Video: radicaal-linkse Anne Fleur Dekker gaat los op ‘fascistische Baudet’ die ‘beweging leidt die mensen bedreigt’

Tip voor Anne Fleur: niet met stenen gooien als je in een glazen huis woont.

Ah kijk, we hebben de videobeelden van Anne Fleur Dekker in Utrecht. Zoals je weet demonstreerden Anne Fleur en haar mede-linksradicalen daar tegen Thierry Baudet en zijn Forum voor Democratie. Hier dus de video van haar speech — die zowel hilarisch als angstaanjagend is.

Hilarisch? Ja, mevrouw Dekker geeft namelijk toe dat er maar 50 mensen naar haar luisterden. Daarvoor kom je dan naar Utrecht. Grappiger dan dat wordt het niet.

Angstaanjagend? Ja, dat helaas ook. Met haar speech bewijst Anne Fleur namelijk maar weer dat we ons écht zorgen moeten maken over haar anti-democratische houding — een houding die wordt gedeeld door de rest van radicaal-links Nederland.

Baudet en Forum worden continu weggezet als racisten, vrouwenhaters, homofoben en, jawel, fascisten. Daar is natuurlijk geen greintje bewijs voor, maar dat maakt dit soort professionele activisten helemaal niets uit. Baudet is rechts en politiek incorrect. Dat is voldoende om hem kapot te willen maken.

En ondertussen huilt ze dus dat FVD-aanhangers tegenstanders zogenaamd bedreigen en erger. Oh ja, bedreigen, Anne Fleur? Denk je nou echt dat we het vergeten zijn dat jij rechtse politici stelselmatig bedreigt en stalkt op Twitter? Vergis je niet, wij weten maar al te goed dat jij degene bent die best iets zag in een ‘plan’ om Geert Wilders te stenigen, dat je riep dat je Baudet een taart in zijn gezicht wilde gooien, en dat je je volgers opriep om je een berichtje te sturen als iemand wist wanneer Baudet ergens een publiek optreden had zodat je hem te grazen kon nemen.

Anne Fleur en haar mede-linksradicalen mogen dan een klein groepje vormen, maar dat betekent helaas niet dat ze ongevaarlijk zijn. Hoe meer ze elkaar opjutten, hoe groter de kans dat één van deze gekken op een gegeven moment te ver gaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Carlschrijft

  Wanneer komen er vrouwen in het filmpje voor…? Trouwens wel knap dat Dekker zonder stekker überhaupt heeft leren praten….vakwerk van paps en mams, zou ik zeggen…

  1. swetsnek

   Nou Carlschrijft ik heb net even het filmpje bekeken ze kunnen geen 1 van alle lullen maar die Anne Zeur Dekker spant werkelijk de kroon .
   Wat een gestuntel eerste klas zeg .
   Als die zou moeten debatteren dan vloog ze met de eerste woorden al uit de bocht .

 2. HW

  Laat die schele zeur, heeft alleen een grote bek, verder gebrek aan intellect.

 3. Ritter

  Het typische van dit soort links-radicale groepjes is dat ze precies doen waarvan ze Baudet beschuldigen.

  Dekker wil stenen gooien naar Geert Wilders; taarten naar Baudet en ze verstoort meetings van FvD.

  Dekker beschuldigt Baudet een “fascist” en “racist” te zijn. Beseft Dekker wel de betekenis van deze termen?

 4. SlimK1nd

  Wij worden al geruime tijd doodmoe van dit soort zogenaamde “feministen”. We hebben vandaag zelfs een heuse prijs uitgereikt aan die gekken. Het is om moedeloos van te worden https://twitter.com/SlimK1nd/status/879285113808355329

 5. Kogelbert

  Baudet wordt met dit soort opgewonden bijeenkomsten veel te belangrijk gemaakt. Baudet heeft inderdaad een zeer bedenkelijke politieke boodschap maar een grote beweging gaat hij echt niet opbouwen. Hij vist in dezelfde electorale vijver als Wilders en hij zal de visvangst met hem moeten delen, een resultaat dat nooit groter werd dan 20% van het electoraat.

  1. Sniper666

   TROL ALARM !!! Kogelbert=Hendriekus=Wim Hutten. Na de ban van zijn nick “Hendriekus” is hij zo onbeschoft om door te gaan als “Kogelbert”.

   1. corfo

    @ Kogelbert.
    Een prachtig vrij, democratisch en rijk landje noemt u dit 3de wereld landje ?
    Geen krant gelezen, tv gezien of radio geluisterd de laatste jaren ? Ziende blind en horende doof is het credo van extreem links geworden.
    Nooit gehoord van Voedselbanken, kinderen die ónder de armoedegrens moeten leven, ouderen die geen zorg krijgen enz. enz ? Waar zou die “rijkdom” toch verstopt liggen, vraag ik me af. Ach ja natuurlijk, ondergebracht in Brussel en uitgedeeld onder zuid Europese landen. “Democratie” in dit landje is een bijna onbekend fenomeen geworden. Het feit dat er verkiezingen zijn wil nog niet zeggen dat er democratie heerst. Ook na de laatste verkiezingen worden de kiezers wéér besodemieterd door onze oh zo “bekwame bestuurders”. Bijv. je stemt CU omdat je vóór een “voltooid levenseinde” bent en dan wordt die “belofte” zéér vermoedelijk teniet gedaan door toedoen van ene Pechtold. Wég CU-belofte. Leve de “democratie”.

    1. Sniper666

     @ corfo

     Trollen svp niet voeren!

  2. HW

   Ik denk, dat die vijver groter is en nog groter wordt.
   Een rechtse VVD met een linkse premier dat gaat een keer fout.
   De VVD krijgt ook een keer de afstraffing, die PvdA en CDA inmiddels hebben gehad.
   Dus verheug je niet te vroeg, de wal keert vanzelf het schip.

   Ik vermoed, dat bij jou de wens de vader van de gedachte is.

   1. Kogelbert

    Dat is correct, HW, ik mag er niet aan denken dat rechts-populistische bruine partijen in ons land meer dan 20% van de stemmen gaan scoren.
    We leven in een prachtig vrij, rijk en democratisch land, dat wil toch nietmand te grabbel gooien?

    1. HW

     Als ik jou stukken lees is een land alleen democratisch met linkse denkbeelden.
     Dat hebben we de laatste 50 jaar gehad en zie wat ervan terecht is gekomen.
     Hoeveel geld hebben de socialisten niet over de balk gegooid.
     Daar hebben we nu met z’n alleen 450 miljard schuld aan overgehouden en we mogen blij zijn dat de ECB de rente laag houdt, want bij een percentage van 4 % komen we jaarlijks 18 miljard tekort.
     Alleen iedereen met spaargeld en pensioenen is van dit beleid wel de dupe.
     Ook de niet meer op de PvdA stemmende gepensioneerden met een klein pensioen. Die zijn door de PvdA, VVD en D66 verneukt.

     1. Sniper666

      @ HW

      De trollen svp niet voederen!

     2. Kogelbert

      Nee hoor, HW, dit land ik overwegend gematigd rechts. Links heeft het hier nooit voor het zeggen gehad.

     3. Sniper666

      @ HW

      Trollen svp niet voeren!

    2. Guus Geluk

     Het rechtspopulisme is inderdaad nimmer een zegen geweest voor dit land. Linkspopulisme ook niet.

     1. Sniper666

      @ GG

      Leg eens uit wat populisme is.. Dit woord is zo vaak misbruikt en verkracht, niet normaal meer!

     2. Guus Geluk

      Populus = volk; de stem van het volk.

      “Willen jullie meer of minder marokkanen?” (Geert Wilders)

      “We zijn een bedreiging voor de gevestigde orde.” (Tunahan Kuzu)

      Dat soort uitspraken dragen niet bij aan een goed debat.

     3. Sniper666

      @ GG

      Jaja vox populi. En een paar voorbeelden waarvan u denkt dat het populisme is. Alleen uw uitleg ontbreekt.

     4. Guus Geluk

      Sniper666,

      Populisme is veeleer een stijl, dan een politieke stroming. Je treft het op zowel de linker- als rechterflank van het politieke veld aan. Populistische politici menen veelal namens het volk te spreken. Zij uiten hun mening veelal ongenuanceerd en verzetten zich tegen de “gevestigde orde”, “elite”, of in Baudets woorden, het “partijkartel”.

      Zoals ik het zie, is populisme geen zegen voor Nederland. Het is weliswaar goed dat de mening van zoveel mensen wordt vertolkt, maar de manier waarop, bevalt me niet. Neem de tweets van Geert. Hij beschuldigde Rutte er openlijk van mede-verantwoordelijk te zijn aan de aanslagen in Manchester. Of de minder, minder-uitspraak. Ook zoiets.

     5. Sniper666

      @ GG

      Naar uw mening is “populisme” geen zegen voor Nederland. Aan de andere kant, wie geeft het volk dan wel een stem? Het wezen van de democratie is toch dat het volk een stem heeft? Democratie=volksheerschappij. Of is u het gewoon niet eens met de democratie?

     6. nogmaals

      @guus
      Waarom gebruik je het woord “inderdaad” ?

     7. Guus Geluk

      Rechtspopulisten overschreeuwen zichzelf vaak, Sniper. Wat mij betreft mag de achterban van de PVV een stem hebben. Zolang die maar niet uitmondt in zinloos gebral langs de zijlijn en volksverlakkerij.

     8. Guus Geluk

      Nogmaals, was als reactie op Kogelbert.

     9. Sniper666

      @ GG

      Dus iemand die heel duidelijk zegt waar zij/hij voor staat is een populist?

      Ik had het helemaal niet over links of rechts populisme, of wat voor soort populisme dan ook. Het gaat mij er om dat deze term ‘populisme’ zo verkracht raakt in de loop der tijd.

     10. Guus Geluk

      Sniper666, verkracht? Ik vind dat populisme als begrip heel helder wordt gehanteerd.

     11. Sniper666

      @ GG

      Verkrachten van het woord populisme. Daarmee bedoel ik dat het woord nogal vaak een negatieve lading meekrijgt. Alsof het iets vreselijks is.. Heel vreemd, want de kern van populisme is het vertalen van de mening van het volk tot heldere bruikbare politieke standpunten.

     12. Guus Geluk

      Ik denk dat het een kwestie van perceptie is, Sniper. Maar zeker is dat je niet direct iedereen het stickertje populisme kan beplakken.

   2. Sniper666

    De trollen svp niet voederen!

  3. swetsnek

   jij bent wel een volhouder he pisvlek wimpie hutten is weer eens back in town hoor

 6. Sniper666

  Leuk filmpje. Wat een warhoofden!

 7. Guus Geluk

  Ik heb nimmer van FvD-ers gehoord dat zij anderen zouden bedreigen. Waarschijnlijk zijn die er ook niet. Binnen de PVV is er echter wel een factie die anderen bedreigd en hen het zwijgen op wil leggen. Ik heb dat met eigen ogen gezien.

  1. Tguard

   Wie dan

 8. Jantje

  “The fascists of the future will be called anti-fascists”, het schijnt niet van Churchill te zijn, maar het is een waarheid als een koe.

 9. Tguard

  Emancipatie geeeeeeeuw en het gezeur van Anne fleur. Wat een ongelooflijke azijnpisser is dat. Een tegen beweging ……. 50 vrouw en waarschijnlijk een paar gemancipeerde mannetjes met een knotjes. Tja en dan Baudet afdoen als een kwal, facist etc etc. Lieve dekker ga eens wat nuttigs met je leven doen. Zet je in voor panda’s, armoede, de zorg of slavenarbeid maar hou op met dat zielige slachtoffer rolletje met dat groepje werkeloze kneuzen van je. Gewoon zonde om je talent weg te gooien voor ongefundeerde argumenten richting rechts. Wat zal je gefrustreerd zijn om dit toch te blijven doen. Een quote totaal uit zijn verband gooien en vervolgens alles op de man gooien, heel flauwe Anne fleur. En fatsoenlijk links onwaardig.

 10. Two Ravens Black Kettle

  Waarom krijgt dit gezwollen leeghoofd eindeloos aandacht van de niet-MSM ?
  Op haar demo’s komen negen Deug-journalisten, haar zus, vier struisvogels en een subsidie-islamist (plus 9 jarig ega) opdagen.
  O ja en Fransisco. Zelfhaat-goeroe par excellence.

  Dat is 0.0000000000000000000000000000000000000000000000001 procent van de populatie.
  (of iets minder)

 11. Paaldanseres

  Deze linkse zeikerige zeurneuzen zouden eigenlijk eens door een rechtste, zwaar geschapen vent (30cm of meer) doorgepaald moeten worden en keihard, rechttoe rechtaan, doorgestoten moeten worden, zodat die ene hersencel in die idiote lege binnenkamer weer eens op zijn plaats valt. Tjeetje… wat een zure wijven.

 12. Nasrani

  Een links loensend meisje. Niet erg belangrijk.

  1. Kogelbert

   Herstel, een zeer intelligent, mooi en goed van de tongriem gesneden meisje die het meestal bij het rechte eind heeft.

   1. Ali Yas

    Ze heeft het misschien wel net zo vaak bij het rechte eind als jij, mijn beste trol.

 13. contrapartij

  Dat is nou raar! De FvD. is zgn. Racistisch facistisch, vrouwonvriendelijk, xenofoob, en islamofoob, Bedreigd anders denkenden politiek-incorrect maar intussen stond de Partijbus van de FvD. in Utrecht wel met een kapot gesneden band na de bijeenkomst… Heeel vredelievende mensen allemaal daarbij Annefleurtje in de club! Een bende losgeslagen links radicaal tuig zou ik toch denken…

 14. toetssteen

  Volgens mij is mevrouw erg droef omdat Baudet geen kopje koffie met haar wil drinken, laat staan een beschuitje eten. Nou en die onwil is fascisme…… Zou mevrouw Dekker eigenlijk wel weten wat fascisme is? Ik vrees dat ze dat kaartje hangt aan alles dat haar onwelgevallig is.

 15. Lex

  Anne Fleur Dekker Wanneer word zij nu eens behandelt tegen haar haat en waanbeelden.

  Dat meisje heeft een goede Psychiater nodig. Om alles rechtse haat uit haar kop te praten.

 16. JurgenDimmers

  Links nederland, na een openings”tune” die niet had misstaan in de voormalige sovjet unie.
  Een Pot met voorgebonden kunstpik in korte broek.
  Een tekortgedaan verongenoegd dikkertje met blond haar genaams Anne Fleur jawel je raad de komaf direct !! Volgt er nog een mafklappertje dat de Nederlandse taal niet kent.
  En dat voor helemaal 50 “toehoorders”

  En die idioten vinden het vreemd dat Nederland steeds rechtser word.

  Ik vind het vreemder dat manifestaties van pegida continu verboden worden in met name Utrecht, maar dit soort “fuckups” ruim de gelegenheid krijgen om fatsoenlijke Nederlanders als Baudet van allerlij onzin te beschuldigen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.