Gestoord Noord-Korea: Trump is een psychopaat die oorlog wil!

Kim-Jong-Un-cracking-down-on-elites-after-diplomats-defection
Foto: De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-Un. Foto: KCTV

Kim Jong-Un, heb je weleens in de spiegel gekeken? 

De officiële staatskrant van Noord-Korea haalde deze week hard uit naar Donald Trump. Volgens de spreekbuis van het stalinistische regime is de Amerikaanse president een “psychopaat” die bewust aanstuurt op een oorlog om de aandacht af te leiden van de problemen in zijn eigen land. Ja, dat lees je goed. Noord-Korea, het land dat met ijzeren vuist wordt geregeerd door de volgevreten volwassen baby Kim Jong-Un, noemt Donald Trump een psychopaat.

Heeft Kim ooit in de spiegel gekeken? Als iemand een psychopaat is, dan is hij het namelijk wel. De Noord-Koreaanse dictator is zo gestoord dat zelfs hoge ministers voor het minste of geringste worden geëxecuteerd. De minister van defensie kreeg de doodstraf omdat hij in slaap was gevallen tijdens een toespraak van de Grote Leider. Zelfs familieleden zijn niet veilig voor de doorgedraaide Kim Jong-Un: de dikke tiran liet zijn eigen oom doodschieten met een luchtafweerkanon omdat hij “ongehoorzaam” zou zijn.

kimjongun

 

Deze man laat zijn eigen familie executeren met luchtafweergeschut, waar haalt hij het gore lef vandaan om Donald Trump een psychopaat te noemen? Als iemand psychopatische trekjes heeft dan is het Kim Jong-Un zelf.

De taal van het Noord-Koreaanse regime betekent dat Kim de confrontatie blijft zoeken met de Verenigde Staten. De situatie tussen de Amerikanen en Noord-Korea is de afgelopen maanden zeer gespannen omdat de dictatuur zijn buurlanden provoceert met kernproeven en raketlanceringen. Die situatie is alleen maar erger geworden door de trieste zaak van Otto Warmbier. Deze Amerikaanse student werd vorig jaar gearresteerd door het Noord-Koreaanse regime omdat hij zou hebben geprobeerd om een propagandaposter mee te nemen uit zijn hotel.

Tijdens zijn gevangenschap werd Otto Warmbier zo slecht behandeld dat hij in een coma raakte. Eerder deze maand liet Noord-Korea hem vrij, maar de student was er zo slecht aan toe dat hij inmiddels is overleden. De Noord-Koreanen hebben dus een Amerikaanse dode op hun geweten. Dat, in combinatie met de dreigende taal van het Noord-Koreaanse regime, zorgt ervoor dat de spanningen alleen maar toenemen.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

20 reacties

 1.   

  Trump is een psychopaat die oorlog wil! Zei de psychopaat.

 2.   

  Kim Jong-Un is een laf mannetje. In de jaren dat hij in Noord-Korea aan de touwtjes trekt heeft hij al zo’n tien keer gedreigd met oorlog. Wij, het westen gingen te ver en moesten worden afgestraft. Behalve het tot zinken brengen van een vissersboot heeft hij het niet gebracht. De man is een scheitert. Ik geef u op een briefje dat dit gewoon blijft doorgaan tot de man uiteindelijk dood is. Niets van aantrekken dus.

 3.   

  Wanneer slaan we deze opgeblazen brulkikker eindelijk eens plat? Het Noord-Koreaanse volk moet bevrijd worden. Genoeg=genoeg.

 4.   

  En anti-Trump media schreef: Gestoord VS: Kim Jon Un is een psychopaat die oorlog uitlokt.

 5.   

  Dat standaardtrol een psychopaat is is natuurlijk wel juist. Of hij oorlog wil betwijfel ik, het enige wat hij wil is zich persoonlijk laten gelden. Als daarvoor een oorlog nuttig is vrees ik dat hij die zal ontketenen.

  1.   

   Het wordt weer tijd je te negeren, snipper.

   1.   

    en zelf genegeerd te worden, niet te vergeten.

 6.   

  Er zit zeker een steekje los bij Trump. Daar twijfel ik niet aan. Maar een psychopaat die oorlog wil, lijkt me sterk overdreven.

 7.   

  Tijd dat dit gestoord land weer aan resetten toe is terug van voor 1950. Het blijft schandalig hoe het volk gebrainwasht wordt en hoe christenen daar in heropvoedingskampen behandelt worden. Van vijf uur s,ochtend tot tien uur s,avonds aan het dwangarbeid gehouden, daarna een samenkomst om aan de kampbeulen uit gaan leggen wat zij die dag verkeerd hebben gedaan. Doden worden verbrand en hun as wordt verstrooid op de wegen waar christenen naar hun “werk” over moeten gaan lopen. Martelingen,gevangenschap of executie is wat je als christen te wachten staat. Schokkend was de moord op de Koreaanse Pastor Han Choong -Yeol (hij hielp en verzorgde Koreaanse vluchtelingen) op Chinees grondgebied. Niet eerder werd een moord door het Noord-Koreaans regime zo publiek gepleegd.

 8.   

  Hollywood draait helemaal door. Ze kunnen hun verlies nog steeds niet verkroppen.

  Johnny Depp heeft opgeroepen Trump te vermoorden. De zoveelste Hollywood ster die oproept geweld tegen Trump te gebruiken. Dit nadat een anti-Trump activist zes republikeinen heeft neergeschoten.

  Johnny Depp: ‘When Was the Last Time an Actor Assassinated a President?’
  http://www.breitbart.com/big-hollywood/2017/06/22/johnny-depp-last-time-actor-assassinated-president/

  1.   

   Dat is afschuwelijk

   1.   

    Marija

    Er word door tegenstanders van Trump ( met name in de media!) hetzelfde (haat) klimaat geschapen als toentertijd met Pim Fortuyn.

    De mensen worden opgestookt om Trump iets aan te doen.

    1.   

     Typisch Amerikaans: “verdeel en heers”

     1.   

      Het begrip demoniseren is Trump niet vreemd, van Urk. Vergeet niet dat hij eens hintte op het doden van Hillary Clinton en vervolgens onder handen is genomen door de inlichtingendiensten.

      Voor meer beledigingen kun je hier een lijst terugvinden:

      https://www.nytimes.com/interactive/2016/01/28/upshot/donald-trump-twitter-insults.html

      Donald Trump is dus niet helemaal onschuldig in deze.

 9.   

  Niet elke psychopaat is een moordenaar, maar het lijkt me aannemelijk dat een massamoordenaar psychopathisch van aard is.

 10.   

  Kill You-on… de Noord Koreaanse satans leider die de ergste Aziatische terrorist is waar (als zij het kon meebeleven) MoaTse Toeng en Djengis Khan nog onpasselijk van zou worden en rode oortjes van verschrikking kon krijgen is met zijn stomme Kadetten Hair Coupe toch nog een grotere Retarded Mongool als je maar bedenken kan.

 11.   

  Dit dikke afschuwelijke monster, nog veel erger dan een psychopaat durft dit te zeggen.
  Waar haalt hij de gore moed vandaan?
  Volgens mij geniet deze barbaarse gek om mensen te vermoorden en te martelen.
  Zou als ik hem was maar een toontje lager zingen, ruzie met Trump lijkt me niet verstandig.

 12.   

  Wanneer neemt Amerika,en de westelijke landen eens definitieve maatregelen tegen deze psychopaat, voor dat het te laat is!
  China kan wel mauwen,maar stoppen deze psychopaat uit eigenbelang niet!

 13.   

  Alleen een psychopaat kan een andere psychopaat herkennen.

 14.   

  Is die vetbal nu zó goed beveiligd dat er géén een gaatje in hem kan schieten?

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!