Jodenhatend Haags raadslid Khoulani gaat door het lint: ‘SGP’er Van der Staaij is een islamofobe christenzionist!’

Meneer de opper-christofoob en -judaïsmefoob heeft weer eens van zich doen spreken. Nadat gisteren een schoolklas vol Israëlische middelbare scholieren al werd uitgemaakt voor toekomstige terroristen, zo moet nu ook SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij er aan geloven.

Gisteren sloegen al alle stoppen door bij Abdoe Khoulani, het in Marokko geboren raadslid voor de islamitische Partij voor de Eenheid. Toen reageerde hij op een tweet van Kees van der Staaij, die in de weer was met een schoolklas Israëlische kinderen. Volgens Khoulani waren het echter “toekomstige kindermoordenaars“.

Naar aanleiding van die opmerkingen ontstond – terecht – ophef, maar dat heeft dit knotsgekke raadslid niet aangespoord om zijn woorden terug te nemen. Integendeel zelfs, want nu steekt deze gozer nóg maar eens een keer van wal. Ditmaal tegen Van der Staaij zélf. Op zijn Facebook-pagina noemt hij de SGP-fractievoorzitter een “islamofobe christenzionist” die bovendien ook nog eens “hypocriet tot op het bot” zou zijn:

khoulanireactie

Kortom: Khoulani heeft dus nog maar weer eens bewezen dat hij niet geschikt is voor het ambt van volksvertegenwoordiger in Nederland. Niet alleen laat hij zich van z’n meest antisemitische kant zien, maar hij blijkt daarnaast ook een complotdenker… én iemand bij wie alle stoppen doorslaan als hij een beetje pushback krijgt naar aanleiding van z’n eigen worden. Laten we hopen dat deze blaaskaak z’n conclusies trekt en z’n functie als gemeenteraadslid in Den Haag neerlegt.

En zo niet, dan hoop ik dat het Openbaar Ministerie in de Hofstad wel raad weet met de woorden van deze moslimfreak. Want als de opmerkingen over Israëlische kinderen en SGP’ers al geen haatzaaien meer zijn, dan is helemaal niets dat meer.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Paaldanseres

  ISLAM
  The path of Islam is always the same.
  1. Establish a mosque
  2. Create an enclave
  3. Grow the population
  4. Claim victimhood
  5. Resist host authorities and customs
  6. Exploit lawfare
  7. Institute shariah
  8. Secede
  9. Take control and form your own Muslim country

  Remember. Afghanistan used to be Buddhist, Pakistan was Hindu, Lebanon was Christian and now they are all Muslim… en nu…. ja… nu zijn wij aan de beurt.

 2. poldi

  En deze moslim wordt gehandhaaft in de Nederlandse politiek. Maakt op een smerige wijze misbruik van de vrije mening.
  Het is onbegrijpelijk, dat deze man nog langer op Nederlandse bodem rond loopt, en daarbij door het OM geen duimbreed in de weg wordt gelegd. Het begint altijd eerst bij de Joden, en daarna komen de niet- Joden aan de beurt.
  Deze moslim moet du moment met een flinke trap onder zijn halalachterwerk Nederland worden uitgegooid.
  Hij is een lopende tijdbom die niet alleen Joden zullen treffen. Waarom heeft de AIVD hem tot op heden laten lopen?

  1. nick

   Precies, waar is het OM nu????

 3. Marija

  En dan haalt men het in zijn hoofd om Wilders voor het gerecht te slepen, de krankzinnigheid ten top.
  Die enge Haagse moslim dient Nederland uitgezet te worden, direct en zonder pardon.

 4. Marija

  Hier in Nederland leven ca 1 miljoen moslims.
  Aan alle kanten worden zij beschermd, gehoord en kunnen eisen stellen die ook nog worden gehonoreerd.

  Hier in Nederland leven ca. 1,5 miljoen Nederlanders die op Wilders hebben gestemd.
  Zij worden niet gehoord en kunnen geen eisen stellen, zelfs niet dat hun voorman als tweede partij mag, nee MOET, mee onderhandelen.

 5. Guus Geluk

  Khoulani is een NSB-er. Een smerige NSB-er.

  1. Top

   Ik dacht dat u het diepste punt van idioterie al reeds bereikt had. Maar na deze tegel, is de grens naar beneden weer bijgesteld. Een moslim NSBer? Man, lees eens wat geschiedenis boeken. Voordat, je jezelf weer ongelofelijk belachelijk maakt.

   1. Guus Geluk

    Ik trek deze vergelijking, omdat de nazi’s de Joden ook als minderwaardig achten. Een dergelijk standpunt zie ik terug bij deze Khoulani.

    1. monach

     Iedere moslim met een Nederlands paspoort die de fascistische koran boven de Nederlandse wet en mensenrechten en democratie stelt, is per definitie een NSB’er.

     1. Guus Geluk

      Elke religie of ideologie stelt haar levenswijze boven de Nederlandse wetgeving.

     2. toetssteen

      @G.
      Romeinen 13 toch maar eens lezen.

 6. poldi

  Hoe lang laat de Nederlandse regering zich nog provoceren door Marokkanen die alleen maar ruzie en haat verkondigen.

  Hoe lang laat de regering zich nog wegzetten als een slap aftreksel van wat een regering dient te doen n.l.

  Joodse bewoners in bescherming nemen en dhr. v.d. Staaij volop steunen in zijn verontwaardiging.

  Hoe lang moet er nog tweedracht worden gezaaid door deze moslim haat figuren.

  Wat is de waarde van 4 mei en 5 mei, wanneer hier geen ferm afwijzend standpunt wordt ingenomen door onze regering, genoeg gronden om deze man uit de gemeente van Den Haag te zetten.

 7. Ni28

  Deze Marokkaan moet gewoon vervolgd worden voor haat zaaien en uit zijn ambt gezet te worden. Het geeft weer hoe deze islamieten zeker zijn dat hun niets gebeurd omdat zij status van bescherming in Nederland genieten. Vrije meningsuiting moet kunnen maar dan geldt het dan ook voor iedereen.

 8. Seneca

  Ik ben niet echt verbaasd over dit bericht. Zeg eens eerlijk, beste medereaguurders, u wel? Dit kan in NL omdat NL een moslimprovincie van de EU is. Al haar bestuurders – uitzonderingen daargelaten – zijn pro moslim, pro EU, pro klimaathysterie, links tot extreem links en anti Israël, anti joods, anti Trump en ga zo maar door. Totdat die volgevreten klootzak die elke avond voor de tv zit, met pils en chips, ineens hoort dat er geen bier (alocohol) meer verkocht wordt omdat de moslims in deze EU provincie, daar bezwaar tegen hebben. Dan zijn de rapen gaar! Dan blijkt dat zijn varkenslapje er ook aan gaat en de eerste publieke lijfstraffen gaan een dagelijks tafereel worden. Waar kan deze volgevreten Nederlandse klootzak naartoe? Nergens! De weinige ouderen onder ons die WOII hebben meegemaakt, denken dat die periode verschrikkelijk was. De komende periode zal WOII qua verschrikking, inclusief de holocaust, doen verbleken. Troost zoeken in kerk of bijbel? Vergeet het maar. Het is islam en koran wat de klok slaat.

  1. Marija

   Ja, zo zal het gaan, tenzij die dikke luie reten van de bank omhoog komen en eens gaan vechten voor hun eigen land.

   1. Marija

    en zich gaan realiseren dat hun kinderen en kleinkinderen geen leven meer hebben.
    Of zou hen dat inmiddels ook aan de volgevreten kont roesten?

  2. nick

   Dat zijn heldere woorden @Seneca!

  3. Lambertus

   En hoe komt het dat we dit allemaal laten gebeuren??
   Al zou maar 10% van de Nederlanders, die het kotsbeu zijn, naar Den Haag marcheren, dan gebeurt er iets. En dan heb je zeker honderdduizenden op de been.
   Maar wij reageren onze frustraties af op dit soort sites, ik idem dito hoor!
   Wij vormen geen eenheid, geen team, dat is de makke!!

 9. joost2

  Het is weer het zoveelste voorbeeld, dat mensen met 2 paspoorten, die altijd eerst voor hun land van herkomst gaan en zo dan vaak de anti-Nederlander worden en de gelegenheid krijgen een moslim partij op te richten, teneinde onze cultuur en identiteit te vernietigen een voor ons land fout is geweest.

  Daar zijn bij ons door laffe, bange, gutmensch en vooral met dat vreemde linkse gedachtengoed van de overdreven tolerantie politici, de laatste decennia grote fouten mee gemaakt.
  Bijna niet meer te herstellen.
  Moslims zullen zich in Nederland structureel uitbreiden, door grote gezinnen te stichten en het door onze huidige overheid ongecontroleerd toelaten van grote groepen moslims ,( waaronder veel economische gelukszoekers) waardoor de Nederlandse belastingbetaler zich in de toekomst blauw zal gaan betalen voor bijstand uitkeringen. Nu al 20% meer in de komende 3 jaar, volgens het CPB.

  Nederland zal ( helaas) veranderen en van de autochtone bevolking zullen veel offers gevraagd worden en men zal veel aan eigen identiteit, cultuur, onze normen en waarden kwijtraken.

  Kijk alleen maar naar de moslims die tijdens hun vastenperiode de kwaliteit van ons leven aantasten door vernielingen en criminele feiten. De criminaliteit van vooral Marokkanen is al onbeheersbaar en worden de baas in de straat.
  Politie is er niet of heeft te weinig personeel.
  En helaas kijken veel Nederlanders de andere kant uit en diegenen die wel op de grote moslim/islam gevaren wezen en wijst ( Fortuyn -Wilders ) worden door links weggehoond.
  Het zijn teveel linkse figuren die zich hier ook politiek maar alles denken te kunnen veroorloven, zoals b.v. zo’n Pechtold, die denkt in Nederland de baas te zijn en de partij CU op schandalige wijze heeft behandeld.
  En Rutte dekt hem, want die heeft maar een belang en dat is, dat hij zn baantje als vrijgezel MP kan behouden.

  Het gaat op het gebied van correcte orde en gezag niet goed met dit land.
  De idioot van een Haags raadslid is er een voorbeeld van.
  Stiekem hoop ik dat Willink niet slaagt en er nieuwe verkiezingen komen, dan kan wellicht de Augiasstal van die Haagse kliek eens opgeruimd worden.
  De kiezer weet immers nu wat voor koekenbakkers proberen ons te regeren.

 10. ThomasJ

  Israel is een bevriende staat van Nederland, dus zijn de inwoners welkom om hier tijdelijk te verblijven.

 11. monach

  Een jodenhater heet een antisemiet, een moslimhater heet een fascist, aldus de media.

 12. RoodGevaar

  De Staatkundig Gereformeerde Kees van der Staaij = christenzionist.
  Hij belijdt als Nederlands politicus zijn onvoorwaardelijke steun @ het bijbelse land Israël.
  Net als Gideon Markuszower (PVV) die naar verluidt zelfs banden onderhoudt met de geheime dienst Mossad.
  Verder is het raadslid uit Den Haag natuurlijk een sympathisant van de Islamitische Staat en dat is minstens zo verwerpelijk.

  1. Nasrani

   Je doet je naam eer aan. Wat een gevaarlijke hoeveelheid onnozelheid in een kort stukje.

 13. h_keur

  Guus Geluk,
  In de Bijbel wordt duidelijk aan de christenen verordend, om de overheid te gehoorzamen. Sterker nog: de overheid is gesteld (door God) om de regels vast te stellen en te handhaven. De enige uitzondering hierop is, dat een Christen zich hier niet aan behoeft te houden, als opgelegd wordt tegen Gods wil in te gaan.
  Dat in de praktijk vele kerken meenden en menen dat zij boven de wet waren en zijn gesteld, is onbijbels en is misbruik van gezag maken. Bijbelse regels gelden voor christenen, en die acht ik zeer hoogstaand, maar kan en mag ze niet aan buitenstaanders opleggen.

  1. Guus Geluk

   H-keur,

   Maar Gods wil staat toch boven de aardse wetten? De Staatkundig Gereformeerde Partij onthield vrouwen een positie in de Tweede Kamer. Algemeen wordt aangenomen dat het standpunt van de SGP in strijd is met de Nederlandse wetgeving. Is het niet zo dat elke gelovige de godsdienst hoger acht dan de wet?

   1. Seneca

    @guusje
    Was het niet Jezus die zei betreffende de farizeeers: ‘let op hun woorden, maar volgt hun daden niet’. Dat is van toepassing op de bestuurders – in dit geval – van dit land. Ik verwacht echt niet dat een moslim omdat hij/zij in een niet islamitisch land woont, onmiddellijk een ander geloofsovertuiging gaat volgen. Het gaat om de NLer die van mening is dat een overheid door God aangesteld zou zijn. Als men in Jezus gelooft, dan is dat gewoon lulkoek omdat Jezus zelf gezegd zou hebben: ‘let op hun woorden etc.’.

 14. Lambertus

  En wie denk nu echt dat Abdoe Khoelani aangepakt wordt??
  Als Kees van der Staaij iets dergelijks gezegd zou hebben over deze klootzak waren de rapen al lang gaar.
  Moslims zijn een beschermde gemeenschap binnen ONS land, zij bepalen de grenzen en onze cultuur! We hebben in Nederland nog een heel klein stukje historisch erfgoed, en dat is het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem. Dat is met steun van Nederlanders van de ondergang gered. Daar moet nu binnenkort een moskee gebouwd worden!!!!!!!!!!!
  De reden; De moslims hebben bijgedragen aan de opbouw van ons land.
  Stapelgek zijn we hier geworden en rijp voor de ondergang.

 15. Ali Yas

  Tim: “zo niet, dan hoop ik dat het Openbaar Ministerie in de Hofstad wel raad weet met de woorden…”

  Lieve help, nee! Dat is nou juist het probleem in dit land, dat je niet meer kunt zeggen wat je werkelijk vindt zonder vervolging door het OM te vrezen.

  Khoulani moet toch gewoon kunnen zeggen dat iemand “islamofoob” is, of “hypocriet”, of “zionist”? Het wordt pas een probleem als hij gaat dreigen met geweld. Intussen kan Van der Staaij, als hij daar de tijd voor over heeft, deze scheldkanonnade pareren met woorden die wél ergens op slaan. Als het om argumenten gaat staan moslims van nature al met 1-0 achter.

 16. nietzonderverzet

  wij Nederlanders aan de zijlijn kunnen roepen en reageren wat we willen, verbolgen, gechoqueerd en op momenten zelfs wóést!
  de regering en haar vazallen gaan echter onverdroten voort met de bewuste verwoesting en totaal-uitverkoop van ons land en al onze waarden.
  is/wordt het niet eens tijd voor een revolutie?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.