Leeghoofdig modeblad Glamour doet Anne Fleur Dekkers dreighetze tegen Wilders en Baudet af als “kritiek op politici”

Stenen naar Geert Wilders? Taarten naar Thierry Baudet? Het mag allemaal van glamour. Veel meer dan “kritiek op politici” is het niet, toch?

Glamour is normaalgesproken een tuttig modeblaadje. Niet helemaal mijn ding, maar ieder heug zijn meug. Recentelijk hebben deze fashionista’s echter ook besloten zich op politieke en maatschappelijke thema’s te werpen. En dat… hadden ze beter niet kunnen doen. Het leverde namelijk een propaganda-artikel voor Anne Fleur Dekker op, die eens even vol haar tegenstanders mocht beschimpen terwijl haar eigen – kwalijke – rol werd afgezwakt.

Zoals je kan zien gaat het direct in de titel van het stuk al mis. Anne Fleur zou ‘kritiek hebben gehad op politici.’ Ik zou willen zeggen: was dat maar alles. Want de voormalige GroenLinks-medewerkster heeft wel meer gedaan dan alleen dat. Ze heeft gedreigd stenen te zullen gooien naar PVV-leider Geert Wilders, en zich voorbereid op een actie om FVD-voorman Thierry Baudet te taarten. Vertel me, is dat “kritiek op politici”, of is dat gewoon flirten met geweld? What’s next? Volkert van der Graaf die 14 jaar heeft vastgezeten voor kritiek op Pim Fortuyn?

Met één thema uit dit artikel kan ik het echter wel eens zijn: houd eens een keer op met die bedreigingen, jongens. En dan bedoel ik niet alleen van Anne Fleur Dekker jegens Baudet en Wilers, maar ook degenen die ervoor hebben gezorgd dat deze dame wekenlang moest onderduiken. Zoals je merkt heeft dat bedreigen geen enkele zin, want Anne Fleur gaat gewoon door met het plaatsen van links-activistische rommel. Wat je er wel mee doet is haar familie zich zorgen laten maken en de politie extra werk bezorgen. En daarnaast: wil je nu echt dat deze jongedame in een slachtofferrol duwen, zodat ze nog meer kan klagen? Denk toch eens na!

En ja, die oproep geldt ook voor jullie, Glamour.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. hans-e-pans

  Een blad voor leeghoofden met een leeghoofd. Treffender kan niet.

 2. Floris

  Ik vraag me af of ze echt ondergedoken heeft gezeten.

 3. HaZ

  Inderdaad, een tuttig modeblaadje PUNT.

 4. Arubano

  “….op advies van de politie ondergedoken gezeten….”
  De politie heeft ook geen backbone; die hadden gewoon moeten zeggen “Kind, biedt jij gewoon heel snel je excuses aan Wilders en Baudet aan voor je onsmakelijke opmerkingen”

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.