Tofik Dibi stapt vanwege vluchtelingendebacle over naar de CDU: ‘Angela Merkel heeft “white girl swag”!’

Tofik Dibi heeft een nieuwe politieke crush. Hij is als een blok gevallen voor Angela Merkel, een vrouw die er volgens de voormalige GroenLinks-politicus niet voor terugdeinst om “op zijn tijd” haar borsten te laten zien. “Angela is slaying ze game!”

Dat Tofik Dibi fan is van het treiteren van Henk Bres omdat diens hond is overleden, dat mag inmiddels bekend zijn. Maar de Nedermarokkaan is daarnaast ook nog een gepassioneerd voorstander van iets anders. Of liever gezegd: iemand anders. Want het gevallen GroenLinks-Kamerlid heeft namelijk z’n politieke liefde verklaard aan… de Duitse regeringsleider Angela Merkel. In een column voor de linkse website De Gladiool beschrijft Tofik met schutting- en straattaal waarom hij zo’n enorme fan is van de bondskanselier bij onze oosterburen:

“Toen Assad uitgekeken raakte op zijn Playstation 4-schietspelletjes en zijn eigen burgers begon uit te moorden, ontvluchtten miljoenen mensen Syrië. Veel wereldleiders gingen toen snel op zoek naar een extra slot om de deur van Europa te vergrendelen. Behalve Merkel. Zij sprak de iconische woorden ‘Wir schaffen das’, oftewel ‘Het gaat ons lukken’ en ving ongeveer 900.000 vluchtelingen op. Meer dan het totale inwonersaantal van Amsterdam. Ter vergelijking: Trudeau heeft er 25.000 in Canada verwelkomd. En dit alles doet Angela op haar eigen chillaxe manier inclusief handgebaar. […]

In een wereld gedomineerd door mannen is het voor veel vrouwen tricky om hun vrouwelijke kant te laten zien. Voor je het weet, is er namelijk een man die zijn hand in je steekt alsof je een verfrommelde zak chips bent. Of schrijft er een mannelijke journalist in de krant dat je enkel te zien was toen je een trap opliep in een of ander paleis van een bevriend staatshoofd, vuile sloerie die je bent! Angela weet dit dondersgoed, maar heeft daar op zijn tijd totale schijt aan.”

Na die laatste woorden liet Tofik een foto zien waarop het decolleté van Merkel wel érg goed zichtbaar is. Hij omschrijft haar verder met allerie popiejopietermen zoals “Chosen One”. Tofik laat haar “ich gehe the world redden” uitkramen in een fictief telefoongesprek met Barack Obama, en verklaart dat de Duitsers achter haar staan “zoals Kanye [West] achter Kim [Kardashian]”.

Wie had dat gedacht? Tofik Dibi wordt op z’n oude dag nog eens een fan van een centrum-rechtse christen-democraat. Zo zie je maar weer: wie jong is en rechts, die heeft geen hart. En wie oud is en links, die heeft geen verstand. Zelfs voor het weggestemde linkse Kamerlid blijkt dus dat wijsheid met de jaren komt. Heel goed hoor! Nu nog die straattaal staken en dat leeghoofdige gescheld met dierenseks op Twitter achterwege laten, en dan kunnen we werkelijk constateren: kleine Tofikjes worden groot!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Sniper666

  Benieuwd of mutti Merkel het ziet zitten met Toffee Bididididi.

 2. Guus Geluk

  Zou Dibi weten dat Merkel haar volgelingen eens opriep naar de kerk te gaan?

  Wat een malloot is het toch.

  Ach, de dwaas Van Agt is al overgelopen naar GroenLinks.

  1. Kodi

   Heb je ook een bron van zijn overloop naar Groen Links? Hij heeft er in 2010 wel mee gedreigd, maar er geen gehoor aan gegeven. Zijn terugtreden bij het CDA zou dan wel voor het eerst sinds meer dan 30 jaar een goed optreden zijn. Nadat hij in 1986 nog iets zinnigs zei als “Een rood zuiden is geen mooi zuiden” is er uit de mond van deze thans geriaat nooit meer iets zinnigs vernomen.

    1. Sniper666

     @ GG

     Ach arme van Agt. Helemaal van het padje af. Alzheimer net als standaardtrol?

 3. HaZ

  Zelfs Dibi zwicht uiteindelijk voor het Fárkelvlees.

 4. Peter Selie

  Ter vergelijking: Trudeau heeft er 25.000 in Canada verwelkomd. Ter vergelijking Nederland heeft sinds september 2015 er meer dan 120.000 kansloze asielparasieten verwelkomd, terwijl de geografische grote van Canada bijna 139 keer groter is dan België en Nederland samen. Kan men nagaan in wat voor een idioot bestuurdersklimaat men woont, die kosten nog moeite besparen om van Nederland een islamitisch, crimineel rovershol te maken, waarvan nog geen 3% van deze kanslozen een echte vluchteling is.

  1. Sniper666

   @ Peter Selie

   U ziet dat toch echt fout. Nederland is een groot land met voldoende ruimte. Het aantal inwoners per vierkante kilometer is nog niet hoog genoeg. Daarbij komt dat we reeds een goede haathut koeltoer hebben waardoor die mensen zich extra welkom wanen. We hebben door de aantrekkende economie handjes te kort en zitten dringend verlegen om verse aanwas uit islammer landen.

   1. Peter Selie

    Alle gekheid en sarcasme op een stokje beste Sniper, het wil nog maar niet inzinken bij de deugmensen dat het autochtone volk stapje voor stapje wordt vervangen door hoofdzakelijk Afrikaanse asielparasieten, terwijl het uitzettingsbeleid van de regering zó stroperig is en zich beroepen op internationale overeenkomsten en het gevoerde EU asiel en immigratiebeleid sneeuwt gewoon het nationale asielpolitiek onder. Feitelijk heeft stemmen geen enkele zin meer, je stemt dit en je krijgt nog steeds niet na 3 maanden een coalitie waarop geen realistische, islam-kritische kiezer op zit te wachten.

  2. Kodi

   En zelfs met zulke kleine percentages Moslims in je eigen landsgrenzen heb je al aanslagen als nog niet zo lang geleden bij het parlementsgebouw in Ottawa.

 5. peterkestassen

  Wat een misselijk makend rot ventje is dit toch.
  Die moet een schop onder zijn kont krijgen zodat hem de #$%@@ uit zijn oren komt.Wat zoekt zulke mismaakte creatuur hier in een beschaaft land.
  Retour het hol waar die uitgekropen is.

  1. Standaardbinnen

   Probeer eens correct Nederlands te schrijven, stop met fantaseren over geweld en kom dan terug om over beschaving te praten.

 6. Bes Tolen

  Inderdaad is Van Agt extreem onverantwoord in zijn denken als je het Belgische bericht mag geloven en daar ziet het wel naar uit. Van Agt is een man, die in de valse tijdgeest wordt meegevoerd. Een tijdgeest met dominante gechargeerde linkse dogmatiek, die wel heel gemakkelijk blijvend grote schade mag aanrichten. De politiek is ziek waar dat gebeurt. Over ”hovaardig” gesproken. Altijd op het Nederlandse volk neergekeken, Van Agt? Volk, dat voor u betekenis mist. Een volk, dat steeds weer politiek wordt verkracht. Dat steeds de maat wordt genomen, steeds bedreigd wordt, dat mag blijkbaar. Wat verzacht moet worden door de politiek ontworpen systematiek van indoctrinatie en misleiding. [Alsof hier geen discriminatie en onderdrukking in zit geweven. Van een heel volk. Maar dat is blijkbaar politiek wel aanvaardbaar.]. Van overheidswege permanent op de bevolking neergelaten. Alleen om die gechargeerde linkse dogmatiek tot uitvoering te brengen.
  Speelt ondertussen de Roomse hemel nog nadrukkelijk de hoofdrol bij Van Agt? Moet diens armzalige positiebepaling als een loos verweer op oude leeftijd tegen de onvermijdelijk komende dood worden gezien? [Immers godsgeloof heeft de dood als grondslag.].

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.