‘Moslimkinderen laten Surinamers met rust omdat ze weten dat wij niet zo’n zwak volkje als de Nederlanders zijn’

Waarom heeft Nederland zoveel te maken met islamitisch straatterreur. Er zijn er velen, uiteraard, maar eentje daarvan is de zeer gebrekkige weerbaarheid van Nederlanders. Ze laten makkelijk over zich heen lopen, en dat is uiteraard iets waar kwaadwillenden gemakkelijk gebruik van kunnen maken. Maar dat stopt zeer binnenkort, als het aan deze Surinaamse briefschrijver ligt.

Heldere taal in Het Parool vanochtend: Nederlanders moeten eens van zich af leren bijten. De reden dat veel Nederlandse kinderen uit hun speelpleintjes getreiterd worden door islamitische probleemjeugd, is gewoon omdat ze te soft zijn. Surinaamse kinderen kunnen daarentegen probleemloos spelen: volgens Parveen Mohan komt dat omdat mohammedaanse reljeugd wéét dat er met hen niet te sollen valt.

In een ingezonden brief probeert deze Parveen vandaag wat ogen te openen:

“Wat dat betreft ben ik blij dat ik een Surinaams gezin heb. Moslimkinderen laten Surinamers namelijk met rust omdat ze weten dat wij niet zo’n zwak volkje als de Nederlanders zijn. Ze weten dat als ze Surinaamse kinderen lastigvallen, binnen een half uur de hele familie van het kind verhaal komt halen.

Misschien moeten Nederlanders dat ook eens leren doen; een vuist maken tegen terreur. En als hun kinderen met rust gelaten worden, zullen ze hen ook wat vaker op een zwarte school doen.”

Let wel: het gaat hier niet over het ontketenen van een burgeroorlog, maar gewoon om het mogen spelen in doodgewone Amsterdamse speeltuintjes. Zelfs daar heeft de islamisering toegeslagen, en dat heeft onze Nederlandse jeugd – als ‘watjes’ gekenschetst door Parveen – geweten. Ze worden gewoonweg geterroriseerd, en hebben vervolgens het nakijken. Hun pestkoppen kunnen met immuniteit toeslaan, en voelen zich de koning van de speeltuinenjungle.

We schrijven hier vaak dat het tijd wordt om op te houden met het bizarre wegkijkbeleid van de Nederlandse regering, maar vandaag heb ik een oproep aan Nederlandse ouders: houd op met dat wegkijkbeleid en laat je eigen kinderen niet in de steek. Als hen door oudere kinderen – niet geheel toevallig van islamitische komaf – het leven zuur wordt gemaakt, is het tijd om op te treden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. poldi

  Lafheid is al eeuwenlang de aard van het Nederlandse volk.
  Waar komt anders de kreet “Dutch courage” (moedig met drank) vandaan.

 2. Marija

  Nederlandse kinderen zijn in weelde en met inspraakrecht groot gebracht.
  Hebben nooit hoeven knokken om zich waar te maken, alles gaat van een leien dakje.
  Zijn dan ook niet assertief en misschien is het ook wel: zoals de oude zongen piepen de jongen.

  1. van Urk

   De oorzaak van lafheid ligt niet bij de autochtone Nederlandse burger. In mijn dorp kan ik me niet indenken dat onze kinderen gezien hun Urker karakter laf zijn. We zijn jarenlang door de politiek correcte overheid gemanipuleerd om ons met dit soort zaken niet mee te mogen gaan bemoeien. Het verweren tegen dit soort terroriserende “beschermde” knuffelapen is strafbaar en geeft daarom voor vele nette burgers al een reden om ervan weg te kijken en niet op partijen te stemmen als de PVV. Zelfs de politie is het slachtoffer geworden van al die politiek correctheid. Bang dat zij hun baan gaan verliezen, beschuldigt gaan worden voor stigmatiserend gedrag of zelfs bedreigt gaan worden door de groep Anne Zeurs. Criminaliteit onder deze jongeren wordt verzwegen en werkelijke misdaadcijfers hiervan werden stelselmatig veranderd of verborgen gehouden.

   1. corfo

    van Urk.
    Helemaal mee eens !

   2. Kodi

    Je analyse klopt. Kijk maar eens naar hoe die media destijds berichtten over Duindorp waar de Nederlanders nog wel gemeenschapszin en weerbaarheid tonen. Racisme, racisme en nog eens racisme… De Duindorpers hadden overigens het grootste gelijk. Want zie hoe de ellende niet is te overzien als wij de omvolking laten gaan.

 3. TheGrimReaper

  @ poldi en Marija:

  Dus dan is het TOCH WAAR: onze (Nederlandse) “tolerantie” wordt dus ingegeven door lafheid??
  Als dat idd zo is, verdienen we dus wat we al jaren krijgen…..

  1. van Urk

   tolerantie of onverschilligheid?

 4. Sniper666

  Die geitenneukers opereren altijd in groepen.

 5. LafSchaap

  Dat de Nederlanders zo’n slap volkje is komt niet in de laatste plaats door de schoolcultuur, reeds vanaf groep 1. Word je gepest? Ga het melden bij Juf. Word je geslagen of geschopt? Sla vooral niet terug, maar waarschuw Juf. Sla je toch terug, dan ben je zelf dader.
  Gelukkig heb ik mijn kinderen anders grootgebracht: hen gewezen op de kwaliteit van hun schoenen en hoe je daarmee je belager, zonder bij hem blijvende schade aan te richten, ervan kan overtuigen in het vervolg een ander slachtoffer te kiezen. Krijg je daarna straf van Juf? Onderga die, liefst met een brede glimlach, en besef dan: het is het waard.

  1. corfo

   LafSchaap.
   Uw verhaal klopt.
   Ik heb zelf enkele malen stokslagen uitgedeeld aan knapen die een (in dit geval MIJN) kind belaagden, en dat dagenlang. I.v.m. mijn functie Rijksrecherche-onderzoek, p.v. opgemaakt, doch een begrijpende Off.van Justitie had begrip voor hetgeen ik had gedaan en seponeerde de zaak. Dergelijke Off. van Justitie zijn momenteel niet meer te vinden. Ik zou wéér doen wat ik heb gedaan als ’t opnieuw nodig zou zijn, ongeacht de consequentie. Maak je kind(eren) weerbaar !! Als vader kun je altijd een helpende hand/voet/knuppel toesteken !!!!

 6. Ngatimoto

  De mogelijkheid bestaat ook dat een moslim een Surinamer niet pakt vanwege de kleur.
  Ze pakken ook geen Chinezen of Vietnamezen. Ze pakken alleen de ‘witman’.
  Het is dus racisme. Niks meer, niks minder.

  1. corfo

   Ngatimoto.
   Een volk van zéér laag allooi, die islamieten.

 7. HaZ

  Kijk naar de Molukkers en hun rellen met Marokkanen in de wijk Ter Weijde in Culemborg in 2010/2011. Het is maar een taal die die gasten verstaan, de taal van oog om oog en tand, tand om tand. http://www.telegraaf.nl/binnenland/20396199/__Doodslag_in_zaak_rellen_Terweijde__.html

 8. Seneca

  Het is simpel maar waar! Ik ben zelf enkele jaren terug na een akkefietje over fietsen op een wandelpad, bedreigd door een gevluchte tandarts uit Noord Afrika. Hij bedreigde en wilde mijn ‘kankerstrot’ doorbijten. Als reactie heb ik dat kereltje een hengst voor z’n kop gegeven (had-ie nooit gedacht van een ouwe kerel) dat de tranen hem over de wangen stroomden. Nooit zie je de politie maar na die hengst, stonden er eensklaps 2 agenten achter mij, die mij zeiden: ‘zo gaan wij niet met elkaarom, dat is niet afgesproken’. Mijn reactie was: ‘u zag dit gebeuren en u heeft gewacht tot dit escaleerde. Als ik in elkaar geslagen zou zijn, dan was u niet tussenbeide gekomen, maar had u uw hoofd naar de andere kant gedraaid’. Ik zei tegen mijn belager: ‘wil je aangifte tegen mij doen? Dan weet ik ook waar je woont!’ Zijn reactie was: ‘neen meneer(!)’.
  Tegen de politie zei ik: ‘u hoort het, u heeft geen reden tot mijn aanhouding’. Zij stapten op de fietsen verdwenen. Moraal van dit verhaal: sla erop en laat je door niets of niemand tegenhouden. Het zijn – inclusief de politie en justitie – allemaal lafbekken.

  1. Ni28

   Moslims zijn agressieve volk.

   1. corfo

    Seneca.
    De politie krijgt meestal instructie om in bepaalde situaties de andere kant op te kijken; zodat ze nét niet zien wat een “vluchteling c.q. allochtoon” uitvreet. Maar u, als autochtoon bent meestal het haasje.

 9. Ni28

  Wat hebben wij toch veel vrienden binnengehaald. Om met hun om te kunnen gaan moeten wij agressief worden. Dat werkt. Leuke samenleving in vooruitzicht.

  1. swetsnek

   yep maar wees gerust Ni28 want ik mep er wel op en desnoods komt de uzi ook van zolder ik ben er wel klaar voor

 10. RoodGevaar

  Hoe zou ’t komen dat Antilliaanse, Surinaamse en Molukse kindertjes vrijwel nooit gepest worden?
  Bleke Hollandse kindertjes hebben vaak laffe ouders.
  Een flink pak slaag helpt WEL, hoor!

 11. Floris

  Dit is allemaal uitgewerkt en voorspeld in “De Ondergang van Nederland, Land der Naïeve Dwazen”. Citaat:

  “Het verhaal van de Nederlanders is eenvoudig het verhaal van een volk dat zo lang in een keurig opgeruimde maatschappij heeft geleefd en zijn goedaardigheid zo ver heeft ontwikkeld dat het niet alleen vergeten is hoe rotzooi eruitziet, maar ook nooit de benodigde slimheid heeft ontwikkeld om zichzelf schoon te houden: de Nederlander ziet de rommel om zich heen niet en ziet dus ook geen reden om zich ertegen te beschermen.”

  http://www.dbnl.org/tekst/raso001onde01_01/raso001onde01_01_0003.php

 12. Bes Tolen

  Rasoel. De Ondergang van Nederland. Land van … Inderdaad. Ik ben nagegaan waar ik dat boek kon krijgen. Niet bij de grote boekhandels in de grote stad waar ik vroeger woonde. Maar een boekhandelaar in een provincie stadje heeft me het wel geleverd. Eerst keek hij me eens aan en stelde, dat hij het boek niet had. Zijn vertrouwen in mij werd allengs groter en plotseling toverde hij het boek van onder uit de toonbank waar ik dus voor stond. Hij moest wel bukken maar die moeite was hem dus niet te veel. Zonder veel woorden handelden wij de transactie af.
  Hoewel ik het nooit over het boek heb gehad, werd ik op mijn werk er wel van verdacht de schrijver te zijn. Ik kreeg zo de nodige vragen van mijn directe leider (Een Groen Links figuur. Hij was namelijk al lid van een voorganger) en de door deze blijkbaar benoemde adjudant. Ik was de schrijver dus niet. Goed stond ik er toch al niet voor omdat me mondeling was verboden op een bepaalde hogere functie te solliciteren, die al bestemd was voor een bepaalde vrouw dus een kwestie van positieve discriminatie. Het zou slecht met me af lopen als ik wel zou solliciteren. Ik heb wel gesolliciteerd. Het gevolg liet niet lang op zich wachten.

   1. Floris

    “Gezien de grote verschillen onder alle oppervlakkige gelijkenissen ik heb nog maar een fractie genoemd, gevoegd bij de vanzelfsprekendheid waarmee moslims liegen en bij de verwarring die ontstaat doordat Nederlandse onderzoekers eerst allerlei voor moslims volstrekt onbegrijpelijke vragen in de oren van de moslims pompen, om hun vervolgens de antwoorden uit hun mond te trekken die ze graag willen horen, valt het niet moeilijk voor te stellen hoeveel misverstanden er over de moslims zullen blijven bestaan. Ik zelf loop hun moskeeën in en uit, zit te midden van hen in hun clubs als hun ‘kameraad’ en hoor ze vertellen hoe verdorven de Nederlanders zijn en hoe mooi ze de Nederlanders ertussen nemen, om nog te zwijgen over de gevaarlijker dingen die ze zeggen zonder dat ze weten wat ik denk.”

    De Beukman-achtigen hangen aan de lippen van de leugenachtige moslims en denken dat het allemaal reuze meevalt.

 13. Bes Tolen

  Lees: ik stond er toch al niet goed voor …

  1. Floris

   De Ondergang van Nederland is waarschijnlijk geschreven door Gerrit Komrij. Komrij’s stijl is duidelijk herkenbaar en die Rasoel had overduidelijk niet de kwaliteiten om zoiets te schrijven, hij sprak gebrekkig Nederlands terwijl het boek ontegenzeggelijk literaire kwaliteiten laat zien. Hij was slechts een katvanger en werd veroordeeld voor het schrijven van dit boek wegens ‘aanzetten tot haat op grond van ras of geloofsovertuiging’. Dat is inmiddels een kwart eeuw geleden…

   Toen waren de moslims ook al een beschermde diersoort.

   De boven ons gestelden die ons zouden moeten beschermen zijn verworden tot de vijanden van het eigen volk. En deze terminale ziekte woekert onbelemmerd voort.

 14. DennisEijs

  Wij hebben geen hyena mentaliteit. Dat is het.

 15. Bes Tolen

  Komrij heeft m.i. het boek zeker niet geschreven. De literaire kwaliteiten van Komrij lagen m.i. toch beduidend hoger. Voor het overige blijft het duister wie het boek heeft geschreven. Merkwaardig genoeg blijft Raoel (iemand die Zoka heet en van Pakistaanse afkomst) een mysterieus persoon. Wat is fictie, wat is werkelijk gebeurd in ’s mans leven.

 16. Bes Tolen

  De onderdrukking van de Europeanen vindt haar gestalte in het bijzonder in de persoon van Angela Merkel. Zij is christelijk, niet in de Lutherse zin want Luther wilde alleen maar een individualistisch christendom maar in de oorspronkelijke zin, namelijk die van Rome ten dienste van het Romeinse imperialisme dat ook door het jodendom (en daarmee wordt de opmars van neo marxisme en multiculturalisme en de val van sociaal democratisch links verklaard. Die val is al enkel tientallen jaren gaande.) in wezen wordt gesteund. De overheid en de politiek staan permanent chantage toe door de godsdienst en de staat doet daar ook zelf aan mee. De staat is dus ook grotendeels imperialistisch joods christelijk. Rooms imperialistisch. Speelt ook een verdeel en heerspolitiek en de praktijken worden er slechter op. Net als de belangrijkste reden waarom broers en zusters elkaar gaan mijden, namelijk dat er onder lopen de lievelingen zijn, die de anderen chanteren. Chantage is de belangrijkste en verzwegen reden van de tegenstelling. Vaak de enige. [Waarom wordt dat nooit genoemd?] Tegelijk betekent het onvrijheid, ook om je uit te spreken. De uitleg van vrijheid van godsdienst is in het voordeel van de macht van de godsdienst. Die vrijheid moet dus anders geredigeerd en uitgelegd worden wil ze evenwichtig zijn en de mensen werkelijk dienen.
  We worden als autochtone bevolking tot en met bedrogen en kapot gemaakt. Dus ook bedrogen op het punt van de Afrikaanse asielzoekers. De autochtone bevolking krijgt het nog harder te verduren, heeft dus niets goeds meer te verwachten.

 17. Peter Selie

  ‘Moslimkinderen laten Surinamers met rust omdat ze weten dat wij niet zo’n zwak volkje als de Nederlanders zijn’ Tja de Nederlanders hebben dan ook véél méér te verliezen dan deze kanslozen die aan alle kanten de helpende hand toe worden gestoken, een kwestie van prioriteiten stellen, dat hebben de achtereenvolgende reguliere regeringen wel netjes voor elkaar gekregen dat de Nederlander zichzelf niet durft te verdedigen (Op straffe van) tegen dit moslimtuig.

 18. Jroam

  Nou wat denk je van het feit dat de knechtenrol het ze goed bevalt.
  Ff de huidskleur achterwegen laten, dat we gelijk zijn.
  De eerste Surinamer, turk of Marokkaan met karakter moet ik nog tegenkomen.
  Ik ben ooit beroofd door dergelijke flinke apen. En de politie deed niets.
  Ik moest het maar laten gaan, ze hebben immers zo’n grote familie.
  Inteelt heeft zo zijn voordelen!
  Dit betrof zo’n jeugdige gigolo uit Rotterdam.
  Waar je door de smeris in diensttijd in een auto van zijn vrindin van het fietspad wordt gereden.
  Omstander hadden het kenteken genoteerd, maar de politie “dekt” collega’s.
  Nederlanders zijn een zwak volk.
  Maar niet Europese volkeren zijn nog triester!
  Vluchten van waar ze ook vandaan komen.
  Vluchten omdat ze te laf zijn zich te verweren, te lui en te stom om er iets van te maken.
  En waar ze dan worden opgevangen, er ook zo’n puinhoop van maken als waarvoor ze ooit voor weggelopen zijn.
  Dat is de reden dat ik geen respect heb voor die zich als allochtoon gedragen.
  Zich als bitches gedragen, en steeds weer in de politiek een pooier vinden.
  Als wezens stellen ze gewoon niks voor!
  De kuszusjes en de SS aap zijn daar het voorbeeld van.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.