Vrijheidshater Anne Fleur Dekker ontspoort: FvD'ers zijn "neofascisten", weer ze van debatten!

Geen categoriejun 02 2017, 20:00
Anne Fleur Dekker toont weer eens aan dat ze niet tegen afwijkende meningen kan. Aanhangers van Forum voor Democratie verdienen wat haar betreft geen podium en dienen te worden geweerd bij debatten.
Dat schrijft de extreem-linkse activiste op Joop.nl naar aanleiding van een debat dat ze woensdag voerde met Yernaz Ramautarsing, de voormalige DDS-auteur die nu actief is bij Forum voor Democratie. Dekker staat bekend om haar boude uitspraken: zo riep ze op om taarten te gooien naar de "extreem-rechtse" Thierry Baudet, en "grapte" ze dat ze Geert Wilders wilde gaan stenigen.
Toch meent Anne Fleur recht van spreken te hebben over "fatsoen". Aanhangers van Forum voor Democratie leveren volgens haar "niets constructiefs bij aan het publieke debat," en daarom zouden ze moeten worden geweerd van debat-bijeenkomsten: "(internet)trolls als dezen, waar ik Yernaz ook onder schaar," schrijft ze, moeten we geen podium geven.
Het is natuurlijk bijzonder opmerkelijk dat Anne Fleur Dekker anderen uitmaakt voor "internettrolls". Als er íémand is die zich schuldig maakt aan "trollen", oftewel bewust provoceren op sociale media, dan is het Anne Fleur zelf wel! Hoe moeten we haar bedreigingen aan het adres van Wilders en Baudet anders noemen?
Anne Fleur Dekker associeert zich met radicaal-linkse bewegingen zoals AntiFa, en sprak op het Marxisme-festival van de Internationale Socialisten. Ze is openlijk marxistisch, hoewel die ideologie miljoenen doden op zijn geweten heeft. De feiten zijn dus zonneklaar: Anne Fleur Dekker is een radicaal-linkse marxist die bewust provoceert en zelfs andersdenkenden bedreigt op sociale media. Het is volkomen bizar dat zij anderen de maat meent te kunnen nemen waar het gaat om een "constructieve bijdrage aan het publieke debat".
Het is bijzonder opmerkelijk dat iemand die keer op keer zulke extreme uitspraken doet, anderen de maat neemt wat betreft "constructief" bijdragen aan het publieke debat. Anne Fleur blinkt immers zelf uit in provocaties, leugens en extremistische uitspraken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten