Video: radicaal-linkse Anne Fleur Dekker gaat los op 'fascistische Baudet' die 'beweging leidt die mensen bedreigt'

Geen categoriejun 26 2017, 12:00
Tip voor Anne Fleur: niet met stenen gooien als je in een glazen huis woont.
Ah kijk, we hebben de videobeelden van Anne Fleur Dekker in Utrecht. Zoals je weet demonstreerden Anne Fleur en haar mede-linksradicalen daar tegen Thierry Baudet en zijn Forum voor Democratie. Hier dus de video van haar speech -- die zowel hilarisch als angstaanjagend is.
Hilarisch? Ja, mevrouw Dekker geeft namelijk toe dat er maar 50 mensen naar haar luisterden. Daarvoor kom je dan naar Utrecht. Grappiger dan dat wordt het niet.
Angstaanjagend? Ja, dat helaas ook. Met haar speech bewijst Anne Fleur namelijk maar weer dat we ons écht zorgen moeten maken over haar anti-democratische houding -- een houding die wordt gedeeld door de rest van radicaal-links Nederland.
Baudet en Forum worden continu weggezet als racisten, vrouwenhaters, homofoben en, jawel, fascisten. Daar is natuurlijk geen greintje bewijs voor, maar dat maakt dit soort professionele activisten helemaal niets uit. Baudet is rechts en politiek incorrect. Dat is voldoende om hem kapot te willen maken.
En ondertussen huilt ze dus dat FVD-aanhangers tegenstanders zogenaamd bedreigen en erger. Oh ja, bedreigen, Anne Fleur? Denk je nou echt dat we het vergeten zijn dat jij rechtse politici stelselmatig bedreigt en stalkt op Twitter? Vergis je niet, wij weten maar al te goed dat jij degene bent die best iets zag in een 'plan' om Geert Wilders te stenigen, dat je riep dat je Baudet een taart in zijn gezicht wilde gooien, en dat je je volgers opriep om je een berichtje te sturen als iemand wist wanneer Baudet ergens een publiek optreden had zodat je hem te grazen kon nemen.
Anne Fleur en haar mede-linksradicalen mogen dan een klein groepje vormen, maar dat betekent helaas niet dat ze ongevaarlijk zijn. Hoe meer ze elkaar opjutten, hoe groter de kans dat één van deze gekken op een gegeven moment te ver gaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten