Haha! Linkse helden Bernie Sanders en zijn vrouw worden verdacht van bankfraude

Geen categoriejun 26 2017, 10:00
Zelfverklaarde socialisten die hun macht en invloed gebruiken om zichzelf te verrijken.
Dé held van links Amerika, Bernie Sanders, zit zwaar in de problemen. De FBI is namelijk een onderzoek gestart omdat hij en zijn vrouw verdacht worden van ... bankfraude. Dit onderzoek neemt onderhand zulke serieuze vormen aan dat zowel Bernie als z'n vrouw Jane prominente strafpleiters hebben ingehuurd om hen te verdedigen.
De FBI is bewijs aan het verzamelen dat Jane Sanders als president van Burlington College loog over het aantal donaties dat haar werkgever jaarlijks inde zodat ze een lening kon krijgen van de People's United Bank om 33 hectare land te kopen voor haar universiteit. Volgens Politico wordt senator Bernie Sanders, Jane's echtgenoot, ervan verdacht dat hij op onethische wijze druk zette op de bank om de lening goed te keuren.
Jane Sanders loog dus om een lening te krijgen, Bernie Sanders gebruikte zijn invloed en macht vervolgens om die lening er daadwerkelijk door te drukken. Let wel, de kleine universiteit kwam daardoor zo diep in de schulden te zitten dat het zijn deuren uiteindelijk moest sluiten.

In the school's statement Monday, the college pointed to the debt from the expansion as the reason for the school's decision to close.

Ja, dat lees je goed: de linkse helden Bernie en Jane Sanders hebben mogelijk niet alleen bankfraude gepleegd, maar Jane heeft er in haar eentje voor gezorgd dat een kleine universiteit bankroet is gegaan. Oh ja, en toen ze vertrok bij Burlington zorgde ze er nog even voor dat ze een mooie bonus meekreeg van $200.000.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten