullen halen, maar de grootste partij willen worden. Zoals de VVD nu. Die heeft met ruim 2,3 mln kiezers 33 zetels. Dit scenario is absoluut DENKbaar in 20 jaar.

   De meerderheid van de Amsterdamse bevolking is inmiddels allochtoon. Dat had ook niemand 20 jaar geleden kunnen denken.

   1. Standaardbinnen

    Zelfs als álle allochtonen (wat ge;er op de Turkse signatuur niet het geval is) op DENK gaan stemmen is het nagenoeg onmogelijk dat deze partij de grootste partij wordt.
    Dit is net zo’n bizar verhaal als de krankzinnige bewering van Wilders dat onze cultuur in rap tempo zal islamiseren en over een paar jaar hier de sharia van toepassing zal zijn.

    Factfree gewauwel van mensen die niet nadenken of de zaak bewust zitten te flessen.

    1. Sniper666

     @ standaardhutten

     Kunt u uw bewering voor de verandering eens met harde cijfers onderbouwen?

     1. Standaardbinnen

      Kijk maar eens rustig naar de demografische cijfers. Als u er niet uitkomt wil ik wel het een en ander toelichten.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_Netherlands

     2. Sniper666

      @ standaardtrol

      Nogmaals vraag ik u: Kunt u uw bewering voor de verandering eens met harde cijfers onderbouwen?

      Niet komen met een kluitje-in-het-riet-link. Hoeveel van die moslim knakkers zijn er exact in Nederland?

    2. IJscoman

     Het is niet exact bekend hoeveel moslims in Nederland wonen. Het CBS schat het aantal op iets minder dan een miljoen. (En het CBS schat altijd aan de lage kant). Een verdubbeling tot twee miljoen (geboortes + instroom) is beslist niet onmogelijk in 20 jaar. Daarnaast zal het aantal bekeringen (huwelijk of vrijwillig) ook in de komende 20 jaar toenemen. Tel daarbij de niet-moslims maar wel-sympathisanten bij en een kiezerspotentieel van 2,3 miljoen ligt binnen bereik. Evenveel als de VVD -de grootste partij- nu heeft.

     1. Standaardbinnen

      Ja, en dit aantal zal in 2050 theoretisch kunnen oplopen tot 8% van de bevolking: https://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Nederland

      Daarin moet er uit gegaan worden van de onzinnige veronderstelling dat geen enkele moslim zal ontkerkelijken. Dat is feitelijk onzin.

     2. IJscoman

      Standaard: (copy/paste CBS) “Hoewel nog niet alle gegevens voor het jaar 2016 zijn verwerkt, gaat CBS ervan uit dat er per saldo bijna 111 duizend mensen bij zijn gekomen. Er kwamen ongeveer 87 duizend mensen bij doordat er zich meer mensen in Nederland vestigden dan vertrokken (immigratie). Het aantal geboorten nam iets toe, maar het aantal sterfgevallen ook. Per saldo komt het geboorteoverschot uit op bijna 24 duizend.”

      Bij de genoemde 87 duizend immigranten zitten natuurlijk ook Duitsers, Engelsen en Polen. Toch is het niet gek om te schatten dat er ca. 50.000 immigranten moslim zijn. Bij gelijkblijvende ontwikkelingen is dat in 20 jaar al 1 miljoen. Geteld bij de 1 miljoen die al in Nederland wonen, zitten we -theoretisch- op nagenoeg hetzelfde kiezerspotentieel als de VVD.

     3. Standaardbinnen

      Ik adviseer IJsco eens op deze site te kijken: feitelijke analyse vban immigratiecijfers die zijn islamofobie zullen schokken. http://www.flipvandyke.nl/

     4. IJscoman

      Ach ja, Flip van Dyke. Op die onzin ga ik verder niet in. Standaardbinnen houdt het toch ook op de officiele CBS-cijfers als hem dat uitkomt? Doen we nu ook.

     5. Standaardbinnen

      Van Dyke baseert zijn analyses consequent en wetenschappelijk verantwoord op de officiele cijfers. Hij verzamelt zelf geen cijfers maar analyseert het beschikbare statistische materiaal.

  2. nick

   Mijn comment niet gelezen? Mijn link niet gezien?

   https://gefira.org/en/2017/06/05/cerberus-2-0-predicts-the-disappearance-of-the-dutch-population/

   Dit zijn berekeningen met statische cijfers, niet bedacht, niet verzonnen door een of andere in ontkenning staande linkse zg wetenschapper, uitgerekend door eem machine!

   je schiet niets op met wegkijken en de werkelijkheid ontkennen.

 14. Roughwood

  DENK het niet!

  1. Sniper666

   @ HaZ

   Ik ga kijken! Is dat te downloaden en behouden door DDS?

 15. Marija

  Vreselijke enge man die kuvoet met zijn enge denk-niet partij

 16. Jantje

  Als het aan Groenlinks ligt dan gebeurt dit al eerder.

 17. LieverKipsLeverworst

  Ik ‘denk’ dat hij bedoelt:
  “Wij zijn al de grootste. De grootste klootzakken.”

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.