Anne Fleur Dekker toont haar seksistische kant: ‘Niet-feministische vrouwen moeten hun stemrecht inleveren!’

Alleen vrouwen die marxistische social justice warriors zijn zoals Anne Fleur zelf mogen nog gebruik maken van hun stemrecht, aldus de jongste ophitser van links Nederland. Rechtse vrouwen: u bent dus een sekse-verrader en dient zich geruisloos op te sluiten in de keuken. Was dus getekend geen ultra-orthodoxe moslim of gereformeerde, maar een zogenaamd links-liberale vrijheidsvechter. Juist ja.

Het is toch verwonderlijk: de grootste vijand van de moderne feminist is niet de misogyne en vrouwenonderdrukkende man (wie hij dan ook is), maar de vrouw. De vrouw die zich weigert in te zetten voor het grote feministische goed is de échte vijand en verdient het dan ook niet om rechten te hebben.

Hè? Ja, dat lees je goed. Als we Anne Fleur Dekker – ’s lands jongste feministische sensatie – mag geloven komt de moderne feminist niet zozeer op voor vrouwen, als dat zij de hedendaagse vrouw eigenlijk gewoon weer alle verworven rechten probeert af te pakken. Om de daad bij het woord te voegen plaatste de actievoerder namelijk deze leuze op haar Facebook-pagina, die zij leende van Artikel 1-warhoofd Anja Meulenbelt:

Geplaatst door Anne Fleur Dekker op Vrijdag 30 juni 2017

Interessant, nietwaar? Alleen vrouwen die dus meegaan in het ridicule slachtofferdiscours van Anne Fleur Dekker – waarin vrouwen constant in een “verkrachtingscultuur” zouden leven en eindexamens op middelbare scholen een voorbeeld van “seksistisch conservatisme” vormen – mogen dus hun klep opentrekken.

Wát? Ja, dat is wat het feminisme anno 2017 is. Was het bestaansrecht van deze ideologie vroeger prima te billijken – ooit werd je als vrouw standaard ontslagen wanneer je trouwde, en werd er sowieso nooit naar je geluisterd – is het tegenwoordig vooral vervallen in oeverloos klagen, zeuren en problemen verzinnen om het eigen bestaansrecht maar te kunnen blijven verkondigen, ondanks dat de uiterste houdbaarheidsdatum van het gedachtengoed allang verstreken is.

En vrouwen die door al dat gejank en gezanik heenprikken? Pech gehad: die moeten dus gewoon even lekker hun bek houden, aldus Anne Fleur en haar bondgenoten. Ga maar lekker koken en voor je kinderen zorgen terwijl je man het geld verdient, en lever dat stemrecht maar weer in! Liever dat een zogenaamde vrouwenhatende man bepaalt wie er in onze Tweede Kamer komt, dan een vrouw die een broertje dood heeft aan het moderne feminisme! Aldus de zure en wraaklustige feministen uit de eenentwintigste eeuw.

Nee, het moet echt niet gekker worden…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Nasrani

  Anne Fleur wie?

 2. Paaldanseres

  Anne Fleur…. hou toch asjeblieft je linkse, zielige scheur.

  1. Kodi

   Anne-Zeur Knetter lijkt mij beter de lading te dekken.

   De lading dekken heeft overigens niets te maken met haar doen of zo hoor…

 3. HaZ

  Die quote van vuilnisbelt gaan we ongetwijfeld terug vinden in haar boek ” De zure scheur”.

 4. HW

  Anne Zeur heeft in ieder geval geluisterd en een oogarts bezocht. Nu met bril, maar ze kijkt nog steeds met haar linkeroog in andermans broekzak.
  Waarom niet direct alle mensen die niet op jou stemmen het stemrecht ontzeggen, dan hou je nog 50 sympathisanten over.
  Wordt tijd dat Anne Zeur gedekt wordt. Heeft ze eindelijk een ander onderwerp om over na te denken.

  1. TheGrimReaper

   Die bril was misschien een (wanhoops)poging om nog een beetje intelligent te lijken??

 5. SlimK1nd

  Marokkanen die talloze vrouwen lastig vallen worden (gek genoeg) nooit genoemd door Anne Fleur. Het is of “volwassen”, rationele vrouwen bashen, of Baudet bashen. Zo zijn al die self-styled “feministen”. https://twitter.com/SlimK1nd/status/880648800569888768

  1. HW

   He, SlimK1nd, doe me een plezier en stuur eens zo’n Marokkaan bij Anne Zeur langs. Ze wil zo graag gedekt worden.

 6. Kogelbert

  Het inleveren van je stemrecht op het stadhuis is niet mogelijk. Het is dus een ironische opmerking.

  Hysterisch boze mannen kunnen dat niet zo goed oppikken en worden er heel angstig van.

  1. meanstreak2099

   ik betwijfel of anne fleur of anja meulenbelt het woord ironie kennen, want ze lijken me wel heel erg geradicaliseert

 7. swetsnek

  MIJN GOD wat kijk dat wijf scheel geen wonder dat ze niks goed ziet hahahaha

 8. corfo

  Lijkt me best moeilijk om de gehele dag met een verrekijker voor je snufferd te moeten lopen.

 9. van Urk

  Ze is nog jong en roept maar wat. Over tien jaar is ze politici en wordt het volk geestelijk gemarteld.

  1. Kogelbert

   Van Urk bedoelt waarschijnlijk politicus en meent dat politici het volk geestelijk martelen.

   Je gelooft hier soms niet wat je leest.

   1. van Urk

    Ach mijnheer de betweter is weer wakker geworden.

    1. Kogelbert

     De heer van Urk is ook weer wakker geworden. Dat is fijn maar hij meent dat terminaal zieke bejaarden die in ondraaglijke lijden liever niet meer wakker worden medische hulp moet worden onthouden. Hij bepleitte hier dat deze mensen maar zelfmoord moeten plegen of voor een trein moeten springen.

     Met dit vertoon van christelijke barmhartigheid zakte van Urk wat mij betreft akelig door het ijs. Hij beschouwt zichzelf als een christen.

     Je zou er moslim van worden.

     1. Sniper666

      ZWIJG DE TROL DOOD!!

     2. Kogelbert

      Snipper heeft zijn Stasi-activiteiten weer opgepakt.

      Hij is een trouwe dienstklopper.

     3. van Urk

      Kogelbert@ Er is maar een hulp en dat is geloven in christus en niet in Pechtold. Mensen die het met D66 eens zijn hebben gewoon geen geesteskracht en hebben ook geen doel in hun leven omdat zij juist wat missen in hun leven waardoor ze het gauw gaan opgeven. U vindt het zelfs nodig om artsen op te laten gaan zadelen wat tegen hun principes is. Artsen zijn er om mensen te genezen en niet te doden. Terminale bejaarden moeten medisch geholpen worden maar niet op zo,n goedkope manier om er maar gauw vanaf te zijn! Ik bewonder juist mensen met ernstige ziektes die tot aan het eind het hebben volgehouden al is het alleen maar omdat zij hun gezin als doel het belangrijkste vinden en zo lang proberen die kracht te vinden om zolang elkaar te blijven gaan zien. In goede en in slechte tijden.

  2. corfo

   @ van Urk.
   Ondanks het feit dat dit verziekte mensje nog geen politica is, wordt het volk tóch geestelijk gemarteld !!

   1. Kogelbert

    Dit verziekte mensje is hot topic op dit forum. Ze roept zelfs emoties op uitspraken die ze niet deed en ironisch zijn bedoeld.

    Intelligente en mondige vrouwen zoals AnneFleur en Sylvana leggen een enorme problematiek bloot.

    1. HW

     Ja, Bert – ze wordt gevolgd door haar 50 aanhangers en DDS.
     Daar moet ze het mee doen

    2. van Urk

     Over enorme problematiek gesproken..Wanneer wordt het jachtseizoen weer geopend op trollen?

     1. Sniper666

      Michael doet er alles aan om ze te bannen, maar ze blijven maar terug komen. Best onbeschoft! Je zou er dus uit kunnen afleiden dat de trollen ergens op een payroll staan.

    3. HW

     En wat betreft Sylvana, ze kaart problemen aan die door een hele kleine gemeenschap serieus wordt genomen.
     Deze gemeenschap is zo groot als het aantal stemmen die ze kreeg tijdens de verkiezingen. Opbrengst O zetels.
     Dat is net zoveel als de partij voor het opruimen van hondendrollen.

     1. Kogelbert

      Zo klein kan die gemeenschap noet zijn, HW, op DDS wordt bijna over niets anders gesproken en is de hysterie niet van de lucht.

 10. Ni28

  Doodzwijgen net als een trol.

  1. Guus Geluk

   Men wil op dit forum geen tegenspraak hebben en daarom is de opkomst van Geert Wilders uiterst zorgwekkend. Ik zie een maatschappij voor me waar PVV-ers anderen de mond snoeren middels intimidatie, doodsverwensingen en bedreiging met fysiek geweld. Zo’n beetje als men hier op dit forum placht te doen. Het is voor mij een opluchting dat de populistische partijen slechts een klein gedeelte van het volledig electoraat achter zich hebben staan.

   Maar kom niet bij me aan met linkse onverdraagzaamheid.

   1. Kogelbert

    De opstellingen en uitingen van PVV-ers op dit blog maken duidelijk dat we geen illusies hoeven te hebben over de fascistische en gewelddadige staat die Nederland zal worden als PVV-ers het voor het zeggen hebben. Wilders zal een beroep kunnen doen op een groot leger van mensen die bereid zullen zijn Kristallnachten te organiseren en graag gewillige beulen willen zijn om de interneringskampen voor moslims te beheren die hier worden bepleit.

    Beschaving is een dun vernisje. Hier wordt pijnlijk getoond wat de staat van beschaving zal zijn als de rechtsstaat wordt opgeheven.

    1. Guus Geluk

     Eens, Kogelbert. Onder dat laagje beschaving ligt een ware aard en die komt op het internet keihard naar boven. Terminologie als “landverraders” en “invasiërs” doet elk weldenkend mens huiveren. Of de keer dat men lauw reageerde op die auto die inreed op een moskee. Er zit een groot gevaar binnen die beweging, want de internetters die nu vanachter hun laptop tot deportaties oproepen, zullen ongetwijfeld niet schuwen om deze woorden in de praktijk te brengen.

     1. Nasrani

      Wat een wijsheid.

     2. Guus Geluk

      Nasrani, als ik de intolerantie bemerk van enkele reageerders (die ook nog eens PVV stemmen), kan ik tot geen andere conclusie komen dan deze. Ik vrees voor de toekomst van Nederland.

     3. Nasrani

      Dat je bang bent voor de toekomst van Nederland kan ik begrijpen. Ik ook. en daarom zal ik me zolang dat kan blijven inzetten om totalitaire ideologien te bestrijden en hun volgelingen en naieve Nederlanders op de gevaren te wijzen. In WO II waren dat de nazi’s en hun ideologie, nu de moslims en hun ideologie de islam.

     4. Guus Geluk

      Ik maak me meer zorgen over het populisme, Nasrani.

    2. HW

     Bert – Guus
     Jullie staan blijkbaar voor een beschaving die moslims erop nahouden, want de beschaving van het westen heeft volgens jullie maar een dun laagje vernis.
     50 jaar diversiteit en een onwil van onze vrienden om te integreren. Dat was ook jullie beleid. Het probleem was en is nog steeds, dat jullie niet willen begrijpen, dat de problemen hieruit voortvloeien.
     Omdat dit beleid mislukt is, komen jullie plotseling op het idee, dat 15 miljoen Nederlanders zich maar aan moeten passen en juist zo’n beleid werkt blijkbaar averechts. Nederlanders die daar niet in meegaan worden door jullie weggezet als fascist, nazi’s of bruinhemden e.d.

     Jullie en al jullie vrienden moeten de koffers pakken en emigreren naar landen als Irak, Marokko en Turkije, want daar kom je direct in aanraking met alles dat jullie zoeken.
     Dit is de beste oplossing voor jullie en voor ons.

     1. Guus Geluk

      HW schrijft:

      Nederlanders die daar niet in meegaan worden door jullie weggezet als fascist, nazi’s of bruinhemden e.d.

      HW, ik zet mensen niet roekeloos neer als Nazi. Ik maak me wel ernstige zorgen over het agressieve sentiment dat we aantreffen in de immigratiekritische kringen. Alleen in de commentaren op De Dagelijkse Standaard zet men andersdenkenden al als “landverraders” weg.

     2. HW

      Guus, geen zorgen, jij bent voor mij geen landverrader hoor.
      Jij bent gewoon een lul, die zijn eigen cultuur afvalt en over een paar jaar in de moskee zit.
      Daarom ook het advies je koffers te pakken en je aan te sluiten bij de Turkse, Marokkaanse of Iraakse maatschappij.

   2. Marija

    De opkomst van Wilders is voor het grootste deel te verklaren aan het gedrag van de linkse wegkijkers, de moslims die ons westerlingen haten, de aanslagen die gepleegd worden en de criminele asiel/gelukszoekers waarmee ons land wordt vergiftigd.
    Het is al jarenlang zo dat PVV-stemmers de mond wordt gesnoerd, evenals de PVV leider Geert Wilders, die wordt gedemoniseerd en met kogelvrij vest door het leven moet.
    Ik zou u willen verzoeken eens de realiteit te gaan zien.
    Ik ga u vanaf nu negeren, u bent geen gesprek waard.

    1. Guus Geluk

     Marija, men probeert mij nu toch ook de mond te snoeren (“zwijg de trol dood”). En de PVV-gezindte probeert mij, en diverse anderen, af te schilderen als een “landverrader”. Ik zie niet het verschil tussen de onverdraagzaamheid van links en de onverdraagzaamheid van rechts.

     Maar misschien heb je wel een punt. Nederland kent geen rechtse partijen en na de opkomst van Pim Fortuyn, was de migratiekritische politiek een feit. En omdat PVV-ers niet openlijk uit kunnen komen voor hun stem op Geert, kunnen zij wel losgaan op internet.

     1. Sniper666

      ZWIJG DOOD DIE TROL.

     2. Guus Geluk

      Sniper666 heeft in het verleden aangetoond weinig respect voor andersdenkenden te kunnen opbrengen. Zo wenste hij eens dat mensen het slachtoffer werden van een aanslag. Ik begrijp in de verste verte niet dat hij vervolgens de moed vindt om iemand met een andere mening dan de zijne, valselijk te betichten van trol-gedrag.

     3. Sniper666

      Sniper heeft in het verleden geschreven dat hij het niet erg zou vinden als die vier zelf-islamiserende linksche gutmenschen, alhier bekend als trollen, door een islammer aanslag om het leven zouden komen. Dat noemen ze “in eigen zwaard lopen.”

      Dan kom ik niet meer bij 🙂 😉 Lololololol

 11. Ritter

  Pas als deze z.g “feministen” kritiek op de zeer vrouwonvriendelijk islam uiten neem ik hen serieus.

  Onderstaande vrouw beschouw ik als een echte feministe die opkomt voor vrouwenrechten.

  Iraanse mensenrechtenactiviste: ‘Vrouwen, pas op voor het islamisme!’
  http://www.nporadio1.nl/homepage/4604-iraanse-mensenrechtenactiviste-vrouwen-pas-op-voor-het-islamisme

 12. Seneca

  misschien een idee voor deze jongedame om naar het dichtstbijzijnde d66 partijkantoor te gaan en aldaar haar organen gaat doneren (niet haar hersens want dan komen wij nooit van dat gezeur af) opdat zij nog iets goed doet met haar trieste leventje.

 13. nienke

  @KOGELBERT.
  Wat een waanzin kraam je uit, Wilders heeft nog NOOIT enige vorm van dreigingen, moorden, op z’n geweten dat kun je van het linkse tuig niet zeggen, Pim Fortuijn, na hevig demoniseren door het linkse tuig heeft hij z’n leven moeten bekopen met de dood.
  Waarschijnlijk links complot???
  Moslims die dood geknuffeld worden door linkse weldoeners doen het nog een tandje erger onschuldige burgers vermoorden, hier hoor ik U niet over.

  1. Derwijlen

   Nienke, een politicus die oproept tot ‘minder Marokanen’, vluchtelingen betitelt als moordenaars die bezig zijn met een ‘seksjihad’ en moslims omschrijft als ‘stemvee met kopvodden’ waarvan hij vindt dat ze burgerrechten moet worden afgenomen is niet bezig op te roepen tot haat en demonisering ?

   Let een beetje op, wil je?

 14. Hemelriekje

  Goh enkele zogenaamde trollen hebben een ban, goed werk Sniper666

 15. nienke

  Dat wordt dus hoopjes moslim vrouwen die het feminisme niet zien zitten Anne Fleur heb je hier over wel eens nagedacht? stemrecht inleveren?

  1. van Urk

   Jezus was ook een populist omdat hij de waarheid sprak wat mensen juist aansprak. Onze trollen of linkse feministen moeten eerst met een harde feit gaan aankomen waarin Wilders ergens ongelijk in heeft. En dat kunnen ze niet. Ik lees gisteren hoe de politie criminele cijfers van asielzoekers heeft weggestopt en waarom verbaast mij zoiets niet dan?

 16. dark hole

  Dit muurbloemetje is slechts een verdwaalde tiener met zware identiteitsissues

 17. pietje1032

  Wie is dat ????

 18. Marius Feenstra

  Geef dat kind geen podium meer.

 19. Babaji538

  Het enige dat mensen zonder slavernij verleden
  kunnen, is zich volvreten tot 200 kilo, daarna 80 kilo
  afvallen en de huid laten rechttrekken in het kader
  van transformatie.

  Ik koop, al ruim drie jaar, geen boeken
  van Nederlandse schrijvers of dichters.

  Bovendien heeft mijn bril wel degelijk
  een sterkte.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.