Hilarisch: woedende 50Plus-leden dreigen hoofdbestuur aan te klagen wegens smaad en laster

Geen categoriejun 11 2017, 19:00
Deze mensen hebben écht te veel vrije tijd.

De als een veenbrand woekerende ruzie bij 50Plus dreigt voer te worden voor advocaten. Enkele leden vinden dat zij op de website van de seniorenpartij bewust in een kwaad daglicht zijn gesteld. Ze dreigen daarom het hoofdbestuur aan te klagen wegens smaad en laster.

Vorige week liep het weer eens uit de hand bij de ouderenpartij nadat zestien leden een motie van wantrouwen indienden tegen het partijbestuur omdat die geen fiducie heeft in de partijdemocratie. Enkele dagen geleden liet de partij op haar website weten dat de crisis bezworen was. De recalcitrante leden waren akkoord gegaan met een compromis: ze lieten hun motie vallen in ruil voor meer inspraak in de vernieuwing van de partij.
Helaas voor het bestuur voelen die leden zich ernstig tekort gedaan door die verklaring. Ze vinden zelfs dat ze zwartgemaakt worden door de partij... daardoor hebben ze hun motie opnieuw op tafel gegooid en overwegen ze zelfs om naar de rechter te stappen.
Ja, naar de rechter.
Met name Dick Schouw is woedend:

"Mijn naam wordt in het bericht een aantal keren genoemd en steeds in een onjuist verband, met verkeerde informatie, of belastend voor mijn goede naam."<?blockquote>

Als 50Plus de informatie vandaag niet rechtzet zal de rechter eraan te pas komen, aldus Schouw (die heel toevallig Jan Nagel wil opvolgen als partijvoorzitter) en zijn supporters.
Je begint langzamerhand echt medelijden te krijgen met Henk Krol. De man doet zijn best in de Tweede Kamer, maar elke week wordt zijn partij weer onderuit gehaald in de media -- niet door aanvallen van andere partijen, maar door haar eigen leden of bestuurders. Steeds weer is het raak.
De PVV wordt vaak de opvolger genoemd van de LPF, maar wat het interne geruzie betreft is er maar één partij die die reputatie 'verdient': het 50Plus van Jan Nagel en Henk Krol. Oh, en van Dick Schouw natuurlijk (sorry Dick, was je even vergeten. Don't sue me bro!).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten