Hond Boeffie van Henk Bres overleden. Tofik Dibi: ‘Hij pleegde zelfmoord om verlost te zijn van z’n baasje!’

Het voormalige GroenLinks-Kamerlid laat zich weer eens van z’n meest haatdragende kant zien, en gaat helemaal tekeer tegen mediapersoonlijkheid Henk Bres. Laatstgenoemde heeft onlangs afscheid moeten nemen van zijn hond Boeffie, en Dibi besluit om daar maar eens wat mee te doen. “Henk, klopt het dat Boeffie de eerste hond is die zelfmoord heeft gepleegd om verlost te zijn van z’n baasje?” Aldus Dibi op social media.

Dat Tofik Dibi een onbeschofte hork is, bij wie het een groot raadsel heet te zijn dat hij het ooit heeft kunnen schoppen tot parlementslid, dat wisten we al. Eerder al schold de uitgerangeerde politicus mensen als Jan Roos en Thierry Baudet al uit voor “ratten“, en moesten PVV’ers gewoon lekker dood. Daarnaast krijgt Geert Wilders een middelvinger en zijn zogenaamde ‘bezorgde burgers’ de oorzaak van alle problemen in ons land.

Maar het kan altijd een stukje triester en meer ad hominem, zo blijkt. Op Twitter raakte Dibi verzeild in een woordenwisseling met de rechtse mediapersoonlijkheid Henk Bres. Henk Bres heeft de volgende mini-biografie op het sociale medium:

henkbio

Eén van de zaken die Bres dus vermeld, is het overlijden van zijn trouwe viervoeter Boeffie. Daar heeft Henk veel verdriet over gehad, zo vertelde hij aan Den Haag FM:

““Maar wat ons toch het meeste en hardst raakte was dat we ons hondenkind Scroobie/Boeffie op dertienjarige leeftijd hebben moeten laten inslapen.”

Het is ruim vier maanden geleden dat het hondje overleed, maar nog steeds hebben Henk en Corretje het er moeilijk mee. “Al zal dat voor sommigen onbegrijpelijk zijn”, zegt Henk. Als eerbetoon aan het dier hebben Henk en Corretje elk een tatoeage laten plaatsen.”

Emotioneel enorm zwaar dus (sterkte, Henk!). Maar dit is hoe de voormalige GroenLinks-blaag Tofik Dibi met dat verdriet omging:

https://twitter.com/TofikDibi/status/873221300080312320

Aldus Dibi gisteravond. Sorry, maar ben je dan een stuk respectloos tuig, of bén je dan een stuk respectloos tuig? Zo praat je toch niet over elkaar en andermans overleden dieren? Dan kan je het nog zo politiek oneens zijn – Dibi is een enthousiaste ondersteuner van Sylvana terwijl Henk Bres PVV stemt – maar bepaalde fatsoensnormen kan je volgens mij nog altijd blijven handhaven.

Zo niet Tofik, die zich uitspreekt tegen mensen als Wilders omdat zij moslims zouden kwetsen. Maar rarara, wie is zelf de grootste kwetser van ze allemaal? Precies: diezelfde, hypocriete, Tofik. Ga je schamen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. DutchDropveter

  Ook voor Tofik is er een flatgebouw en een paar doorgeslagen moslim “broeders”. De rest gaat vanzelf van heb in een versleten oud roddel boek gestaan..

  (wetende dat deze flapdrol misschien lijsttrekker zou zijn geworden van Groenlinks please neem m terug! dat moet de VVD wel afschrikken)

 2. h_keur

  Het zal maar de minister van integratie en antirasisme worden zeg. Ik zou er maar niet meer van opkijken. Tja, wat de vvd allemaal wil opofferen tbv van het pluche, dat wil je niet meer weten.

  1. Kodi

   Nederland

 3. Kodi

  Klik ik op https://twitter.com/TofikDibi/status/873221300080312320, dan krijg ik in beeld:

  Het volgen van @TofikDibi en het weergeven van de Tweets van @TofikDibi is voor jou geblokkeerd.

 4. HaZ

  Defenitie van een relnicht: Tofik Dibi !

 5. Adriaan

  Vraagje aan Tofik: Kun je zelf geen zelfmoord plegen? Dan is Nederland verlost van weer een stuk tuig.

 6. ml2mst

  Dit is niet alleen onbeschoft, dit is ronduit walgelijk en gemeen. Iemand die verdriet heeft over het sterven van zijn geliefde huisdier nog een extra trap na geven. Dat is ver onder de gordel.

  Wat een vals kreng 🙁

  Wacht maar Bipsi karma is net zo’n bitch als jij zelf!

  1. toetssteen

   @ml2mst
   Dank u voor uw comment, ik onderschrijf het voor 100%.

 7. Domtoren52

  Tofik….ha…ze motte die Marokkaanse natte rifrat een straattegel op z’n muil gooien. Blij dat die gast opgeflikkerd is uit de 2e Kamer

  1. TheGrimReaper

   Alleen zo jammer dat dit stuk stront nog wachtgeld opstrijkt ten koste van de WERKENDE NEDERLANDER!!

 8. DennisEijs

  Is die reetkever nogsteeds niet omgebracht door zijn moslimvrindjes?

 9. Pedrito

  Ik rem niet voor de onbeschofte hork Tofik Dibi.

 10. Sniper666

  Het is tijd dat Tofik gaat, weg uit NL. Terug naar de zandbak waar ze met homo kamelenrijders wel raad weten.

 11. Peter Selie

  Ja een hond is haram, dus dat kan deze Marokkaanse flikker gemakkelijk zegen want het druist tegen zijn islamofascitische monocultuur in, Henk Bres is gewoon een goeie gozer die zijn hart op de juiste plaats heeft zitten, sterkte Henk!

  1. toetssteen

   @Peter Selie
   Idem. Had eerder in willen stemmen, maar de site was niet meer te bereiken.

 12. Lambertus

  Als ik die gladde enge rotkop zie heb ik er al genoeg van.
  Nooit gewerkt!! Te lang gebruik gemaakt van de riante wachtgeld regeling!! Op kosten van ons 2 jaar gestudeerd, eerst Media en Cultuur, toen weer Maatschappijleer en vervolgens maar gestopt. Een homofiele Moslim uit Marokko met 2 paspoorten en een opvreter van alle sociale voorzieningen in Nederland. BAH, misselijk volk is het.

 13. S.Nert

  Een kostelijke grap van Tofik.

  1. toetssteen

   Ga naar de Joop Krapulist!

 14. Phoenix

  Tja, als dat humor moet voorstellen…

  Wim

 15. Marija

  wat een rotkop die knul.
  Ik begrijp niet hoe dat zich zomaar in de regering weet te wringen, is er geen keringscommissie.
  Voor een sportvereniging bestaat er nog wel een ballotage, voor de regering mag iedere lul aanschuiven.

  1. Marija

   keuring

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.