Schofterig Haags fundi-moslimraadslid Khoulani scheldt vrouw uit: ‘Blonde teef! Met je walgelijke, lelijke kop!’

Abdoe Khoulani van de islamitische lokale partij PvdE heeft er helemaal op losgescholden tegenover een vrouw die het Haagse raadslid verweet een antisemiet te zijn vanwege diens kwalijke uitspraken over Joden.

Het is weer raak met Abdoe Khoulani! Eerder al had dit raadslid in Den Haag voor de Partij voor de Eenheid het halve land over zich heen gekregen, nadat hij een Israëlische middelbareschoolklas had uitgemaakt voor “toekomstige kindermoordenaars,” en SGP-Kamerlid Kees van der Staaij voor “islamofobe christenzionist“. Dat was natuurlijk al knettergek gedrag van Khoulani.

Maar de lokale politicus was kennelijk nog niet klaar: op Facebook Messenger heeft hij nu enkele audio-berichten ingesproken bij Anneke Brons. Brons is een criticaster van Khoulani, en had de lokale politicus onder vuur genomen vanwege zijn rabiate antisemitisme. Khoulani besloot terug te vuren door de vrouw aan te spreken op haar uiterlijk, en hij wenste haar een verblijf in Israël toe waar ze mocht meehelpen met het vermoorden van Palestijnse baby’s.

Luister maar mee:

Als je die tekst uitschrijft krijg je dus dit:

“Anneke! Ga Nederlands leren schrijven joh blonde teef. Met je ‘antisemitist’ en ‘schaandalig’. Allochtoon. (…) Ja het bewijs dat je een achterlijk dom wijf bent. Weet je wat walgelijk is, Anneke? Die kop van jou, die is walgelijk. Die lelijke, lelijke, bleke kop van je. (…) En weet je wat jij moet doen Anneke? Je moet zo snel mogelijk uit Nederland gaan vertrekken en in zo’n Israëlische kolonie gaan wonen. Kun je lekker landje afpikken van Palestijnen. Kun je Palestijnse kinderen doodgeschoten zien worden. Dat moet jij gaan doen. Daar hoor jij tussen, tussen dat zionistische gespuis.”

Los van het feit dat je je als politicus überhaupt niet uit te laten hebt over het uiterlijk van mensen, valt het volgens mij wel mee met die zogenaamd “lelijke, bleke kop” van Anneke Brons. Dit is de dame in kwestie:

Maar dat terzijde. Anneke kondigt nu aan dat ze aangifte gaat doen tegen dit minderwaardige gespuis genaamd Abdoe Khoulani dat zich nog steeds doodleuk politicus mag noemen in Nederland. Daar wensen wij haar natuurlijk alle succes mee!

Laten we nu dus hopen dat deze scheldende antisemiet binnenkort zijn raadszetel moet teruggeven en zijn heil elders gaat zoeken. Bij voorkeur in het Midden-Oosten, natuurlijk, waar dit respectloze gedrag wél wordt gewaardeerd in de politiek. En zo niet, dat de politie Khoulani dan maar een paar jaar achter de tralies zet om hem te laten nadenken over z’n bizarre gedrag.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Marija

  Maar Tim toch, Raadszetel teruggeven? Dat geloof je toch zelf niet.
  Integendeel de naar mijn idee charmante Anne Brons zal, als zij inderdaad aangifte doet, voortaan steeds moeten omkijken of niet een moslimgek haar gaat aanvallen.
  Het raadslid, misschien een berisping?
  Wat een kwal van een vent.

  1. Ni28

   helaas heeft u gelijk.

 2. HaZ

  Nog een aangifte, toe maar ! Als het maar niet weer bladharken wordt voor deze antisemitische allochtone jodenhater. Enkeltje zandbakkistan graag !

 3. Likoednl

  Het nazistische antisemitisme is letterlijk teruggekeerd:
  Historicus Jeffrey Herf beschrijft in zijn boek ‘Nazi Propaganda for the Arab World’ het enorme belang van de duizenden Arabische radio-uitzendingen door de nazi’s, die hij heeft bestudeerd. De Arabieren werden geïndoctrineerd met allerlei antisemitische samenzweringstheorieën, die tot op de dag van vandaag door de meeste moslims voor waar worden gehouden. Zij wezen tevens voortdurend op het feit dat ze vanwege hun Islamitische geloof verplicht waren om alle Joden te elimineren.
  Herf noemt daarom de radio-uitzendingen “één van de belangrijkste culturele uitwisselingen van de twintigste eeuw.” Herf stelt zelfs dat deze nazipropaganda een rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van de huidige Islamitische Jodenhaat. Want die antisemitische samenzweringstheorieën worden “met succes ge(her)ëxporteerd naar grote delen van de bevolking van vooral Europa, maar ook de VS en de rest van de wereld.”

  1. Floris

   Onzin. De jodenhaat zit in de islam vanaf het prille begin. Die nazi-propaganda viel in uiterst vruchtbare aarde.

   “Overigens had de grootmoefti al ruim voor die nazi-propaganda,welke in 1939 begon, z’n mening klaar:

   “Slaughter jews wherever you find them. Their spilled blood pleases Allah, our history and religion” (1929).

   https://palestineisraelconflict.files.wordpress.com/2012/11/palestine-jihad-facts-amin-al-husseini.jpg

   1. Likoednl

    Het ligt iets ingewikkelder. Natuurlijk speelt ook de islamitische gefundeerde Jodenhaat, die terug gaat tot Mohammed. Maar zo lang de joden dhimmies waren, leidde het vaak niet tot geweld.

    1. Floris

     “Maar zo lang de joden dhimmies waren, leidde het vaak niet tot geweld.”
     ——————————————————
     Klopt. Dat was immers in de ogen der moslims niet nodig zolang ze zich schikten in hun rol als tweederangs burger.

     1. Kodi

      Hebben ze dat met naast de volgelingen van de zaterdag dat ook met de volgelingen van de zondag voor ogen? Want je weet: “Eerst de zaterdag, dan de zondag”. Als wij dat in Europa niet willen is het zaak dat wij het tij van de omvolking spoedig keren en nooit in de minderheid zullen geraken. En overigens kan zelfs een agressieve minderheid al een passieve meerderheid hun dramdwang opleggen.
      http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html

 4. Floris

  We krijgen het ware gezicht van de moslim steeds beter te zien.

  En het is een heel lelijk gezicht. Ik hoop dat deze ploert een stevige douw krijgt.

  1. sadeyes

   Van wie zou dit stuk ongedierte nu een douw moeten krijgen. PvdA partijbestuur misschien? Wat denk je zelf. Onderzoek door OM misschien? Wat denk je zelf. Haagse Gemeenteraad misschien? Wat denk je zelf enz enz. Maar misschien kunnen we Anneke Brons wel een douw geven. Is waarschijnlijk wat eenvoudiger want geen allochtoon

 5. mening66

  En dat mag een moslim rat allemaal wel zeggen maar Wilders is gevaarlijk en ophitsend.
  Deze zieke geest khoulani moet per direct het land uitgetrapt worden, laat hem maar bij IS aansluiten kan hij baby,s verkrachten.

  1. corfo

   mening66.
   Inderdaad, baby’s verkrachten; zijn lijfspreuk is bekend, die luidt :
   “Stop je leuter in een kleuter !”. Gore minderwaardige sujetten zijn het die het leven niet verdienen.

 6. hentje

  Ik lees hier al heel lang mee maar heb nu toch maar even een account aangemaakt,dit omdat deze fraaie meneer mij ook helemaal kapot gescholden heeft nadat ik wat reactie,s op zijn facebook achter gelaten heb over zijn misselijke ,,toekomstige kindermoordenaars,, opmerking.
  Ik hoop echt dat ze hem eens aan gaan pakken.

 7. nienke

  En dit mag??? onmiddellijk ontslaan en voor de rechter dagen, wat denkt deze woestijn rat nou eigenlijk, achter de tralies met deze rat.

  1. corfo

   nienke.
   Dit mag kennelijk ! Alleen als je “minder, minder” roept valt half Nederland over je heen en komt het OM in “actie”. Walgelijk landje geworden, Nederland !

 8. van Urk

  Respectloos varken!

  1. h_keur

   We gaan toch geen varkens beledigen op deze plek. Zoiets valt meer in de categorie levend onkruid. Het aan de overheid gegeven om hier een veroordeling over uit te spreken. Die heeft daarvoor de wettige plicht en mogelijkheid

 9. TheGrimReaper

  En waar blijven de reeds voorgedrukte aangifteformulieren om dit stuk stront mee voor de rechter te slepen?? Of zijn deze slechts voorbehouden aan Geert Wilders??

  1. corfo

   T.G.R.
   U denkt toch ook niet dat deze parasiterende islamiet vervolgd zal gaan worden ? Dat is inderdaad voorbehouden aan dhr. Wilders.
   Dat is “democratie” in Nederland; misselijk makend.

 10. Sniper666

  Geen idee wie Anneke Brons is maar ze moet wel heel wat op haar kerfstok hebben volgens die islammer geitenneukert.

 11. napels

  Wat is dat moeilijk he,mr abdoe andere meningen dan die van jouw?

 12. hans-e-pans

  Overwegend is je vocaal netjes kunnen uiten een kwestie van een goede opvoeding. Misschien is het zijn ouders niet helemaal gelukt, of hij wilde het zelf niet. Dat gebrek wordt dan weer bedekt met de uitdrukking “is kultuur”.

 13. hminkema

  Ik neem aan dat de Gemeenteraad van Den Haag gedragsregels heeft voor leden van die raad. Ik kan me slecht voorstellen dat de uitlatingen van dit lid binnen die gedragsregels vallen. Kortom, ik denk dat de Gemeentraad hier aan zet is. Mits die natuurlijk op de hoogte wordt gebracht van de uitlatingen van dit lid.

 14. Jroam

  En waarom is de zandhapper abdoei in Nederland.
  Precies, een fatsoenlijk leven opbouwen waar abdoei vandaan komt is niet mogelijk.
  Hoe stom deze gasten zijn:
  ze willen er overal een puinhoop van maken, totdat ze nergens meer heen kunnen vluchten.
  Zo achterlijk zijn ze.

  1. Kodi

   De metafoor met parasieten of sprinkhanen doet hier opgeld.

 15. Kodi

  Abou Khoulani blijkt een draaideur te zijn.

  Raadslid Abou Khoulani herhaalt zijn jodenhaat
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/raadslid_abou_khoulani_herhaal.html

 16. Mart

  Anneke,laat deze binnenbroekse rukker maar zijn gal uitbraken.Tuig van de richel dat binnengeslopen is in de haagse gemeente kliek,absoluut geen stijl en moraal.Wat verwacht je van een omhooggevallen geitenneuker?

 17. Horizon

  De armzalige ,, Adoe KoeAapie,, moet toch echt wat aan zijn ogen doen hoor, als hij vindt dat Anneke Brons geen mooie schoonheid is met zijn klooterige domme uitspraken.
  Hij bewijst hiermee een IQ te hebben van een Peanut Brain, de mongool.
  …PvdE = Partij voor de Eikels…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.