Zelfislamiserende Tijs van den Brink laat zich tijdens Ramadan corrigeren door moslimfamilie: ‘Je hebt gezondigd!’

EO-presentator Tijs van den Brink trekt het boetekleed aan. Dat moet, kennelijk, want hij heeft zich niet aan de spelregels van de Ramadan gehouden…

Allerlei ‘hippe’ Nederlanders die een paar daagjes gaan meedoen aan het ongezonde en onnodige tafereel genaamd Ramadan: het is ieder jaar weer raak. Dit keer deed EO-coryfee Tijs van den Brink mee met het vasten bij een Nederlands moslimgezin. Hoe dat ging? Zoals Tijs zelf eerder ook al toegaf heeft hij wat foutjes gemaakt. Vandaag gooit Tijs er ook nog eens een vlog overheen om zijn schuld te bekennen voor het feit dat hij “gezondigd” zou hebben

Van den Brink – zelf een gereformeerd christen en zeker geen moslim – laat zich door een familie uitgebreid op de vingers tikken vanwege het “zondigen” dat hij gedaan zou hebben: bij het koken van een maaltijd per ongeluk even voorgeproefd zonder dat hij dat zelf in de gaten had. Nou, nou, nou, mensen, wat een enorme ramp! Een niet-moslim heeft tijdens een vastenperiode voor wel-moslims eventjes niet gevast. Bel de shariapolitie!

Maar even serieus: waarom zou dat proeven van de soep in vredesnaam erg zijn? Tijs is een volwassen man, en kan gewoon eten wat hij wil. Hij behoort ook niet tot de islam, dus laten we ophouden met dat vingerzwaaien richting mensen die falen in hun opzet even een half weekje te doen alsof ze het Mohammedaanse geloof aanhangen.

En laat mensen als EO’er Tijs van den Brink gewoon ophouden met het promoten van de ongezonde levensstijl die deelnemers aan de Ramadan aanhouden. Immers: volgens mij moet het eindpunt van de integratie in Nederland zijn dat moslims zélf inzien dat het nergens voor nodig is om een je een maand lang uit te hongeren. Als je dat doel wil bereiken, moeten je de Ramadan niet hip gaan maken bij niet-moslims. Dan bereik je namelijk het tegenovergestelde: zelfislamisering in plaats van secularisatie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Dam

  Zucht!! Er zitten heel wat gestoorden in die TV wereld tegenwoordig. Zou dat door die hete lampen komen die op hen zijn gericht? Ik bedoel maar, er zijn mensen die van planten allergie kunnen krijgen en anderen hebben nergens last van. Thijs begint nu ook steeds gestoorder te worden, de zoveelste, en anderen hebben nergens last van. Maar het is een ernstig virus wat rondwaart in de TV wereld. S. Simons is aangetast, de NOS, Jinek, Pauw, Paul, enz enz. Tjee begint er ernstig uit te zien daar in dat wereldje. Totaal van enige vorm van realiteit ontdaan.

  1. Standaardbinnen

   Laat ik nou niet de indruk hebben dat jij met beide voeten op de grond staat, Dam.

   1. Sniper666

    @ standaardtrol

    Uit uw reactie blijkt dat u weer uw medicijnen niet/te laat inneemt. Ik noteer dat het tijd is om bij het Kruidvat een kinderklokkie van 2 euries te scoren zodat u het niet meer vergeet? Of is vergeten een pijnpuntje? Dat is er iets anders aan de hand en heeft u behoefte aan medische zorg.

    1. swetsnek

     Hahahahaah Sniper dat heeft geen nut dat gedrog kan geen klokkijken ook niet op een kleuterklokje

   2. Floris

    Jouw indrukken zijn meestal onjuist, Wim. Dam is een vrouw die met beide voeten op de grond staat.

    1. Standaardbinnen

     We gaan dat dan vast nog beleven.

     😉

 2. Sniper666

  Gister zag ik op de Belgische policor tv zelfs de koning aan de iftar… Zou hij niet beseffen welke boodschap hij daarmee uitzend?

 3. Ni28

  V.d. Brink is zichzelf aan het wegcijferen om moslims te pleasen. Dat vinden zij geweldig. Nu de rest van het land nog.

  1. Marija

   😀

 4. Vabis

  Al zou ik anderhalf miljard moslims het leven kunnen redden door 1 seconde mee te doen aan de ramadan dan laat ik hen nog liever sterven.

  1. Sniper666

   @ Vabis

   Amen !!

   1. TheGrimReaper

    +1!!

  2. Standaardbinnen

   Vabis droomt van concentratiekampen voor moslims, gedwongen sterilisaties en deportatie. De kans om anderhalf miljard moslims te laten sterven zal hij niet laten lopen.

   1. Vabis

    Jouw interpretaties van mijn woorden boeien mij net zoveel als het welzijn van die anderhalf miljard ongedierte moslims Hutten!

    1. Floris

     Wim hapt altijd. Hij wil ZO dolgraag laten zien dat hij een gutmensch is.

     Die behoefte zit zo diep omdat hij ergens wel weet dat hij juist een heel slecht mens is. Psychopaten weten namelijk best dat ze zijn wat ze zijn, alleen kunnen ze geen weerstand bieden aan hun geneigdheid tot het kwade.

   2. Mart

    IK ook niet… de pest moet je buiten je grenzen houden.

   3. swetsnek

    Standaardbinnen
    Zij mogen nog wel even leven als jij maar direct sterft toe dan doe mij een lol

 5. HaZ

  Tijs mag van mij zondigen tot hij er de ramadan van krijgt.

 6. Mart

  Fijn in een land te wonen waar men nog niet geconfronteerd wordt met de islam.Toch zijn er al enige isis cellen ontdekt en enige leden met een 6 jarige gevangenisstraf afgevoerd.De gemiddelde brazieliaan is zich totaal niet bewust wat islam inhoudt….maar dat was de nederiglander 20 jr geleden ook niet.Hopelijk blijft het nog een tijdje zo.

 7. nienke

  Straks gaat nog half Ned. aan de ramadan,zeker al die mafketels die we dagelijks op de TV. te zien krijgen, Pauw, Jinek, Paul de Leeuw, en nog veel meer van die geflapte linkse bende, het kan toch niet gekker in dit land.
  Totaal ongezond, dit moet afgeschaft worden en zeker voor jonge kinderen.
  Waarom die gekke Thijs dit nu gaat doen? volkomen belachelijk.

  1. swetsnek

   Gewoon niet meer naar kijken op tv met zijn allen zijn ze zo van de beeldbuis

 8. henk vintage

  Tijs heeft gezondigd volgens een moslim familie.
  Alleen is allah niet bij machte om Tijs zelf te straffen denken die moslims en daarom moeten zij dat maar doen, zo werkt dat in hun laag i.q. hoofden.

 9. Nasrani

  Een geloofsgenoot die helemaal van het padje is. Helaas, het was zo’n lieve jongen.

  1. TheGrimReaper

   v/d Brink is waarschijnlijk veel gepest geweest op school??

 10. swetsnek

  Randdebiel moet helemaal niet meer eten veeeeeeeeeeeeeeeel beter voor hem eerlijk waar dat zeg ik als dokter ik lieg niet

 11. HaZ

  Ex-moslima brengt haar verscheurende realiteit over de ramadan. Ze bedankt de verantwoordelijke politici, media en de politie; Allah zal blij met jullie zijn !
  http://www.ockhams-scheermes.be/435143073

 12. Arubano

  Beste Tijs, er is maar 1 straf voor: Deaud!

 13. Pjotter

  Nienke@ Waarom Thijs dit nou toch doet, ik denk om vriendschap te sluiten met een volger van de islam en ter ere van de gruwelijk vermoorde geloofsgenoten in moslimlanden, heb Uw vijanden lief, dikke l.l.

 14. Pjotter

  Voor Thijs van de Brink;

  ACLJ

  Take Action | Contribute

  Like

  f
  Like this on Facebook

  Pjotter,,

  Christians are crucified, barbarically beheaded, and exterminated.

  Today is a critical deadline to defend them directly at the U.N.

  There are mass graves. Syria’s Christian population has been decimated – two-thirds gone. Up to 87% of Iraq’s Christians have been forced to flee or die.

  It makes my blood boil. It makes my heart ache. If we don’t act, more Christians will die.

  In just hours, we are presenting an oral intervention at the U.N. detailing the horrific stories of the genocidal atrocities against Christians. We will recount the report of a Christian woman: “Christians being killed and tortured, and . . . children being beheaded in front of their parents.”

  We are directly demanding that the U.N. take immediate action to 1) recognize the genocide and 2) protect Christians.

  We won’t sit by as Christians die. But we can’t continue this vital work without your support. We must act quickly as the U.N. meets.

  Chip in $5 or more to defend Christians facing genocide today.

  Make a Tax-Deductible Gift in Defense of Dying Christians.

  Jay Sekulow
  ACLJ Chief Counsel

 15. Babaji538

  Onkruid vergaat niet.
  Het vernietigen van 1 kind boven
  het doorrammen door melktandjes hêne, is lucratief
  gezien richting marihuana en Holocaust een prachtig winstoogmerk!

  Ik noem plaatsen, als Berkel-Enschot/Eikenbosch, Oisterwijk
  o.l.v. dhr. P. Thoolen, Udenhout vanuit sportief opzicht in de Sportlaan,
  Tilburg in omstreken en kringen van Fazantenjachtstraat en, natuurlijk
  niet te vergeten, Best. Meineed is geen valse eed.

  Een meisje van 9 is lekkerder dan één van 18.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.