Ziek ISIS viert derde verjaardag met opschepperij over moordpartijen: 'We hebben 200.000 mensen gedood of verwond!'

Geen categoriejun 12 2017, 18:00
De megalomane massaslachters uit het Midden-Oosten riepen precies drie jaar geleden hun "wereldwijde kalifaat" uit. En vieren dat met propagandaposters waarin ze het aantal doden dat ze veroorzaakt hebben nog eens uitgebreid roemen.
https://twitter.com/icembrero/status/874195286431760388
Bijna een kwart miljoen mensen zijn door ISIS gedood of verwond in de drie jaar dat de terreurclub zichzelf nu een "wereldwijd kalifaat" noemt en een schrikbewind voert in landen als Syrië, Irak, Libië en de Filipijnen.
Om hun derde verjaardag te vieren als islamitische wereldregering, heeft de terreurgroepering die oorspronkelijk uit Irak afkomstig is nog eens wat cijfers op een rij gezet, om de wereld te 'imponeren'. De grootste cijfers zijn gereserveerd voor het aantal doden en gewonden dat deze moordcult op het geweten heeft - bijna 200.000. Ook het aantal vrijgegeven filmpjes, geluidsfragmenten en foto's wordt prominent genoemd: maar liefst 41.230.
Ook het feit dat een gebied van maar liefst 280.000 vierkante kilomteer is veroverd op de regeringen van Irak en Syrië wordt genoemd, alsmede het feit dat ISIS het maar liefst 1.800 zelfmoordaanvallen tot een bloederig einde heeft weten te brengen.
ISIS is nogal trots op al die ranzige daden, en het tekent maar weer eens de perverse geesten die achter deze kwaadaardige organisatie schuilgaan. Welke psychopaat schept er nu in 's hemelsnaam op over het aantal mensen dat hij op de meest gruwelijke manieren om het leven heeft gebracht?
Het is dus maar goed dat ze op het punt staan finaal in de pan gehakt te worden. Dit zijn namelijk beelden uit hun hoofdkwartier Raqqa, dat in razend tempo veroverd wordt door troepen van de pro-westerse coalitie:
https://twitter.com/Delilsouleman/status/874248973506293760
Met een beetje geluk is het ISIS-kalifaat verslagen voordat deze maniakken hun vierde verjaardag kunnen vieren met nóg meer walgelijke propaganda.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten