Linkse haattante Anja Meulenbelt is boos: 'Thierry Baudet is veel vrouwonvriendelijker dan moslims!'

Geen categoriejun 30 2017, 14:00
Ze noemt zichzelf een feministe, maar in werkelijkheid werkt ze alles tegen waar vrouwen een halve eeuwigheid voor moeten hebben strijden: gelijke rechten. Oh, en Thierry Baudet is hier eigenlijk de echte vrouwenhater.
Anja Meulenbelt - u weet wel, dat gekke linkse dametje dat Israël het minst fijne land ter wereld vindt maar Saoedi-Arabië louter prima - is at it again. Je houdt het bijna niet voor mogelijk, maar ze is wéér eens met een uitspraak gekomen waar je met de grootste fantasie ter wereld nog geen linkse chocolade van kunt maken. Niet dat we daar echt verbaasd over moeten zijn natuurlijk: we hebben het hier wel over dé Anja Meulenbelt die trots door professioneel racismeroeper Sylvana Simons werd binnengehaald voor haar gefaalde partijprobeerseltje Artikel 1 - wat inmiddels niet eens meer zo mag heten. Ha!
Met een interview in het Parool over haar 'hedendaagse feminisme' is ze echter weer helemaal terug van weggeweest wat betreft haar knettergekke uitspraken. Het begint allemaal als Rode Anja het socialisme de hemel inprijst als geweldig voor het feminisme. Als ze vervolgens gevraagd wordt of er ook zoiets bestaat als "rechts feminisme", begint het spektakel:

"Rechts heeft het feminisme gekaapt voor eigen doeleinden. Dat zijn de mensen die zich uit naam van het feminisme tegen moslims keren. Die moeten niet bij mij zijn."

Ohjee: het 'm-woord' is gevallen! En daar bleef het natuurlijk niet bij: de antisemitische en vooral moslimlovende dame verkwanselt vervolgens eventjes vrolijk haar gehele feministische geloofwaardigheid door het als lopend gordijn door het leven gaan van vrouwen juist als een enorme vrijheid voor die vrouwen te benoemen. Zo'n vrouwen is pas "Een vrouw die ervoor kiest om zo gekleed door het leven te gaan en die het gevoel heeft dat ze zo juist de vrijheid heeft om eropuit te gaan"! Daar zit een steekje los dus.
Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Met een miraculeuze wending van zaken weet zij opeens Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet - u weet wel, die man die zo zijn best doet om Nederlandse normen en waarden als gelijkheid van man en vrouw te beschermen - neer te zetten als véél vrouwonvriendelijker dan de gemiddelde strenggelovige moslim. Lees maar mee:

Verzet u zich tegen de gedachte dat in de moslimwereld onderdrukking van vrouwen een rol speelt?
"Ik verzet mij helemaal nooit tegen de gedachte dat in alle culturen en landen en maatschappelijke lagen allerlei vormen van vrouwenonderdrukking bestaan. Ik verzet mij tegen het idee dat het een specifieke eigenschap is van moslims. Dat is niet juist.

Wij hebben met Thierry Baudet een man in de Tweede Kamer die vindt dat vrouwen best verkracht mogen worden. Is het dat het soort normen en waarden waar nieuwkomers voor moeten ­tekenen?"

Jawel, mevrouw speelt het klaar om in dit kleine stukje niet slechts één keer, maar wel twéé keer finaal uit de bocht te vliegen met haar wereldvreemde uitspraken. De eerste knettergekke bewering - moslims onderdrukken vrouwen niet meer dan welke groep dan ook - laat al duidelijk zien dat zij een trots lid is van de Nederlandse Wegkijkbrigade, maar de uitspraak over Baudet slaat natuurlijk alles. Alhoewel zelfs het linkse mediakartel deze onzinnigheden niet meer weet te verdedigen, gelooft zij nog heilig dat Thierry Baudet's roman eigenlijk verraadt dat hij het prima vindt als vrouwen eens fijn verkracht worden. Die lasterlijke uitspraken hebben wij al eeuwen geleden gemakkelijk ontkracht, maar deze haattante leeft natuurlijk al tijden in haar eigen wereldje, dus dat zal ze wel niet meegekregen hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten