Moslimfundamentalisten demonstreren voor Tweede Kamer: Allah zegt dat Palestina zal worden bevrijd!

alqudsdag2
Foto: "Ayatollah Khamenei, opperste leider van de Islamitische Republiek Iran: Allah heeft verordend dat Palestina zal worden bevrijd" (Poster Al Quds-dag)

Terreursympathisanten die voor de Tweede Kamer demonstreren met antisemitische en terroristische slogans: in Nederland mag het allemaal. 

Compleet bizar: vrijdagmiddag demonstreren aanhangers van het extremistische regime van Iran op het Plein in Den Haag, recht voor de Tweede Kamer. Hun boodschap: Palestina zal worden bevrijd door de moslims. Met andere woorden, Israël moet van de kaart worden geveegd. Dat is al decennia het officiële standpunt van de radicaal-islamitische regering van Iran, maar nu wordt die haatdragende boodschap dus in het politieke centrum van Nederland verkondigd. Dat gebeurt jaarlijks op de zogeheten “Al Quds-dag” (“Jeruzalemdag”). Op deze dag worden in meerdere hoofdsteden demonstratie georganiseerd door het Iraanse regime, en Nederland laat dat gewoon toe.

alqudsdag

Vorig jaar was het ook al raak met deze radicale groepering. Toen zwaaiden moslimextremisten met de vlag van de terreurgroep Hezbollah. Toen De Dagelijkse Standaard een aanwezige agent wees op die terreurvlag, antwoordde de politieagent dat dat gewoon mocht. Kennelijk heeft onze politie er geen enkel probleem mee als terrorisme openlijk wordt verheerlijkt in de Nederlandse straten. Terreurbestrijding heeft geen prioriteit, de politie houdt zich liever bezig met het organiseren van Iftarmaaltijden.

De organisators spellen “the Netherlands” niet eens correct op hun terroristische poster. Nog een teken dat deze figuren helemaal niets te zoeken hebben in Den Haag. Het is een grove schande dat dit soort taferelen plaatsvinden zonder dat onze overheid ingrijpt. Onze regering zou ons moeten beschermen tegen dit soort terrorisme-verheerlijkers, maar doet helemaal niets. Triest!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

59 reacties

 1.   

  Wie geeft toestemming voor zo’n demonstratie? Niet te filmen zeg in ons eigen land!

 2.   

  Het doel van de islamitische wereld is uiteindelijk de vernietiging van Israël. Daarom is er ook geen echte wil tot duurzame vrede met Israël vanuit de islamitische wereld.

  Vooral Iran geeft openlijk aan dat het Israël wil vernietigen.

  “Er is één staat die al ruim drie decennia formeel en daadwerkelijk de vernietiging van Israël tot doel heeft: de islamitische staat van Iran. Ayatollahs hebben de facto grote delen van Irak veroverd via een netwerk van moellahs en milities. Syrië is volledig in handen van Iran. En Zuid-Libanon staat onder de totale controle van Hezbollah, het proxyleger van Teheran. Dit is voor Teheran de frontline tegen Israël.

  In plaats van de ‘United Arab Command’ wil Iran een ‘United Islamic Command’ tegen Israël vormen. Deze onzalige vereniging zou niet alleen uit staten maar ook en vooral uit de terreurorganisaties zoals Hezbollah, Hamas, en talloze andere milities bestaan. Vandaag, de laatste vrijdag van ramadan noemt het Iraanse regiem de Al-Quds-dag. Deze dag is ooit door de oprichter van de islamitische staat in Iran, imam Khomeini in het leven geroepen om wereldwijd op te roepen tot de vernietiging van Israël.”

  http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/06/ayatollahs-hebben-niets-geleerd-van-zesdaagse-oorlog-516895/

 3.   

  Zulke waardeloze bestuurders hebben we in Nederland.

 4.   

  Integratie blijft toch een dingetje hè bij die mohammedanen.
  Ze willen niet, ze kunnen niet, ze mogen niet. De mohammedaan zit gevangen in de Ummah en de islamitische doctrine.
  Dit is een vers uit de “heilige” koran dat met regelmaat als gif door de imams wordt uitgestrooid in de moskee over de gelovigen. Maar wij, als Nederlanders –AUTOCHTONE Nederlanders– vinden het klaarblijkelijk normaal terwijl we ons de kop blijven breken over het integratievraagstuk.
  Ze willen niet, ze kunnen niet, ze mogen niet. Mohammed zei immers; “In hun gezicht lachen we en doen we vriendelijk maar in ons hart vervloeken we hen (de ongelovige)” oftewel, kus de hand zolang je hem er niet kunt afhakken.
  Er is maar één oplossing; Sta geen enkele uiting van de islam toe in het Westen…
  https://youtu.be/mEGP3XHVkRg
  Ga alleen om met moslims.. beter alleen dan met slechte andersdenkende

 5.   

  Israel is voorbereid op een warm welkom voor deze geloofsidioten.

 6.   

  “O Jullie die geloven! Neemt niet de Joden en Christenen tot vriend. Zij zijn als vrienden van elkaar. En wie van jullie hen als vriend neemt, behoort ongetwijfeld tot hen. Voorwaar, Allah leidt het onrechtvaardige volk niet.” (Koran 5:51)

  1.   

   Voor de oplossing van het volkenrechtelijke probleem van het Palestijnse volk verhelderen passages in de Koran niet veel. Als je die in dit verband als relevant opvoert begrijp je er niet veel van.

   1.   

    @Hendriekus
    voor jou staat dit gelijk aan een natte droom. eindelijk worden je anti judaistische gevoelens gedeeld en nog wel met die lekkere moslim vriendjes van je. niet ontkennen, helpt niet. ik weet wat voor vlees ik in de kuip heb.

    1.   

     @ standaardtrol

     Het zou een zegen zijn voor dit blog als jij iedereen zou negeren en oprot naar Joop ofzo. Domme psychoot.

 7.   

  Ik steun in elk geval het doel het Palestijnse volk van hun onderdrukker te bevrijden.
  Met de islam heeft dat weinig te maken, wel heel veel met het Volkenrecht.

  1.   

   Ik zou ook een volk onderdrukken die dit soort fundamentalistische neigingen heeft als hierboven. Heeft niks met volkenrecht te maken. Kijk maar naar Syrie, Irak of Lybie. Je laat het volk los in vrijheid en het is een en al chaos. Palestijnen hebben inderdaad als volk een bestaansrecht en dat was voor 1947 zwart op wit op papier geregeld. Zij hebben zelf die rechten geschonden door het Joodse volk aan te vallen met hulp van Arabische buurlanden. Israel geeft meer om de Palestijnen (denk alleen maar aan het geven van banen en medische zorg) dan hun Arabische vrienden die ze liever niet in hun land willen toelaten ook niet als vluchteling. Opvallend dat de oude koning Hussein van Jordanie zelf zegt dat het Palestijnse volk toebehoort aan Jordanie. http://www.volkskrant.nl/archief/palestijnse-staat-is-er-al-lang-jordanie~a1072980/

  2.   

   Of je daar nu voor of tegen bent, dit conflict gaat nooit worden opgelost. En mocht nooit eens ooit worden dan zullen wij dat niet meer meemaken.

  3.   

   Hendrik heeft al vaker getoond een extreem-links warhoofd te zijn dat in alle gevallen voor de verkeerde partij en de verkeerde kant kiest. Zou dat komen omdat hij zelf uit een gezin komt dat fout was in WOII? Het zou een hoop verklaren.

   1.   

    De randintellectueel IJscoman snapt inmiddels dat hij alleen nog voor spek en bonen meedoet in de discussie en beperkt zich tot schelden en tieren.

    Laten we mededogen hebben met deze loser.

  4.   

   Hendrikusje geeft ruiterlijk toe een JODENHATER te zijn waar herken ik dat ook al weer van mmmmmmmm

 8.   

  Ik steun in elk geval het doel het Nederlandse volk van hun onderdrukker te bevrijden.
  Met de islam heeft dat veel te maken, wel heel weinig met het aanrecht.

 9.   

  Demonstratie van onze bezetters en als wij het niet leuk vinden mogen wij oprotten.

 10.   

  Onze Simon Hendrikus begrijpt er alles van en gaat met de Palestijnen mee strijden in Palestina. Wij steunen hem van harte.

 11.   

  Het enige wat die zogenaamde Palestijnen (“Uitvinding” van Jasser “vaatdoek” Arrafat) onderdrukt, is die vervloekte ideologie, “Islam” genaamd. Niet eens een godsdienst, maar een gruwelijke oorlogsideologie, overgoten met een godsdienstig sausje, vooral ten voordele van de mannen, want dát zijn tenslotte degenen, die de kastanjes uit het vuur moeten halen, dus dié moeten gepaaid worden!
  Wálgelijk gewoonweg dat er nog mensen zijn, die dit verschijnsel nog een godsdienst dúrven noemen!

  1.   

   Elke serieuze godsdienstwetenschapper noemt de islam een wereldgodsdienst, Suikerzwetser.

   1.   

    [email protected] In zijn reinste vorm wel ja. Maar de moslims zwaaien met de islam er net zo mee als Paus Urbanus II uit de middeleeuwen.

    1.   

     Ik bedoel: Zoals Paus Urbanus II met het christelijke geloof ging zwaaien.

    2.   

     @hendrikus
     Hoezo joegen christenen meer mensen over de kling dan moslims?

 12.   

  Vertaal de koran in het Duits en je hebt “Mein Kampf”!

  1.   

   Wat heeft ouderdom er mee te maken? En het IS ook gewoon een politiek-ideologisch schotschrift. Bovendien weet jij net zo goed als ik, dat mijn reactie niet letterlijk te nemen is. Maar het is géén toeval dat dit schotschrift, zoals jij het zo mooi verwoordde, een bestseller is in de Arabische contreien!
   En dan nog dit: Als jij niet het gewone fatsoen hebt, de namen van mensen te gebruiken zoals ze zijn en ook nog eens gaat schelden, dan geeft dat jouw pijl van ontwikkeling aan: Nog minder dan een islamiet!

   1.   

    Het vergelijken van een religieus boek uit het begin van de jaartelling met een politiek pamflet uit de 20e eeuw is bizarre nonsens maar die onzin is er door gekke Geert bij zijn niet al te snuggere volgelingen ingedamd.
    Daar is dus geen kruid tegen gewassen.

    Als Suikerbuik wil dat ik dat nog een keer inhoudelijk onderbouw zal ik dat doen maar ik betwijfel of dat zijn vertroebelde islamofobe geest kan bereiken.

    1.   

     @ Hendriekus.
     Volgens mij heb je op dit forum nu voldoende duidelijk gemaakt dat je bent gespeend van elke vorm van verstandelijke vermogens. Maak je er zelf een einde aan of heb je een stukje touw van mij nodig ?

   2.   

    @ cmsuijkerbuijk

    Standaardtrol heeft niet eens het fatsoen om hier op te rotten na zoveel keer een ban.

  2.   

   @hendriekus
   Dat je dom bent dat is bekend door je stupide opmerkingen. Dat je stelt dat de islam aan het begin van de jaartelling is bedacht, betekent dat je of niet kan lezen of geen idee hebt over het aantal jaren dat sinds het ontstaan van de islam en het begin van de jaartelling zijn verstreken. Meer dan 700 jaar dat Mo het idee kreeg om een ideologie onder de naam religie te stichten. Slechts in de 8e eeuw werden de ideeën van deze rover opnschrift gesteld.

 13.   

  “Ayatollah Khamenei, opperste leider van de Islamitische Republiek Iran: Allah heeft verordend dat Palestina zal worden bevrijd” (Poster Al Quds-dag)”
  ——————————————————————-
  De charlatan heeft zeker een lijntje met Allah?

  Hoe lang blijft de mensheid nog vastgeketend aan religieuze waanzin?

  1.   

   De waanzin van de islam kan best worden aangetoond. David Wood bijvoorbeeld maakt daar zeer degelijk werk van. Maar het sparen van groepsgevoelens wordt belangrijker gevonden dan het vertellen van de ongemakkelijke waarheid, ook al zou die vele moslims vrij maken en de rest vrede geven. Het probleem zit bij de overheid, en omdat wij die kiezen, uiteindelijk bij onszelf. We denken dat we niet hoeven te kiezen en iedereen te vriend kunnen houden.

   1.   

    Ik begrijp het wel, dat iedereen te vriend willen houden. De bedoeling is goed, maar de liefde moet wél van 2 kanten komen en op dat punt is van de islam niets goeds te verwachten.

    Daar dringt zich de vergelijking met nazi-duitsland op. Ook dat monstrum wilde men in eerste instantie tegemoet komen (appeasement-politiek) in de hoop dat het dan zou bedaren. Maar als zo’n monstrum geenszins van plan is zich te laten appeasen en uit is op een gewelddadige confrontatie dan helpt een welwillende houding niets. Integendeel, je speelt de vijand er slechts mee in de kaart.

    De geschiedenis van de jaren 30 is zich nu aan het herhalen, maar met de islam in de rol van nazi-duitsland. Er is geen schijn van kans dat het monstrum dat islam heet zal bedaren. Het zal verslagen moeten worden, er is geen andere optie.

    1.   

     Winston Churchill vergeleek Mein Kampf al met de Koran, toen de Godwin nog moest worden uitgevonden. Overigens werd Churchill pas echt populair toen het feitelijk te laat was. Engeland is de Tweede Wereldoorlog maar ternauwernood te boven gekomen. Iets dergelijks gaat het hele Westen overkomen.

    2.   

     Er is inderdaad geen andere optie, want de Islam heeft nog nooit wederkerigheid gekend.

 14.   

  Ik voel plaatsvervangende schaamte, het is te gek voor woorden dat dit in ons land wordt toegestaan.
  Past wel in het straatje dat we als land al zijn weggegeven.
  Wat een ongelooflijke …leiders hebben wij toch.
  Maar ja er is ook geen Nederlander die er daadwerkelijk tegen protesteert.
  Eerst moet er één schaap over de dam, als hij het lef heeft.
  Laat PVV PVD e.d. maar groeien, misschien dat dan de wal het schip eens keert en vooral moeten wij zelfvoorzienend worden in plaats van olie-afhankelijk.

 15.   

  Terwijl toch in de Koran staat dat Israel het land van de Joden is….

  1.   

   [email protected] En als je ervan uitgaat dat Palestijnse moslims hun Heilige Boek zeer serieus nemen dan zou je toch zeggen…

   1.   

    Dat soort soera’s zijn geabrogeerd (afgeschaft): https://nl.wikipedia.org/wiki/Afschaffingsleer

  2.   

   Dus u geeft toe dat u ook beroerd bent van moslims die de Koran als hard argument opvoeren in het volkenrecht. In ieder geval wordt er uit deze stokoude boeken wel degelijk over volkenrecht gesproken. Het Westen heeft gewoon tijdens het opstellen van de huidige internationale rechten bepaalde oeroude rechten uit het midden oosten eruit geschrapt.

   1.   

    Het zit als volgt, Van Urk. Vrijwel alle islamitische geschriften zijn haatpamfletten. Dus wat doe je als je de moslims wil verdedigen?

    Dan zet je die geschriften neer als zijnde irrelevant, stokoud en niet meer van toepassing op deze tijd.

    Er is alleen een klein probleempje. Moslims geloven er heilig in.

    1.   

     [email protected] Zoals de sharia? Ik heb het eigenlijk over verschillende rechten ook het recht dat Israel aan de Joden toebehoort wat in deze beide boeken is vastgesteld. En die recht is verkwanselt door de VN.

    2.   

     Van Urk, ik heb nu al meerdere keren gezegd dat dat koranvers is geabrogeerd. Het telt niet meer.

     https://nl.wikipedia.org/wiki/Afschaffingsleer

    3.   

     [email protected] Daarom zijn moslims en de VN dikke antisemitische vrienden van elkaar.

    4.   

     De VN is gekaapt door een kongsi van derdewereld landen en linkse gutmenschen uit het westen.

     Eerst mislukte de Volkenbond, nu de VN.

   2.   

    @ standaardtrol

    Kijk, zowaar een aardig stukkie op je lijfblog Joop. Begint Joop ook wakker te worden? Schrijver pleit er voor alle banden tussen de EU en schurkije te kappen. Zeer verstandig!

    –> https://joop.vara.nl/opinies/europa-arabische-landen-leren

 16.   

  The failure of the moderate muslims:

  https://youtu.be/G8qczuUrglM

  1.   

   In de comments valt dit te lezen:

   “I was born into a Muslim family and I 100% agree with most of what you said here. Up until I was 13 I was a proud Muslim, however, because of what school I went to I kinda became an atheist, but my parents never knew cause I thought they would be mad if they found out, and I respected them because they did not have any “faulty” views on things… or at least I thought.

   After 9/11 we watched the news, and it was revealed that al-Qaida was behind the terrorist attack, my parents started to talk about how they supported what had happened. I looked confused at them, cause I could not believe what I had just heard, then my dad looked at me and said, and I’ll never forget this: “Look, you need to promise me NOT TO TELL THIS TO ANYONE, as they might misunderstand it. This attack, as violent it is, was needed… They deserved it. When you get older you’ll understand why.”

   After that incidence, I have hated my parents. I didn’t know who they were anymore, and I was always a friends house. I never told anyone it happened, but I never really talked with them anymore. Once I turned 18 I moved away to some flat with a couple of my friends, and I haven’t seen my parents since, and I’m glad. I’m no longer a Muslim, and I will never ever support that religion again.”

   De vijand is onder ons!!

 17.   

  Hendriekus is Simon. Die ging op gegeven moment ook mensen uit te schelden. En daarna mensen van de DDS. En dan verdween hij om onder de zoveelste naam te komen.

  1.   

   En dat zal zich blijven herhalen totdat die psychopaat in z’n graf ligt.

 18.   

  Ala zegt dat Palestina zal worden bevrijd. Dat heeft dus alles met de islam te maken. En zoals we nu wel weten heeft alles wat met de islam te maken heeft ook te maken met geweld. Geweld tegen Joden, Christenen, homo’s anders denkenden etc. Zolang we de islam tolereren zal het een puinhoop blijven. Gelukkig zal Israel alles en iedereen die hun aanvalt van de aardbodem wegvagen. Een grote geruststelling voor alle israeliers. En voor mij overigens.

 19.   

  Dat Judea en Samaria bevrijd moeten worden is wel duidelijk. daar wonen geen Joden meer, dus met recht bezet gebied.. Henkje is alleen een beetje in de war doordat zijn suiker niet op niveau is .

 20.   

  Hendriekus,standaard buiten/binnen, het zonnetje, ik weet niet hoeveel namen u al heeft gebruikt? maar toch valt u steeds weer door de mand. Op naar de volgende ban.

 21.   

  Wie is verantwoordelijk voor deze demonstratie van fanatieke moslims, waar wij ons tegen moeten verweren, of zijn er al niet voldoende aanslagen geweest door fanatieke moslims?
  Durft de elite hier niets aan te doen om goede vrienden te blijven met die dictator uit Turkije (Erdogan)

 22.   

  Allah kan me nog véél meer vertellen ! Ik geloof er geen reet van !!!

 23.   

  Prima, alle moslims richting Palestina niet alleen een grote bek hier of achter de computer ga met z’n allen dat land helpen en vecht voor je leven.
  Israel van de kaart vegen zal niet mee vallen heb je aan de zesdaagse oorlog gezien, weet niet wie er van de kaart wordt geveegd, in elk geval Israel niet.

  1.   

   Moslims in Palestina willen helemaal geen echte oorlog, want dan worden ze verjaagd. Hun leven is bovendien veel te goed daar, in elk geval beter dan in bijvoorbeeld Egypte (waar Arafat vandaan kwam) en Syrië.

   1.   

    En hun leiders worden slapend rijk van het geld dat het westen jaarlijks overmaakt.

 24.   

  Weer van die dramatische ONZIN van DDS
  Iran heeft nooit verklaard dat Israël ‘van de kaart moet worden geveegd’!
  Het ging over het ZIONISME dat ‘uit de bladzijden van de geschiedenis moet worden gewist’
  Ahmadinejad kon het zelf heel goed vinden met joden, die het met hem ééns waren !!
  Dit waren de anti-zionistische joden, waar er wereldwijd velen van zijn!
  Met dit soort onzin artikelen plaatst DDS zich in het rijtje van NIBURU.NL

 25.   

  De koran is er ook duidelijk over wie het land toebehoort:

  Soera 5: 20, 21
  En toen Mozes tot zijn volk zeide: “O, mijn volk, herinner u God’s gunst aan u, toen Hij profeten onder u aanstelde en u koningen aanwees en Hij u gaf, wat Hij aan niemand onder de volkeren heeft gegeven.” “O, mijn volk, gaat het heilige land binnen dat God voor u heeft bestemd en keert het niet de rug toe, anders zult gij verliezers worden.”

  en

  Soera 17: 103, 104
  “Derhalve besloot hij [de farao] hen [de Joden] uit het land te verwijderen; doch Wij deden hem en die met hem waren allen tezamen verdrinken. En Wij zeiden na hem tot de kinderen van Israël: “Blijft gij in het land en wanneer de laatste belofte komt zullen Wij u allen tezamen brengen.”

  Geen wonder dat de invaserende Arabieren voortdurend op hun kloten kregen. Allah heeft het zo gewild, zoals hij ook Mohammed de Aorta toekneep omdat hij een hoop quatsch verkocht.

  Soera 69: 44-46
  En indien hij enige woorden in Onze naam had uitgedacht dan zouden Wij hem zeker bij de rechterhand hebben gegrepen en daarna zijn levensader hebben afgesneden.

  Het wordt nog eens in de hadith bevestigd:

  Sahih al-Bukhari 2617
  Een Jodin bracht voor de profeet een vergiftigd (gekookt) schaap die er van at.
  Ze werd naar de profeet gebracht en er werd gevraagd, “Zullen we haar doden?”
  Hij zei: “Nee.” Anas voegde er nog aan toe; “Ik bleef kijken naar het effect van het gif in de mond van de boodschapper van Allah.”

  Sahih Muslim 5430
  Een Jodin kwam naar de boodschapper van Allah met vergiftigt schapenvlees en hij nam wat hem was gegeven. (Wanneer de gevolgen van dit gif werden ondervonden) hij riep haar en vroeg haar betreffende het eten. Waarna ze zei: “Ik was vastbesloten om je te doden”. Daarop zei hij: “Allah zal u nooit de macht geven om dit te doen.

  Mohammed kende zijn Allah bar slecht want wat valt er nog meer in de hadith te lezen?

  Sahih al-Bukhari 4428
  De profeet met zijn kwaal waarin hij stierf, placht te zeggen, “O Aisha! Ik voel nog steeds de pijn dat veroorzaakt werd door het eten in Khaibar, en op dit moment voelt het alsof mijn aorta is gekrompen van dat GIF.”

  Sunan Abu Dawud 4498
  Een jodin presenteerde [aan Mohammed] in Khaibar een geroosterd schaap die zij had vergiftigd. De apostel van Allah en ook de mensen aten hiervan. Vervolgens zei hij; “Maak uw handen vrij (van het eten), want het heeft mij laten weten dat het is vergiftigd.”
  Bishr b. al-Bara b. Ma’rur al-Ansari stierf eraan. Dus de profeet zei tegen haar; “Wat gemotiveerde u om datgene te doen wat u heeft gedaan?”
  Ze zei: “Als jij een profeet bent zal het u niet schaden, maar bent u een koning dan zullen wij ons van u ontdoen.”
  De apostel van Allah gaf opdracht haar te vermoorden. Vervolgens zei hij over de pijn waaraan hij stierf, “Ik bleef de pijn voelen van de maaltijd die ik in Khaibar gegeten had. Het was daar dat mijn aorta werd afgesneden.”

  Volgens soera 69 en wat Mohammed daarna overkwam moet Mohammed wel een valse profeet geweest zijn omdat hem door Allah de aorta werd toegeknepen. Ik verzin dat niet, het staat evenals dat het land aan de Joden behoort in de Koran en hadith te lezen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!