Triomfantelijke ISIS-kneuzen vieren de aanslag in Londen uitgebreid: "De wolven zijn wakker!"

Geen categoriejun 04 2017, 13:00
Het schuim der aarde is maar wát blij met de aanval op London Bridge: "De zwarte dagen die we jullie beloofd hebben zijn hier!"
De wereld is nog nauwelijks bekomen van de afgrijselijke aanslag in de Britse hoofdstad, of mentaal geschifte ISIS-aanhangers zijn alweer uitgebreid feest aan het vieren. Op social media kunnen de terroristen hun blijdschap nog maar amper bedwingen, en vieren de bloederige aanslag op London bridge met propaganda, gewelddadige 'waarschuwingen' en het vereren van zelfmoordterroristen die zich eerder voor ISIS opofferden.
london-1-e1496566848965
De propaganda is veelal materiaal dat is vervaardigd om eerdere aanslagen (zoals in Parijs of Manchester) te vieren, maar dat mag de jihadistische pret niet drukken. Toch?

"ISIS thugs are gleefully celebrating the London Bridge terror attack with sick propaganda boasting the “wolves have awakened”. Sick jihadis took to social media to praise the three terrorists who ploughed through crowds on the bridge before going on a stabbing rampage with hunting knives.

Extremists responded by saying: “These are the black days we promised”. ISIS has not officially claimed responsibility for the attack, but terror channels urged lone wolves to kill people by “running them over with vehicles”."

london-3
Ik snap dat de veiligheidsdiensten het momenteel erg druk hebben met het verijdelen van aanslagen. Maar mocht er nog een gaatje vallen in hun rooster: laten we hopen dat ze dan wat tijd kunnen vrijmaken om deze misselijke jihadistische moordenaars én hun fans ook in te rekenen. Je bent namelijk écht enorm van het padje gedwaald als je denkt dat het oké is om het geweld en de rouw rondom een aanslag te vieren. Dan verdien je het ook echt om de rest van je leven weg te rotten in een schimmige cel.
london-5
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten