Forum voor Democratie is er klaar mee: "Nieuwe verkiezingen en dan dit keer de stemmen WEL goed tellen"

Geen categoriejun 13 2017, 12:00
Inderdaad, tijd voor de kiezer om zich opnieuw uit te spreken over de vraag: welke partij moet Nederland regeren?
Bij Forum voor Democratie hebben ze het onderhand helemaal gehad met de kleine kinderen van het partijkartel; u weet wel, de hoge dames en heren die nu al drie maanden met elkaar aan het 'onderhandelen' zijn over het vormen van een nieuwe coalitie. Nu de gesprekken met GroenLinks voor de tweede keer mislukt zijn vinden Thierry Baudet en Theo Hiddema dat er maar één ding op zit: terug naar de kiezer gaan.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/874335634953048066
En nee, dat laatste is geen overbodige toevoeging. Het blijkt namelijk dat er nog eens duizenden stemmen "verdwenen" zijn op 15 maart of toegekend zijn aan een verkeerde partij. Zo kreeg Nieuwe Wegen van Jacques Monasch in Goes alle stemmen die eigenlijk waren uitgebracht op Forum voor Democratie. Oh ja, en werden in Boxmeer alleen maar de stemmen doorgegeven van VVD, PvdA, PVV en de SP. Alle andere partijen zijn daar gewoon genegeerd. Al met al zou het om 14.000 stemmen gaan die ofwel genegeerd zijn dan wel toegekend aan de verkeerde partij.
Ongelooflijk.
Hoe dan ook heeft FVD natuurlijk gelijk: nu de hoge dames en heren in Den Haag er samen niet uitkomen moeten er gewoon nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven. De winnaars van de afgelopen verkiezingen zien dat ongetwijfeld niet zitten, maar helaas; zij hebben hun verantwoordelijkheid niet genomen. Daar hoeven ze verder niet over te zeuren; het was aan hen om uit deze impasse te komen. Dat dit niet gelukt is alleen hen aan te rekenen.
Nieuwe verkiezingen dus -- en snel -- en dan voor de verandering alle stemmen tellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten