Video! Geert Wilders is niet bang voor Joost Eerdmans’ Leefbaar Rotterdam: “Rotterdam weer voor de Rotterdammers!”

vlcsnap-2017-06-14-15h25m13s244
Foto: Geert Wilders gaat graag de strijd aan met Leefbaar Rotterdam. Bron: Screenshot Marc Belinfante / Twitter.

Geert Wilders ligt er niet wakker van dat het Forum voor Democratie en Leefbaar Rotterdam de handen ineen hebben geslagen. Hij is er nog altijd van overtuigd dat hij een klinkende overwinning gaat boeken in maart 2018 bij de gemeenteraadsverkiezingen in de havenstad.

PVV-fractievoorzitter Geert Wilders had al in woord gereageerd op de aankondiging van FVD en Leefbaar Rotterdam dat ze een team gaan vormen om de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 te winnen. Maar nu doet hij dat ook in beeld. Wilders weigert Thierry Baudet bij naam te noemen, maar zegt wel dat hij uitkijkt naar de “concurrentie” die hij met Joost Eerdmans aangaat in de strijd om zetels in de op één na grootste stad van Nederland.

Wilders wijst erop dat het door Leefbaar Rotterdam geleide college er mee heeft ingestemd om statushouders – een ambtelijke term voor asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen – met voorkeur aan een sociale huurwoning heeft geholpen. De PVV wil dat gaan stopzetten. Wilders noemt z’n beweging de enige echte “anti-islampartij” en lijkt z’n verkiezingsslogan al klaar te hebben: “Rotterdam weer voor de Rotterdammers.”

Het zal mij benieuwen, als de 010’ers aankomend voorjaar naar de stembus mogen…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

10 reacties

 1.   

  Onder Eerdmans is Leefbaar meer en meer afgedreven van het gedachtegoed van Pim Fortuyn. Vooral wat immigratie uit de islamitische landen betreft.

  Geert Wilders heeft inderdaad gelijk met zijn kritiek op het voorrangsbeleid van statushouders. Je ziet dat ook in het straatbeeld van Rotterdam; vooral in bepaalde wijken.

 2.   

  PEGIDA-DEMONSTRATIE
  Zondag 18 juni op Polaroid-terrein in Enschede
  Aanvang 14:00 uur. 12:30 verzamelen op station Enschede.
  Rockband Formule 3 treedt op.
  Sprekers zijn oa Paul Golding en Jayda Fransen van Britain First.
  http://pegidanederland.com/as-demonstratie/default.html

  1.   

   We weten van DDS inmiddels wat voor bruine bende Pegida is. U maakt er zonder blikken of blozen reclame voor.

 3.   

  Leefbaar Rotterdam is n.m.m. uitgeleefd het beleid dat ze voeren is net zoals een sterk verdunde oplossing van een homeopathisch middeltje, je moet er in geloven want dan werkt het ook niet, leefbaar Rotterdam is een placebo effect, wat zich voornamelijk richt op het in stand houden van de uiterst luxueuze plucheplakkersclub een zwak aftreksel van P. Fortuyn’s gedachtegoed.

  1.   

   Heel goed, van extreem-rechts naar nog extremer rechts, dat gaat de goede kant op!

   Ik ga enorm genieten van de stammentwisten tussen de rechtspopulistische haantjes Boudoir, Zeurtmans en Gigantische Geurt.

   ;)

   1.   

    @ standaardtrol

    Zelfs als Silly Syl een zwarte hoop op uw kop schijt is u het nog met haar eens!! En ik ook ;-) Lolololol

    1.   

     De fantasieën over Silly Sil zijn weer niet van de lucht.

     1.   

      Ja, Guus, en het gaat opvallend vaak over poep en pies en de lichaamsholten die daarin een functie vervullen.

      Ik geloof dat er onder de reaguurders hier nogasl wat seksuele thematiek speelt.

     2.   

      Inderdaad, Stabdaardbinnen. Ongelukkigerwijs zijn de dames, die helemaal niets hebben misdaan, geregeld het mikpunt van deze problematiek.

 4.   

  Toch een beetje raar dat een partij zoals het Forum die het grootste woord spreekt over een partijkartel, nu na drie maanden dat hij in de kamer zit al allianties smeed met politieke partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat doen ze natuurlijk niet voor de fun en het plezier maar puur en alleen maar voor macht.

  Eigenlijk kan je hier ook wel een beetje kartelvorming in zien. Samenwerken daar is niets mis mee natuurlijk maar als je met andere partijen campagne gaat voeren in een gemeente waar je niet eens mee doet dan klopt er iets niet. Dat is voor macht en zetels en niets anders.

  Waar hij tegen is doet Baudet toch ook wel een klein beetje hoor.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!