Lesbisch stelletje aangevallen, meisje (18 jaar) vreselijk toegetakeld in centrum Rotterdam

Foto: Zojuist maakte het AD bekend dat een 18-jarig meisje ernstig is toegetakeld in het centrum van Rotterdam. En in tegenstelling tot het bericht in het AD niet slechts 'toen', maar vooral 'omdat' ze hand in hand liep met haar vriendin. https://twitter.com/RDStad/status/871057343034925056 Het meisje liep afgelopen dinsdagavond 30 mei hand in hand met haar vriendin over het Schouwburgplein. Ze waren net naar de film geweest. Het was ongeveer kwart voor 8 's avonds. Nietsvermoedend liepen ze daar, tot ze ineens werden belaagd. Een meisje van rond de 15 jaar oud zag de twee lopen en sprak ze aan. Natuurlijk ging dat over het feit dat de twee hand in hand liepen. Dat maakte de politie vandaag bekend. Alsof het verbale geweld nog niet genoeg was besloot de agressieve troela haar vuisten te gebruiken. Ze sloeg een van de twee meiden hard in haar gezicht en buik. De aanvalster was niet alleen; er waren ook vriendinnen in haar buurt. Die riepen vervolgens een 12-jarig jongetje te hulp. Niet om hun vriendin in bedwang te houden, nee, ook hij werd opgetrommeld om het lesbische stelletje fysiek te belagen. En dat deed hij met succes: hij gaf het slachtoffer een trap tegen haar schouder. Ik ken redelijk veel jeugd van die leeftijd in mijn buurt. Die spelen met elkaar op straat. Verstoppertje, tikkertje, knoeien met stoepkrijt en alle nieuwste rage's op speelgoedgebied houdt ze lekker bezig. Maar deze kinderen, want dat zijn het, zien het dus als hun missie om een lesbisch stelletje hardhandig fysiek te bestraffen omdat ze hand in hand lopen. En dat is te ziek voor woorden. Uiteraard kun je helpen! Lees de signalementen goed door. Dat is het minste wat je kunt doen. Hieronder de beschrijving volgens het AD:
De politie is op zoek naar getuigen. Het meisje dat mishandelde, had een getinte huidskleur, zwart haar en was ongeveer 15 jaar. Ze had een legergroen shirt met korte mouwen aan en droog een lichtkleurige spijkerbroek. De jongen die de trap gaf, had ook een getinte huidskleur, zwart kort haar en was ongeveer 1,30 meter lang. Hij wordt op ongeveer 12 jaar geschat. Hij droeg een blauw met rood trainingsjack, een lichte spijkerbroek en sneakers.
En dat dit uitgerekend nu gebeurt, tijdens de campagne 'Zelfgekozen' van de gemeente Rotterdam over vrije partnerkeuze, laat gelijk zien waarom campagnes nodig zijn. Hoe je ook denkt over welke relatievorm dan ook: blijf met je onverdraagzame klauwen van je medemens af!

Zojuist maakte het AD bekend dat een 18-jarig meisje ernstig is toegetakeld in het centrum van Rotterdam. En in tegenstelling tot het bericht in het AD niet slechts ‘toen’, maar vooral ‘omdat’ ze hand in hand liep met haar vriendin.

Het meisje liep afgelopen dinsdagavond 30 mei hand in hand met haar vriendin over het Schouwburgplein. Ze waren net naar de film geweest. Het was ongeveer kwart voor 8 ‘s avonds. Nietsvermoedend liepen ze daar, tot ze ineens werden belaagd. Een meisje van rond de 15 jaar oud zag de twee lopen en sprak ze aan. Natuurlijk ging dat over het feit dat de twee hand in hand liepen. Dat maakte de politie vandaag bekend.

Alsof het verbale geweld nog niet genoeg was besloot de agressieve troela haar vuisten te gebruiken. Ze sloeg een van de twee meiden hard in haar gezicht en buik. De aanvalster was niet alleen; er waren ook vriendinnen in haar buurt. Die riepen vervolgens een 12-jarig jongetje te hulp. Niet om hun vriendin in bedwang te houden, nee, ook hij werd opgetrommeld om het lesbische stelletje fysiek te belagen. En dat deed hij met succes: hij gaf het slachtoffer een trap tegen haar schouder. Ik ken redelijk veel jeugd van die leeftijd in mijn buurt. Die spelen met elkaar op straat. Verstoppertje, tikkertje, knoeien met stoepkrijt en alle nieuwste rage’s op speelgoedgebied houdt ze lekker bezig. Maar deze kinderen, want dat zijn het, zien het dus als hun missie om een lesbisch stelletje hardhandig fysiek te bestraffen omdat ze hand in hand lopen. En dat is te ziek voor woorden.

Uiteraard kun je helpen! Lees de signalementen goed door. Dat is het minste wat je kunt doen. Hieronder de beschrijving volgens het AD:

De politie is op zoek naar getuigen. Het meisje dat mishandelde, had een getinte huidskleur, zwart haar en was ongeveer 15 jaar. Ze had een legergroen shirt met korte mouwen aan en droog een lichtkleurige spijkerbroek. De jongen die de trap gaf, had ook een getinte huidskleur, zwart kort haar en was ongeveer 1,30 meter lang. Hij wordt op ongeveer 12 jaar geschat. Hij droeg een blauw met rood trainingsjack, een lichte spijkerbroek en sneakers.

En dat dit uitgerekend nu gebeurt, tijdens de campagne ‘Zelfgekozen’ van de gemeente Rotterdam over vrije partnerkeuze, laat gelijk zien waarom campagnes nodig zijn. Hoe je ook denkt over welke relatievorm dan ook: blijf met je onverdraagzame klauwen van je medemens af!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

19 reacties

 1.   

  Jongen van 12 en 1.30 lang? Wat is dat voor een midget?

 2.   

  Benieuwd wat Ellie Lust hier van gaat zeggen.

 3.   

  Vrij naar vriendschap is een illusie van DoeMaar: De multicul is een illusie, een keer trek je de conclusie, het is een pakketje schroot met een dun laagje chroom.

  Deislamiseren! Zo veel mogelijk op goedschikse wijze. Als dat er niet inzit zullen hardere maatregelen onontkomelijk zijn.

  TOT HIER EN NIET VERDER!

  1.   

   Deislamiseren helpt niet tegen Antillianen, @Floris. Dat zijn doorgaans christenen.

   1.   

    Waren het dit keer Antillianen, Beukeboom?

    Dat zou ook kunnen, maar meestal komt agressie tegen holibi’s van moslims, dat weet jij ook wel. Je miezerige pogingen om het islamitische uitschot te beschermen zijn misselijkmakend, vieze NSBer.

    1.   

     ‘NSB-er’ is een etiketje dat alleen maar wil zeggen: “jij deugt niet en ik deug wel”, Floris.

     De beschrijving van de kleding klinkt niet alsof het Marokkanen waren, maar we zullen zien.

     Veel opmerkelijker vind ik het feit dat de meeste daders meiden waren. Doorgaans zijn de daders jongens, maar meestal zijn de slachtoffers van homo-gerelateerd geweld ook van het mannelijk geslacht. Deze keer dus niet: daders én slachtoffers zijn vrouwen. Voer voor psychologen.

     1.   

      Licht getint, zegt mij genoeg, altijd hetzelfde soort. Kut Marokkanen dus of klote Turken. En dan heb ik het alleen over de agressieve versies, ik scheer ze in dit geval niet allemaal over 1 kam. Wel mogen ze van mij allemaal verdwijnen uit Europa, de gewone en de kut/klote versie.

      Antillianen zijn meestal niet licht getint.

  2.   

   @ Floris

   Was dat niet Het goede doel?

   1.   

    Ja, je hebt gelijk.

  3.   

   Niet van Doe Maar, maar van Het Goede Doel. (Of toch Klein Orkest?) Hoe dan ook een mooi nummer.

 4.   

  Verhuizen naar de biblebelt. Zal dit niet gebeuren.

 5.   

  Met de (vaak illegale) immigratie komen ook de ideeën en bijbehorend gedrag mee.

  B.v antisemitisme. De groei van het antisemitisme is dus een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie uit de islamitische landen.

  Door de massale immigratie is Nederland terug in de tijd geworpen. Het moet, ook wat betreft de rechten van vrouwen en homo’s, een strijd leveren die al lang gestreden leek.

  ‘Vrouwen worden verbannen uit Franse moslimwijken’
  http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/vrouwen-worden-verbannen-uit-franse-moslimwijken-417777/

 6.   

  @Sniper666: “Benieuwd wat Ellie Lust hier van gaat zeggen.”

  Helemaal NIX!!! Dit wordt hooguit een “kopje thee” en dat was het dan. Ik wacht nog steeds op HET MOMENT waarop een originele BLANKE NEDERLANDER dit mishandelende gajes letterlijk lens trapt…. Zou een heel goed voorbeeld zijn….EN afschrikwekkend.

  1.   

   @ TheGrimReaper

   Wij laten dat wel uit ons hoofd.. Want dan krijgen we meteen maximaal straf van een D’66 rechter.

  2.   

   Ja precies, initiatief, ik zit al zo lang te wachten tot die bom barst, we zijn zwaar in de meerderheid op eigen grond, ik snap niet dat we dit over ons heen laten komen, de politiek doet niks dus het hangt echt van de burger af. Als iemand je voor je kop slaat sla je terug, je geeft hem geen tik op de vingers!

 7.   

  De realiteit gebiedt me zo af en toe op DDS en Tpo te kijken. Niet omdat het opbeurend is maar om wakker te blijven in relativerend Nederland. De betonschaar, nu dit met de lesbiennes. Meisje in sloot gevonden door misdrijf om het leven gekomen. Eerder: meisje Kampen verkracht door asielzoeker.
  De gebeurtenissen volgen elkaar in rap tempo op.
  Ik hoop niet dat het erger wordt dan dit, maar ik vrees dat er geheid een moment gaat komen dat Nederlanders op houden met lief, aardig en begripvol te zijn en zich ondergronds gaan verenigen om zich in alle ernst te beraden(….)

  1.   

   @ xdreex

   Ehhh.. Welcome To The Pleasure Dome.

   1.   

    Pleasure Dome? Waar figuurtjes zoals beuk cs telkenmale het tuig in bescherming tracht te nemen? Floris noemt dat miserabel stuk beukman stront dat hierop reageert, nsb’er. Zelfs die betiteling is nog te veel eer voor hem. Hij is een verrader die voor geld zijn buurman bij de autoriteiten aangeeft. Zoals er zoveel waren tijdens WOII, die de joodse medeburgers verraadden. Dat is hem ook niet vreemd, gezien zijn virulente anti judaisme. Voer voor psychologen?

 8.   

  Hoe staat het met die wonderschone ‘diversiteit’ Femke Halsema ?

  Milo zegt het treffend

  Why Islam Escapes Blame

  With all of this information implicating Islam, a reasonable question to ask is why the government and liberal media refuse to speak the plain truth.

  Beyond all complicating factors, the root cause of this mysterious lack of assigning blame to Muslims is that they are now seen as the apex victims in our culture.

  Liberals consider everyone that is not a straight white male to be on a pyramid of victimhood. Various minorities shift places on this pyramid For example, white gay men have recently dropped quite close to the bottom. (I think I’m partly responsible for that!)

  For unknown reasons, liberals have put Muslims at the very top of this pyramid.

  That is why Muslims can act and speak with impunity against others groups like gays, Jews, and women– they have been placed at the pinnacle of the victim pyramid.

  The major flaw of liberal logic, with apologies to the term logic, is that in this case the top of the victim pyramid is intent on murdering and abusing the entire rest of the pyramid!

  Hoe is het toch mogelijk dat er mensen zijn binnen de homo gemeenschap (of wat dat betreft de Joodse of christelijke gemeenschap) op partijen blijven stemmen die er alles aan doen om … ach laat ook maar
  Er veranderd toch niks
  Als schapen naar de slachtbank.
  Al struisvogelend en deugend in lemmingenkuddes de kliffen af.

  Maar gelukkig heeft Alexander Pechtold wel een goedkoop poetsertje.
  Dat mag de samenleving best wel wat kosten.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!