Tuigdreiger Anne Fleur Dekker sluit zich aan bij tuigvlogger Ismail Ilgun: “Hij maakt echt toffe dingen!”

Tuigmensen aller landen, verenigt u! Anne Fleur Dekker (u weet wel, van alle bedreigingen aan het adres van Kamerlid Geert Wilders) en Ismail Ilgun (u weet wel, van alle bedreigingen aan het adres van gemeenteraadslid Juliette Rot) staan elkaar nu openlijk aan te prijzen.

Weet je? Eigenlijk zouden ze volgens mij het perfecte stel zijn. Ik heb het over Anne Fleur Dekker (ooit GroenLinks) en Ismail Ilgun (noemde zichzelf ooit ‘Erdogan-strijder’). Die gedachte leeft kennelijk niet alleen bij mij, maar ook bij Anne Fleur Dekker. Op haar Facebook-pagina wijdde ze vandaag een hele – kleffe – post aan haar mededreiger:

“Zo typisch Nederlands,” aldus typeert Anne Fleur Dekker de weerstand die Nederland voelt als een gozer met een camcorder al dreigend en scheldend over straat gaat in Zaandam, terwijl journalisten en politici daarbij wordt beloofd dat er op gewelddadige wijze zal worden afgerekend met ze.

“Typisch Nederlands” ook dat mensen weerstand voelen als zo’n kerel – geboren en getogen in Nederland – zichzelf een zogenaamde trotse Erdogan-strijder noemt.

“Typisch Nederlands” ook dat de inwoners van dit land het onrechtvaardig vinden dat mensen die hard werken en altijd op het rechte pad blijven geen lucratieve platencontracten en mooie dealtjes met het Algemeen Dagblad kunnen sluiten, maar zo’n halve crimineel als Ismail Ilgun gewoon zijn zakken kan vullen dankzij zijn wangedrag.

Dat moeten we van Anne Fleur nu helemaal voor lief nemen, omdat dit door de gevestigde orde omarmde relschoppertje een heel team van mensen toegewezen heeft gekregen die filmpjes voor hem mogen maken? Dacht het niet!

Dus nee, Anne Fleur, het is inderdaad “NOG niet goed”. Noem het kleinburgerlijkheid dat dit land zich zal blijven verzetten tegen deze unholy alliance van de Amsterdamse grachtengordel en tuigvlogger Ismail Ilgun, maar ik noem het rechtvaardigheid. Dit soort types hadden die plekken nooit mogen krijgen. Dat was fout, is fout, en zal altijd fout zijn – punt uit.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. HaZ

  Ach goh, Fleurtje heeft een Dekkertje gevonden. Dat grote ding wat je ziet is zijn neus hoor Fleur !

  1. toetssteen

   @Haz
   :). Ik zal het maar bij die smile laten, de rest kunt u waarschijnlijk wel raden……

   If not, column van mevrouw lezen op Joop en dan wordt het helemaal duidelijk. Daar hebben ze trouwens nog zo’n ‘Dekker’ ingehuurd. Doe geen link, want ik vrees dat de moderatie er niet tegen kan.

  2. Floris

   Gebeft worden met zo’n neus erbij is dubbel genieten natuurlijk.

 2. Floris

  Typisch linkse naïeviteit: “Hij heeft z’n leven gebeterd”.

  Sure…

 3. Sniper666

  Ismail Ilgun ziet zijn kans schoon om een dom linksch gutmensch wicht met islammer tuig vol te pompen.

 4. TheGrimReaper

  Ach….. soort zoekt soort…… who cares??

 5. TheGrimReaper

  P.s.: dit toont ook hoe ACHTERLIJK dit wicht eigenlijk is……..

 6. meanstreak2099

  haar facebook reacties gelezen en daar lusten de honden niet eens brood van. Haar volgers zijn ook stuk voor stuk gestoord en ik hoop dat ze snel een keer word opgesloten voorgoed

  1. van Urk

   Inderdaad de manier hoe hij een baan kreeg. Een nette burger moet eerst door een bureaucratische mangel heen. Linkse nietsnutten krijgen het gewoon voor het oprapen.

 7. buitenbeentje

  Vroeger zeiden ze: “ze hebben het kind weggegooid en de nageboorte opgevoed”. Toen werden ze opgesloten in een inrichting, maar nu hebben we internet en krijgen ze dagelijks aandacht. Waarom weet niemand.

 8. nienke

  ZO IETS KAN ALLEEN IN NEDERLAND, HOE GETIKTER HOE MEER JE WORDT OMARMD.

 9. Guus Geluk

  Wat een gezeur weer van Anne Fleur Dekker.

 10. DennisEijs

  Nu heb ik een hekel aan klein burgerlijkheid, maar net zo’n hekel aan randdebielen zoals deze twee. Alsof ze iets bijdragen aan de maatschappij? Alsof hun wereldvisie iets bijzonders is? Twee babyfaces die denken dat ze iets van het leven weten, maar feitelijk niet meer doen dan hun hersenspoeling herkauwen en uitbraken over de mensheid, waarbij ze zelf denken dat ze bijzonder en uniek zijn. Sorry luitjes, been there, done that, en ik ben ervan weggelopen omdat ik toen slechts een ‘tool’ was, net als jullie nu.

 11. Pedrito

  Als dit maar geen liefdessetje wordt en op basis daarvan nageslacht gaan verwekken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.