Hoppa! Facebook heeft het even helemaal gehad met DENK en laat ze geen video's meer plaatsen

Geen categoriejun 22 2017, 16:00
Tunahan Kuzu en zijn islamiserende vriendjes mogen hun propaganda de komende tijd even niet meer in beeldende vorm verspreiden op Facebook!
Heb jij het net als 99% van Nederland ook helemaal gehad met de kinderachtige en onruststokende vlogs van islampartij DENK? Dan hebben we goed nieuws voor je: die zul je eventjes niet meer zien. Facebook lijkt het namelijk helemaal gehad te hebben met de filmpjes van de partij, aldus een boos DENK op het rivaliserende Twitter:
Volgens het bericht zou het hier om een schending van auteursrecht gaan: of dat klopt is lastig te achterhalen, maar wat wel duidelijk is, is dat de wereld het even zal moeten doen zonder alle kinderlijke dingen die met name Tunahan Kuzu maar al te graag de wereld in slingert. De DENK-filmpjes bestaan doorgaans uit beelden waarin ofwel opperhoofd Kuzu zichzelf helemaal de hemel in prijst ('Ik ben nog steeds zo trots op mezelf dat ik Wilders een racist durfde te noemen!') of juist andere politici helemaal afkraakt. Favoriet doelwit zijn politici die ook een migratieachtergrond hebben maar te goed geïntegreerd zijn, zoals Ahmed Marcouch (PvdA).
Maar goed, die onzin hoeven we voorlopig dus even niet meer te zien. Het is niet bekend hoelang de timeout van de Nederturkse heren nog gaat duren, maar wat mij betreft mogen ze nog wel een maand op de block blijven staan. Geniet van de rust!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten