Tofik Dibi volhardt in bashen Henk Bres met dode hond: ‘Ik daal naar je niveau af en sleur je dooie hond daarin mee’

De treiterkop en oud-Groenlinks-parlementariër houdt voet bij stuk en neemt geen woord terug van het feit dat hij Haagse mediapersoonlijkheid Henk Bres heeft beledigd door te suggeren dat zijn hond zelfmoord heeft gepleegd omdat hij Bres niet meer zou hebben gewild als baasje.

Gisteren kon De Dagelijkse Standaard al rapporteren dat Tofik Dibi – de gevallen Barack Obama van GroenLinks – zich op Twitter had ontpopt als een heuse pestkop. Hij besloot daar namelijk om een fittie te beginnen met de Haagse radiopresentator Henk Bres, op wie hij een aanval plaatste met een daarin een hoofdrol voor Henks overleden hond Boeffie. “Henk, klopt het dat Boeffie de eerste hond is die zelfmoord heeft gepleegd om verlost te zijn van z’n baasje?” Aldus de uiterst beledigende vraag van Dibi.

Vandaag wordt duidelijk dat Dibi allesbehalve van plan is om afstand te nemen van dat walgelijke gedrag. In een nieuwe tweet verdedigt Dibi zichzelf, en lijkt hij te suggereren dat Henk Bres die reactie over zichzelf heeft afgeroepen. En passant beschuldigt hij Bres ook van ‘homofobie’. De tweet:

https://twitter.com/TofikDibi/status/873529287407792128

Het is natuurlijk absurd dat Dibi weigert om schuld te bekennen vanwege zijn zielige gebash aan het adres van Bres, maar anderszijds is het ook wel een opluchting om dit soort linkse types eindelijk eens te horen toegeven dat ze naar diepe en stinkende riolen aan het afdalen zijn wanneer ze weer eens komen schelden, vloeken, tieren, zuigen, pesten en treiteren op social media. Ditmaal gecombineerd met de verdeding dat ‘hullie het eerst deden, mimimi’, maar toch: Dibi geeft toe dat hij bedenkelijke opvattingen van een even zo bedenkelijk niveau heeft gemaakt.

Dat laatste is natuurlijk jammer, maar toch: het geheel is een vooruitgang. Dibi geeft namelijk aan dat hij fout zit – de volgende stap kan dan natuurlijk niets anders zijn dan het maken van excuses. Dus kom maar op, Tofik! Tijd om je belachelijke opmerkingen over Boeffie eens terug te nemen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. poldi

  Ik krijg altijd kokhalsneigingen als ik dit enge mannetje zie.

  Onze grootste landverraadster Femke Halsema en dat enge mannetje Tofik Bibi dienden een paar jaar geleden de volgende motie in:
  “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is”.
  Deze motie werd muv de PVV en SGP aangenomen.
  Zij predikte samen met dat enge mannetje Tofik Bibi de multiculturele samenleving, maar plaatste haar eigen kinderen wel mooi op een witte school.
  Deze moslimknuffel partij die nu betrokken is bij de kabinetformatie besprelingen staat open voor het binnenhalen van meer “vluchtelingen” ook al is dat aantal meer dan de door EU afgesproken verdeelsleutel !

 2. swetsnek

  Waar woont die home dan zal ik hem eens even in elkaar trimmen zodat ie 6 weken lang zijn vlees door een rietje moet zuigen

  1. swetsnek

   home =homo natuurlijk

  2. Standaardbinnen

   DDS zakt tot een triest laag niveau als bijdragen als deze worden geaccepteerd.

   Laten we maar hopen dat Swetsnek niet meer dan een Zwetsnek is.

   1. Top

    U, wordt toch niet verplicht, om naar deze geweldige site te gaan?
    Of solliciteert u naar een plekje alhier. Als moderator?

    1. Kogelbert

     U vindt dit soort bijdragen wel top?

    2. Kodi

     Alweer een ander alias, nog steeds dezelfde trol. En trollen zijn ook manipulators. Zie zijn aanmaningen richting de moderatie tot censuur van andersdenkenden. Precies hoe de mollen en trollen lopen op een forum.

     Hoe de mollen en trollen lopen op een forum:

     1. De mol/trol schept met zijn pedanterie en neerbuigendheid veel haat bij zijn opponenten. Die gaan ‘m vervolgens in de maling nemen en op dezelfde wijze terugbehandelen. De forumleiding ziet het al dan niet met lede ogen aan, maar laat de zaken op zijn beloop; De hilariteit neemt toe en het forum genereert veel bezoek, bijdragen en nieuwe leden. Het niveau van het forum zal wel enigszins dalen.

     2. Hetzelfde, doch de forumleiding grijpt in en eist dat de mol/trol naar zijn “heersende moraal” wordt behandeld in een “deftig” debat. Er verschijnen geen hilarische bijdragen meer en de forumleden voelen zich beknot in hun weerbaarheid. De posters houden het langzaam maar zeker voor gezien: Het forum bloedt dood. De mol/trol zuigt in elke draad en gaat hiermee door tot hij zelf overblijft tezamen met de forumleiding. Missie volbracht: Weer een forum naar de Filistijnen.

     1. TheGrimReaper

      Kodi,

      Een forum is pas “naar de Filistijnen” op het moment dat je het toelaat.
      Het enige wat je ertegen kunt doen is: doodzwijgen!!

 3. Ni28

  Het afdalen in niveau zou voor Dibi een korte weg moeten zijn. En misschien zou licht stijgen betere optie kunnen zijn.

  1. Kodi

   “Kan het stakkertje nog dieper afzinken?”, vraag ik me dan af. Om het niveau Henk Bres te kunnen benaderen zal hij zichzelf moeten ontstijgen. Dus wat nou verlagen niveau?

 4. corfo

  Flikker die homo het land uit en stuur ‘m naar Syrië ; daar kunnen ze ‘m leren vliegen vanaf een hoog gebouw !

  1. Kogelbert

   Ik begrijp dat u het wel een goed idee vindt om homo’s van hoge gebouwen te werpen?

   Wat afschuwelijk!

   1. Dam

    Inderdaad. Corfo blijkt van hetzelfde niveau als Tofik Bibi.

    1. corfo

     Kogelbert/Dam.
     Het van hoge gebouwen gooien van homo’s, is een hobby van islamieten, u kent ze vast wel : mannen in lange witte jurken, die de dagelijkse gang van zaken in dit landje goeddeels hebben ontwricht en die óns hún “levenswijze” willen opleggen !! Ik zal mij daar zo lang mogelijk tegen verzetten, op welke manier dan ook, en daar kunnen landverraders als Kogelbert én Dam niets aan veranderen. Maar als ik u gerust kan stellen, dan laat ik dat “hoge gebouw” uit mijn reactie, vervangen door een flatgebouw van 5 etages.

   2. Kodi

    Hoe kom je daarbij? Corfo signaleert slechts dat homo’s van een flatgebouw afwerpen groot volksvermaak is onder Moslims. Zie Syrië en Iraq waar IS op het door hen ingenomen territorium hun Islamitische shariawetgeving toepast!

    1. Kodi

     En hoe onderscheid je bij dergelijke volksvermakelijke evenementen voor Moslims zoals homo’s van een flatgebouw afwerpen radicale Moslims van “gematigde” Moslims (Voor zover dezen bestaan, want de gematigde Islam bestaat immers niet! > https://www.trouw.nl/home/de-gematigde-islam-bestaat-niet~ac5e31f4/)? Wellicht dat degenen die het laatste zetje geven radicale Moslims zijn en de massa’s joelende toeschouwers de “gematigde” Moslims zijn?

     1. corfo

      Kogelbert/Dam.
      Ik vind (bijna) alles prima als jullie me maar niet met je handtasjes gaan slaan !!

   3. Sniper666

    @ Kogelbert

    Corfo doelt specifiek op Tofik. Hij wenst dat deze homo door zijn eigen islammer volk van een hoog gebouw gepleurt gaat worden. Lezen wat er staat trol.

    1. corfo

     Sniper666.
     Helemaal juist Sniper.
     Mensen van de soort Kogelbert, Dam enz. lezen elke, hen niet welgevallige, reactie, met een donkerrode bril op. Hun reacties zijn doorgaans gelijk en duiden op een landverraders-mentaliteit. Mede door dit soort is NL verworden tot wat het momenteel is : overgeleverd aan parasiterende islamieten.

     1. Kees

      Precies! En ze zien hun favoriete politieke stroming steeds verder decimeren, dat veroorzaakt een hoop frustratie bij die lui.

    2. Standaardbinnen

     Hij wenst dat deze homo door zijn eigen islammer volk van een hoog gebouw gepleurt gaat worden.
     ————————————————————————–
     Ja, dat begreep ik inderdaad.

     Kwalijke uiting, vind je ook niet?

     1. IJscoman

      Standaardbinnen vindt dus de standaardbehandeling van homo’s in islamitische landen verwerpelijk en kwalijk. Eindelijk geeft hij het (impliciet) toe. Een flinke stap vooruit.

     2. Standaardbinnen

      Dat is juist, IJscoman.

      Ik heb overigens nooit iets anders beweerd. Een standaardbehandelig is het overigens niet, maar dat weet je wellicht zelf ook wel.

     3. Sniper666

      @ Standaardtrol

      Ja erg hè? Tofik Dibi weet dat het zich hier veel kan permitteren want het weet zich beschermd door de Nederlandse wetten. Wat denkt u dat er met Tofik Dibi zou gebeuren als dit lage wezentje hetzelfde zou roeptoeteren en doen in zandbakistan? Daar weten de islammeren wel raad met zo’n kwijlebabbel (moet ik toegeven).

     4. Standaardbinnen

      @Sniper,

      Het is toch een goede zaak dat Dibi hier wordt beschermd door de Nederlandse wetten ter zake de vrijheid van meningsuiting?

     5. Sniper666

      @ standaardtrol

      En de bescherming van Henk Bres dan? Hij moet dat allemaal maar goed vinden?

     6. Standaardbinnen

      Henk Bres hoeft niets goed te vinden en kan naar de rechter stappen. Die zal dan echter wellicht oordelen dat hij deze opmerkingen met zijn homohatelijke tweets zelf uitlokte.
      Ik geloof dat hier van beide kanten niet sprake was van strafbare handelingen en vind om die reden het speculeren over het vermoorden van Dibi vanwege zijn homoseksuele geaardheid nogal ziekelijk.

     7. Sniper666

      @ Standaardtrol

      Dus nu moet Henk Bres naar de rechter? Slap gelul Wim!

  2. Jroam

   Hmmm homo’s van een hoog gebouw smijten, ik weet het niet.
   Zit je op een terrasje koffie te drinken en dan, phaf!
   Maar ik wil geen racist zijn, openstaan voor suggesties.
   Flikker eerst al die nep travestische die zo moordlustig zijn dat ze zich geen eens durven te scheren in een vliegtuig en drop ze daar waar ze vandaag komen.
   Die op een tentstok terecht komen hebben hun tijd van hun leven, net zoals degene die neer komen op een biddend maatje.
   Denk dat Dibi op het laatst hoopt.

 5. Pedrito

  Het wordt tijd dat een paar (sportschool)maatjes van Henk Bres het mispuntje Dibi hardhandig tot de orde roepen. Verbale terechtwijzing is zinloos bij dit landveradende flikkertje, want hij is links doof en kan rechts niet horen

  1. Standaardbinnen

   Hier wordt opgeroepen tot geweld.

   Ik meen dat de redactie dit soort vuiligheid niet moet tolereren.

   1. Sniper666

    @ Standaardbinnen

    Hier mag je zeggen wat je wil. Get over it!

    1. Kodi

     De linksmensch heeft niet zoveel op met vrijheid en democratie en is net als een gelovige pas tevreden als de andersdenkende zwijgt.

   2. Floris

    Ik meen dat de redactie trollen die verbannen zijn en steeds weer onder een andere nick terugkomen voor het gerecht moet dagen wegens huisvredebreuk en broodroof.

   3. TheGrimReaper

    Ach, een “politiek correct rukkertje!!”
    Bevalt dit je niet, dan is Joop.nl misschien een leuke optie voor je??

  2. TheGrimReaper

   “landveradende flikkertje”? Dit stuk stront is geïmporteerd… de enige oplossing hiervoor: zo vlot mogelijk exporteren; eens zien of ‘ie onder zijn eigen soort ook zo’n grote muil open durft te trekken……..

 6. Mees

  Wat een gezeur om een hond die al vier maanden dood is.
  Vind die grap van Dibi niet eens zo slecht.

  Maar dat DDS het volgende laat staan:

  “Waar woont die homo dan zal ik hem eens even in elkaar trimmen zodat ie 6 weken lang zijn vlees door een rietje moet zuigen”

  1. Seneca

   @mees
   dat ben ik ‘ergens’ met je eens. echter verwonderlijk is het niet immers, jij mag toch ook je drek hier deponeren…

  2. Ni28

   Oh, was het een grap? Dat maakt het gelijk positiever voor Dibi.

  3. DennisEijs

   Als je dat al een grap vind, zegt dat veel over je geestelijke vermogens. Dus ik zal je vanaf nu maar niet meer zo serieus nemen.

 7. Kodi

  Als we het over een stuk verdriet hebben, dan matcht dat met Tofik Dibi, waarvan akte.

 8. Michel69

  Laat heel duidelijk zien hoe ziek iemand is in zijn hoofd die de islam aanhangt!

 9. meanstreak2099

  dat tofik dibi een arrogante kwal is weet iedereen maar ik vraag me af wanneer heeft henk bres zich hobofobisch uitgelaten tegen tofik.
  want aan de ene kant geloof ik best dat henk anti homo is maar aan de andere kant geloof ik ook dat tofik wederom wat uit zijn duim loopt te zuigen

  1. Kogelbert

   Die Henk Bres is geen frisse jongen. De grap van Dibi was een reactie op een smerige homohaat-tweeet.

   1. Kodi

    Welke tweet? Kan je een linkje naar zijn tweet of een screenshot aangeven waarmee je hard kan maken waar je anderen van beschuldigt? Zoniet, dan bedrijf je laster, leugens en smaad en dat is wettelijk strafbaar.

    1. Floris

     En toen was Wim weg.

    2. Kogelbert

     Ik krijg het tpo-artikel waar de fittie uit de doeken wordt gedaan hier niet geplakt. Kijk even op zijn twitteraccount en je ziet wat voor vieze homofoob het betreft, om over zijn andere weerzinwekkende eigenschappen maar te zwijgen.

     1. Sniper666

      @ Kogelbertrol

      Doet niet ter zake. Zijn trouwe viervoeter is dood. En Tofik Dibi steekt er de draak mee op een walgelijke manier. Zeg daar eens wat van dan, van Tofik Dibi.

 10. DennisEijs

  Als hij vandaag of morgen klappen krijgt, heeft dat niets te maken met dat hij homo is, of een afgedwaalde moslim. Maar gewoon omdat hij een arrogante irritante klootzak is. 😉

 11. Lambertus

  Negeren van dit enge schepsel lijkt me beter als steeds weer tot onderwerp verheffen.
  Komt vanzelf wel een keer iemand tegen die hem niet aardig vind.

 12. toetssteen

  Geen idee wat op DDS gaande is, maar het lijkt wel overlopen door Krapuul. Van beide zijden, de aangever een degene die reageert op het lage comment.

  Ik heb van nabij de teloorgang van A7 mogen meemaken, dat voltrok zich precies zo. Serieuze commenters blijven op den duur weg. Mja, laat dat nu net de bedoeling zijn.

  1. Standaardbinnen

   U zou graag andersdenkenden geband willen zien?

  2. Floris

   “Geen idee wat op DDS gaande is, maar het lijkt wel overlopen door Krapuul.”
   ——————————————————————–

   @ Toets: het is hoofdzakelijk het werk van één gestoorde psychopaat. Het is de oudste trollentruc die er bestaat: met meerdere nicks te werk gaan die elkaar continu bevestigen. Dan lijkt het net alsof er heel wat ‘andersdenkenden’ zijn.

   Wim is in werkelijkheid een heel zielige man, die verder niets meer te doen heeft in z’n lege leven dan trollen.

   1. Standaardbinnen

    De obsessie wil maar niet Luwen, Floris?

    1. Standaardbinnen

     Ik deed je nog een voorstel. Ga je daar nog op in, of zit het allemaal te diep?

     1. Standaardbinnen

      Nee, daar gaat de oude Floris niet op in: hij kan zijn obsessie met mij niet bedwingen.

   2. Sniper666

    @ Floris

    Kijk nou wat een weekdier die linkschstandaardbuiten. Hij zegt “Ik deed je nog een voorstel. Ga je daar nog op in, of zit het allemaal te diep?”

    Hahahaha wat een megatrol. Wat denkt-ie wel dat-ie is…

 13. Roughwood

  Tja, hij heeft het niet zo op honden lijkt het. Is ook “Tenzih-i mekroeh” (geloofsdingetje). Henk moet gewoon een hangbuikzwijntje nemen, dan stopt Tofik er wel mee!

 14. Ecoshaarlem

  Tofik Dibi is niets anders dan een hele valse nicht,
  !

 15. Verlazques

  Zo zie je maar dat deze mislukte politicus samen met die andere, yasser feras, niet te vertrouwen zijn. Het zijn en blijven Marokkanen. Overigens mensen overlijden en dieren gaan gewoon dood.

 16. Verlazques

  Bashen, kan de redactie van DDS gewoon Nederlands gebruiken in plaats van zwartjoekel straattaal???

 17. Horizon

  Als ,,Toffe Debieli,, denkt dat een hond het vermogen zou kunnen hebben zelfmoord te willen of kunnen plegen om welke reden dan ook dan zou hij ook kunnen bedenken omdat hij er lelijk uitziet met een duidelijke debiele uitdrukking en loser is van de hoogste graad mogelijk, dat zelf maar te voor ons te doen en ons van zijn afschuwelijke verschijning te bevrijden.
  Het woord (Tov) is een Hebreews woord en de heeft de betekenis van mooi en goed en het woord debiel is de betekenis van zwakzinnig en of idioot, het is wellicht daarom alleen al een rechtvaardige reden snel afscheidt van ons te willen nemen, wegens een chronisch gebrek aan deze bevestigingen.
  Maar het kan ook wegens de schaamte voor zijn verantwoordelijke voortplanters voor het falen van de grote mislukking die zij hebben geproduceerd met deze
  .. Homo Lookalike Mocro.. Shame Shame on them.
  (Hiermee niet tegenstaande homo’s te willen beledigen hoor in tegendeel, ik heb ik niks tegen homo’s jullie maken de wereld alleen maar leuker, maar voor de Arabische gedachte goed zijn homo’s afvalligen en wees nou blij het is ook niet fijn om zo een lelijke aap als Toffe Debieli als jullie compadres in te willen delen, toch ? Zeg nou eerlijk)

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.