Dit zijn ze dan: de walgelijke terroristen die zeven mensen doodstaken op London Bridge

Het heeft even geduurd. Maar eindelijk wordt nu duidelijk welke jihadistische maniakken er achter de aanval op London Bridge van afgelopen zaterdag zaten, waarbij tientallen mensen werden aangevallen met lange messen en zeven aan hun verwondingen overleden. Het gaat om Khuram Butt en Rachid Redouane.

De Engelse veiligheidsdiensten hebben de namen van de terroristen die zaterdag een waar bloedbad hebben aangericht in Londen nog even onder de pet gehouden, maar nu komt de informatie naar buiten. Of althans over twee van de drie: Khuram Butt en Rachid Redouane, zoals hierboven te zien op de foto. Sky News zocht uit om wat voor types het nu precies ging.

Khuram Butt blijkt een 27-jarige moslim van Pakistaanse komaf te zijn geweest, en woonachtig in het oosten van Londen. Hij had zichzelf niet bepaald geliefd gemaakt bij zijn buurtgenoten: vrouwelijke fietsers die voorbijkwamen konden op sinistere en seksistische reprimandes van Khuram rekenen, terwijl hij kinderen snoepjes en kleingeld probeerde te geven (de ouders van het kroost maanden Khuram daarmee te stoppen, omdat ze niet wilden dat hij ze zou radicaliseren). Butt heeft baantjes in allerlei sectoren gehad: openbaar vervoer, fastfood, een sportcentrum en een vastgoedbedrijf. Een echte duizendpoot dus, maar wel eentje met moordlustige gedachten.

Rachid Redouane was 30 jaar en vertelde dat hij zowel Marokkaans als Libisch was. Er zijn sterke vermoedens dat deze zak hooi enige tijd in Syrië heeft gezeten, maar dat is nog niet bewezen. Wel dat hij een tijdlang in de Ierse hoofdstad Dublin heeft gewoond en een vrouw heeft gehad die Schots is.

Laten we hopen dat men nu lessen trekt uit de details rondom de mannen die afgelopen zaterdag al hakkend en snijdend over London Bridge liepen. En wat betreft Khuram Butt en Rachid Redouane: ik hoop dat het flink warm is in de hel!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Ritter

  Het is dweilen met de kraan open.

  Dagelijks stromen illegalen uit de islamitische landen Europa binnen met medeneming van hun islam en bijbehorend gedrag. De meeste moslims zullen vasthouden aan hun islam en deze overbrengen op de tweede en derde generatie.

  De meeste moslims zullen geen aanslagen plegen maar deze steeds groter wordende islamitische gemeenschap vormt een vijver waaruit de jihadisten voortkomen en waarin ze zich vrij kunnen bewegen.

 2. van Urk

  Je kan ze altijd nog volgens de knotsgekke Zweden een schietcursus geven als integratiemaatregel: http://www.unser-mitteleuropa.com/2017/06/05/fleuchtlinge-bekommen-schiessausbildung/

 3. Ni28

  Twee van de velen. Wat lijken zij op elkaar.

 4. Hank

  Er is maar 1 oplossing: de westerse landen moeten een verbod op de sekte islam verorderen. Het is geen geloof maar een geweldadige sekte. Een sekte kan gewoon worden verboden.

  Zoals Ritter zegt: tis dweilen met de kraan open.

 5. Floris

  Die koppen, en dan vooral de ogen, zeggen meer als 1000 woorden.

 6. poldi

  Wat een afzichtelijke halalkoppen.

 7. Marija

  Wat n vreselijke ogen dat stel moordenaars.
  Dat zijn dus ook echt de spiegels van de ziel.

 8. Nasrani

  Ik geloof niet in evolutie, maar als je deze mislukte koppen ziet zou je er bijna in gaan geloven.

  1. corfo

   Nasrani.
   Deze totaal mislukte koppen zijn ongetwijfeld het gevolg van een gezellige nacht tussen hun vaders én hun geiten !

  2. Kodi

   De verschillen in evolutie bedragen zo’n 1400 jaar, want de Islam is al sinds hun ontstaan onveranderlijk achterlijk Middeleeuws gebleven.

 9. Peter Selie

  Nou ze zien er niet uit als terroristen, meer als hoogopgeleide jongemannen die goed geïntergreerd zijn en een goede baan hebben veroverd in de Engelse maatschappij (Kuch)..

  1. corfo

   Peter Selie.
   De moordenaars op de foto zijn nét zo hoog opgeleid als al de “vluchtelingen” die zo hartelijk in NL werden verwelkomd.
   Het land uit met die gasten, nu kunnen ze zelf nog vertrekken, over enige tijd zal de bevolking ze dwingen !!

 10. HaZ

  En daar worden dus 144 maagden voor gereserveerd ? Dat moeten haast vrouwen met baarden zijn, zeg maar de Conchita’s van gene zijde.

 11. corfo

  Gelukkig wil Theresa May de straffen voor dit soort misdaden verhogen; dáár zullen die parasieten verschrikkelijk van geschrokken zijn !! Het interesseert die hersenloze “mensjes” geen ene moer, die “straffen”; zij verlangen alleen maar naar ál die maagden ! De viespeuken ! Om moordpartijen als de nu gepleegde te voorkomen dienen al die islamieten uit een westers land geflikkerd worden; ik weet het wel : niet alle islamieten zijn terroristen maar ………..in principe zijn ze ’t wél ! Dus eruit met die zandhazen, terug naar hun geliefde vaderland, daar is genoeg te doen !

  1. Guus Geluk

   Wellicht moeten we links en rechts ook maar de grens over mieteren. De RAF was links en Anders Breivik rechts.

   1. corfo

    Guus G,
    Je bent weer erg dom aan het zwetsen Guus !
    Met links en rechts heeft de gemeenschap reeds genoeg “van doen”. Volkert v.d. Graaf enz. Deze moordenaar is niet hartelijk verwelkomd in NL maar wás reeds hier ! De huidige horde criminelen wordt binnengeloodst door mensen, die van zichzelf vinden dat ze héél erg slim zijn ! Het betreft buitenlanders die niets anders willen als hun leven voortzetten op de manier zoals ze gewend waren in hun zandbak én in ’t Rifgebergte; bovendien vermoorden die smeerpijpen ook nog eens onschuldige mensen; dat deed v.d. Graaf óók, maar hij is geestelijk gehandicapt en de vrijwillig hier gekomen “mensen” zijn “hoogopgeleiden”.
    Je moet niet opnieuw álles door elkaar haspelen Guus G. Je valt keer op keer door de mand, figuur !

    1. corfo

     Guus G.
     Aanvulling op vorige reactie : RAF was in Duitsland en Breivik in Noorwegen.
     Dus die landen zoeken maar zelf uit wat ze met dat gespuis gaan doen, wij wonen in Nederland, Guus en hebben handenvol hoogopgeleide criminelen binnen laten stromen die het land moeten worden uitgeflikkerd. Uw reactie slaat werkelijk nergens op, zoals gebruikelijk.

     1. Peter Selie

      Nou corfo ik had jou hoger ingeschat, dat je in discussie gaat met een agent provocateur dat kan ik niet rijmen.

     2. Guus Geluk

      corfo,

      Een handvol rotte appels tussen een groot aantal gladgepoetst fruit. Dat is wat anders dan u zojuist schreef: alle moslims de grens over. Wat wil u nu precies? Alle moslims deporteren of de criminelen uitzetten?

    2. Guus Geluk

     Corfo,

     In Syrië is er inderdaad een groot percentage hoogopgeleiden en dat geldt eveneens voor vluchtelingen uit Iran. Syrië was een redelijk stabiele samenleving, maar de vrede werd ruw beëindigd, toen de opstandelingen het vuur openden. Syrië kende ook een multiculturele samenleving (moslims én christenen). Dus ja, ik geloof best dat mensen uit een land als Syrië het leefpatroon als in hun eigen land willen voortzetten.

     De vluchtelingen uit Irak en migranten uit Afghanistan, hebben we te danken aan de Westerse interventies. In het bijzonder de invasies van “bondgenoot” de Verenigde Staten. Overigens is het beeld van Europese leiders die bij de grens met verblijfsvergunningen klaarstaan (importeren, zo noemt men dat), fundamenteel onjuist.

  1. Sniper666

   @ Peter Selie

   Hij had ff geen geit bij de hand natuurlijk.

 12. Kodi

  Kunnen we ophouden met ‘Don’t look back in anger?!’

  Afbeelding

  6 juni 2017 om 08:00 door Ebru Umar

  Steunbetuigingen door lichtprojecties op gebouwen, BN’ers die hun momentjes pakken, het NOS-journaal dat het voor elkaar krijgt verslag van aanslagen te doen zonder het woord ‘islam’ te noemen, het ge-jesuiswhatever, steunbetuiging op Twitter van onze politici, Jesse Klaver die niet eens meer de moeite neemt om de woordjes in een andere volgorde te zetten maar hey, uiteraard: dit nooit weer.

  Je kunt de klok gelijkzetten op de volgende keer, dus hou op met dat ge-ditnooitweer. Kan iemand het lef, de daadkracht en het leiderschap tonen om dit te voorkomen, te benoemen en ook uit te voeren? Kan iemand, bij voorkeur iemand in een leidinggevende positie die kantoor houdt in het Torentje, uitspreken dat de islam een verdorven ideologie is? Een ideologie die tot een jaar of zestien terug voornamelijk moord en doodslag aanrichtte onder moslims in verafgelegen gebieden, maar nu z’n werkgebied heeft uitgebreid naar het Westen? Kunnen we ophouden met dromen dat ‘love will conquer all’ en vooral ‘don’t look back in anger’?

  Hoezo ‘don’t look back in anger’?

  Hoezo mogen we niet boos zijn?

  Hoe kan het dat niemand boos is? Wordt?

  Hoe kan het dat dat niet wordt toegejuicht? Wordt veroordeeld?

  Hoezo geven we ons zo snel gewonnen?

  Of heeft het ons nog niet genoeg geraakt?

  Voor dat laatste is hoop: dat er nog meer doden uit naam van de islam zullen vallen, is evident. Met dank aan veiligheidsdiensten. En politiek. Sure, enough is enough maar het was in 2001 al enough. In 2004 ook trouwens. En was het afgelopen week bij Ariana Grande nog niet enough dan?

  In onze westerse samenleving mag je niet haten, en dat terwijl iedereen weet hoe dun de lijn tussen haat en liefde is. Hoezo mag de een wél, moet de liefde zelfs, en mag haten niet? Ik haat ze, die moordenaars. Die extremistische moslims. Dat gewelddadige geloof. Die gewelddadige mensen. Ik haat ze. Het zijn niet mijn vrienden, ik heb ze niet lief, ze komen er bij mij niet in en ik mijd ze waar mogelijk. Ik háát ze. Maar mijn woede richt zich op onze politici. Zij zijn degenen die islamitisch terrorisme faciliteren, die tolerant zijn jegens een gewelddadige ideologie. Waarom zou je islamitische scholen faciliteren als er prima Nederlandse scholen zijn? Waarom zou je moskeeën toestaan, als daar haat gepredikt wordt jegens het westen? Waarom zou je ‘vluchtelingen’ toelaten, als het moslims zijn? Waarom zou je haatpredikers visa en verblijfsvergunningen geven, als het – o boy – haatpredikers zijn?

  Ik haat degenen die mijn vrije manier van leven met geweld, moord en doodslag wensen omver te werpen, ik heb een afkeer van moslims die dit geweld toejuichen en ontkennen en ik wanhoop als ik zie hoe mensen op cruciale posities in onze samenleving, partij kiezen voor een ideologie die haat predikt en geweld uitoefent. Volgende week is het weer bingo. Maar heus, dit nooit weer.

  https://www.metronieuws.nl/columns/2017/06/dont-look-back-in-anger

 13. SlimK1nd

  Inmiddels is ook de derde dader bekend. Hij was een Italiaanse Marokkaan, of een Marokkaanse Italiaan. Hij probeerde al eens af te reizen naar het Kalifaat, maar werd tegengehouden door de Italiaanse autoriteiten. Dus het is hetzelfde verhaal als altijd. Een stel geflipte Moslims vermoord een hele rits mensen. Achteraf blijken alle daders bekenden van de Intelligentie diensten. In dit geval is het allemaal extra schrijnend. Deze gekken waren niet meer welkom in de Moskeeen in hun wijk. Ze waren dus zo radicaal en zo gek, dat ze verzocht was om maar niet meer langs te komen.
  https://slimk1nd.nl/drie-op-een-rij-japanse-zen-boeddhisten-ontmaskerd/

 14. RS

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28318154/__Derde_dader_Londen_is_bekend__.html deze komt er ook nog bij…………………een Marokkaan…………………je verwacht het echt niet………….

 15. corfo

  Peter Selie.
  Je hebt volkomen gelijk v.w.b. mijn reacties op dat stomme figuur die zich Guus G. noemt. Voor mij blijft ’t onbegrijpelijk dat er zich onder ons nog “mensen” bevinden die zó vreselijk dom kunnen zwetsen en na een reactie reageert met gedraai en leugens ! Typisch uiterst links gedrag, mensen zónder enig over- of inzicht. Die van de hak op de tak lullen, Duitsland, Noorwegen onder één noemer plaatsen met NL. Mensen die moordenaar v.d. Graaf NIET laten vallen, dat zijn heel diep gevallen mensjes. Ik zal m’n uiterste best doen jouw raad op te volgen en niet meer te reageren op een “geschrift” van een agent provocateur, of zoals sommige reaguurders hem/haar noemen : NSB’er, landverrader.

  1. Peter Selie

   Ach corfo trek het je niet aan de eloquente narcist, agent provocateur lokt de reguurders in een discussie die zij eigenlijk niet willen. Meestal begint hij met een argument wat 180° gedraaid is, waarop natuurlijk gelijk emotioneel geregeerd wordt, of nog zo’n truc door je voor een deel gelijk te geven en daarna wordt men weer heel beleeft dat dan weer wel voor schut gezet. Het beste en het werkt gewoon, geef hem een sneer en ga niet inhoudelijk op zijn pseudo argumenten in

   Groeten

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.